HWSW Informatikai Kerekasztal: Playstation 3 IV. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (148 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Playstation 3 IV.

#881 Felhasználó inaktív   Tg_ 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 11. 23. 20:49

Idézet: bil - Dátum: 2007. nov. 23., péntek - 19:51

Ezeket el lehet úgy bekápolni vmire, hogy később vissza lehessen tenni a ps3-ra? Mer ezekkel kapcsolatban csak ez a fóbiám.

Külön nem, nekem legalábbis nem tűnik úgy. Gondolom a teljes backup menti ezt is.

#882 Felhasználó inaktív   bil 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 11. 24. 21:59

Idézet: Tg_ - Dátum: 2007. nov. 23., péntek - 20:49

Külön nem, nekem legalábbis nem tűnik úgy. Gondolom a teljes backup menti ezt is.

Köszi!
Háát, nem túl szofisztikált...  :think:
Közpénzrendszer:
http://rrr100.wikispaces.com/

#883 Felhasználó inaktív   Szolti 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 11. 24. 22:44

Főleg PS3 tulajokhoz de mindenkihez akinek több tapasztalata van-e téren mint nekem:

1. Van arra lehetőség, hogy összekössem az PS3-at Vistával és a sz.gépen lévő zenéket, filmeket, képeket megnézzem?
2. Milyen winchester van a PS3-ban? Ki tudom cserélni nagyobbra?
3. Köthetek rá usb-s bill.-t ill. egeret hogy így játszam az FPS játékokkal?

Köszi.

Szolti

Szerkesztette: Szolti 2007. 11. 24. 22:47 -kor

#884 Felhasználó inaktív   Lewes 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 24. 23:42

Idézet: Szolti - Dátum: 2007. nov. 24., szombat - 21:44

Főleg PS3 tulajokhoz de mindenkihez akinek több tapasztalata van-e téren mint nekem:

1. Van arra lehetőség, hogy összekössem az PS3-at Vistával és a sz.gépen lévő zenéket, filmeket, képeket megnézzem?
2. Milyen winchester van a PS3-ban? Ki tudom cserélni nagyobbra?
3. Köthetek rá usb-s bill.-t ill. egeret hogy így játszam az FPS játékokkal?

Köszi.

Szolti

Hello,

Az elsőt passzolom.
Modelltől függően 40/60/80 Gbyte-s a HDD, viszont garanciavesztés nélkül cserélhető
Rá tudsz kötni USB-s (sőt, Bluetooth-os) billentyűzetet/egeret, de sajnos a PS3-ra írt játékok egyáltalán nem támogatják őket, max netezésre jók.

#885 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 24. 23:48

Azon filózom hogy tulajdonképpe egész frankó kis MediaCenter lenne ez a ketyere, ha megkapja az XviD/DivX támogatást.  :think:
"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet

#886 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 11. 25. 00:02

Idézet: Szolti - Dátum: 2007. nov. 24., szombat - 23:44

Igen, és még külső alkalmazás sem kell hozzá: a Media Playeren keresztül a médiafájlok megosztása opcióval megoldható. A többit megválaszolták előttem.

üdv

R.
Can you hear me, major Tom?

#887 Felhasználó inaktív   Szolti 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 25. 00:14

Idézet: Renwick - Dátum: 2007. nov. 25., vasárnap - 0:02

Igen, és még külső alkalmazás sem kell hozzá: a Media Playeren keresztül a médiafájlok megosztása opcióval megoldható. A többit megválaszolták előttem.

üdv

R.

Köszönöm a válaszokat.

#888 Felhasználó inaktív   Tg_ 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 11. 25. 11:27

Idézet: Renwick - Dátum: 2007. nov. 25., vasárnap - 0:02

üdv

R.

Illetve az ingyenes TVersity is jó erre a célra, az még valós időben, lejátszás közben át is konvertálja azokat a video anyagokat, amelyeket a PS3 nem tud lejátszani, pl éppen a divx/xvid filmek. Persze ezt lehet, hogy a Media Player is megcsinálja, azt nem használtam.

Tg

#889 Felhasználó inaktív   Finix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 25. 19:56

Idézet: Lewes - Dátum: 2007. nov. 24., szombat - 23:42

Hello,

Rá tudsz kötni USB-s (sőt, Bluetooth-os) billentyűzetet/egeret, de sajnos a PS3-ra írt játékok egyáltalán nem támogatják őket, max netezésre jók.

Az UT3 tamogatni fogja a bill-t es az egeret is es tudja majd jatszani oket billel es egerrel is. :)

#890 Felhasználó inaktív   NiGhTy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 11. 26. 01:37

Sziasztok!

Nem igazán a témába vágó kérdéssel fordulok hozzátok (előre is bocs érte), de bízom benne, hogy azért tudtok nekem segíteni :) Úgy 2 hete vettem PS3-at és hosszas olvasgatás után rájöttem, hogy nem ártana lecserélni a gyári kompozit kábelt valami használhatóbbra. Namármost a TV viszonylag régi (Sony KP44PS2) de a SCART 1 bemeneten tudja kezelni az RGB jelet. Ezen felbuzdulva gondoltam a komponens kábelre. Kérdésem a következő lenne, hogy a gyári aranyozott mennyivel jobb pl. a konzolstúdiós "noname"-nél. vagyis megéri e a dupláját és hol lehet olyan átalakítót vagy adaptert kapni aminek az egyik fele SCART a másik fele pedig RGB (esetleg van e olyan aminek az egyik fele bemegy a PS3-ba a maásik meg RGB SCART és ha igen hol lehet kapni)?

Előre is köszi a segítséget  :respect:
Playstation 3 40Gb + Panasonic TH-50PY70P || PSN ID: NiGhTy1985

#891 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 26. 02:30

Idézet: NiGhTy - Dátum: 2007. nov. 26., hétfő - 1:37

Sziasztok!

Nem igazán a témába vágó kérdéssel fordulok hozzátok (előre is bocs érte), de bízom benne, hogy azért tudtok nekem segíteni :) Úgy 2 hete vettem PS3-at és hosszas olvasgatás után rájöttem, hogy nem ártana lecserélni a gyári kompozit kábelt valami használhatóbbra. Namármost a TV viszonylag régi (Sony KP44PS2) de a SCART 1 bemeneten tudja kezelni az RGB jelet. Ezen felbuzdulva gondoltam a komponens kábelre. Kérdésem a következő lenne, hogy a gyári aranyozott mennyivel jobb pl. a konzolstúdiós "noname"-nél. vagyis megéri e a dupláját és hol lehet olyan átalakítót vagy adaptert kapni aminek az egyik fele SCART a másik fele pedig RGB (esetleg van e olyan aminek az egyik fele bemegy a PS3-ba a maásik meg RGB SCART és ha igen hol lehet kapni)?

Előre is köszi a segítséget  :respect:

sza. amazon.co.uk-n láttam RGB scart kábelt PS3-hoz de 5hetes szállítással és nem éppen olcsó...
itten meg egy "azonnali" http://www.brilliant...-cable-61-p.asp

Szerkesztette: SFIJ 2007. 11. 26. 02:39 -kor

νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#892 Felhasználó inaktív   Tg_ 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 11. 26. 07:43

Idézet: NiGhTy - Dátum: 2007. nov. 26., hétfő - 1:37

vagy adaptert kapni aminek az egyik fele SCART a másik fele pedig RGB (esetleg van e olyan aminek az egyik fele bemegy a PS3-ba a maásik meg RGB SCART és ha igen hol lehet kapni)?

Szia!

Én egy ilyet használtam, és nagyon jól működött, abszolút jó volt a képe, nagyon kis különbség lehet egy sokkal drágább kábellel. Egy fontos dolog: ha RGB-n használod, akkor a DVD és BR lemezeket zöldben játsza le.
RGB->SCART átalakítás nincs, a SCART csatlakozó bizonyos lábain megy az RGB jel, valamint egy kapcsolójel, így a TV tudni fogja, hogy RGB jel érkezik.

Tg

#893 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 26. 10:35

Én anno rendeltem egy ilyen kábelt angolhonból, de aztán közben lett egy LCD, úgyhogy itt áll feleslegben, szóval esetleg megbeszélhetünk egy bótot, ha gondolod. Egy gáz van vele: annyira elbaszottul széles a csatlakozóvég a konzol oldalán, hogy nem lehet mellette bedugni az optikát.

Egyébként láttam ilyen kábelt Logic3 márkában valamelyik Media Marktban is, nem éppen ócsón...

üdv

R.

Szerkesztette: Renwick 2007. 11. 26. 10:36 -kor

#894 Felhasználó inaktív   Lewes 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 26. 11:56

Próbáltátok már az Unchanted demóját? Nekem bejött, valszeg megveszem, ahogy megjelenik...

#895 Felhasználó inaktív   NiGhTy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 11. 26. 12:05

Köszi a válaszokat. Nos azt hittem, hogy lehet nálunk is ilyen kábelt kapni és nem ilyen külföldről rendelős móka. Az optikai kimenetről nem szívesen mondanék le viszont :) Esetleg megnézem akkor MM-ben hátha van olyan amit mondtál Renwick és bízom benne hogy annak kisebb a csatlakozója. Egyébként RGB meg S-Video között ég és föld a különbség? Megér ennyi macerát? Mert ha nem olyan vészes a difi akkor maradok az utóbbinál.
Playstation 3 40Gb + Panasonic TH-50PY70P || PSN ID: NiGhTy1985

#896 Felhasználó inaktív   Tg_ 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 11. 26. 13:38

Idézet: NiGhTy - Dátum: 2007. nov. 26., hétfő - 12:05

Köszi a válaszokat. Nos azt hittem, hogy lehet nálunk is ilyen kábelt kapni és nem ilyen külföldről rendelős móka. Az optikai kimenetről nem szívesen mondanék le viszont :) Esetleg megnézem akkor MM-ben hátha van olyan amit mondtál Renwick és bízom benne hogy annak kisebb a csatlakozója. Egyébként RGB meg S-Video között ég és föld a különbség? Megér ennyi macerát? Mert ha nem olyan vészes a difi akkor maradok az utóbbinál.

Biztos, hogy van S-video? Én csak kompozitot találtam :confused: Az általam linkelt (és megint itt)olcsó kábel csatlakozói arany színűek (szándékosan nem írtam aranyozottat, mert mittomén), a csati pedig 23mm széles, éppen mint a gyári Sony komponens kábel (amit hozzá adtak). Ha amellé befér az optikai, akkor emellé is.

Tg

Szerk: az RGB lényegesen jobb a kompozitnál

Szerkesztette: Tg_ 2007. 11. 26. 13:42 -kor

#897 Felhasználó inaktív   Strezi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 26. 14:26

RBG es S-video kozott mar nem sok kulonbseg van. Szerintem nem eri meg a macerat.
Otthon: Apple iMac 20" C2D, LG50PC1DA plazma, Marantz DV6600 DVD, Technics SADX930, Preludium hangfalak
Munka: Intel Core i7 965 Extreme + Q6600, Intel X25 SSD, Dell 3007FPW

#898 Felhasználó inaktív   Finix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 26. 15:39

Idézet: Lewes - Dátum: 2007. nov. 26., hétfő - 11:56

Próbáltátok már az Unchanted demóját? Nekem bejött, valszeg megveszem, ahogy megjelenik...

Hajjaj! Kötelező vétel. :)

#899 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 26. 19:16

Idézet: Finix - Dátum: 2007. nov. 26., hétfő - 16:39

Hajjaj! Kötelező vétel. :)

Hm, ez érdekes, számomra ez a játék egy Tomb Raider, férfi kiadásban. Persze ettől még lehet jó, csak sztem semmi különös...

Viszont ha valakit komolyan érdekel a játék, javaslom az angol GAME-t, ahol kupon kóddal 29,9 GBP-ért meg lehet venni (plusz 2,5 GBP posta). Ez így durván 11 600 HUF, ami azért mégsem 16 990 HUF. És ezúton csókoltatok minden hazai konzoljáték-importőrt...  :kma:

üdv

R.

#900 Felhasználó inaktív   Szolti 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 26. 21:17

Volt ma egy kis szabadidőm munka után, így gondoltam kipróbálom a PS3-at. Elmentem a Mamutba/Saturn de itt nincs PS3 csak Ps2 és Xbox360, ez utbbit kipróbáltam. Forza Motorsport 2 volt amit ki tudtam próbálni... hát nem voltam tőle elszálva. Ezután hazafelé beugrottam a Westend-be/MediaMarkt itt mindegyik konzol ki volt kapcsolva kivéve 1-et, ha jól láttam ez is az xbox360 volt. Nem tudom pontosan mert legalább 4 mediamarkt-os srác álta küröl és 2 "civil" játszott rajta, megkérdeztem miért nem megy a töbi konzol a válasz az volt flegmán, hogy mert nem és majd csak hétvégén fog max.... ekkor az jutott az eszembe hogy GRRRR... de mivel nem vagyok egy örjöngő vadálat ezért nem volt vér :) de azért meg kell hogy jegyezzem hogy ez azért példátlan...
Szóval ennyi a mai történet. Hol lehetne jól kipróbálni egy PS3-at?
Ja és még valami, mi az hogy a 40G-s verzió nem tudja szoftveresen sem játszani a PS2-es játékokat Eddig is szoftveres volt az europai verziokban a támogatás nem? Akkor ezt most is meg lehet oldani egy jó kis módosított softal vagy valamivel nem?

Téma megosztása:

• (148 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.