Elküldve: 2009. 02. 04. 08:13
A megoldás a következő, kissé időigényes kis szerencse is kell hozzá, de nekem működik.
Alapszabályok:
1, Az első és legfontosabb. Sose versenyezz semmiért, majd lesz kint 2 nap múlva másik.
2, Ha mid, vagy long time on van valami bidelj rá egyet, hogy betegye listába. Ezekután full értelmetlen bidelni majd csak shorton.
3. Nem az nyeri a bidet, aki legtöbbet bidel, hanem az aki 1-et bidel, de jókor.
4, Én ha tehetem kiszámolom mikor jár le a bid percre, 5 percre, nem mindig lehetséges, ehhez kell a szerencse.
5, Ha látod, hogy valaki azonnal visszabidel, hagyd a francba, az esetek 90%-ban nem megnyerhető a verseny, vagy csak értelmetlen áron.
6, Jó módszer a Summer által említett "kiemelés", amikor a 50k ért kipakolt kártyát ami valójában 1 misit ér mondjuk kiveszed egy magasabb biddel az olcsó kártyák közül, hogy legalább azok ne licitáljanak rá, akiknek csak azért kell, hogy drágábban továbbadják. Erre bőven jó egy 600k körüli bid, ugyanis akkor kiejted azokat akik nem maguknak akarják megvenni.
7, Használd a buy now opciót (már ha van... ez megint szerencse kérdése), ne akarj azon spórolni, 10-15% ot. A cucc fontosabb. Amennyiben ennél nagyobb a buynow és a bid közötti különbség , akkor már nem biztos, hogy megéri megvenni. Ha valaki adna érte 100k akkor ad érte 110k-t is, tehát kiveszi előled simán, viszont 150k-ért már lehet, hogy nem veszi, ki ilyenkor jobb lehet a sima bid.
Yeti: Kiralyfi Champion 120/ Job2 50