Idézet: worldside - Dátum: 2008. márc. 30., vasárnap - 21:57
nekem 4900 pontombol mar meglett egy orc es 2 cnc és mar MrGreen neven fut mellettem

4900 ??? oO Hogy hoztad össze ? Milyen karaktereid vannak ? Nálam "csak" 2560 pont jött össze :-/
Pedig van egy r5 lvl 103-as (breeder), r4 lvl 88-as (archer), r2 lvl 52-es (cleric), r2 lvl 50-es (spell singer), r2 lvl 32-es (kahuna) karakterem. Mégis bődületes nagy különbség van pontokban, csak azért kérdem.
Nézegettem a pontozást, de leginkább a magasabb lvl-eken lehet sok pontot összehozni...
Valami pontgyűjtő akciót be kellene iktatnom, csak még fogalmam sincs hogyan. Ahogy kivettem azért is külön pontot kaphatsz, ha az egyes fajokon belül van minden típusú karaktered legalább r2-es vagy r3-as stb. Tehát ez azt jelenti, hogyha indítok egy soldiert vagy knightot, akkor a deva full class-ért is kapok pontot. Más kérdés, hogy megéri e ilyen class-t indítani csak ezért.
Egyébként tudjátok, hogy meddig működik ez a honorálási rendszer ? Van ennek valami határideje, vagy bármeddig gyűjthetem és később is beválthatom ? Érvényes ez a rendszer akkor is, ha csinálok pár karaktert, majd a szükséges lvl elérése után letörlöm ? Mert akkor minden asura fajból is csinálhatok karaktereket, hisz ha felhúzom egyenként őket 20 fölé, akkor a 1st jobért kapok pontot (igaz csak 200at).

Más. Próbálta már valaki, hogy hogyan akadályozzák meg, hogy eltudd adni ? Nem tudod shopba se tenni ? Az accounton belül az "ajándékomat" ahhoz a karakterhez adom, amelyikhez akarom, ugye ? WHba remélem be lehet rakni és nincs konkrét karakter megkötés.
Bocs a sok kérdésért, előre is köszi a válaszokat.