HWSW Informatikai Kerekasztal: Acer Notebook-ok - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (8 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Acer Notebook-ok Ati mobility, és Wlan problémák Értékeld a témát: -----

#141 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 03. 31. 16:31

Sziasztok!

Adott egy Acer Travelmate 4520 2éves noti, és az a problémám vele nem mindig kapcsol be, csak villognak a ledek és 2-3mp után kikapcsol. Régebben kezdte el, először ritkán csinálta majd a végén már be sem kapcsolt.... akkor még garós volt elküldték szervízbe.... állítólag alaplapot cseréltek benne, visszakaptam jó lett, 2 hónapig semmi baja nem volt és most újra elkezdte hogy kb. 20-ból 1-szer nem kapcsol be. :( Attól félek hogy megint egyre sűrűbb lesz ez és a végén megint nem tudom majd bekapcsolni. Szerintetek mi lehet vele?

Köszönöm!

#142 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 12. 15:10

Senki többet harmadszor? :) :(

#143 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2010. 04. 13. 06:41

Üzenet megtekintéseIdézet: Lufinyul - Dátum: 2010. 03. 31. 16:31

Sziasztok!

Adott egy Acer Travelmate 4520 2éves noti, és az a problémám vele nem mindig kapcsol be, csak villognak a ledek és 2-3mp után kikapcsol. Régebben kezdte el, először ritkán csinálta majd a végén már be sem kapcsolt.... akkor még garós volt elküldték szervízbe.... állítólag alaplapot cseréltek benne, visszakaptam jó lett, 2 hónapig semmi baja nem volt és most újra elkezdte hogy kb. 20-ból 1-szer nem kapcsol be. :( Attól félek hogy megint egyre sűrűbb lesz ez és a végén megint nem tudom majd bekapcsolni. Szerintetek mi lehet vele?

Köszönöm!

Mennyit villog, és melyik LED? Ha 2 hónap után ugyanaz a baja,akkor huss vissza a szervizbe, mert a cserélt főalkatrészre kell legyen garancia, erre mindenképpen kérdezz rá, vagy pedig az eredeti hibát még a garanciaidőn belüli szerviz alkalmával nem sikerült elhárítani, tehát a hiba dokumentáltan gariidőn belül fennállt és jó eséllyel a szerviz hibájából ismét megjelent.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#144 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 14. 21:52

Üzenet megtekintéseIdézet: didyman - Dátum: 2010. 04. 13. 06:41

Mennyit villog, és melyik LED? Ha 2 hónap után ugyanaz a baja,akkor huss vissza a szervizbe, mert a cserélt főalkatrészre kell legyen garancia, erre mindenképpen kérdezz rá, vagy pedig az eredeti hibát még a garanciaidőn belüli szerviz alkalmával nem sikerült elhárítani, tehát a hiba dokumentáltan gariidőn belül fennállt és jó eséllyel a szerviz hibájából ismét megjelent.

Amikor nem kapcsol be akkor sötét a képernyő, és a bekapcsoló gomb ledje villog, illetve a winyóled is fel-felvillan ez megy kb. 2mp-ig majd kikapcsol a gép. De asszem rájöttem mi lehet a baja, most már megcsinálja ugyanezt egymásután 2-3-szor és csak utána kapcsol be. Kiveszem az akksit majd vissza és akkor megjavul. Lehet zárlatos az akksi úgy hogy közben jó? :) Mert kb. másfél órát bír vele a gép.

#145 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 15. 08:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Lufinyul - Dátum: 2010. 04. 14. 21:52

Amikor nem kapcsol be akkor sötét a képernyő, és a bekapcsoló gomb ledje villog, illetve a winyóled is fel-felvillan ez megy kb. 2mp-ig majd kikapcsol a gép. De asszem rájöttem mi lehet a baja, most már megcsinálja ugyanezt egymásután 2-3-szor és csak utána kapcsol be. Kiveszem az akksit majd vissza és akkor megjavul. Lehet zárlatos az akksi úgy hogy közben jó? :) Mert kb. másfél órát bír vele a gép.

Inkább a CMOS elem.
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#146 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 15. 08:15

Üzenet megtekintéseIdézet: didyman - Dátum: 2010. 04. 15. 08:00

Inkább a CMOS elem.

Köszi az infót! Asszem megy vissza ismét gariba hogy végre megoldják a problémát.....

#147 Felhasználó inaktív   1thc 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 04. 17. 14:19

(1kezdő) Sziasztok. Amilo a7640w -re lehet wifit telepíteni? És ha lehet, honnan lehet letölteni. Telepítő lemez nincs . A neten nem találok használható cuccot. Előre is köszönöm a segítséget.

#148 Felhasználó inaktív   Benec 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 22. 10:26

Hello!

Megrendeltem egy Acer Timeline 4820TG notit (i5,Hd 5650,640GB) , kedden fogják kiszállítani, tehát még vissza tudom mondani. Az a kérdésem, hogy van-e olyan tapasztalatok vagy olvastatok-e olyat, hogy ez a gép (vagy akár a kisebb testvére a 3820) visszaveszi a processzor szorzóját a túlmelegedés végett ha elkezded terhelni?

#149 Felhasználó inaktív   bigsee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 22. 14:39

Üzenet megtekintéseIdézet: Benec - Dátum: 2010. 05. 22. 11:26

Hello!

Megrendeltem egy Acer Timeline 4820TG notit (i5,Hd 5650,640GB) , kedden fogják kiszállítani, tehát még vissza tudom mondani. Az a kérdésem, hogy van-e olyan tapasztalatok vagy olvastatok-e olyat, hogy ez a gép (vagy akár a kisebb testvére a 3820) visszaveszi a processzor szorzóját a túlmelegedés végett ha elkezded terhelni?

Gyorsan mondd le, nem jó az a gép!!! :blush:

Miért lenne egyébként baj, ha visszavesz automatice, a fogyasztásnak is jót tesz a melegedés mellett...?
GA-990FXA-UD3*FX4100*HD6950 2 GiB*Vengeance DDD3-1866 8GiB kit*X-FI ExtremeMusic*L22W-6SA*HyperX 120*5000AAKS*10EACS*GSA-H62N*DeathAdder3,5*ip4200*A800 X-Touch*X-530*VA8000BWS*BQ DP Pro10 550 W

#150 Felhasználó inaktív   Benec 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 22. 14:48

Üzenet megtekintéseIdézet: bigsee - Dátum: 2010. 05. 22. 14:39

Gyorsan mondd le, nem jó az a gép!!! :blush:

Miért lenne egyébként baj, ha visszavesz automatice, a fogyasztásnak is jót tesz a melegedés mellett...?

Mire alapozod, hogy nem jó ez a gép?

Már nem azért, de csak jókat hallottam róla eddig. Prohardveren is hosszan tesztelték, meg a Notebookcheck.com-on is kitűnő értékelést kapott.

http://www.notebookc...ok.30281.0.html
http://prohardver.hu...inex_4820t.html

3 év garival jön most, megabrutál felszereltséggel 230-ért...

A proci szorzó azért baj, mert nyilván ha leveszi felére a szorzót, akkor a teljesítmény is nagy mértékben csökken.

#151 Felhasználó inaktív   Arione 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 07. 23. 14:15

Sziasztok!

Acer aspre 3810T gépem van, és olyan gondom akadt, hogy az elején levő lámpa eredetileg kéken világít, ha teljesen feltöltődött és 220-ról megy. sárgán világít, ha épp tölt és sárgán villog, ha lemerülőben van. Na nálam most nem sikerül kéket kicsikarnom belőle, pedig jó lenne tudnom sokszor, hogy feltöltött-e... előfordult, hogy egész éjjel rajta volt, és mégsem világított kéken... a töltéskori sárga fény és a merüléskori sárga villogás megvan, csak a kék hiányzik... Tud valaki segíteni, mert egy csomót olvastam róla, de sehol nem találtam megoldást! Köszi!!

#152 Felhasználó inaktív   kudu 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 07. 29. 18:52

Hali!

Van egy Acer Aspire 5536G laptopom. Újraraktam rajta a Win7-et, de a webkamerát így sem ismeri fel. Felraktam a drivereket a hozzá kapott dvdről, de mindig csak ennyi a válasza: Camera not found.

Próbáltam neten keresgélni hozzá drivert, az se működött, ami találtam. Eszközkezelőben sem találom a kamerát még ismeretlen eszközként sem.

Hogyan tudnám újra működésre bírni? (pár hónappal ezelőtt még működött, akkor használtam utoljára)

#153 Felhasználó inaktív   Atti 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 29. 20:54

Üzenet megtekintéseIdézet: Arione - Dátum: 2010. 07. 23. 15:15

Sziasztok!

Acer aspre 3810T gépem van, és olyan gondom akadt, hogy az elején levő lámpa eredetileg kéken világít, ha teljesen feltöltődött és 220-ról megy. sárgán világít, ha épp tölt és sárgán villog, ha lemerülőben van. Na nálam most nem sikerül kéket kicsikarnom belőle, pedig jó lenne tudnom sokszor, hogy feltöltött-e... előfordult, hogy egész éjjel rajta volt, és mégsem világított kéken... a töltéskori sárga fény és a merüléskori sárga villogás megvan, csak a kék hiányzik... Tud valaki segíteni, mert egy csomót olvastam róla, de sehol nem találtam megoldást! Köszi!!

Nekem 5538G van, az akkor vált kékre, ha be van kapcsolva a gép és feltöltődött az akku. Kikapcsolt állapotban feltöltődéskor csak lekapcsolja a lámpát.
WoT nick: Atti77

#154 Felhasználó inaktív   webszab 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 30. 19:53

Sziasztok!

Nekem Acer Extensa 5610-em van, és azt szeretném kérdezni, hogy Hotkey drivert honnan lehet letölteni? A gyártó honlapjáról nem találtam semmit :Đ. Egy-két gomb működik az FN lenyomásával, mint pl a fénerőszabályozás, de szeretném a többit is használni.

Köszi a segítséget!
"Mindenki derül, ha Minden kiderül"

#155 Felhasználó inaktív   bigsee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 31. 05:47

Üzenet megtekintéseIdézet: webszab - Dátum: 2010. 07. 30. 20:53

Sziasztok!

Nekem Acer Extensa 5610-em van, és azt szeretném kérdezni, hogy Hotkey drivert honnan lehet letölteni? A gyártó honlapjáról nem találtam semmit :Đ. Egy-két gomb működik az FN lenyomásával, mint pl a fénerőszabályozás, de szeretném a többit is használni.

Köszi a segítséget!

Pedig ott van az, Launch Manager a neve...

szerk.: télleg nincs ilyen, valami exy-okkal van tele az egész Application részleg. Passz...

Szerkesztette: bigsee 2010. 07. 31. 05:49 -kor

GA-990FXA-UD3*FX4100*HD6950 2 GiB*Vengeance DDD3-1866 8GiB kit*X-FI ExtremeMusic*L22W-6SA*HyperX 120*5000AAKS*10EACS*GSA-H62N*DeathAdder3,5*ip4200*A800 X-Touch*X-530*VA8000BWS*BQ DP Pro10 550 W

#156 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 31. 13:49

Üzenet megtekintéseIdézet: webszab - Dátum: 2010. 07. 30. 20:53

Sziasztok!

Köszi a segítséget!

Próbálj meg másik modell alól letölteni löncsmanaggert, valami közeli, hasonló/egyező lapkakészletes típusét, rendszerint egyező alaplap és SMB vezérlő lesz, működni fog vele. Elsőre próbáld meg ezzel: http://global-downlo...BC=Acer&SC=PA_6

#157 Felhasználó inaktív   webszab 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 05. 02:38

Üzenet megtekintéseIdézet: didyman - Dátum: 2010. 07. 31. 14:49

Próbálj meg másik modell alól letölteni löncsmanaggert, valami közeli, hasonló/egyező lapkakészletes típusét, rendszerint egyező alaplap és SMB vezérlő lesz, működni fog vele. Elsőre próbáld meg ezzel: http://global-downlo...BC=Acer&SC=PA_6

Ez segített! Köszi szépen! :)
"Mindenki derül, ha Minden kiderül"

#158 Felhasználó inaktív   K.G. 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 09. 12:34

Hali.
Vettem egy acer 5740Gt,minden jól működik, kivéve ezt, hogy nem tudok csatlakozni a netre. 651es hibakódot ír. Win7home premium van rajta, 64 bites. Mi lehet a probléma?

#159 Felhasználó inaktív   ohej 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 20. 20:26

Szevasztok,

A napokban töltötte be a Travelmate 4102WLMi laptoppom a 4-ík életévét, hibátlanul működik jelenleg is pedig napi 7-8 órát nyúzva van. Gondoltam a jó öreg XP32 rendszert lecserélem rajta egy win7 32 ultimate rendszerre. A win7 simán feltelepült, de nem működik a net és a hang sem, a win7 az eszközkezelőben problémás eszközöknek írja: hálózativezérlő, háttértárvezérlő és multimédiás audiovezérlő. Az acer honlapján csak XP32-es dríverek érhetők el. Vajon elérhető valahol ehez a laptophoz win7-es dríver, hogy a net és a hang működjön?

Téma megosztása:

• (8 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó