Hát az előzőekre inkább nem írok semmit... vagyishát mégis...
Nekünk személyes ellentéteink vannak minden Rozsomákossal, úgyhogy itt alapból kizárva a segítségkérés/adás (vmeik taguk csodálkozott hogy kirúgtam, mert mindenki afk volt, kérdezett vmit senkise válaszolt, erre beírja hogy mekkora egy lúzer guild, csak amikor megjöttem visszaolvastam)
Más embernek meg az volt a baja hogy nem segítettünk bossba: egy ősrégi tag már 1 hónapja kérte hogy segítsünk, tegnap voltunk elegen egy jó kis bulihoz így elmentünk és megöltük neki. Megint másnak a "nemadunkingyensemmitse" stílusunk nem teccet: hát kíváncsi lennék hogy ha ők is játszottak volna már a kezdetektől akkor is így írnának-e, mivel mi igenis keményen megdolgoztunk azért amink van.
Kisebb magyar guildekre meg annyit írok hogy hogyne lenne bajunk velük, amikor pl az egyik tagja oan röhejes állítással jött hogy a BH meg fog szűnni hamarosan.
Uilyen vicces dolog amikor családos ember megkérdi hogy ezt meg azt mért csinálom aztán megkérdi hány éves vok, írom hogy 19 erre írja hogy akkor mindent ért (no life meg stb), aztán meg csodálkozik ha visszaírok hogy nekem azért nincs családom akikkel foglalkozni is kéne.
Meg ha avval jön vki hogy nincs összetartás a klánba: carto csinált magának +4 buff kártyákat, amik meg voltak neki (úgyszint +4ek, azok már a klán másik nagy szintű hunájánál vannak), én +9 macem meg +10 warrior armorom (r5) is másnál van, és még lehetne folytatni a listát.
Aktivitás miatt meg nemtom miért kell külön guildet csinálni, én csak azokat dobom ki akik szó nélkül 1 hónapig nincsenek játékba. Amúgy pedig mindenki szíve joga hogy kit/mit/miért utál, és mivel ez CSAK rappelz, így hosszú távú következményei nem is lesznek.
(((Sztori: anno nagyon rosszba voltam egy alakkal (waky XD), majd később megismerkedtünk és haverok lettünk, úgyhogy vajmi keveset számít hogy vki utál-e vkit vagy se, habár nem hiszem most akárkivel akivel rosszba vok haver leszek, dehát akkor is....))))
Gepáék guildje magyar, mekkoráékkal alapították....(legalábbis ha jól tudom)
Játékkorhoz meg hozzáírnám hogy BHban durván 70% ha nem több 20 év körüli vagy azalatti és nem egy barát/testvér/szerelmes

pár is van benne
Én legtöbbször max 3 eproval eljutok +8ig, ha naon rossz napom van akkor tán 5.
Változott a mutatóm, 3 +5 7 +4 kártyám van már =)
Az is lett írva hogy gyerekes a flame, hát istenem az vagyok, ez van, az a dolgom (tanulás mellett) hogy jáccak, és én igencsak jól elflamelgetek akárkivel. Aztán írhatjátok hogy mien bunkó meg mittomén mi vok mert szekálok mindenkit, de nem izgat, mert RL senkit se piszkálok semmivel, és játékba azért teszem, mert.... hmmmm EZ JÁTÉK
na egyelőre ennyi, viszlát a köv flame folyamban
Szerkesztette: Piotr 2008. 05. 15. 15:08 -kor