Playstation 3 IV.
Elküldve: 2007. 10. 14. 13:04
Apropó nem kell valakinek egy Motorstorm? Nekem nem igazán jön be, eladnám...
"Two intelligent species live on Earth: Humans and Hungarians." (Isaac Asimov)
Elküldve: 2007. 10. 14. 13:51
Idézet: Laa-Yosh - Dátum: 2007. okt. 14., vasárnap - 13:52
...bónusz kontrollerrel és két teljesen oké játékkal.
Kontroller 12K + Resistance 10K + Motorstorm 10K + visszafelé kompatibilitás értéke 15-20K (ennyi egy közepesen használt PS2...), még nyersz is vele...
Figyelembe véve, hogy most legalább 8-9 hónapig - de inkább egy teljes évig - nem lesz újabb árcsökkentés, érdemes alaposan megfontolni a vásárlást és a kettő közötti választást.
Kontroller 12K + Resistance 10K + Motorstorm 10K + visszafelé kompatibilitás értéke 15-20K (ennyi egy közepesen használt PS2...), még nyersz is vele...
Figyelembe véve, hogy most legalább 8-9 hónapig - de inkább egy teljes évig - nem lesz újabb árcsökkentés, érdemes alaposan megfontolni a vásárlást és a kettő közötti választást.
Igazából én nem merném megvenni, mert az sem biztos, hogy tökéletesen megy az amihez kéne. Pl GT4-el mennék, de nem tudom, hogy minden ok e vele, nincs grafikai bug és a kormányt meg ff-et is viszi e

Lehet tényleg jobb megoldás ps2+olcsóbbps3 még akkor is ha így dugdosódni kell :Đ
Szerkesztette: Mumia 2007. 10. 14. 13:52 -kor
Elküldve: 2007. 10. 14. 14:42
Idézet: Mumia - Dátum: 2007. okt. 14., vasárnap - 14:51
Igazából én nem merném megvenni, mert az sem biztos, hogy tökéletesen megy az amihez kéne. Pl GT4-el mennék, de nem tudom, hogy minden ok e vele, nincs grafikai bug és a kormányt meg ff-et is viszi e 
Lehet tényleg jobb megoldás ps2+olcsóbbps3 még akkor is ha így dugdosódni kell :Đ

Én most GT4-el játszom rajta, megy rendesen. Igaz valahogy szétnyújtja a képet, és emiat elég ótvar a kép, de ez minden játékra igaz: VIDEO
Elküldve: 2007. 10. 14. 15:07
Idézet: Laa-Yosh - Dátum: 2007. okt. 14., vasárnap - 13:52
ha az M$ ilyen agresszívan fog árazni a jövőben is, akkor ez korántsem biztos. a 360 belépőszintjét (arcade verzió) lecsökkentették a Wii ára mellé...
Szerkesztette: SFIJ 2007. 10. 14. 15:16 -kor
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν
What do stars do? They shine.(Yvaine)
Elküldve: 2007. 10. 14. 15:12
A formatálás több mint 3 óra...

Mother always says, Sharing is Good
Elküldve: 2007. 10. 14. 15:13
Idézet: GAI - Dátum: 2007. okt. 14., vasárnap - 15:42
Én most GT4-el játszom rajta, megy rendesen. Igaz valahogy szétnyújtja a képet, és emiat elég ótvar a kép, de ez minden játékra igaz: VIDEO
bakker.. ez az AA bug. azt ígérték, ez már megvan oldva... az ffdshow postproc szűrője athlon xp 1700+-on kb 15%-os CPU load mellett megcsinálja az AA-t (lanczosresize)
Szerkesztette: SFIJ 2007. 10. 14. 15:17 -kor
Elküldve: 2007. 10. 14. 15:30
Idézet: SFIJ - Dátum: 2007. okt. 14., vasárnap - 11:42
a vernyákolás itten amúgyis csak a részleges kompatibiliitás okán megy. én aszondom van válasték. lehet kapni 99-ért PS2 támagotás nélkül és 130-ért PS2 támogatással. mindenki dönt a belátása szerint.
Ez így tökéletes lenne. A baj csak az, hogy a 60Gb/BC model kifutó, azaz ami raktáron van, eladják és az EU -ban csak a 40GB kiherélt model marad. Azaz ha most nem veszel, jövőre nem kapsz BC funkcionalitást még felárért sem.
Elküldve: 2007. 10. 14. 16:57
A Sony szerintem nem bír kiizzadni magából még egy érdemi árcsökkentést, megeszik őket a részvényeseik ha tovább nőnek a veszteségeik. Eladtak 10 millió Xboxot 400 dolláros áron, jövő őszig ennek a fele is jól jön a PS3-ból. Főleg ha télleg 65 nanóra rakták a Cellt és az RSX-et, most fog beütni az amit mondtam - egyszerűen nem lehet egy küszöb alá benyomni a BR meghajtó, vinyó, bluetooth, wifi meg egyéb szirszarok összköltségét.
Az MS ezeket mind külön árulja (a Core/Arcade-hoz), így sokkal hamarabb be tud menni a szükséges pszichológiai küszöbérték alá (már most 300 alatt járnak, jövőre meglesz a 200). Klasszikus konzol árképzési stratégia, hogy ne adj oda mindent egybe, mert akkor mindenen buksz, külön meg még keresel is rajta - és a Sony volt a fő úttörője... Max-pain is írta, csak az hogy beépített vinyó van és nem kell memóriakártyát venni a mentésekhez, milliárd dolláros bevételkiesés! És ehelyett még plusz veszteség is van a PS3-nál, hogy a francba faragjanak még az árból?
Amúgy meg számoljatok utána, 40 GB PS3 + kontroller + 2 stuff + PS2 legjobb esetben is 150-160 ezer, a starter packban meg még 20 gigával nagyobb vinyó is van. Igenis megéri most megvenni ha valakinek fontos a kompatibilitás. Ami azt illeti, ha Mass Effect és Bioshock PS3-on lenne, én is erősen elgondolkoznék. De amikor meglátom az Unchartedben hogy sixaxissal kell egyensúlyozni, már attól elönt az ideg, nemhogy megpróbáljak játsznai vele...
Az MS ezeket mind külön árulja (a Core/Arcade-hoz), így sokkal hamarabb be tud menni a szükséges pszichológiai küszöbérték alá (már most 300 alatt járnak, jövőre meglesz a 200). Klasszikus konzol árképzési stratégia, hogy ne adj oda mindent egybe, mert akkor mindenen buksz, külön meg még keresel is rajta - és a Sony volt a fő úttörője... Max-pain is írta, csak az hogy beépített vinyó van és nem kell memóriakártyát venni a mentésekhez, milliárd dolláros bevételkiesés! És ehelyett még plusz veszteség is van a PS3-nál, hogy a francba faragjanak még az árból?
Amúgy meg számoljatok utána, 40 GB PS3 + kontroller + 2 stuff + PS2 legjobb esetben is 150-160 ezer, a starter packban meg még 20 gigával nagyobb vinyó is van. Igenis megéri most megvenni ha valakinek fontos a kompatibilitás. Ami azt illeti, ha Mass Effect és Bioshock PS3-on lenne, én is erősen elgondolkoznék. De amikor meglátom az Unchartedben hogy sixaxissal kell egyensúlyozni, már attól elönt az ideg, nemhogy megpróbáljak játsznai vele...

LY
Elküldve: 2007. 10. 14. 17:01
Idézet: SFIJ - Dátum: 2007. okt. 14., vasárnap - 16:13
bakker.. ez az AA bug. azt ígérték, ez már megvan oldva...
Azota meg is van oldva, ez a video tavalyi (10 honapos)...
Elküldve: 2007. 10. 14. 17:04
Idézet: Laa-Yosh - Dátum: 2007. okt. 14., vasárnap - 17:57
Ami azt illeti, ha Mass Effect és Bioshock PS3-on lenne, én is erősen elgondolkoznék.
Mondjuk nagyon nem lennek meglepve, ha jovore esetleg mindketto kijonne ra

Elküldve: 2007. 10. 14. 17:09
Én igen... mert akkor az MS-nél valaki valamit nagyon elszúrt
Jade Empire is csak PC-re jött ki...

LY
Elküldve: 2007. 10. 14. 17:09
Idézet: max-pain - Dátum: 2007. okt. 14., vasárnap - 17:04
Mondjuk nagyon nem lennek meglepve, ha jovore esetleg mindketto kijonne ra 

KOTOR se jött ki PS2-re, nem hiszem hogy a Mass Effect ki fog jönni PS3-ra. Persze bármi megtörténhet..

Közpénzrendszer:
http://rrr100.wikispaces.com/
http://rrr100.wikispaces.com/
Elküldve: 2007. 10. 14. 17:25
Idézet: max-pain - Dátum: 2007. okt. 14., vasárnap - 18:01
Azért eléggé homály a kép így is, talán nem ennyire darabos mint a videón, de mindenképpen csúnya.
Elküldve: 2007. 10. 14. 18:02
Idézet: HaZeX - Dátum: 2007. okt. 14., vasárnap - 16:30
Ez így tökéletes lenne. A baj csak az, hogy a 60Gb/BC model kifutó, azaz ami raktáron van, eladják és az EU -ban csak a 40GB kiherélt model marad. Azaz ha most nem veszel, jövőre nem kapsz BC funkcionalitást még felárért sem.
tudod a világ az már csak ilyen. aki végelátatlanul halogatja a dőntéseit az legvégül lemarad mindenről. a részvénypiac is ilyen. ma be lehet szállni jó áron egy papírba, holnap már nem...
Elküldve: 2007. 10. 14. 18:05
egyszerűen nem lehet egy küszöb alá benyomni a BR meghajtó, vinyó, bluetooth, wifi meg egyéb szirszarok összköltségét.
én a br-ben még látok egy kettes faktort, az SSD-k elterjedésével a HDD árak is esni fognak. wifi/blútyúk - ez utóbbi kell a kontroller miatt, a wifi kivágható, de rádióval cuzammen max 25-30 diollár...
Elküldve: 2007. 10. 14. 18:06

Miért kéne + kontroller? Alapgéphez nem adnak :confused: Vagy az a baj, hogy ahhoz csak egy van? Nekem 1 is sok a ps2-höz mert azt sem használom, be sincs kötve.

Elküldve: 2007. 10. 14. 18:12
Miféle 60 különbség? 30K-val drágább a starter pack, és pont ennyibe kerülne a Resistance + Motorstorm + extra kontroller.
Amúgy az aktuális játékkínálatból kábé az első ötben biztosan benne van ez a két stuff. Veszel mellé még ízlés szerint egy Unchartedet / Ratchetet / HS-t, meg pár multiplatform cuccot (COD4, Dirt, HL2, Assassin) és elvagy az idén...
Egyébként én azt mondom, hogy ha a kisebbik PS3-hoz megveszed mindezt és még ráadásnak egy PS2-t a hiányzó kompatibilitás helyett, akkor az már többe kerül mint a drágábbik PS3. Mit nem értesz ezen?
Amúgy az aktuális játékkínálatból kábé az első ötben biztosan benne van ez a két stuff. Veszel mellé még ízlés szerint egy Unchartedet / Ratchetet / HS-t, meg pár multiplatform cuccot (COD4, Dirt, HL2, Assassin) és elvagy az idén...
Egyébként én azt mondom, hogy ha a kisebbik PS3-hoz megveszed mindezt és még ráadásnak egy PS2-t a hiányzó kompatibilitás helyett, akkor az már többe kerül mint a drágábbik PS3. Mit nem értesz ezen?

LY
Elküldve: 2007. 10. 14. 18:29
Idézet: Laa-Yosh - Dátum: 2007. okt. 14., vasárnap - 19:12

Én ezt értem. De erre azt mondom, hogy minek vegyem meg a kisebbik ps3-hoz azt amit a nagyobbhoz adnak? Senki sem kényszerít rá. +kontroller nem kell, +20gb nem tényező, ps2-t miafrásznak vegyek mellé? Ha van ps2 játékom amit nyomnék, akkor van ps2-m is valószínűleg. Ha meg nincs ps2 játékom nem most fogok nekiállni ps2 játékokat venni a ps3-hoz.
Elküldve: 2007. 10. 14. 18:33
Te ne vedd meg, de akinek kell a kompatibilitás, annak a drágábbik gép is jó üzlet. Érted?

LY
Elküldve: 2007. 10. 14. 18:39
Idézet: max-pain - Dátum: 2007. okt. 14., vasárnap - 18:01
a kollega úr azt írta, hogy nála jelnetkezik..