HWSW Informatikai Kerekasztal: Anarchy Online IV. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (26 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Anarchy Online IV.

#221 Felhasználó inaktív   KAI 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 02. 20. 09:39

És ennek a kihalásnak mi az oka? Mármint én is kihaltam, nem azért :)
- Name?
- Abu Dalah Sarafi.
- Sex?
- Four times a week.
- No, no, no... male or female?
- Male, female... sometimes camel.

#222 Felhasználó inaktív   Blindant 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 23. 10:53

Tegnapi Atlantean bot Hollow Island raid eredménye:

Gonzomannak Lion's Leather Vest (teljes a készlete) meg 1 db I am the Bear,
Rontombontom pedig begyűjtötte a Profiteer's helper-t, és még egy Medusa Hippocampust is.

A rollok le voltak zsírozva: a Lion Leather-ért csak 1 induló volt Gonzón kívül, a többiben egyedüli jelentkezőként vittük a lootot.

Psychology skillre várom a véleményeket: egyenlőre ip-t nem raktam rá, ha maxolom 750 körül lesz a vége, ha triplaimplantozom vmi cuccért talán 1k-t ki lehet hozni belőle. Úgy érzem ez édeskevés, de majd a nagy tradeskillerek megmondják  :rolleyes:

Bl.

#223 Felhasználó inaktív   Zoley 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 24. 13:16

Idézet: Blindant - Dátum: 2008. febr. 23., szombat - 9:53

Psychology skillre várom a véleményeket: egyenlőre ip-t nem raktam rá, ha maxolom 750 körül lesz a vége, ha triplaimplantozom vmi cuccért talán 1k-t ki lehet hozni belőle. Úgy érzem ez édeskevés, de majd a nagy tradeskillerek megmondják  :rolleyes:

Jol erzed, az biza edeskeves. Ha 1300-1400 kijonne belole, akkor talan lenne ertelme olni bele ip-t, de igy szerintem nincs....

#224 Felhasználó inaktív   Viktorhun 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 03. 15:13

Pffff....
Bumpy.
  :help:
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA.
Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

#225 Felhasználó inaktív   Klixon 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 03. 07. 00:02

Sziasztok!

Vasárnap délután 17:30 körül HI raidet tervezünk. Ha lenne kedvetek, energiátok, időtök :)
Pls jelezzétek www.anarchy-online.hu oldalon van egy topic, vagy ingame ha az kényelmesebb.

Szerkesztette: Klixon 2008. 03. 07. 00:04 -kor

#226 Felhasználó inaktív   sylviaconti 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 03. 08. 18:28

Szia Zivos!
Érdekelne, hogy advicsávóval te milyen fegyvereket, páncélokat használtál lvl 150 után?

#227 Felhasználó inaktív   -PTR- 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 10. 11:14

Idézet: zivos - Dátum: 2008. febr. 5., kedd - 10:08

Es a WoW...

Igazad van, de ez a solo része. Amúgy 2-3 havonta jönnek ki játék folytatással, csomó új cuccal, stb. Hetente 4-6x raidelünk 25-ös instákat full magyar guildban, jelenleg 5-10 fős túljelentkezéssel (régi HR-esek egy helyen ofc :) )!

Az új AO patch-csel kapcsolatban (nem jött még be, ugye?), csak azt írom ide is, amit WoW fórumban beszélgettünk róla. Láttam már kizöldülni OA-t, de onnantól nem láttam semmit belőle! Valaki letett egy fenyőt, és már indult is a lagparty! Ha jól emlékszem 16.3 vagy 16.4 volt patch neve! :(

Jövök 2 millával? :) WoW fórumon előny az AO-ról beszélgetni! :)

Szerkesztette: -PTR- 2008. 03. 10. 11:16 -kor

Metám,   Másik metám, fut még kategória: KeeperemCratom, Soldim

#228 Felhasználó inaktív   Atomcsirke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 11. 16:07

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁPPPPPPPPPPPP!

(=csináljunk úgy, mintha élne a topic!  :cool: )
"A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben, de akkor sem szívja!"

#229 Felhasználó inaktív   Viktorhun 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 12. 11:36

Idézet: Atomcsirke - Dátum: 2008. márc. 11., kedd - 17:07

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁPPPPPPPPPPPP!

(=csináljunk úgy, mintha élne a topic!  :cool: )

Igen. Jó ötlet. BS eléggé aktív még. Addig kell ölni VP-ért, amíg lehet. Informant questet viszont foggalmam sincs mikor és hogy fogom tudni megcsinálni, mert elég ritkán gyűlik össze egy DB csapat, aki Informant-et akar csinálni. Nomeg én is qva ritkán logolgatok be.
Amúgy jól elvagyok a 220-as dokimmal, csak kár, hogy még mindíg hiányzik egy csomó felszerelés. (kezdve az APF-es decktől)

Amúgy ma jön a patch? WOW!! Vajon milyen lesz? Kíváncsi vagyok a lagfeszre, amit majd okoznak vele. (LOL)

#230 Felhasználó inaktív   zivos 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 12. 11:59

Azert nincs jatekos, mert nincs ujdonsag. Es minel kevesebb jatekos lesz, annal gyorsabban fogynak az emberek. A FC megelegedett a biztos bevetellel, nem fejlesztett. Ha most orult erovel elkezdenenek fejleszteni, akkor is 1-2 ev mire egy teljesen uj playfieldet osszehoznanak. Es szerintem elgondolkodnak azon, hogy lesz e meg kinek? Mert ez eddig szep volt, jo volt, de nem akarnak egy halom penzt beleolni olyasmibe aminek a bevetele enyhen szolva is bizonytalan.

Amugy egyre tobben jelennek meg a Taurin szerencsere, es ott is kialakulhat valami. Vagy ugye a legelso tavozoknak mar bejaratott helyuk van hivatalos szerveren, csak azt nem szivesen olvastam, hogy van varakozo lista regi jatekosoknak. Ha valaki  2-3 eve WoW -ozik azt - foleg segitseg nelkul - soha nem erik utol az ujak. Az egy dolog, hogy 70 par honap max, de utana a jo cuccokat megszerezni ... Na arra ment el a 2 ev jatek gondolom. Tegnap ZA -ba elmentem egy szedett-vedett csapattal. Az elso komolyabb trash mob kiirtotta a "raidet". Talan nem zold cuccokban kellene elkezdeni tankolni egy (most) legnehezebb raidet. Na jo, priestem sem panaszkodhat :-), de neki legalabb mar csak 1 zold cucca van.

Lehet felrakom az AO -t, es vasarnap benezek, persze szigoruan free fixeremmel :-). Mikor lenn HI?

#231 Felhasználó inaktív   zivos 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 12. 12:03

Idézet: sylviaconti - Dátum: 2008. márc. 8., szombat - 19:28

Szia Zivos!
Érdekelne, hogy advicsávóval te milyen fegyvereket, páncélokat használtál lvl 150 után?

164 -n vettem at, addig a regi tulaj vitte, ott fejezte abba. Egybol atalltam rangedre, es termeszetesen AI -s cuccokra. LE ugye nem volt az accon, de 150 korul nem biztos hogy megeri. 220 -nal mar persze teljesen mas, ott gondolom az LE a nyero, foleg fegyeverek teren, de panceloknal is jo lehet.

#232 Felhasználó inaktív   zivos 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 12. 12:07

Idézet: Blindant - Dátum: 2008. febr. 23., szombat - 11:53

Tegnapi Atlantean bot Hollow Island raid eredménye:

Gonzomannak Lion's Leather Vest (teljes a készlete) meg 1 db I am the Bear,
Rontombontom pedig begyűjtötte a Profiteer's helper-t, és még egy Medusa Hippocampust is.

A rollok le voltak zsírozva: a Lion Leather-ért csak 1 induló volt Gonzón kívül, a többiben egyedüli jelentkezőként vittük a lootot.

Mennyire vagy kocka :-) (WoW beszolas)? Az en enginerem kozepes nehezseggel ossze tud hozni olyan 900 koruli Psychologyt. Kicsit tobb raforditassal a 950 elerheto lenne - ez 200 -as bright clustert jelentene -, de a 200 -as shinny eselytelen a maga 1250 -es kovetelmenyevel. Ha AI pancelban gondolkodsz 7x -es a szorzo ...

#233 Felhasználó inaktív   Viktorhun 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 18. 00:03

Dejó!

Imádom az uj DB camp-et.

LEhet, hogy szívás, de lootoltam valami upgrade-et, és el is adtam 80M-ért. :D

MEgyek méééég.

Ja, amúgy a sietős embereknek: KEll egy belépő a camp-hez, amit sajnálatos módon a DB quest legvégén kapsz meg.
Szóval a legjobbkor sikerült befejeznem a DB questet. Amúgy most megint vannak emberek az új camp miatt, ahogy elnéztem LFT-t, szal akinek kell improved behe is vagy CH vagy mittudomén, most menjen gyorsan! :D

Van még valaki AO-ban, vagy mindenki wowzik????

#234 Felhasználó inaktív   Atomcsirke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 18. 00:17

Idézet: Viktorhun - Dátum: 2008. márc. 18., kedd - 1:03

Van még valaki AO-ban, vagy mindenki wowzik????

Pl. én, chatklienssel! A WoW-hoz tudtommal nincs ilyen "fícsörgazdag" csetprogi, úgyhogy az hidegen hagy! :D
"A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben, de akkor sem szívja!"

#235 Felhasználó inaktív   baratis 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 18. 17:38

www.ageofconan.com

Itt az oka annak, hogy az FC miért nem foglalkozik AO-val. Nagyon várják már a játékot, ami valszeg május 20-án meg is jelenik. Én is ki fogom próbálni, de ha az FC olyan stratégiával fog új elemeket vinni bele, mint AO-ba, akkor nem sok jövőt jósolok neki.
A WOW éltető ereje abban van, hogy 2-3 havonta jön ki új tartalom, értsd új questek, új insták, ezeken felül pedig ugye van már egy kieg és kb fél év múlva jön a másik.
A fejlődésről pedig annyit, hogy nem igaz az miszerint aki most száll be annak nincs esélye utólérni a többieket. Nem részletezném, de nem kell hozzá fél év sem, hogy nulláról end instákba járjon aki akar, mellesleg az új kieggel nőni fog az elérhető szint 80-ra, amivel együtt jár, hogy mindenki "nulláról" indul.
"In a world without walls and fences, who needs Windows and Gates?"

#236 Felhasználó inaktív   Viktorhun 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 21. 10:29

Forum kite-olok!!!!!

:lame:  :help:

De mi lesz a reward :think:

#237 Felhasználó inaktív   Goody 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 21. 19:55

Üdvözletem kedves 'volt' játékostársak :)

Sajnálom, hogy elég hirtelen, majdnem észrevétlenül tűntem el.
Egyik oka a meló volt, szerencsére jól alakult minden, 5 hónapot voltam angliában.
most ünnepre hazajöttem, talán még 1 hetet maradok magyarhonban, aztán pápá ismét.

Hiányoztok, bár a játék soxor vált unalmassá, beszélgetni mindig megérte bemenni.
Tervben van külföldi letelepedés, de elég sok idő kell a papírokhoz, meg nem is bizti
hogy anglia/európa lesz a végállomás... kacsingatok távoli helyek felé... reménykedek,
és végre próbálok tenni valamit a jövőm érdekében.

Kívánok mindenkinek sok jót, egészséget és mértékletes szórakozást, élni is kell :)

Üdvözlettel
Goody

Ui: erre a pár napra majdnem befizettem egy hónapot, csak hogy benézzek, elosztogassak cuccokat,
de sok-sok-sok más program és teendő akad. család, régi barátok, meg hivatali ügyek.
A jövöd csakis rajtad múlik.

#238 Felhasználó inaktív   Acél 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 22. 11:10

Hajrá Goody!

Majd meglátogatlak! :D
Viharlovas220/30 adv
Vihhie Druida lvl 70 Feral tank dps
Alnia Sámán lvl 70 Resto mule
Rozsdás Paladin lvl 70 Holi bohóc

#239 Felhasználó inaktív   macske 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 22. 12:28

Goody! :D  Hiányoltunk(talak), de örülök hogy RL minden rendben, sok sikert!
If you judge people, you have no time to love them - Mother Teresa

#240 Felhasználó inaktív   Viktorhun 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 22. 19:31

Üdvözlet idehaza Doktorkolléga!  ;)

Téma megosztása:

• (26 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.