Idézet: Zoley - Dátum: 2008. júl. 28., hétfő - 23:22
Ki ide megy, ki oda megy.... vandorlas van na, mindenhonnan mindenhova.
Ez Acélnak szólt szerintem.
RL is mozog minden, épp esik szét darabokra a munkahelyem kollektivájának maradékának a munkamorálja. Az előző mondat úgy is megállja helyét, hogy munkahelytől morálig bármely szónál/tagnál befejeződik. Évfolyamtársaim, illetve olyan emberek, akik megfordultak nálunk, oktattam őket, most Ausztriában, Svédországban, Németországban, Spanyolhonban, a franciáknál, Angliában vagy akár az USÁban állják meg helyüket.
AO úgyszintén. Macs, sajnálom. Főképpen azt, hogy nem tűnt fel, mennyire kirekesztve érzed magad a megmaradt emberek között. Kívánom: sikerüljön új vállalkozásod.
Kicsi org a PE, és folyvást fogy. Igazi, orgszintű megmozdulás régen volt. Csipet-csapat is a múlté, eltemettem.
Holnap lejár a buddy key 30+7 napos ajánlata. Valamikor 3 hónapot rádobok, körülnézek, motivál, hogy legyen legalább egy 220-as karakterem nekem is. Hétfőtől szabadságon vagyok, 3 hét, lesz benne 1 hét Balaton is, addig viszont minden második nap 24-ben gyűröm az ipart.
Nagy GRATZ Browennek, mert Ószeresgazsi immáron TL 6! (tegnap már lvl 191 volt). Segítségként átpofoztam Jonybravoot, tudok vele menni frozen account esetén is. Nem tudom FunCom mikor változtatott, de nem tudjuk egymást gyógyítani túl nagy szintkülönbség miatt (lvl 150 - 191). Team heal szerencsére működik.