HWSW Informatikai Kerekasztal: Acer Notebook-ok - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (8 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Acer Notebook-ok Ati mobility, és Wlan problémák Értékeld a témát: -----

#61 Felhasználó inaktív   Emak 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 08. 17. 00:35

Ez kapott egy ütést valszeg.

Nem értek hozzá, de szerintem ez ilyen marad, míg a világítás a világ...
Idézet
A kritikára válaszolni gyengeség, szó nélkül hagyni önteltség.

#62 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 08. 17. 06:52

Idézet: szucsati - Dátum: 2008. aug. 16., szombat - 21:00

Ilyen.

Lágy masszírozással pób álkozhatsz, de kevés esélye van, hogy jobb lesz.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#63 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 17. 12:56

Idézet: dsb - Dátum: 2008. aug. 14., csütörtök - 19:24

Hi!

Vettem a minap egy Acer laptopot és a bekapcsolással van gondom. Remélem valaki tud segíteni benne.

nem tudnál tolni egy screenshotot vhogy róla ? mert ez így elég érdekes, hogy a pre-installált windows nem telepedik fel rá...  :think:

-C0pp3rM!n3-

#64 Felhasználó inaktív   szucsati 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 19. 23:10

Idézet: didyman - Dátum: 2008. aug. 17., vasárnap - 7:52

Lágy masszírozással pób álkozhatsz, de kevés esélye van, hogy jobb lesz.

Hát nem változott. Akkor ez marad így.

Még egy furcsaság: ha kiveszem az akksit, és lehúzom a notit a töltőről, resetel a bios. Pedig megnéztem, az elem leadja a 3v-ot, jónak tűnik. Én vagyok peches, vagy az Acer cuccoknak tényleg annyi gondjuk van, mint hírlik? :)

#65 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 23. 17:16

Idézet: szucsati - Dátum: 2008. aug. 20., szerda - 0:10

Hát nem változott. Akkor ez marad így.

Még egy furcsaság: ha kiveszem az akksit, és lehúzom a notit a töltőről, resetel a bios. Pedig megnéztem, az elem leadja a 3v-ot, jónak tűnik. Én vagyok peches, vagy az Acer cuccoknak tényleg annyi gondjuk van, mint hírlik? :)

mondjuk a "hivatalos" szervíz is elég vicces ... 6 hét alatt lett kész a gariba beadott notebook, igaz alaplap-cserés volt... :think:

-C0pp3rM!n3-

#66 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 24. 14:08

Idézet: Coppermine - Dátum: 2008. aug. 23., szombat - 18:16

mondjuk a "hivatalos" szervíz is elég vicces ... 6 hét alatt lett kész a gariba beadott notebook, igaz alaplap-cserés volt... :think:

Acer? Én az 5. nap után beszóltam volna, meg minden, elvégre annyi a vállalt határidő. Alaplapcsere meg a legegyszerűbb dolog, mindig azt csinálják ha kell, ha nem. Elvitte a futár, aztán nem is szóltak semmit, 6 hét múlva hozták? Az nekem elég necces.
Make love not Wor.

#67 Felhasználó inaktív   kp001 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 08. 25. 17:40

Heló Mindenki!
Van egy Acer TM2492-es gépem ami az utóbbi időben mindenféle rendellenes módon viselkedik már ami a WLAN-t illeti. Van, hogy egyáltalán nem óhajt kapcsolódni, de ha megteszi, akkor is csak 11Mbps-el.
Most cuccoltam fel újra az XP-t és a drivereket, de az sem segített.
Találkoztatok hasonló hibával?
Kinek van ötlete? (...jól jönne..)

#68 Felhasználó inaktív   adamtre 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 09. 28. 00:26

Hello, most vettem egy acer aspire 5715Z laptopot de vista van rajta és én xp párti vagyok , szeretnék xp-t rakni rá.A driverekhez cd-t nemkaptam tehát szerintetek megcsináljam ugyis h netröl szedek le drivereket és ugy teszem fel az xp-t vagy inkább szenvedjek a vistával amit utálok ?  esetleg valami oldalt tudtok ahol a drivereket elérem ?
Köszi

#69 Felhasználó inaktív   peba0706 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 12. 14:41

Szerintem vadássz le raklap drivert a netről, és írd ki őket egy lemezre, pendrive-ra. Nincs 2 perce, hogy egy ilyen topikot olvastam itt a fórumon, és le van írva mindet, mit hogy merre. Sok sikert!
[ changemydesk.net ] - oszt' nézzedmánmeg!

#70 Felhasználó inaktív   DaveMasta 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 10. 19. 13:59

Heló!

Lenne egy olyan problémám hogy a gépemre tettem egy régebbi játékot és még mielőtt bejött volna a menü lefagyott a rendszer (Vista).A gond az h újraindítás után elállítódott a rendszer és ujjlenyomatot majd jelszót kér amit addig a pillanatig nem is használtam a biosnál csak a felhasználói bejelentkezésnél és mivel nemtom hogy mit kéne oda beírni a rendszer 3 próbálkozás után leáll. Kijavítani így nemtom a rendszert vagy visszaállítani a gyárit mert nem jutok el odáig hogy bootolni lehessen lemezről, mert alapban vinyóról bootol. Mit tehetek??, Kérlek segítsetek!! Előre is köszi!

#71 Felhasználó inaktív   DaveMasta 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 10. 19. 14:29

Heló!

Lenne egy olyan problémám hogy a gépemre tettem egy régebbi játékot és még mielőtt bejött volna a menü lefagyott a rendszer (Vista).A gond az h újraindítás után elállítódott a rendszer és ujjlenyomatot majd jelszót kér amit addig a pillanatig nem is használtam a biosnál csak a felhasználói bejelentkezésnél és mivel nemtom hogy mit kéne oda beírni a rendszer 3 próbálkozás után leáll. Kijavítani így nemtom a rendszert vagy visszaállítani a gyárit mert nem jutok el odáig hogy bootolni lehessen lemezről, mert alapban vinyóról bootol. Mit tehetek??, Kérlek segítsetek!! Előre is köszi!

#72 Felhasználó inaktív   Ronny 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 10. 20. 16:38

Sziasztok!

Lenne egy problémám nem tudjuk újra telepíteni az acer travelmate notimat mert winyo lock van rajta aminek a felhasználói jelszavát ismerjük de az adminisztrációs jelszót nem, amivel meg lehetne szüntetni a szoftverben a winyó lockot.
A következő infók voltak a szoftver névjegyében:
"Safe Guard
Easy 4.2
SafeGuard®Easy
Administration Version4.20.1.154
SafeGuard easy turns your computer into an electronic fortress, preventing unauthorized users from booting it and keeping your data confidential in case the computer is lost or stolen.

Copyright 1992-2006 Utimaco Safeware AG

A gép szervizben van és valami elektronika cserét emlegettek abban az esetben ha nem tudjuk a szoftver administrator password-ot. Mit tudtok a winyó elektronika kicseréléséről, milyen járható utat tudtok javasolni?!
Milyen megoldások vannak erre? Milyen módon lehet megmenteni a winyót?

Előre is köszi mindenkinek a segítségét.

Üdv:

Ronny

#73 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 20. 16:44

Idézet: Ronny - Dátum: 2008. okt. 20., hétfő - 17:38

Lenne egy problémám nem tudjuk újra telepíteni az acer travelmate notimat mert winyo lock van rajta aminek a felhasználói jelszavát ismerjük de az adminisztrációs jelszót nem

A gép szervizben van és valami elektronika cserét emlegettek abban az esetben ha nem tudjuk a szoftver administrator password-ot. Mit tudtok a winyó elektronika kicseréléséről, milyen járható utat tudtok javasolni?!

Ezt többnyire az alaplap intézi. Van security chipes HDD, de Acerben szerintem alaplapi dolog lesz bekapcsolva. Akkor az vagy komoly guglizás egy feltörős herélős ember után, vagy az újabb notesz olcsóbb, mint hivatalosan megoldani.
Make love not Wor.

#74 Felhasználó inaktív   DaveMasta 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 10. 20. 23:08

Hali ! Megoldottam a jelszó: 1db  1-es . Szal ha valakinek tönkremegy az Acer notin a rendszere és jelszót kér akkor ezt írja be! :D

#75 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 11. 18:17

kéne egy kis segítség.

elöszőr is semmit nem találok arról a gyártó weboldalán sem, hogy ez az acer mennyit bír akksiról: http://www.usanotebo...oduct&prid=8980 (tippem: 2,5óra)

a másik: hol lehet hozzá venni erősebb(8-9cellás) akkumlátort?  :think:
JóSebesség

#76 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 12. 16:51

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2008. nov. 11., kedd - 18:17

a másik: hol lehet hozzá venni erősebb(8-9cellás) akkumlátort?  :think:

:think:  :)

senki semmi tipp?  :Đ
csak azé mert acer.hun azt írja hogy van6/8 cellás akkumlátor is hozzá, de sehol sem találom.
JóSebesség

#77 Felhasználó inaktív   szucsati 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 01. 01:46

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2008. nov. 12., szerda - 17:51

:think:  :)

senki semmi tipp?  :Đ
csak azé mert acer.hun azt írja hogy van6/8 cellás akkumlátor is hozzá, de sehol sem találom.

Én eBayen vettem utángyártott dupla kapacitású akksit a 3630-as notimhoz tőle. Eddig jónak tűnik (kopp kopp kopp), de csak pár hónapja van meg. Dupla kapacitáshoz viszont dupla súly is párosul, még szerencse, hogy nem oldaltáskában, hanem hátizsákban hordom ezt a vackot :)

#78 Felhasználó inaktív   Gaston 

• Újonc
  • Pipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 12. 03. 18:01

Hali!

1 acer 3103as gépem van és érdekelne h a sempron 3400+ procit fel lehet-e húzni 2.0-2.2GHzig? Most 1.8on megy (9x200). Mert igazán lehetne jobb is, sajnálom h magát a procit nem lehet kicserélni.
Lécci írjatok!
Köszi

#79 Felhasználó inaktív   szucsati 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 03. 23:39

Idézet: Gaston - Dátum: 2008. dec. 3., szerda - 19:01

Hali!

1 acer 3103as gépem van és érdekelne h a sempron 3400+ procit fel lehet-e húzni 2.0-2.2GHzig? Most 1.8on megy (9x200). Mert igazán lehetne jobb is, sajnálom h magát a procit nem lehet kicserélni.
Lécci írjatok!
Köszi

Laptopokban nem szoktuk a procit húzogatni. Szerintem a BIOS nem is engedi. De ha neked ez a szíved vágya, akkor a legegyszerűbb, ha kipróbálod (csak nem kell meglepődni, ha fagy, meg nem indul a gép - feltéve ha mégis lehet állítgatni a sebességet).

#80 Felhasználó inaktív   Andreas 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 06. 21:56

Az Acer 6593-asomhoz akarok venni garanciakiterjesztészt. Raktáron többnyire csak a Platinum csomagot láttam. Mondom egye fene, véletlen baleseti kár biztosítás nem árthat. Azért gondoltam elolvasom az apróbetűt.

véletlen sérülések ingyenes javítása (a kijelző srülése esetén 100 € + áfa díjat, vagy annak megfelelő pénzösszeget kell fizetni)

Kizárás:
Hanyag vagy gondatlan kezelésből, helytelen fenntartásból, illetéktelen személy általi helytelen használatból, nem megfelelő csomagolásban történő szállításból, bármilyen, nem a gyártónak tulajdonítható hibából eredő sérülésekre, és olyan kisebb sérülésekre (pl.: karcolások), melyek a termék mindennapi használata során keletkeznek, a szolgáltatás nem terjed ki. Az akkumulátorokra nem terjed ki a garanciakiterjesztés, az eredeti (180 napos) garanciaidőtartam érvényes rájuk.

Rákérdeztem az Acer-nél, a leejtés hanyag kezelésnek számít, a kijelző sérülés is csak akkor javíttatható 100€+áfáért ha notebook táskában zárt állapotban következett be. A garancia olyan esetben ingyenes mint például a tápcsatlakozó fáradásos törése.

Persze ingyen ebéd nincs, de ezért gondoltam szólok, mert kicsit megtévesztőnek érzem a "véletlen baleseti kár" szöveget.

Téma megosztása:

• (8 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.