HWSW Informatikai Kerekasztal: Rappelz (2) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (167 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Rappelz (2) Ingyenes Gala-Net/NFLAVOR MMORPG

#1041 Felhasználó inaktív   Amaterasu 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 04. 03. 14:00

Idézet: Bewer - Dátum: 2008. ápr. 2., szerda - 20:14

az szép lenne ha hawk vahy kenta is lenne mert akkor kentára lecspnék az biztos :p

meg ez se rosz bahamut már rózsaszín :)
Kép

Én is lefotóztam (: veszélyes szín, de gondolom mindenki azzal a módszerrel van fenn, hogy egyik gépen staminát gyűjt, a másikon meg egy másik logról ajándékokért pontot (:
Yeti:  Anyda          lvl80/35  Soul Breeder

#1042 Felhasználó inaktív   Bewer 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 04. 03. 15:10

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2008. ápr. 3., csütörtök - 13:53

Ha csináltál kasztváltást, akkor azt lehet, hogy abból nem számolta el a játék csak az egyiket, vagy mittudomén.

Amúgy nekem is kevesebb pontom van, 800 ponttal több volt még tegnap, pedig semmire se költöttem... :think:

én is kaptam 900 pontot el is költöttem 3cnc re de le is vonták tőlem és most -720pont ba vagyok:)
Rappelz:
Yeti: Bewy              120/50  Soldier
        FirstSorc         100/40  Battle Summoner
Pet:  Ulquiorra        100+10  Nighthawk
        Grimmjow       100+10  Nighthawk

#1043 Felhasználó inaktív   Kacsa_ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 03. 18:50

Nekem betelt a Tortus, és csináltam karikat a Yetin. Csak akkor akarom majd törölni, ha megkaptam érte a pontot. De ez legalább 5 órája volt, és még azóta sem kaptam meg érte a pontojat! Hogy van ez? Ami karikat a Tortuson csináltam legalább 1 óra múlva megkaptam rá a pontokat. :confused:

Volt egy időszak, mikor a pontokat összeszámoltam, és kevesebb jött ki, mint amennyit valójában kaptam!

Tudtok egy jó helyet ahol egy 50-es DM farmolni tud a magasabb szint elérése reményében? :respect:
Rappelz
Szerver: Tortus
Karakter:
-MoonlightDancer (Healer) Kln: BountyHUNters
-NightWizard (DM) Kln: BountyHUNters
Rappelz fan oldal

#1044 Felhasználó inaktív   Andule 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 04. 03. 19:57

Szvsz ha ezt kerek 1 évvel ezelőtt csinálják 1000szer több értelme lett volna, mint most amikor tényleg jóformán mindenkinek van (ex)commonja. Asszem én lettem volna a legboldogabb akkoriban ettől a húzástól.
Jó akció ez persze így is, de én per pill a CNC-t akarom összehozni azt kalács. Még 1 tápolandó pet már kellene a francnak. (van 1 yeti, melyet nagy nehezen összehoztam még régen, 1 vásárolt BP-m mikor már az árak normalizálódtak s 1 "örökbefogadott kislányom".)
Ezeket se tudom rendesen húzni akkor minek még 1 ork, bármennyire is többre mennék vele, mint a yetimmel.

CNC viszont tényleg piszkos drága, ergo emiatt csinálok is mindjárt 1 asu summonert. :)

#1045 Felhasználó inaktív   Piotr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 03. 20:38

Ennyi kérem szépen, bejött a taktika, negyedik, utolsó TA napon 5:32es idő moonnál, és a guild aki védi harmatgyenge.
Teljesen magyar guild ally nélkül fog birtokolni egy dungeont (az már más tészta hogy meddig :D)

Morkie hallom guru megy majd ellenetek o.O
Naon bepipulhattak
Tortus szerver
BountyHUNters guild

Pi0tr            154/50 Soul Breeder

#1046 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 03. 21:25

Ha kivernek visszatérünk, amúgy terminátorosan, de ha összeszokik a kis csapat, mehetünk LM-be is. :)

Pio, nem akarsz regisztrálni a rappelzcharacters.com-on? Már a BH guild is létre van hozha, de csak az én karaktereim csücsülnek benne, meg most én vagyok a létrehozás miatt a leader is. Van néhány érdekes funkció is, eventek hírek, ha használnánk a weboldalt, még hasznos is lehetne (amíg ahynn el nem készül a végleges oldallal...).

#1047 Felhasználó inaktív   Kacsa_ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 03. 22:17

Idézet: Bewer - Dátum: 2008. ápr. 3., csütörtök - 15:10

Én is kaptam 900 pontot el is költöttem 3cnc re de le is vonták tőlem és most -720pont ba vagyok:)

Nem is tudtam, hogy mínuszba is lehet menni!
Rappelz
Karakter:
Rappelz fan oldal

#1048 Felhasználó inaktív   Kacsa_ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 04. 05:13

Mondjatok pls egy helyet, ahol farmolni tudok. Vagy cscináljak requesteket?
Rappelz
Karakter:
Rappelz fan oldal

#1049 Felhasználó inaktív   grimma 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 04. 08:53

Idézet: Piotr - Dátum: 2008. ápr. 3., csütörtök - 20:38

Ennyi kérem szépen, bejött a taktika, negyedik, utolsó TA napon 5:32es idő moonnál, és a guild aki védi harmatgyenge.
Teljesen magyar guild ally nélkül fog birtokolni egy dungeont (az már más tészta hogy meddig :D)

Morkie hallom guru megy majd ellenetek o.O
Naon bepipulhattak

Van aki tényleg ideges. De igazából kicsit kezdek én is ideges lenni. 1x aza baj, hogy gyérek az ellenfelek, jajj de unjuk magunkat..., aztán ha valaki erős támad akkor meg az a baj. A francba is miért nem tudják ezeket a siegeket annak látni ami, egy jó kis adrenalin löket, jó játék, és max vesztünk?

Miért kell minden siege után ekkora utálkozásnak mennie pár ember részéről (van jópár gurus akinek köszönöm hogy normálisan vette) ? Miért kell minden siege után 3. félnek kérdezgetnie, hogy hogyan miért,... amivel a vesztest mindenféle kifogáscsammogásra késztetik (banyek még én is ezt csinálom)? Vagy mégjobban kitekintve: mi a fenéért ilyenek az emberek?

Amúgy tuti jó kis siege lesz, most biztos beleadnak apait anyait, és lehet hogy vissza is foglalják. Elég sok ember hiányzott előző siegen tőlük.

Grat a TAhoz BH.

Szerkesztette: grimma 2008. 04. 04. 09:06 -kor

Tortus:
Morkie, lvl12x Priest, Guild Angha
CiRoa, +25 lvl12x FairyQueen

#1050 Felhasználó inaktív   Piotr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 04. 10:01

Nekem semmi bajom nem volt guruval (Naskával is jóban vagyunk), és esetünkben ez a 3. kérdező fél az a  te klánod volt (saffo rulez :D), de rájöttem hogy nem kell velük foglalkoznom és kész.
Törődök a klánommal, sokkal kifizetődőbb =)
Most mindenki alt csinálási lázba van az achieve system miatt, így hát én is csináltam egy kiskarit(evokert) és naon durva skilljei vannak már first jobon is, nem csodálom hogy oan erősek pvpbe...
A vicces dolog, a trainee islanden kapott 3 ssel durván 43as szintig lazán el lehet jutni, és onnan már nincs messze a 2nd job change és az evvel járó gchipsek o.O

Héten jó kis siegek lesznek az tuti, Angha-Guru, BH-FON (mondjuk ez nem lesz hosszú, dehát akkor is XD), Fantasy-Scabies v Rabbies afene tudja. Amúgy Redemption-nel mi a fene van? Amikor megalapították nagy beharangozás, aztán csak úgy leült az egész...

Carto: nem regelek, mivel többiek úgyse fognak, de majd az új fórumra rá lesznek kényszerítve, arról tenni fogok =)

De azé vicces TA volt, én solóztam ofot, úgy, hogy egyik full ob orkom átadtam egy másik sbnek abhuvához, és így is miután kinyírtam ofot 1 percet malmoztam mire abhuva meghalt o.O Mondanom se kell, izgultam alatta végig, tegnap már lehetett érezni hogy az lesz a jó taktik, és hát be is jött. Remélem motiválni fogja az emberkéket a klánba egy kicsikét.

Morkie amúgy ha akartok moon ellen jönni és normálisan siegelni akkor 3 hét múlva gyertek, akkor én is meg Dóri is ott tudunk lenni siegen. Ha tőlünk mind a 16 legmagasabb kari tudna jönni, akkor jó kis siege lehetne, csakhát igen necces ezt összehozni, dehát majd kiderül.

Mivel ptzni nem tudok, így leginkább vásárolgatok meg chatet figyelem, tegnap beszóltam egy gyereknek, utána fél óráig osztottuk egymást, és szegény azt hitte hogy felhúz engem :D
Csak az volt a kár hogy szegényes volt a szókincse, ugyanazt ismételgette amit a többiek is mindig mondanak, aztán beszállt doc is a buliba meg néhány ember, rájuk nem tudott mit írni, nekem is csak szokásos játékkal nem lehet pénzt keresni.... szöveget nyomatta, meg elkezdte szidni magyarokat, meghogy nem értenek semmihez, erre mondtam neki hogy magyarok tették lehetővé hogy itt "sh!t-floam"-t csinálhat, meg hogy gondolom Neumann neve nem ismerős neki....
Erre megint a szokásos szöveggel jött, ott ráhagytam....

Epic5be meg mien lesz már hogy legyengítik a peteket??? Először úgy gondoltam hogy eladom az orkjaim aztán majd veszek kentát, de inkább nem, felhúzom őket 150re epic5be, mert akkor lesz durca AOE attack/debuff skilljük. Mondjuk egy unikornis akkor is kéne, szeretem az ien misztikus állatokat, pegazus jobb lenne, dehát nem vagyok telhetetlen. Kíváncsi leszek, hogy epic5be is tudok-e majd solozni dungeonbe, mert ha nem akkor nehéz idők járnak majd rám, legtöbb nagykari utál :D
Habár ahogy elnéztem, mióta nem ptzok azóta csomó ismeretlen 115++os lett, habár gondolom oanok is....

Szerkesztette: Piotr 2008. 04. 04. 10:01 -kor

Tortus szerver
BountyHUNters guild

#1051 Felhasználó inaktív   Bewer 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 04. 19:17

egy kis érdekesség, skilleket nem rakom fel mert sok idő lenne megcsinálni ;)
de nem buffok lesznek a peteknek hanem toogle :p
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

lv1 creature mastery és az evo az egyértelmű meg a jp

Szerkesztette: Bewer 2008. 04. 04. 19:36 -kor

Rappelz:
Yeti: Bewy              120/50  Soldier
        FirstSorc         100/40  Battle Summoner
Pet:  Ulquiorra        100+10  Nighthawk
        Grimmjow       100+10  Nighthawk

#1052 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 05. 22:04

Kicsiny csapatunk bevette Moon1-et, bár nem olyan egyszerűen. A kezdés nagyon jól sikerült, nagyjából 7-8 perc múlva már jött a térfélcsere. Na ezután kezdődtek a gondok, nem sikerült rendesen támadni, a csapat fele állandóan errort kapott (mondják, tán valami bugos archer skill miatt), így végül majdnem egy órát kellett harcolni. Azért nem nevezném nehéz csatának, én mondjuk beálltam védekezni, és a zaklató csapatokat vertük vissza néhányan, de egyik se volt túl erős, pedig R5-ök jöttek meg R5 petek is. Na gratula nekünk. :D

#1053 Felhasználó inaktív   Piotr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 05. 22:14

Nem tán, hanem a bugos archer skill miatt -.-
Bnőm itt van, szeretnék vele lenni erre kib*szott cheaterek miatt elhúzódik a siege, utána meg jópofiznak chatbe hogy gz nice fight meg a többi, inkább nem írtam semmit....
Télleg volt 1-2 erős ember, de nem nagy számok, és ami vicces, bugos archer skill+bottle= vesztés volt nekik, nemtom mit reagálnának ha küldenék egy emailt az incidensről és bannolnák a leaderüket ....tiszta nyereség
Speciel egy háromfős csapat (2 sb és egy healer) beverte 6-7 fős csapatukat....
Kíváncsi leszek mi lesz jövő héten, meghogy ki jön, de remélem nem cheaterek, bottle még elnézhető mert tényleg benne van a játékba (még ha bunkóság is), de ez az archeres hülyeség ez már kicsikét sok

Na további jó játékot mindenkinek, go BH go =)
Tortus szerver
BountyHUNters guild

#1054 Felhasználó inaktív   Kacsa_ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 07. 18:44

:offtopic:

Érdemes elolvasni:
Ha a helyzet ciflisztikája úgy kulifálódik, hogy a tropálisan morális, kalkulációs cirkulációba nem áll be a krízis, akkor rézfatnival meg kell súberolni, és, ha nem rezonál be a szidmatúra, és nem buberál a buppancs, akkor nem indul a modell.

Uff!

Bocsi, de ezt muszáj volt! ;)
Rappelz
Karakter:
Rappelz fan oldal

#1055 Felhasználó inaktív   Yodli 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 07. 18:52

Idézet: Kacsa_ - Dátum: 2008. ápr. 7., hétfő - 18:44

Bocsi, de ezt muszáj volt! ;)

:respect: Ilyet én csak 4-5 üveg sör után tudok!  :D

#1056 Felhasználó inaktív   worldside 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 07. 21:20

ba.....ki kacsa ez kemeny volt-.- :D
[color=blue]Tortus server

BountyHunters Guild

WorldSide B. Huna 118
D4rkdr4gon B. Sorc 111
BlueIce Priest 86

Yeti server
Kristaly sps 42

#1057 Felhasználó inaktív   Kacsa_ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 08. 11:22

:offtopic:

Mégegy:

Ha van időtök, olvassátok el!

1. Egyetlen fajta ismert rénszarvas sem tud repülni, de több mint 300 000 olyan élő organizmus létezik, amely
még besorolásra vár, bár ezek nagy része ízeltlábú vagy baktérium, nem zárhatjuk ki azt, hogy a Mikulás mégis repülő rénszarvason közlekedik.

2. A földön 2 milliárd (2 000 000 000) 18 éven aluli gyerek van. De minthogy a Mikulás nem törődik a hindu, zsidó, buddhista vagy mohamedán gyerekekkel, így a munka a 15%-ára csökken.(378 millió). Háztartásonként 3,5 gyerekkel számolva ez 91,8 millió otthont jelent. Fel kell tételeznünk, hogy mindenhol akad legalább egy rendes gyerek.

3. A Mikulásnak, - hála a különböző időzónáknak és a föld forgásának - (24 helyett) 31 óra áll rendelkezésére az ajándékok kihordására (ha feltételezzük hogy keletről nyugatra halad, ami logikusnak tűnik). Ebből az következik hogy 822,6 látogatást tesz másodpercenként. Ez azt jelenti, hogy 0,001 másodperce van minden
egyes háznál, hogy lepakoljon, beugorjon a kéményen, megtöltse a zoknikat, a többi ajándékot szétszórja a fa alatt, visszamásszon a kéményen keresztül és felpattanjon a szánra. Ha feltételezzük hogy szóban forgó 98,1 millió otthon egyenletesen helyezkedik el a föld felszínén (ami persze nem így van), akkor két ház között a távolság 1,2 km. A teljes út pedig 117 millió (117 000 000) km, nem számolva azokat a kitérőket, amiket még a Mikulásnak is meg kell ejtenie.

4. Ez azt jelenti, hogy a Mikulás szánja mintegy 1000 km/s (1000 kilométer per másodperc) sebességgel halad, a hangsebességnél 3000-szer gyorsabban. (Egy hagyományos rénszarvas kb. 25 km-t tesz meg egy óra alatt, ha nagyon siet.)

5. A szán rakománya egy újabb érdekes kérdés. Feltéve, hogy minden gyerek egy kb. 1 kilogrammos ajándékot kap (ami röhejesen kevés), akkor a Télapó szánja mintegy 321 300 kg-ot nyom. Nem számítva a Télapót.(aki ha tényleg minden otthonban eszik egy kis édességet, mondjuk 2 szaloncukrot, akkor az út végére pontosan 2 943 000 kg-ot hízik, de ettől az apróságtól most eltekintünk.) Egy hagyományos rénszarvas max. 150 kg-ot képes elhúzni a földön. Még ha feltételezzük, hogy a repülő rénszarvas (lásd: első pont) tízszer ennyit képes elhúzni, akkor is minimum 214 200 kell ahhoz, hogy az egész szánt (Télapó nélkül) elhúzza. Ez a sok szarvas 353 430 tonnára növeli az egész pereputty súlyát. Csak összehasonlításképp jegyzem meg, hogy ez négyszer olyan nehéz, mint az Enterprise nukleáris meghajtású anyahajó.

6. Ha ez a 353 430 tonna súlyú szán 1000 km/s-os sebességgel közeledik, akkor nagy légellenállásba ütközik.
A légellenállás felhevíti a rénszarvasokat. A két vezér rénszarvas másodpercenként 143 000 000 000 000 (143 trillió Joule energiát nyel el. Elhanyagolható idő alatt égnek el, (eközben 234 000 000 000 decibel erejű robbanás hallatszik) kigyújtva maguk mögött a többi rénszarvast. Az egész szán (a rénszarvasokkal együtt) 4,26 ezredmásodperc alatt ég el. A télapót, akire eközben 297 500 N centrifugális erő hat, 120 kg-os Télapó esetén (ami nagyon kevés) 8 207 123 kg-os erő préseli a szán háttámlájához.

Én hiszek a Mikulásban...

Uff!!!

Szerkesztette: Kacsa_ 2008. 04. 08. 11:25 -kor

Rappelz
Karakter:
Rappelz fan oldal

#1058 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 08. 18:01

Ha már poénkodunk, legalább ne offolva... ;)

Most láttam a community centerben ezt a képet:
Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

#1059 Felhasználó inaktív   Kacsa_ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 08. 22:55

Részemről egyelőre ennyi a poénkodásból, kifogytam, de ha találok még hasonlóakat, megosztom veletek!

Ezt a képet én is láttam, nekem a mana rövidítése tetszik a legjobban, de a többi sem rossz!
Rappelz
Karakter:
Rappelz fan oldal

#1060 Felhasználó inaktív   Andule 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 04. 09. 11:12

Bakker ezen a képen még mindig röhögök. :D