HWSW Informatikai Kerekasztal: Rappelz (2) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (167 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Rappelz (2) Ingyenes Gala-Net/NFLAVOR MMORPG

#2381 Felhasználó inaktív   Rovar Killer 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 02. 01. 11:52

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2009. febr. 1., vasárnap - 11:11

Tegnapi siege után lenne ötletem, hogy mit kéne javítani. Ugye egy idő után (az erőviszonyok tisztázása után), a gyengébb csapat beszorul védekezésre a core-hoz, ahol persze szépen hullanak elfele. Namost a respawn pontra beáll néhány távolsági támadó ellenfél, aztán minden újraéledő karakterbe belelő egyet, nagyjából elég is, hogy már feküdjön is vissza. Így jártunk tegnap este is (ez nem újdonság persze, meg én magam is csináltam így az íjászommal anno), de szerintem marha frusztráló tud lenni egy idő után, már gondolkoztam rajta, hogy rá se nyomok a ressurection gombra, minek.

Szóval, szerintem két módon lehetne javítani ezen a dolgon. Vagy egy rövid ideig (10-20sec) nem támadhatóak a feltámadó karakterek, vagy nem 5% élettel, hanem mondjuk 50%-al térne vissza. Mindenképen szívás maradna a halál, hiszen visszatéréskor nincs buff rajtad, de legalább egy kis esély maradna.

Ez csak a támadó csapatnál van így, mert a védekező csapatnak van egy külön "öltözője", ahova a vendég csapat nem mehet be és ott fel tudnak gyógyulni, buffolni.
Nos a vendég cspatnak is kéne egy ilíen "öltöző"
Szerver: Tortus
SaintRovar: Bishop 111
RovarKiller: Champion 64
NeBantsRovar: Battle Summoner 58
FarmerRovar: Breeder 50
AmazingRovar: Kahuna 40
Brutal:Orc Warrior 110
Solemire:Aqua Pixi 89

#2382 Felhasználó inaktív   Bewer 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 02. 01. 12:00

Idézet: Rovar Killer - Dátum: 2009. febr. 1., vasárnap - 11:52

Ez csak a támadó csapatnál van így, mert a védekező csapatnak van egy külön "öltözője", ahova a vendég csapat nem mehet be és ott fel tudnak gyógyulni, buffolni.
Nos a vendég cspatnak is kéne egy ilíen "öltöző"

ha a dungi legutolsó szobájára gondolsz akkor oda is be tudnak menni a támadó csapatok
Rappelz:
Yeti: Bewy              120/50  Soldier
        FirstSorc         100/40  Battle Summoner
Pet:  Ulquiorra        100+10  Nighthawk
        Grimmjow       100+10  Nighthawk

#2383 Felhasználó inaktív   grimma 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 01. 21:41

Be tudnak, csak ritkabban mennek. Illetve alltalaban, ki lehet oket verni onnet, mert a tamado  tobbsege ugyis a core-ra fokuszal , az 1-2 bunko spawnkillert meg le lehet szedni sok lud disznot gyoz alapon (buffolatlanul a buffoltat).

1 taktikat erdemes kiproablnotok, ha ventrin egyutt vagytok, mindenki egyszerre ujraeled visszaszamolassal es 1 pap/party elnyom 1 miraclet. Fullra tolt mindenkit, igaz buffolatlanul, de talan segit. Persze petek meg mindig nincsenek kint :(.
Tortus:
Morkie, lvl12x Priest, Guild Angha
CiRoa, +25 lvl12x FairyQueen

#2384 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 01. 22:44

Egy nagyobb priestünk volt, egy másik az elég kicsi, a harmadik healer meg bishop. doc-ra meg szerintem eléggé rászálltak, nem sok ideje volt semmire. Pet summon is olyan volt, hogy olyan sűrűn haltam, hogy még ment a cooldown a summon creature skillen. :D

Amúgy elég jól indult a siege, első nekifutásra elfoglaltuk a coret (támadók voltunk), csak aztán az RG összeszedte magát. :)

#2385 Felhasználó inaktív   XxJaneexX 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 02. 01. 22:59

Sziasztok...tudja vki mi van a serverrel?vagy csak en nem tudok belepni?

#2386 Felhasználó inaktív   ebron 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 02. 07:51

Idézet: LTom - Dátum: 2009. febr. 1., vasárnap - 9:53

Az evoker petclass  :cool:
A breeding képességekkel 50%-nál szintet lép az egyik pet, a következő 50% jó a 2. petnek. A kérdés csak annyi, hogy a folyamatos dual használat (ami nem a legjobb) vajon elég e a 3. petnek.
De én sem tartom valószínűnek.  :confused:

Dual summonnal evokerrel elméletileg a pl 1 óra alatt a cd-ket is számítva 30-36 percig tudod elöltartani a másodlagos petet ( +3 summon creature, +2 Dual summoning control).
Szval elég lehet .... elméletileg
server: Bahamut
Karakterek: Zooe 146 SB, Ebron 129 Champ, Eriel 116 Bs
pet:
Sapphire 122+25 Blue Pixi
FeelMySteel 143+25 Harpy
Harvey 145+25 hawkman
Morgena 141+25 Rp
Guild :  LostEmpire, DarkShogun
Kép

#2387 Felhasználó inaktív   LTom 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 02. 11:52

Idézet: ebron - Dátum: 2009. febr. 2., hétfő - 6:51

Dual summonnal evokerrel elméletileg a pl 1 óra alatt a cd-ket is számítva 30-36 percig tudod elöltartani a másodlagos petet ( +3 summon creature, +2 Dual summoning control).
Szval elég lehet .... elméletileg

Pont ezt az infot hallottam én is. Hogy +3 summon és +2 dual esetén (vagy fordítva) van esély arra, hogy kb 50 sec után recall resummon és még1x ki lehet használni a dual skillt. Így pedig kb 160-170 sec-ig lehet kint a másodlagos pet. Kár, hogy egyik feltétel sincs meg :D

Szerkesztette: LTom 2009. 02. 02. 11:53 -kor

#2388 Felhasználó inaktív   ebron 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 02. 12:48

Idézet: LTom - Dátum: 2009. febr. 2., hétfő - 10:52

Pont ezt az infot hallottam én is. Hogy +3 summon és +2 dual esetén (vagy fordítva) van esély arra, hogy kb 50 sec után recall resummon és még1x ki lehet használni a dual skillt. Így pedig kb 160-170 sec-ig lehet kint a másodlagos pet. Kár, hogy egyik feltétel sincs meg :D

Jó az 55 sec -el is csak legyen benyomva a spell poti superior.
pet:
FeelMySteel 143+25 Harpy
Harvey 145+25 hawkman
Morgena 141+25 Rp
Kép

#2389 Felhasználó inaktív   Bewer 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 02. 14:40

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2009. febr. 1., vasárnap - 22:44

Egy nagyobb priestünk volt, egy másik az elég kicsi, a harmadik healer meg bishop. doc-ra meg szerintem eléggé rászálltak, nem sok ideje volt semmire. Pet summon is olyan volt, hogy olyan sűrűn haltam, hogy még ment a cooldown a summon creature skillen. :D

Amúgy elég jól indult a siege, első nekifutásra elfoglaltuk a coret (támadók voltunk), csak aztán az RG összeszedte magát. :)

néztem youtube-bon a sieges videót csodálkoztam is hogy elfoglaltátok a coret  :D
de azért grat az eredményhez :)
Rappelz:

#2390 Felhasználó inaktív   NoName1981 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 02. 16:31

Jaj de kemeny volt. Cv2 a Guildome. Es most voltam velluk eloszor siegen. 1 Honapig nem merte senki betamadni. Most betamadtak. 5 percig tartott a siege. Ugyanis a SWAT brigad gyorsan szetnyomta az ellenseges magot. En meghaltam 3szor de hat mi eselyem legyen r6-ok ellen. De addig is el voltak foglalva az utolso contolernel. :D
Soha tobbet Ikrek jegyuvel.

#2391 Felhasználó inaktív   Piotr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 02. 17:48

LOL Bewer, nekem nem is mondták hogy van videó, köcce hogy kommenteltél :D
Van néhány komment a videón ami üt :D
Tortus szerver
BountyHUNters guild

Pi0tr            154/50 Soul Breeder

#2392 Felhasználó inaktív   worldside 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 03. 05:58

Tegnap hasonlóan jártam mint Cartho. Biddeltem két kártyára és boltolva hagytam a karim mindketto card short termen volt. A 6 órából ötöt kb fent voltam. Folyton ránéztem biddelt e rá vki. És meglepetésemre senki nem biddelt rá. Ezen felbuzdulva léptem játékból. 1 óra mulva visszanéztem és csak a pénzem volt bent ahban :reklamacio:
[color=blue]Tortus server

BountyHunters Guild

WorldSide B. Huna 118
D4rkdr4gon B. Sorc 111
BlueIce Priest 86

Yeti server
Kristaly sps 42

#2393 Felhasználó inaktív   Bewer 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 03. 13:39

Idézet: worldside - Dátum: 2009. febr. 3., kedd - 5:58

Tegnap hasonlóan jártam mint Cartho. Biddeltem két kártyára és boltolva hagytam a karim mindketto card short termen volt. A 6 órából ötöt kb fent voltam. Folyton ránéztem biddelt e rá vki. És meglepetésemre senki nem biddelt rá. Ezen felbuzdulva léptem játékból. 1 óra mulva visszanéztem és csak a pénzem volt bent ahban :reklamacio:

én úgy szoktam járni hogy rábidelek 1 kártyára és valaki rögtön vissza bidel -.-
kezd kicsit idegesítő lenni hogy valaki 24/7be mindig AH ba van
amúgy ilyenkor mindig feltolom az árát a kártyának vagy valami felszerelésnek nehogy olcsón elvigye  :D
Rappelz:

#2394 Felhasználó inaktív   ebron 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 03. 15:25

Az árakat általában az eladók viszik fel, másik karakterrel bidelik a saját cuccukat....
pet:
FeelMySteel 143+25 Harpy
Harvey 145+25 hawkman
Morgena 141+25 Rp
Kép

#2395 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 03. 15:41

Idézet: ebron - Dátum: 2009. febr. 3., kedd - 15:25

Az árakat általában az eladók viszik fel, másik karakterrel bidelik a saját cuccukat....

Elég baj az, hogy ilyet meg lehet tenni, a legnagyobb pofátlanság minden licitálós kereskedési metódusban, amikor valaki a saját cuccára licitál az ár felverése miatt.

A múltkor megszívta akkor aki ezt eljátszotta velem, kezdődőtt egy olyan 100k körüli Spinning Blow kártyával, amire tettem 150-et. Felülbidelt, később tettem rá 200-at. Azonnal overbid, raktam rá 300-at. Aztán innen kezdve dupláztam, illetve előbb 500k, aztán 1m, majd 2m. Mikor erre is rányomott, otthagytam. Sajnos hiába lesz a saját kártyája vásárolója, hiszen a pénz megintcsak hozzá folyik be, szóval nem veszít szinte semmit.

#2396 Felhasználó inaktív   grimma 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 03. 19:31

3%t veszit, no meg azt hogy jo dragaert eladhatott volna 1 kartyat, helyette eheti a fene.
Tortus:
Morkie, lvl12x Priest, Guild Angha
CiRoa, +25 lvl12x FairyQueen

#2397 Felhasználó inaktív   Piotr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 03. 20:04

Na lol, szerónkon van Honor neveztű guild aki mostanába mini-eventeket próbál csinálgatni. A mai az volt hogy aki először leszedi az kap 2 sst, és annyit mondott hogy scars tekikkel együtt :D
Na ki ölte le? ^^
Tortus szerver
BountyHUNters guild

Pi0tr            154/50 Soul Breeder

#2398 Felhasználó inaktív   worldside 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 03. 20:51

Idézet: Piotr - Dátum: 2009. febr. 3., kedd - 20:04

Na lol, szerónkon van Honor neveztű guild aki mostanába mini-eventeket próbál csinálgatni. A mai az volt hogy aki először leszedi az kap 2 sst, és annyit mondott hogy scars tekikkel együtt :D
Na ki ölte le? ^^

Tippelhetek? :D  :D  :D  :D  :D
[color=blue]Tortus server

BountyHunters Guild

WorldSide B. Huna 118
D4rkdr4gon B. Sorc 111
BlueIce Priest 86

Yeti server
Kristaly sps 42

#2399 Felhasználó inaktív   Rovar Killer 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 02. 04. 07:58

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2009. febr. 3., kedd - 15:41

Elég baj az, hogy ilyet meg lehet tenni, a legnagyobb pofátlanság minden licitálós kereskedési metódusban, amikor valaki a saját cuccára licitál az ár felverése miatt.

A múltkor megszívta akkor aki ezt eljátszotta velem, kezdődőtt egy olyan 100k körüli Spinning Blow kártyával, amire tettem 150-et. Felülbidelt, később tettem rá 200-at. Azonnal overbid, raktam rá 300-at. Aztán innen kezdve dupláztam, illetve előbb 500k, aztán 1m, majd 2m. Mikor erre is rányomott, otthagytam. Sajnos hiába lesz a saját kártyája vásárolója, hiszen a pénz megintcsak hozzá folyik be, szóval nem veszít szinte semmit.

Ne féltsd őket.

Amennyiben látják, hogy veszett a licit, akkor a lejárta elött megszünteti a licitet, és mivel 0 rupiáról indult, így a vesztesége is 0 lesz.

Sajna ezt egy saját klántag eljátszotta velem, hogy amikor látta, hogy nem elég magas a lict, akkor a lejárta elött kivette az AH-ból, aztán visszarakta. :(

Szerintem, ha azt csinálnák, hogy csak akkor veheted ki az AH-ból, ha a jelenlegi licitnek a büntetését kifizeted és nem az induló licitjéét. Ez esetben a saját cucc feltornászása is már rizikosabb lesz és sokan nem ogják megtenni.
A jelenlegi rendszerben ha egy kicsit is odafigyel az eladó, akkor büntetés nélkül feltornászhatja az árat. :(
Szerver: Tortus
SaintRovar: Bishop 111
RovarKiller: Champion 64
NeBantsRovar: Battle Summoner 58
FarmerRovar: Breeder 50
AmazingRovar: Kahuna 40
Brutal:Orc Warrior 110
Solemire:Aqua Pixi 89

#2400 Felhasználó inaktív   Királyfi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 02. 04. 08:13

A megoldás a következő, kissé időigényes kis szerencse is kell hozzá, de nekem működik.

Alapszabályok:
1, Az első és legfontosabb. Sose versenyezz semmiért, majd lesz kint 2 nap múlva másik.
2, Ha mid, vagy long time on van valami bidelj rá egyet, hogy betegye listába. Ezekután full értelmetlen bidelni majd csak shorton.
3. Nem az nyeri a bidet, aki legtöbbet bidel, hanem az aki 1-et bidel, de jókor.
4, Én ha tehetem kiszámolom mikor jár le a bid percre, 5 percre, nem mindig lehetséges, ehhez kell a szerencse.
5, Ha látod, hogy valaki azonnal visszabidel, hagyd a francba, az esetek 90%-ban nem megnyerhető a verseny, vagy csak értelmetlen áron.
6, Jó módszer a Summer által említett "kiemelés", amikor a 50k ért kipakolt kártyát ami valójában 1 misit ér mondjuk kiveszed egy magasabb biddel az olcsó kártyák közül, hogy legalább azok ne licitáljanak rá, akiknek csak azért kell, hogy drágábban továbbadják. Erre bőven jó egy 600k körüli bid, ugyanis akkor kiejted azokat akik nem maguknak akarják megvenni.
7, Használd a buy now opciót (már ha van... ez megint szerencse kérdése), ne akarj azon spórolni, 10-15% ot. A cucc fontosabb. Amennyiben ennél nagyobb a buynow és a bid közötti különbség , akkor már nem biztos, hogy megéri megvenni. Ha valaki adna érte 100k akkor ad érte 110k-t is, tehát kiveszi előled simán, viszont 150k-ért már lehet, hogy nem veszi, ki ilyenkor jobb lehet a sima bid.
Yeti: Kiralyfi Champion 120/ Job2 50

Téma megosztása:

• (167 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.