HWSW Informatikai Kerekasztal: Anarchy Online IV. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (26 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Anarchy Online IV.

#201 Felhasználó inaktív   Zoley 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 02. 04. 19:00

Na, kivancsian varom az uj patch-et, foleg a social tab az aminek nagyon fogok orulni (visszavehetem a ronda feher kopenyem, immaron hatrany nelkul). Mindamellett orulok, hogy ket olyan fix is lesz a keeperhez, aminek ugyeben en (is) reklamaltam mar korabban (tok jo erzes, szinte elhiszed, hogy szamitasz :p).

- Resolved issue with NCU cost of Sentinel Ward.

- Fixed NCU usage on the aura part of the Keeper Ambient/Tone heal line.

Kivancsi vagyok, hogy a pvp rendszert hogy fogadjak majd a sokat pvp-zo emberek, ha jol nezem, erosen at fog alakitani dolgokat. Orulok, hogy a solo title ugyeben hallgattak a jatekosokra, mert eredetileg csak a MA-nal lathato nevek kerultek volna bele, de minden profhoz... Pet temaban meg kifejezetten orulnek, ha mukodo megoldas tartozna az alabbi kijelenteshez:

- Pets should now respond faster in situations with a lot of enemy mobs and activity.

Haaaaat, pandeban vagy apf-en kiderul.... :D

Szerk: az utobbi idoben mintha fejlesztenek a jatekot, nem? Jo, tudom, hogy lopnak, de senki sem csinal kizarolag eredeti otletekbol MMO-t....

Szerk2: forraslink

Szerkesztette: Zoley 2008. 02. 04. 19:04 -kor

#202 Felhasználó inaktív   dbvzr 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 02. 05. 08:29

Hello

Bocs az offért de a Taurival mi a csöcs van ?  :reklamacio:

Üdv.
Mekk

#203 Felhasználó inaktív   zivos 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 05. 08:45

Idézet: dbvzr - Dátum: 2008. febr. 5., kedd - 9:29

Hello

Bocs az offért de a Taurival mi a csöcs van ?  :reklamacio:

Üdv.
Mekk

Hehe, pont ezert jottem en is fel ide :-). Valaszom: Passz.

#204 Felhasználó inaktív   zivos 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 05. 09:08

Idézet: Zoley - Dátum: 2008. febr. 4., hétfő - 20:00

Szerk: az utobbi idoben mintha fejlesztenek a jatekot, nem? Jo, tudom, hogy lopnak, de senki sem csinal kizarolag eredeti otletekbol MMO-t....

Igaz lehet, csak nagyon elkestek. Jol eleldegeltek a regi fejlesztesekbol, minek farasztani magukat? Eleg a penzt beszedni. Sajnos a jatekosok szama nagyon megcsappant, es a regieket nem fogjak visszaszerezni 1-2 uj fegyverrel/missel. Kellene egy teljesen uj playfield, SL ota gyakorlatilag semmi fejlesztes nem volt. Jo tudom: AI, LE. De azok nem komoly fejlesztesek, csak kis kiegeszittesek. AI inkabb az uj cuccokrol szol, LE meg PVP -rol. Tehat uj jatekter mar tobb eve nincs. Ha amit mostanaban fejlesztettek, folyamatos lett volna, akkor mindig van ujdonsag, van ertelme fizetni. Tobb evig megelni egyetlen jatekbol nem lehet. Kell az ujdonsag, kell az uj jatekter. A repulo gordeszka poennak jo akar meg 1 hetig is, de tovabb nem.

Es a WoW, L2 -vel osszehasonlitva a legnagyobb gond: Szegenyes targy kinalat. Mire gondolok? Egy AI pancelhoz kell 2-3 dolog, es passz. AI fegyverhez  ketto. Raadasul ezek ugyanott esnek mindig. Ezzel szemben WoW -ban van 200 fele targy ami jo lehet - es jo is - valamire. Persze kifarmolni - foleg kis szerveren, ahol AH gyakorlatilag nincs is - kinszenvedes, de van celod. Kinezted magadnak a 18 -as taskat? Kell hozza 340 tailoring - egy szakma -, de ahhoz hogy annyi legyel igen sokat kell "dolgoznod". Ha a legjobb esetet vesszuk, akkoris elotte 339 targyat letrehoznod. Persze ez nem ilyen 1xu, mert a 339 targyhoz, kell vagy 50 fele dolog. Ezeket vagy lehet kapni, vagy mastol megvenni, vagy magadnak megszerezni. Es akkor meg 1 szakmarol beszeltem, es meg csak nem is a 375 -os max skillrol. A missek valtozatossaga izles dolga, de azert AO -ban nem tul sok valtozatossag van :-). A penz eltunteteset is megoldottak: Kifarmolod, eladod, de hasznalat utan eladhatatlan lesz. Ha kinotted, akkor mehet a kereskedonek, vagy ha enchantos vagy osszetorheted, enchant alapanyagert. AO -ban ugye lehet cserelgetni, hasznalat utan eladhatod, egyre tobb penz a jatekban, egyre kevesebbet er (gyk inflalodik a credit :-) ).

#205 Felhasználó inaktív   dbvzr 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 02. 05. 09:21

Idézet: zivos - Dátum: 2008. febr. 5., kedd - 9:45

Na.

tauri.zetwork.hu

Hát basszák meg. Bocsi

Üdv. Mekk

#206 Felhasználó inaktív   macske 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 05. 16:36

Te is fiam Mekk ...?
If you judge people, you have no time to love them - Mother Teresa

#207 Felhasználó inaktív   Viktorhun 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 06. 11:00

Idézet: zivos - Dátum: 2008. febr. 5., kedd - 9:45

Vezessük be, hogy Wow offokért 2-2M creditet keljen befizetni HR és PE Orgbankba! :D
Gazdagok leszünk!!!! :D

Amúgy meg szerintem is ráférne AO-ra egy nagygenerál. Rubi-ka bolygó tele van szabad hellyel. Lehetne még lazán új playfieldet beerakni. Lehetne az egyes tárgyakat is jelentőssen megreformálni. Egyes Profoknak is vissza kéne adni az értékét normálisan és valahogy kiegyenlítettebbé kellene tenni az egészet. Itt arra gondolok, hogy az űber cuccoknak legyen valami hátránya is, ne csak előnyük. Pl az AI armorok nekem azért tetszenek, mert lehet hogy nagyon jók, ám hátránya, hogy  írtó nehéz őket megszerezni, így nem common cumó.
Ám az LE-s dokis back item a BEAST-cumót eléggé leértékeli. Meg ugye rengetegfajta tárgy, armor, fegyver van, de valahogy a legtöbb használaton kívül van. (pl gagyi shoulderpadok magas szinten kaphatóak, de minek?)
PVP-t nemszeressem.
ellenben van qva nagy nanorezisztem, ami nem jó semmire. Tegnap az összes Scheolos dög lenanózott, amelyik tudott nanozni. WTS init debuff!!!!
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA.
Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

#208 Felhasználó inaktív   Viktorhun 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 06. 23:07

Elagy visszavéve HC-ra.

HURRÁ!!
:D

#209 Felhasználó inaktív   Zoley 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 06. 23:10

Idézet: Viktorhun - Dátum: 2008. febr. 6., szerda - 22:07

Elagy visszavéve HC-ra.

Visszaveve? WTF tortent? Masok okulasara kerem megosztani!

#210 Felhasználó inaktív   Viktorhun 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 07. 11:28

Idézet: Zoley - Dátum: 2008. febr. 7., csütörtök - 0:10

Visszaveve? WTF tortent? Masok okulasara kerem megosztani!

Hát ja. Volt egy kis WTF!

Pandéban járkáltunk és öltük a bossokat különböző teamekben(simlissel egyetemben). Namost ugye volt, hogy esett Neu Sb, ami FFA. Elagy néháányszor lecsúszott róla, mert vagy már nem tudta lootolni, mert a Raid force odébbált, vagy más lootolta ki.
TNH-nál történt, hogy esett 50-es agility-s stuff, amit rendesen pontokért odaadtak valakinek. Ám, ezt a cuccot a nyertes nem tudta lootolni, mert valaki törölte!!!!
Namost még mielőtt ezt az apróságot benyögte volna az illető HC botra, Elagynak végre  sikerült  lootolnia az SB-t amit FFA-ra már meghirdettek. Ebből jött a galiba, mert valaki benyögte a victinity lootot HC-ra, amiből látszott, hogy ki volt az utolsó, aki kiszedett valamit TNH-ból. A raidleeder begőzőlt, és mire egyet pislantottunk, Elagyot bannolta, kickelte,elgánycsolta, stb. Csodálkozott is rajta a többi raidleeder is, de ez lett. Ő lett a bűnbak, mert ha senki nem lootolta, akkor biztosan az törölte, aki utoljára kiszedte az SB-t. Logikus mi? LOL!
Aztán végül egy másik leeder ejtette a vádakat bizonyítékok hiányában, meg azért néhányan tiltakoztak, hogy nanemá!!!, és Elagy vissza lett véve.
Lementettem a HC bot szövegelését. Majd megmutatom.

#211 Felhasználó inaktív   Zoley 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 07. 13:40

Idézet: Viktorhun - Dátum: 2008. febr. 7., csütörtök - 10:28

Lementettem a HC bot szövegelését. Majd megmutatom.

Marhajo. Ilyen sem volt meg eddig amikor en mentem veluk.... Egyre hulyebbek az emberek na.

Szerk: ilyenkor petition es majd a gm megmondja, hogy ki torolt lootot... dehat ehhez agy is kene.

Szerkesztette: Zoley 2008. 02. 07. 13:41 -kor

#212 Felhasználó inaktív   Viktorhun 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 07. 15:35

Idézet: Zoley - Dátum: 2008. febr. 7., csütörtök - 14:40

Szerk: ilyenkor petition es majd a gm megmondja, hogy ki torolt lootot... dehat ehhez agy is kene.

Ja. Erről is agyaltak valamit, de asszem nem érték ela GM-et.

#213 Felhasználó inaktív   zivos 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 10. 09:34

Idézet: Zoley - Dátum: 2008. febr. 7., csütörtök - 14:40

Marhajo. Ilyen sem volt meg eddig amikor en mentem veluk.... Egyre hulyebbek az emberek na.

Ez nem hulyeseg, ez szimplan bunkosag. Es ezt nem szabadna figyelmem kivulk hagyni, mert ez enyhen szolva mar '"+!%/. Eddig csak a magyarokrol felteteleztem ilyent, de "megnyugtat", hogy nem vagyunk egyedul. Mar csak a tisztanlatas kedveert is meg kellett volna tudni, es az illeto osszes karakteret bannolni mindenhonnan, jatszon egyedul ha akar.

#214 Felhasználó inaktív   macske 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 10. 18:25

Mivel Elagy TSen volt tudom hogy nem ő lootolt, azonnal dumáltam Memoriy-al aki bannolta. Elmondtam az álláspontomat és kértem az unbant, közölte hogy GM-el beszél előbb. Másnap jött a válasz hogy  visszavéve, nincs meggyőződve arról hogy nem Elagy törölte a beltet (vagyis GM nem mondott semmit ha egyáltalán beszéltek vele). .. de legyünk kedvesek garantáljuk hogy többet nem tartja a lootot ha ő épp nem nyert semmit (azóta új: HC 24. rule, olvassátok el)
btw Hugg többet van bent az accomról  mostanában mint én de ne maceráljátok pls :p

#215 Felhasználó inaktív   Viktorhun 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 11. 09:14

Ok
Hellcom oldala hol van, mert nemtalálom, csak a forumot.

#216 Felhasználó inaktív   macske 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 11. 21:17

Szerintem csak fórum van, egyéb oldal nincs.
Regisztrálj (és anyázz kedved szerint)

#217 Felhasználó inaktív   Atomcsirke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 12. 22:45

nehogymásüllyedjenatopik!  :D
"A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben, de akkor sem szívja!"

#218 Felhasználó inaktív   Viktorhun 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 18. 14:50

Ja. Nemáááá!!!!! Ezt nem hagyhatjuk!!!

Hwsw forum RAID!

#219 Felhasználó inaktív   Blindant 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 19. 11:48

bump

Mentsük meg a topic-ot? Ehhez elsősorban játékosok, aktivitás, ÉLET kell.
Zivos bő 1 éve ecsetelte, hogy fogynak az emberek. Egyetértek. Nagyon is szembetűnően. Nem org-szintről beszélek elsősorban, mert régiek azért stabilan belépnek, hanem az általános Atlantean populációról. Egyre többet vagyok lft-n, egy nyamvadt invite nélkül. Ha szerveznék is, max 2 embert látok. Friend-listet már nem törlöm, hátha akad vki, akivel legalább egyszer voltam csapatban, és nekiszegezhetem a kérdést, jönne-e még egy missionbe? Talán említenem sem kell, hogy a robotok kivételével alig van 4-5 zöld pont a 100+ piros között. Az utolsó 2 TL6-os szintemet szóló küldetésből szereztem. Dögunalom, de pénzkeresetnek elmegy.
Eljutottam a pontra, hogy már csak 1 Profiteer's Helper van a listámon, amit meg szeretnék szerezni. A dchest tegnap meglett. RBP? Minek?

Lehet, hogy új hobbit keresek magamnak. Vagy komolyabban hajtom a nőket. Vagy...

Bl.

#220 Felhasználó inaktív   macske 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 19. 19:12

Igen kevesebben vannak stb stb. ez volt az egyik oka hogy egyik karakteremmel átálltam a "sötét oldara" hátha ott van még egy kis mozgás. Mert pl Neutvoice korábbi 25-40 fős társaságáből is jó esetben 7-12 van mostanában a törzsgárda heti 1-2 nap pár órára logol be, és kb senki nem reagál semmi raid ötletre.

Téma megosztása:

• (26 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.