Anarchy Online IV.
Elküldve: 2008. 04. 20. 16:49
Operator = Greater Than Statistic = MaterialCreation Target = Self Value = 2146
ChildOp = And Operator = Greater Than Statistic = SensoryImprovement Target = Self Value = 2146
ChildOp = And Operator = Equal To Statistic = Profession Target = Self Value = Engineer
Ez azert nevetseges.
ChildOp = And Operator = Greater Than Statistic = SensoryImprovement Target = Self Value = 2146
ChildOp = And Operator = Equal To Statistic = Profession Target = Self Value = Engineer
Ez azert nevetseges.
Elküldve: 2008. 04. 22. 14:52
Én csak egy rövid élménybeszámolót tartanék:
Jó vót, teccett.
Jó vót, teccett.

Browen, Nagyfater, Oszeresgazsi, Pszihiaterno, Kikemlelek, Hanzaplaszt, Khenris, Lepofozlak, Amdhasznalo, Elrontalak
Elküldve: 2008. 04. 22. 17:11
Idézet: Zoley - Dátum: 2008. ápr. 20., vasárnap - 15:49
Operator = Greater Than Statistic = MaterialCreation Target = Self Value = 2146
Ez azert nevetseges.
Ez azert nevetseges.
Nekem megy! *
*CM és full arith, vagy CM + umbral ..... <3 FC
A találkozó jó volt, én legalábbis jól éreztem magam

If you judge people, you have no time to love them - Mother Teresa
Elküldve: 2008. 04. 25. 13:54
A találkozó?
Könnyen odataláltunk, Browennel még átböngésztük a sarkon az apróhirdetéseket, nehogy korán érkezzünk. Lent 3 fickó csöndben nézelődött (ez már gyanús volt), majd a telefont kezében forgató nagydarab félhangosan megjegyezte, gőze nincs Boro vagy Browen hogy néz ki - igen, igen, Z bácsi volt az.
Csavar jó fej volt, kár hogy ritkán néz be AO-ba. Vihartól rövid pvp-továbbkézést kaptam, advyra hangolva. Dili a többiekhez képest elég visszahúzódó volt. Macs helyes, aranyos <ide szúrhattok még pár dícsérő jelzőt>, és szerintem jól mutat Muki mellett, aki nem maradt sokáig, pár sztori és ment szakdolit írni.
Teázó: pincehelyiség, némi hangulat, kicsit fura felszolgáló, rendelés a pultnál. A rumos tea 6 dl-ben lehetett max. 3 cl rum - de azért iható volt. Fordított arány többünknek jobban tetszett volna.
Összességében: jó találkozó volt, tetszett. Azt vártam, hogy 4 körül már csak nézzük egymást, e helyett jól eldumáltunk, és közös megegyezéssel 6-kor bontottunk asztalt.
A PE harmadik szülinapja megvolt - lesz negyedik??
Könnyen odataláltunk, Browennel még átböngésztük a sarkon az apróhirdetéseket, nehogy korán érkezzünk. Lent 3 fickó csöndben nézelődött (ez már gyanús volt), majd a telefont kezében forgató nagydarab félhangosan megjegyezte, gőze nincs Boro vagy Browen hogy néz ki - igen, igen, Z bácsi volt az.
Csavar jó fej volt, kár hogy ritkán néz be AO-ba. Vihartól rövid pvp-továbbkézést kaptam, advyra hangolva. Dili a többiekhez képest elég visszahúzódó volt. Macs helyes, aranyos <ide szúrhattok még pár dícsérő jelzőt>, és szerintem jól mutat Muki mellett, aki nem maradt sokáig, pár sztori és ment szakdolit írni.
Teázó: pincehelyiség, némi hangulat, kicsit fura felszolgáló, rendelés a pultnál. A rumos tea 6 dl-ben lehetett max. 3 cl rum - de azért iható volt. Fordított arány többünknek jobban tetszett volna.
Összességében: jó találkozó volt, tetszett. Azt vártam, hogy 4 körül már csak nézzük egymást, e helyett jól eldumáltunk, és közös megegyezéssel 6-kor bontottunk asztalt.
A PE harmadik szülinapja megvolt - lesz negyedik??
Bl.
Elküldve: 2008. 05. 03. 13:36
Hát pvp továbbképzés? lol ennyi vagyok én csak? ...
Viharlovas220/30 adv
Vihhie Druida lvl 70 Feral tank dps
Alnia Sámán lvl 70 Resto mule
Rozsdás Paladin lvl 70 Holi bohóc
Elküldve: 2008. 05. 06. 14:58
Idézet: Acél - Dátum: 2008. máj. 3., szombat - 14:36
Hát pvp továbbképzés? lol ennyi vagyok én csak? ...
Ja. Úgy néz ki.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA.
Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Elküldve: 2008. 05. 06. 19:10
Én például marhára figyeltem, de egy mukkot nem értettem az egészből.
A hiba az én készülékemben van, annyit értek a PVP-hez mint az enfo a gyöngyfűzéshez.
Meg egy kicsit ki is estem a gyakorlatból, de fénykoromban is csak annyit tudtam volna hozzáfűzni, hogy aha....

A hiba az én készülékemben van, annyit értek a PVP-hez mint az enfo a gyöngyfűzéshez.

Meg egy kicsit ki is estem a gyakorlatból, de fénykoromban is csak annyit tudtam volna hozzáfűzni, hogy aha....
Browen, Nagyfater, Oszeresgazsi, Pszihiaterno, Kikemlelek, Hanzaplaszt, Khenris, Lepofozlak, Amdhasznalo, Elrontalak
Elküldve: 2008. 05. 12. 22:27
You feel the core of your being shift, as the source makes room for a divine presence. 'Winetou' has reached enlightenment.
végre.....
GRATULÁLUNK!
végre.....

GRATULÁLUNK!

Elküldve: 2008. 05. 15. 09:40
Gratula!
Elküldve: 2008. 05. 15. 21:00
Gratz.
most jöjjön a vindicator :Đ

most jöjjön a vindicator :Đ
Viharlovas220/30 adv
Elküldve: 2008. 05. 23. 11:08
bump?
totál kihalt minden?
Van aki átnyergelt az AoC-re?
totál kihalt minden?
Elküldve: 2008. 05. 23. 11:25
Idézet: macske - Dátum: 2008. máj. 23., péntek - 12:08
bump?
totál kihalt minden?
totál kihalt minden?
Jah, én.

"In a world without walls and fences, who needs Windows and Gates?"
Elküldve: 2008. 05. 24. 18:35
Nekem meg tovabbra sincs idom semmire.... De azert a 300as ofab kard meglett fenynek es fel is vettem Tybs segitsegevel.
Elküldve: 2008. 05. 26. 08:17
Idézet: -=RaiN=- - Dátum: 2008. máj. 23., péntek - 10:32
te hosszabbítottál végül? 

Nem
Valószínű fogok, de 4-én vizsgázok addig nem akartam
AoC azért érdekelne, látom te is bekérdeztél fórumon. Gyönyörű a grafika de AO után a harci stílus meg a középkor nem hiszem hogy bejönne.
Tapasztalatok?

Elküldve: 2008. 05. 27. 09:49
Idézet: macske - Dátum: 2008. máj. 26., hétfő - 9:17
Tapasztalatok? 

Szerintem várj még vele! Sok a bug, inkább teszt verzió ez még csak... A hangulata majdnem olyan jó, mint az AO-é, de komoly erőgép igényeltetik a DX9-es garfikához. Felépítésében inkább WOW, mint AO...

Szerkesztette: -PTR- 2008. 05. 27. 09:50 -kor