Anarchy Online IV.
Elküldve: 2008. 02. 20. 09:39
És ennek a kihalásnak mi az oka? Mármint én is kihaltam, nem azért

- Name?
- Abu Dalah Sarafi.
- Sex?
- Four times a week.
- No, no, no... male or female?
- Male, female... sometimes camel.
- Abu Dalah Sarafi.
- Sex?
- Four times a week.
- No, no, no... male or female?
- Male, female... sometimes camel.
Elküldve: 2008. 02. 23. 10:53
Tegnapi Atlantean bot Hollow Island raid eredménye:
Gonzomannak Lion's Leather Vest (teljes a készlete) meg 1 db I am the Bear,
Rontombontom pedig begyűjtötte a Profiteer's helper-t, és még egy Medusa Hippocampust is.
A rollok le voltak zsírozva: a Lion Leather-ért csak 1 induló volt Gonzón kívül, a többiben egyedüli jelentkezőként vittük a lootot.
Psychology skillre várom a véleményeket: egyenlőre ip-t nem raktam rá, ha maxolom 750 körül lesz a vége, ha triplaimplantozom vmi cuccért talán 1k-t ki lehet hozni belőle. Úgy érzem ez édeskevés, de majd a nagy tradeskillerek megmondják
Rontombontom pedig begyűjtötte a Profiteer's helper-t, és még egy Medusa Hippocampust is.
A rollok le voltak zsírozva: a Lion Leather-ért csak 1 induló volt Gonzón kívül, a többiben egyedüli jelentkezőként vittük a lootot.
Psychology skillre várom a véleményeket: egyenlőre ip-t nem raktam rá, ha maxolom 750 körül lesz a vége, ha triplaimplantozom vmi cuccért talán 1k-t ki lehet hozni belőle. Úgy érzem ez édeskevés, de majd a nagy tradeskillerek megmondják

Bl.
Elküldve: 2008. 02. 24. 13:16
Idézet: Blindant - Dátum: 2008. febr. 23., szombat - 9:53

Jol erzed, az biza edeskeves. Ha 1300-1400 kijonne belole, akkor talan lenne ertelme olni bele ip-t, de igy szerintem nincs....
Elküldve: 2008. 03. 03. 15:13
Pffff....
Bumpy.
Bumpy.

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA.
Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Elküldve: 2008. 03. 07. 00:02
Sziasztok!
Vasárnap délután 17:30 körül HI raidet tervezünk. Ha lenne kedvetek, energiátok, időtök
Pls jelezzétek www.anarchy-online.hu oldalon van egy topic, vagy ingame ha az kényelmesebb.
Vasárnap délután 17:30 körül HI raidet tervezünk. Ha lenne kedvetek, energiátok, időtök

Pls jelezzétek www.anarchy-online.hu oldalon van egy topic, vagy ingame ha az kényelmesebb.
Szerkesztette: Klixon 2008. 03. 07. 00:04 -kor
Elküldve: 2008. 03. 08. 18:28
Szia Zivos!
Érdekelne, hogy advicsávóval te milyen fegyvereket, páncélokat használtál lvl 150 után?
Érdekelne, hogy advicsávóval te milyen fegyvereket, páncélokat használtál lvl 150 után?
Elküldve: 2008. 03. 10. 11:14
Idézet: zivos - Dátum: 2008. febr. 5., kedd - 10:08
Es a WoW...
Igazad van, de ez a solo része. Amúgy 2-3 havonta jönnek ki játék folytatással, csomó új cuccal, stb. Hetente 4-6x raidelünk 25-ös instákat full magyar guildban, jelenleg 5-10 fős túljelentkezéssel (régi HR-esek egy helyen ofc

Az új AO patch-csel kapcsolatban (nem jött még be, ugye?), csak azt írom ide is, amit WoW fórumban beszélgettünk róla. Láttam már kizöldülni OA-t, de onnantól nem láttam semmit belőle! Valaki letett egy fenyőt, és már indult is a lagparty! Ha jól emlékszem 16.3 vagy 16.4 volt patch neve!

Jövök 2 millával?

Szerkesztette: -PTR- 2008. 03. 10. 11:16 -kor
Elküldve: 2008. 03. 11. 16:07
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁPPPPPPPPPPPP!
(=csináljunk úgy, mintha élne a topic!
)

"A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben, de akkor sem szívja!"
Elküldve: 2008. 03. 12. 11:36
Idézet: Atomcsirke - Dátum: 2008. márc. 11., kedd - 17:07
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁPPPPPPPPPPPP!
)

Igen. Jó ötlet. BS eléggé aktív még. Addig kell ölni VP-ért, amíg lehet. Informant questet viszont foggalmam sincs mikor és hogy fogom tudni megcsinálni, mert elég ritkán gyűlik össze egy DB csapat, aki Informant-et akar csinálni. Nomeg én is qva ritkán logolgatok be.
Amúgy jól elvagyok a 220-as dokimmal, csak kár, hogy még mindíg hiányzik egy csomó felszerelés. (kezdve az APF-es decktől)
Amúgy ma jön a patch? WOW!! Vajon milyen lesz? Kíváncsi vagyok a lagfeszre, amit majd okoznak vele. (LOL)
Elküldve: 2008. 03. 12. 11:59
Azert nincs jatekos, mert nincs ujdonsag. Es minel kevesebb jatekos lesz, annal gyorsabban fogynak az emberek. A FC megelegedett a biztos bevetellel, nem fejlesztett. Ha most orult erovel elkezdenenek fejleszteni, akkor is 1-2 ev mire egy teljesen uj playfieldet osszehoznanak. Es szerintem elgondolkodnak azon, hogy lesz e meg kinek? Mert ez eddig szep volt, jo volt, de nem akarnak egy halom penzt beleolni olyasmibe aminek a bevetele enyhen szolva is bizonytalan.
Amugy egyre tobben jelennek meg a Taurin szerencsere, es ott is kialakulhat valami. Vagy ugye a legelso tavozoknak mar bejaratott helyuk van hivatalos szerveren, csak azt nem szivesen olvastam, hogy van varakozo lista regi jatekosoknak. Ha valaki 2-3 eve WoW -ozik azt - foleg segitseg nelkul - soha nem erik utol az ujak. Az egy dolog, hogy 70 par honap max, de utana a jo cuccokat megszerezni ... Na arra ment el a 2 ev jatek gondolom. Tegnap ZA -ba elmentem egy szedett-vedett csapattal. Az elso komolyabb trash mob kiirtotta a "raidet". Talan nem zold cuccokban kellene elkezdeni tankolni egy (most) legnehezebb raidet. Na jo, priestem sem panaszkodhat
, de neki legalabb mar csak 1 zold cucca van.
Lehet felrakom az AO -t, es vasarnap benezek, persze szigoruan free fixeremmel
. Mikor lenn HI?
Amugy egyre tobben jelennek meg a Taurin szerencsere, es ott is kialakulhat valami. Vagy ugye a legelso tavozoknak mar bejaratott helyuk van hivatalos szerveren, csak azt nem szivesen olvastam, hogy van varakozo lista regi jatekosoknak. Ha valaki 2-3 eve WoW -ozik azt - foleg segitseg nelkul - soha nem erik utol az ujak. Az egy dolog, hogy 70 par honap max, de utana a jo cuccokat megszerezni ... Na arra ment el a 2 ev jatek gondolom. Tegnap ZA -ba elmentem egy szedett-vedett csapattal. Az elso komolyabb trash mob kiirtotta a "raidet". Talan nem zold cuccokban kellene elkezdeni tankolni egy (most) legnehezebb raidet. Na jo, priestem sem panaszkodhat

Lehet felrakom az AO -t, es vasarnap benezek, persze szigoruan free fixeremmel

Elküldve: 2008. 03. 12. 12:03
Idézet: sylviaconti - Dátum: 2008. márc. 8., szombat - 19:28
Szia Zivos!
164 -n vettem at, addig a regi tulaj vitte, ott fejezte abba. Egybol atalltam rangedre, es termeszetesen AI -s cuccokra. LE ugye nem volt az accon, de 150 korul nem biztos hogy megeri. 220 -nal mar persze teljesen mas, ott gondolom az LE a nyero, foleg fegyeverek teren, de panceloknal is jo lehet.
Elküldve: 2008. 03. 12. 12:07
Idézet: Blindant - Dátum: 2008. febr. 23., szombat - 11:53
Tegnapi Atlantean bot Hollow Island raid eredménye:

Mennyire vagy kocka

Elküldve: 2008. 03. 18. 00:03
Dejó!
Imádom az uj DB camp-et.
LEhet, hogy szívás, de lootoltam valami upgrade-et, és el is adtam 80M-ért.
MEgyek méééég.
Ja, amúgy a sietős embereknek: KEll egy belépő a camp-hez, amit sajnálatos módon a DB quest legvégén kapsz meg.
Szóval a legjobbkor sikerült befejeznem a DB questet. Amúgy most megint vannak emberek az új camp miatt, ahogy elnéztem LFT-t, szal akinek kell improved behe is vagy CH vagy mittudomén, most menjen gyorsan!
Van még valaki AO-ban, vagy mindenki wowzik????
Imádom az uj DB camp-et.
LEhet, hogy szívás, de lootoltam valami upgrade-et, és el is adtam 80M-ért.

MEgyek méééég.
Ja, amúgy a sietős embereknek: KEll egy belépő a camp-hez, amit sajnálatos módon a DB quest legvégén kapsz meg.
Szóval a legjobbkor sikerült befejeznem a DB questet. Amúgy most megint vannak emberek az új camp miatt, ahogy elnéztem LFT-t, szal akinek kell improved behe is vagy CH vagy mittudomén, most menjen gyorsan!

Elküldve: 2008. 03. 18. 00:17
Idézet: Viktorhun - Dátum: 2008. márc. 18., kedd - 1:03
Pl. én, chatklienssel! A WoW-hoz tudtommal nincs ilyen "fícsörgazdag" csetprogi, úgyhogy az hidegen hagy!

"A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben, de akkor sem szívja!"
Elküldve: 2008. 03. 18. 17:38
www.ageofconan.com
Itt az oka annak, hogy az FC miért nem foglalkozik AO-val. Nagyon várják már a játékot, ami valszeg május 20-án meg is jelenik. Én is ki fogom próbálni, de ha az FC olyan stratégiával fog új elemeket vinni bele, mint AO-ba, akkor nem sok jövőt jósolok neki.
A WOW éltető ereje abban van, hogy 2-3 havonta jön ki új tartalom, értsd új questek, új insták, ezeken felül pedig ugye van már egy kieg és kb fél év múlva jön a másik.
A fejlődésről pedig annyit, hogy nem igaz az miszerint aki most száll be annak nincs esélye utólérni a többieket. Nem részletezném, de nem kell hozzá fél év sem, hogy nulláról end instákba járjon aki akar, mellesleg az új kieggel nőni fog az elérhető szint 80-ra, amivel együtt jár, hogy mindenki "nulláról" indul.
Itt az oka annak, hogy az FC miért nem foglalkozik AO-val. Nagyon várják már a játékot, ami valszeg május 20-án meg is jelenik. Én is ki fogom próbálni, de ha az FC olyan stratégiával fog új elemeket vinni bele, mint AO-ba, akkor nem sok jövőt jósolok neki.
A WOW éltető ereje abban van, hogy 2-3 havonta jön ki új tartalom, értsd új questek, új insták, ezeken felül pedig ugye van már egy kieg és kb fél év múlva jön a másik.
A fejlődésről pedig annyit, hogy nem igaz az miszerint aki most száll be annak nincs esélye utólérni a többieket. Nem részletezném, de nem kell hozzá fél év sem, hogy nulláról end instákba járjon aki akar, mellesleg az új kieggel nőni fog az elérhető szint 80-ra, amivel együtt jár, hogy mindenki "nulláról" indul.
"In a world without walls and fences, who needs Windows and Gates?"
Elküldve: 2008. 03. 21. 10:29
Forum kite-olok!!!!!
De mi lesz a reward

De mi lesz a reward

Elküldve: 2008. 03. 21. 19:55
Üdvözletem kedves 'volt' játékostársak 
Sajnálom, hogy elég hirtelen, majdnem észrevétlenül tűntem el.
Egyik oka a meló volt, szerencsére jól alakult minden, 5 hónapot voltam angliában.
most ünnepre hazajöttem, talán még 1 hetet maradok magyarhonban, aztán pápá ismét.
Hiányoztok, bár a játék soxor vált unalmassá, beszélgetni mindig megérte bemenni.
Tervben van külföldi letelepedés, de elég sok idő kell a papírokhoz, meg nem is bizti
hogy anglia/európa lesz a végállomás... kacsingatok távoli helyek felé... reménykedek,
és végre próbálok tenni valamit a jövőm érdekében.
Kívánok mindenkinek sok jót, egészséget és mértékletes szórakozást, élni is kell
Üdvözlettel
Goody
Ui: erre a pár napra majdnem befizettem egy hónapot, csak hogy benézzek, elosztogassak cuccokat,
de sok-sok-sok más program és teendő akad. család, régi barátok, meg hivatali ügyek.

Sajnálom, hogy elég hirtelen, majdnem észrevétlenül tűntem el.
Egyik oka a meló volt, szerencsére jól alakult minden, 5 hónapot voltam angliában.
most ünnepre hazajöttem, talán még 1 hetet maradok magyarhonban, aztán pápá ismét.
Hiányoztok, bár a játék soxor vált unalmassá, beszélgetni mindig megérte bemenni.
Tervben van külföldi letelepedés, de elég sok idő kell a papírokhoz, meg nem is bizti
hogy anglia/európa lesz a végállomás... kacsingatok távoli helyek felé... reménykedek,
és végre próbálok tenni valamit a jövőm érdekében.
Kívánok mindenkinek sok jót, egészséget és mértékletes szórakozást, élni is kell

Üdvözlettel
Goody
Ui: erre a pár napra majdnem befizettem egy hónapot, csak hogy benézzek, elosztogassak cuccokat,
de sok-sok-sok más program és teendő akad. család, régi barátok, meg hivatali ügyek.
A jövöd csakis rajtad múlik.
Elküldve: 2008. 03. 22. 11:10
Hajrá Goody!
Majd meglátogatlak!
Majd meglátogatlak!

Viharlovas220/30 adv
Vihhie Druida lvl 70 Feral tank dps
Alnia Sámán lvl 70 Resto mule
Rozsdás Paladin lvl 70 Holi bohóc
Vihhie Druida lvl 70 Feral tank dps
Alnia Sámán lvl 70 Resto mule
Rozsdás Paladin lvl 70 Holi bohóc
Elküldve: 2008. 03. 22. 12:28
Goody!
Hiányoltunk(talak), de örülök hogy RL minden rendben, sok sikert!

If you judge people, you have no time to love them - Mother Teresa
Elküldve: 2008. 03. 22. 19:31
Üdvözlet idehaza Doktorkolléga!