Idézet: Blindant - Dátum: 2008. okt. 22., szerda - 10:39
Köszönöm a választ, ql 200 paramedic-et szeretnék végeredménynek. ql 200 pristine/mutated ezek szerint egyértelmű, a többihez kérek konkrét tól/ig értéket.
ql200 clump - 1db (A)
min ql160 kyr viralbot - 1db (B)
min ql160 enduring lead bot - 1db (D)
min ql160 clump - 1db (a)
ha pont ql160 a clump akkor:
min ql128 kyr viralbot - 1db (b)
min ql128 spiritual lead bot - 1db (d)
ezeken kivul meg kell:
2db basic armor (megegyezo tipus, quest/gms) (A1/a1)
2db essential human dna (bazzit) (A2/a2)
2db generic nano solvent (bazzit) (A3/a3)
ha te rakod ossze, akkor meg kell (nem hasznalodik el):
kyr'ozch atomic restructuralizing tool (X)
nano programming interface (Y)
kyr'ozch structural analyzer (Z)
a folyamat meg (ne anyazz, nincs kedvem fel oldalt gepelni):
{([((A+Z)+A3)+A2]+[(B+X)+Y]+A1)+D}+{([((a+Z)+a3)+a2]+[(b+X)+Y]+a1)+d}=para suit
(nem, nem vagyok jo matekos es nem is szeretem, de aki ezen nem tud kiigazodni, bele se kezdjen)
az esetleges ql szamitasokhoz szukseges kulcsfontossagu szorzok a 0.8 es az 1.25, a kerekites mindig a neked kenyelmetlen iranyba tortenik (tehat a felfele szamolsz, akkor a 234,9 az 234; lefele szamolasnal pedig a 122,1 az 123)
a sima viralbotok felhasznalhatosagi turese esetenkent nagyobb szorast mutat, de en par ev jatek alatt sem tudtam egyertelmuen behatarolni, hogy mikor es mennyire lehet elterni a fent emlitett ket szorzotol, szoval inkabb ne terj el (a szamitas persze minimum szukseges es maximum lehetseges ql-t ad, tehat az enduring bot lehet akar 300as is, 200as bioba rakva 200as lesz es kesz)
a skill kovetelmeny altalaban 4-5x korul mozog, de van amibol 6-7x is kellhet (ha erdekel es nem talalod mashol, szolj, leirom)
sokszerencset (meg armort)
szerk: egy elgepeles es ( C ) akart lenni a (D), de igy irva © ... szal akkor az iromany ©
Szerkesztette: Zoley 2008. 10. 22. 23:33 -kor