HWSW Informatikai Kerekasztal: Rappelz (2) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (167 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Rappelz (2) Ingyenes Gala-Net/NFLAVOR MMORPG

#1381 Felhasználó inaktív   Andule 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 05. 09. 05:18

Vki írta, h E5ben minimális lesz a különbség azon petek toggle skillje között akik 2-re adnak, mint akik csak 1 re. (Jó értelmes lett, mi?) Szal ork adni fog p. att-ot és def-et, míg yeti csak def-et. Szal akkor fixen az ork lesz a legjobb excommon (ergo még földi halandók által is megfizethető) DD pet? Vki tudna dobni 1 linket ehhez az info-hoz? (Sy nagyon reggel, nagyon lusta szoktam lenni.)

Előre is köszönöm! :)

Szerkesztette: Andule 2008. 05. 09. 05:19 -kor

#1382 Felhasználó inaktív   Rovar Killer 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 05. 09. 07:23

Én pap vagyok és a mana teki és poti igen csak hiány cikk nekem, főleg akkor, amikor nem találok "beszállítot". :) Ilyenkor rakom ki a árusomat vásárolni, vagy veszem meg mástól a potit sok pénzért. :(
Mert ha nincs potim, akkor szinte semmit nem érek egy partyban, ahol aktívan kell gyógyítani, mert mindenki azt hiszi, hogy az egész terem begyűjtése egyszerre a legjobb móka kahuna buffok nélkül és  a papba meg nem kell a manat pumpalni, mert akkor fogy a tekije.  :reklamacio:
Szerver: Tortus
SaintRovar: Bishop 111
RovarKiller: Champion 64
NeBantsRovar: Battle Summoner 58
FarmerRovar: Breeder 50
AmazingRovar: Kahuna 40
Brutal:Orc Warrior 110
Solemire:Aqua Pixi 89

#1383 Felhasználó inaktív   Yodli 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 05. 09. 07:48

55-60 körüli mob ami pet cardot dob?

Nagyon egyszerű: Pitch Black Woods. Angel és B.pixie minden mennyiségben. Utánna meg PBW-től északra vannak 60 körüli Yeti-k (a szirének alatt).

Szerk: Bocs... Most nézem, hogy instát kérdeztél... Srry...

Szerkesztette: Yodli 2008. 05. 09. 07:50 -kor

#1384 Felhasználó inaktív   grimma 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 09. 09:15

Rovar ha tényleg manapot problémád van, egy roppant egyszerű módszer a teki/poti hiány probléma kiküszöbölésére: 1 óra után, parti folytatná. Mondod sajnos nem hoztam elég mana potit, nem tudok maradni. Meglásd a 7 pt tag fele rögtön tradelni akar rád. Általában enyhén túllőnek a célon és jócskán többet kapsz mint valóban szükséges a köv órára.

Szerkesztette: grimma 2008. 05. 09. 09:17 -kor

Tortus:
Morkie, lvl12x Priest, Guild Angha
CiRoa, +25 lvl12x FairyQueen

#1385 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 09. 09:34

100 felett érdemes elmenni Mardukába, keresni 110+ mobokat (legegyszerűbb Mare Village környéke), és ott farmolni potionokat, scrollokat. Sajnos nem sok esik, de általában egy óra alatt összejön annyi, ami néhány napra elegendő (mana poti/scroll persze nekem nem annyira fontos, használom partyban, de csak amikor végigbuffolom a bandát).

Amúgy én nagyon sokáig eltettem a lvl60 scrolloktól, potionoktól kezdve mindent (mana, life, wind, quick és spell potion, ill. mana scroll), ha kért valaki, akkor adtam ingyen is. Aztán amikor pénzzavarba kerültem, eladtam az összeset npc-nek, 21 millió jött össze... :D

#1386 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 09. 13:40

Megvan a mocsok hawkom, nem volt olcsó, ha bátor lettem volna, veszek egy rakás üres kártyát ennyiért, és lesz talán több hawkom is mint egy (bár esetemben a 0 is reális eredmény lett volna).

Csak a fene vigye el, most már muszáj lesz ezt nevelgetni, pedig ott van a közel +13 orkom is. Azt hiszem, előveszem az archeremet, felviszem R5-re (haha, archerrel partyt találni), azzal fogom használni a hawkot, ami így vele együtt meglesz R5. Közben a hunával meg használom tovább az orkot.

#1387 Felhasználó inaktív   LTom 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 09. 13:53

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2008. máj. 9., péntek - 12:40

Megvan a mocsok hawkom, nem volt olcsó, ha bátor lettem volna, veszek egy rakás üres kártyát ennyiért, és lesz talán több hawkom is mint egy (bár esetemben a 0 is reális eredmény lett volna).

Csak a fene vigye el, most már muszáj lesz ezt nevelgetni, pedig ott van a közel +13 orkom is. Azt hiszem, előveszem az archeremet, felviszem R5-re (haha, archerrel partyt találni), azzal fogom használni a hawkot, ami így vele együtt meglesz R5. Közben a hunával meg használom tovább az orkot.

Gratula ! Ezek szerint biztosra mentél  :D  Mekkora a hawk (mert azt nem írtad) ?
Egyébként látom ugyanazt az utat teszed meg, amit én is.
Íjásszal indítottam, felhúztam 88ra, aztán jött az új karakter, ami végül main lett. De emellett elhatároztam, hogy idővel felhúzom az exmain-t is. Íjászsors :D Egyébként lehet vele partyt találni. Nemis olyan régen teljesen feleslegesnek tartották a karaktert, de az utóbbi időben egyre inkább keresik őket a szintemen. Gyorsabb a party, ha valaki jól húzza a mobokat ...

#1388 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 09. 14:29

+10 63 a hawk, így a 83-as archerrel elég jól fejlődne (a hunánál még jobban persze). Az archerrel egyébként nekem mindig húznom kellett, de nagyon rüheltem. Ugye a longbow a leglassab fegyverek közé tartozik, felhúzom az íjat, lövök egyet, következő mob, ez nagyon lassú. Húzásra van egy rakás karakter, ami alkalmasabb (dm, ami fire/lightning arrow-al, meg persze spell potionnal elég gyors is, shadow hunter, aki agile style használatával gyorsabban mozog is még gyorsabb x-bowot is használ, de még egy sorcerenek is van fire arrow-ja, mint a dm-nek). Szerintem archer bosst húzni jó (nagyon messziről kilövi a szemét a moboknak) és igencsak jó a sebzése is, tehát jó dd.

#1389 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 09. 19:02

Valami jó név kéne a hawkomnak, a fantasztikusan ötletes H0RUS most a neve (Pi0tr aláírásában valamiért még szerepel  :D ).

Voltak ötleteim, de nem nagyon tetszik egyik se: HudsonHawk (Bruce Willis után, egyik kedvencem), MoonHawk, CharmedHawk (ugye MoonCharm mellé van tervezve), WingedOrc (ilyet mitha már láttam volna, úgyhogy nem biztos), Pi0trDroppedMe ( :p  :Đ )...

#1390 Felhasználó inaktív   Franyek 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 05. 10. 15:10

Na hali! Volt pár nap kihagyás. Pio, várunk titeket szeretettel! Az utolsó siege kb 5 perc volt szóval ki vagyunk éhezve egy jó kis bunyóra.

UI: A Wrath of Heaven működik vagy bugos?

Eddig 1X próbáltam ki. Meg is jelent a debuff jele de semmi eredményt nem láttam. Nem törölte a buffokat a petről.

Franyek 10X Priest GuruMeditation
PetFriend 93 Breeder TiamoGuru

Petek
Kaname +10/96 Bpixi
Darton +10/92 Skell
Salina +10/82 Rpixi
Atlas +10/92 orc
+10/68 orc
+10/69 tortus

#1391 Felhasználó inaktív   DnG 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 05. 10. 15:22

Sziasztok!
Pio szeretnék hozzád fordulni egy kérdéssel :)
A main petem egy orc, mi a legjobb mellé dualban?
Mert ahogy nézegettem Te már elég sok mindent használtál, így gondolom tudod.
Előre is köszi^_^'

A Wrath of Heaven egyébként működik, viszont nekem mindössze egy buffot szedett le.
Szerver:
Yeti
Guild:
Gumininja
Karatkerek:
DolceGabbana 121/50 SoulBreeder
Petek:
Doom                +25 120  Hawkman
Quake               +10   72  Salamander
MyLittlePriest      +10   75  Blue Pixie

#1392 Felhasználó inaktív   Piotr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 10. 19:22

Sztem yeti, nagyon durva skilljei vannak. Epic5be meg majdnem uazok lesznek a petek skilljei....úgyhogy ott is maradhat yeti sztem
Tortus szerver
BountyHUNters guild

Pi0tr            154/50 Soul Breeder

#1393 Felhasználó inaktív   Bewer 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 10. 22:57

orc+skell is jó páros én most ezt használom és most húzok 1 yetit is mert elég durva
yeti tud stunolni meg healelni is szóval elég jó de csak nagyszinten

és skell+orc párossal 100as druidot levertem lv88ason meg minden r4 es karit verek szinte pvp be bár a sorcererekkel szokott gond lenni,meg ha valakinek 115+os petjei vannak

végre a mai partyba esett r5 warrior armor és végre nem kell az orcomnak r4 be járkálnia

Szerkesztette: Bewer 2008. 05. 10. 23:09 -kor

Rappelz:
Yeti: Bewy              120/50  Soldier
        FirstSorc         100/40  Battle Summoner
Pet:  Ulquiorra        100+10  Nighthawk
        Grimmjow       100+10  Nighthawk

#1394 Felhasználó inaktív   Franyek 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 05. 11. 08:08

orc + skelly nálam is jól megy
85 breeder + 85 orc meg 84 skelly -vel levertem a 98as knightot
orc + rpixi is elég jól zúz csak az a baj hogy 1 support lehet fent

Franyek 10X Priest GuruMeditation
PetFriend 93 Breeder TiamoGuru

Petek
Kaname +10/96 Bpixi
Darton +10/92 Skell
Salina +10/82 Rpixi
Atlas +10/92 orc
+10/68 orc
+10/69 tortus

#1395 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 11. 10:15

Ma kihoztak a sodromból, életem első wrathja is összejött... Kis breederemmel (12) csináltam az első, Laksyban kapható küldetéseket, 13+ orkokat, yetiket kellett ölni. A tegnap befogott kis sirennel nyugisan ütögettem, amikor megjelent lovon egy alak, red pixivel maga mellett, és elkezdett mellettem minden mozgó mobot lelőnni. Grr... sebaj, kicsit arébb mentem. Persze az ürge jött tovább, így elkerülhetetlen volt, hogy amikor raugrottam egy mobra, ks-elt a pixivel. Mondom neki, hogy ne csinálja, aztán megint kicsit arrébb. Erre megint leszed egy mobot, amibe egyet ütöttem. Na itt bedurrant az agyam, átvált druidára, 50k teleport költség, 1 percen belül ott voltam a nyakán PK on módban, aztán feküdt is. Amikor méltatlankodik, hogy miért, írtam neki, hogy mert ks-elt, erre fel még ő van felháborodva, hogy én voltam, aki a kiskarival ks-elt. Meg még írja, hogy ő Senarra (ismertebb tamer a Tortuson) kiskarija. Majdnem írtam neki szépeket, hogy a neve nem jogosítja fel kselésre, de inkább otthagytam.

Az egy dolog, hogy én is szoktam kiskarival magas szintű pettel questezni (bár én az orkot használom), de sose bántom más prédáját. Az ilyen, "ülök a lovon, a +12 102 pixim meg lelő mindent" meg amúgy is marha idegesítő, eldöntöttem, hogy ilyet látok, lepékázom most már. :mad:

#1396 Felhasználó inaktív   DnG 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 05. 11. 14:05

Hát úgy tűnik senki sem ajánlotta azt amire én gondoltam.:(
De egye fene akkor kérdem így...dual orccal mi a helyzet vagy az orc+csirkével?
tom h dual orcnak az a hátránya h ha egyik orc már elnyomta pl berserket akkor másiknak is cd..na de ezen kívül..milyen ez az összeállítás?
orc+csirkét azért kérdem mert láttam Pio valamikro régen azzal nyomta..
Yetivel már volt dolgom a legnagyobb az 98 ami nálam volt..annyira nem jön be.
a skell..hát e3ban skell mániás voltam.most annyira nem teccik.
vagy ha esetleg elmondanátok h milyen szinttől jó a yeti és hogy milyen skilleket emeljek..ha télleg annyira jó.akkor beszerzek egyet.
Szerver:
Yeti
Guild:
Gumininja
Karatkerek:
Petek:

#1397 Felhasználó inaktív   Piotr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 11. 14:58

Csirke naon gyenge lesz epic5be, most még jó lenne magas szinten, de nincs értelme felhúzni egyet.

Yetinek 115ös szinten lesz egy emberre ható 10 seces stunja, területi 10 seces stunja és 2-3 területi skillje, amivel elég jól lehet írtani. E5 már más tészta....
Tortus szerver
BountyHUNters guild

#1398 Felhasználó inaktív   DnG 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 05. 11. 15:39

Fogtam magam, vettem egy empty yetit 9.5m-be..sikerült a tame is, így megvan a legújabb petem is.
lehet el kéne mennem tamernek  :p  a kisebb orcomat is én fogtam lvl 7 taminggal.Úgyhogy eddig rátám 2/2 sucess ^_^
Szerver:
Yeti
Guild:
Gumininja
Karatkerek:
Petek:

#1399 Felhasználó inaktív   DnG 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 05. 11. 15:47

Akkor jöhet is a legújabb kérdés :p
Ezeket a peteket szándékozom megtartani és felhúzni.ezenkívül még kell húznom egy tekit övbe is.
mit ajánlatok 4. petnek?Tortus is gyenge lesz e5-ben vagy az maradhat?
Orcból igazságszerint mindenképpen 2-t szeretnék a Yetit megtartom, 3 petet úgyse nagy dolog húzni summonerrel, sőt azt mondják 4et se.
Köszi az eddigi válaszaitokat is:)

Szerkesztette: DnG 2008. 05. 11. 15:48 -kor

Szerver:
Yeti
Guild:
Gumininja
Karatkerek:
Petek:

#1400 Felhasználó inaktív   Piotr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 11. 18:19

Övbe yeti kell, méghozzá 90es ha fel akarsz készülni E5re.
Petek pedig rajtad állnak, 3at télleg nem nagy szám húzni
Tortus szerver
BountyHUNters guild

Téma megosztása:

• (167 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71