Idézet: Zoley - Dátum: 2008. febr. 4., hétfő - 20:00
Szerk: az utobbi idoben mintha fejlesztenek a jatekot, nem? Jo, tudom, hogy lopnak, de senki sem csinal kizarolag eredeti otletekbol MMO-t....
Igaz lehet, csak nagyon elkestek. Jol eleldegeltek a regi fejlesztesekbol, minek farasztani magukat? Eleg a penzt beszedni. Sajnos a jatekosok szama nagyon megcsappant, es a regieket nem fogjak visszaszerezni 1-2 uj fegyverrel/missel. Kellene egy teljesen uj playfield, SL ota gyakorlatilag semmi fejlesztes nem volt. Jo tudom: AI, LE. De azok nem komoly fejlesztesek, csak kis kiegeszittesek. AI inkabb az uj cuccokrol szol, LE meg PVP -rol. Tehat uj jatekter mar tobb eve nincs. Ha amit mostanaban fejlesztettek, folyamatos lett volna, akkor mindig van ujdonsag, van ertelme fizetni. Tobb evig megelni egyetlen jatekbol nem lehet. Kell az ujdonsag, kell az uj jatekter. A repulo gordeszka poennak jo akar meg 1 hetig is, de tovabb nem.
Es a WoW, L2 -vel osszehasonlitva a legnagyobb gond: Szegenyes targy kinalat. Mire gondolok? Egy AI pancelhoz kell 2-3 dolog, es passz. AI fegyverhez ketto. Raadasul ezek ugyanott esnek mindig. Ezzel szemben WoW -ban van 200 fele targy ami jo lehet - es jo is - valamire. Persze kifarmolni - foleg kis szerveren, ahol AH gyakorlatilag nincs is - kinszenvedes, de van celod. Kinezted magadnak a 18 -as taskat? Kell hozza 340 tailoring - egy szakma -, de ahhoz hogy annyi legyel igen sokat kell "dolgoznod". Ha a legjobb esetet vesszuk, akkoris elotte 339 targyat letrehoznod. Persze ez nem ilyen 1xu, mert a 339 targyhoz, kell vagy 50 fele dolog. Ezeket vagy lehet kapni, vagy mastol megvenni, vagy magadnak megszerezni. Es akkor meg 1 szakmarol beszeltem, es meg csak nem is a 375 -os max skillrol. A missek valtozatossaga izles dolga, de azert AO -ban nem tul sok valtozatossag van

. A penz eltunteteset is megoldottak: Kifarmolod, eladod, de hasznalat utan eladhatatlan lesz. Ha kinotted, akkor mehet a kereskedonek, vagy ha enchantos vagy osszetorheted, enchant alapanyagert. AO -ban ugye lehet cserelgetni, hasznalat utan eladhatod, egyre tobb penz a jatekban, egyre kevesebbet er (gyk inflalodik a credit

).