HWSW Informatikai Kerekasztal: Rappelz (2) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (167 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Rappelz (2) Ingyenes Gala-Net/NFLAVOR MMORPG

#1261 Felhasználó inaktív   Tasey 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 04. 25. 10:38

Yodli! A helye megvan, még szabit is vettem ki. :D
YETI: TaseyHUN (104 Evoker, Gumininja)

#1262 Felhasználó inaktív   micimac 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 04. 25. 10:45

Idézet: Yodli - Dátum: 2008. ápr. 25., péntek - 10:04

Gratula a kártyákhoz! (Ezért mondtam, hogy ne siess távozni a szigetről...)

A skill cardok amiket találtál egy adott skill-t erősítenek (a kártyára kattintva kiderül, hogy milyen kaszt, melyik skilljéhez jó). Amennyiben olyan, amit nem tudsz jelenleg használni, akkor eladhatod más karakternek, ezáltal némi pénzmaghoz juthatsz. Fontos: ne kapkodd el a bizniszt. Elsőre nézz körül, hogy mi mennyibe kerül (itt a fórumon, mi is szivesen segítünk az árak terén is), és csak utánna üzletelj. Másik, hogy ne a szigeten, hanem inkább majd a kontinens vmelyik városában tedd ezt. Különben a kártyák árai a 50-100e (warlock kártyák pl.) és a több millió (pap blessing kártyák pl., vagy creature taming) között mozognak.

A fegyvert többféleképp fejlesztheted: strike cube (kocka) vagy soul stone (kövek) segítségével, és végül a kovácsnál a szintjét emelve. A páncél (és a többi ruhatárgy: kesztyű, cipő, öv, sapka, stb) hasonlóan működik, mindössze nekik defense cube (kocka) kell (nem strike). Majd ha elérted az R2 cuccok szintjét (lvl20), akkor lesz ez aktuális számodra.

A nyakláncot szétszedni felesleges volt, de nem történt tragédia. Boltba kapsz olcsóért másikat. Vegyél, mert a nyaklánccal összeszedett (és tárolt) lakból tudsz chippeket venni, soul stone-t feltölteni...

A pet skillekkel majd kicsit később segítek. Lehet, hogy este akár játékon belül is. (majd a karaktered nevét elárulhatnád)

Yodli, köszi! :)

És maga a skill erősítés hogy zajlik? Mit kell tennem, hogy használni is tudjam a kártyát (Mert dropolt olyat is amit hw tud használni) ?

Egyelőre tartalékolom ezeket a cuccokat, meg ugye a dm-es karaktertől is maradt 1-2 jó cucc:)

Nyaklánc: Jahm, próbálkoztam egy kicsit a kövekkel :)

a HW-s karakterem neve: micimacko

Kicsit más: Tegnap csináltam egy questet (screening) amikor is Roostereket kellett tizedelni. Viszont a quest szövegében olyat olvastam (lehet, hogy rosszul!) mintha lenne egy Rooster XL ? a Large Great Rooster-nél nagyobb (boss jellegű valami).

Ezt csak én néztem be (de rendesen :) ) vagy tényleg van valahol ilyen?

#1263 Felhasználó inaktív   Tasey 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 04. 25. 10:51

Micimac(ko)!  ;) Ha ingame leszek, rad pm-ezek, megprobalok majd segíteni. Úgy talán egyszerűbb lesz.
YETI: TaseyHUN (104 Evoker, Gumininja)

#1264 Felhasználó inaktív   Yodli 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 04. 25. 10:57

A Large lenne az a bizonyos XL. Sajnos található jópár elírás a játékban. Szerencsére ezek általában könnyen kibogozhatók.

Skill kártya használat:
ALT+S és ALT+I, majd a kártyát az inventoryból áthúzni a skill ablakba, ott is a skill elötti kockába. Ha mindent jól csináltál, akkor a skill neve elé kerül egy +1 jelzés. A kártya innentől aktív, nem kell semmi mást csinálni a használatához.

Az esti programom még változhat sajnos. :think: 
:offtopic: GW szülinapi event van...  :D

Szerkesztette: Yodli 2008. 04. 25. 11:05 -kor

#1265 Felhasználó inaktív   micimac 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 04. 25. 11:25

Ok. Köszi a választ!

Kipróbálom majd a cardot :)

Még én sem látom az estémet, így nem ígérem, hogy leszek (első a család... ;) ). De igyekszem.

Tasey, köszi!

micimac

#1266 Felhasználó inaktív   worldside 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 25. 12:12

Idézet: nilstran - Dátum: 2008. ápr. 25., péntek - 7:22

Nos tegyük tisztába a dolgokat amíg én aktív voltam e3-ban:
1.Nem hinném hogy bárki azt mondta volna neked vagy egyéb karinak márpedig add oda a droppod mert ha nem...
2.Mindenkinek segítettünk nem is keveset erre a legjobb példa HunGábor átjött a bh-ból partyzott velünk és felszereltük r3 kockákkal aztán lelépett(vissza a bh-ba)  no comment...
3.Attól hogy  még valaki magasabb szintü mint a másik nem kellene kategórikus kijelentéseket tenned.
4.Ha nem tévedek akkor téged nem kis hátszél segített(PetDream) abban hogy legyenek cuccaid.
5.A rendszerben amit állítasz benne sem voltál de kifejtem neked:
-amikor klán dp volt és esett dropp előszor 1 kari kapta(csak kockákat ami egyéb volt meg lett mindíg kérdezve kell-e valakinek ha nem tartott rá igényt senki akkor maradt az adott karinál) aztán miután minden cucca+4 lett jött a következő kari és így tovább... ebben nem értem mi volt a rossz?
6.Személyes droppba senkinek nem volt beleszólása(én nem egyszer vesztem össze ezen más karival hogyha kell neki baráti áron megveheti de egyébként semmi köze hozzá)
7.Nos akkor mi nem tetszett neked?Vagy csak feltünési viszketegségtől írsz hamis állításokat ide?Vagy csak azért hogy fontosnak érezd magad?

Ui.:Ha példálozol valamivel előtte járj utána egyáltalán igaz vagy hamis.

Pi0tr abban meg hogy Loy szívta a fogát mert nem adtál neki da-t csak írígység volt semmi más(jobb droppod volt).És ilyenkor sokszor halottam hogy másik dmeknek nicsen te meg tördeled öket de a szíved joga volt.Véleménynyilvánítás puszta írigységből.
Emlékszem pont 1 vacak r3 strike miatt hagytad ott a klánt nézet-eltérés Pengével stb. miért nem adtad oda nagyobb karinak vagy valami ilyesmi.Mellesleg Ostor a droppot nézve sohasem mondta azt hogy márpedig add oda,sőt....

Ha figyelmesen elolvastad vola eddigi írásaimat szinte minden pontodra volt válasz. De megint írhatom
1. Pi0 mesélte mi volt és én neki hiszek.
2. Mint már 4-5 oldallal ezelott írtam nekem egyedül akkori párom és a bátyja segített / PetDream-kobor/ de a többiek igazán felém se néztek és akkor emlitettem a te neved is hogy + te is segítettél nekem / ezt asszem utánna javításban írtam/. De a pénzbeni segítséget avagy hátszelet én töbszörösen visszafizettem PetDreamnek ezzel válaszoltam a 4.-re is.
3.Mér azért a példáért elnézést kértem egyszer többször nem fogok, egyéni szoc prob ha nem tudsz olvasni.
5. u.a a válasz mint az elsőre
6. Nem ezt hallottam
7. Nem kell nekem ahhoz ide írnom ,hogy fontos legyek téged a magyarok hellyel közzel ismernek de ha a tortus serveren rakerdezel ki ismer engem kb. rengeteg pm-et fogsz kapni. Elismerem van pár ember aki a haragosom, de amikor belépek játékba rögtön pt invite vár hozzáteszem nem magyaroktol. Azért szálltam be a vitába mert Gikhart beszolt a guildomnak és pionak utanna a helyesírásom zavarta.

Többi szenvedő alanynak szólok sry ezért a vitáért én felajánlottam tegnap, hogy folytassuk máshol mert ez nem ide való. De ezzel a hozzászólásommal én ezt a vitát lezártnak tekintem. Ezzel nem óhalytok többet foglalkozni!!!!!
[color=blue]Tortus server

BountyHunters Guild

WorldSide B. Huna 118
D4rkdr4gon B. Sorc 111
BlueIce Priest 86

Yeti server
Kristaly sps 42

#1267 Felhasználó inaktív   hordaFTW 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 04. 25. 12:34

:offtopic:
FLAME
adok a szarnak en is egy jo pofont ... had frocsogjon
nem kell ennek kulon forum, mert ez a jatek resze ugyanis... az hogy van egy kis csapat akik "nem aktivak" es itt basszak a gyopot legalabb kis mertekben novelik a forum olvasottsagat... Geek es tarsai akar irodalni egyletet is indithatnak, valszeg orszagos sikert tudnanak elerni  :omg:
eddig grimma volt nalam a toppon es nem gondoltam volna hogy ez valaha is megvaltozik.... de aztan megis ugy alakult hogy mar talan a top 3ba sem fer be :]
a vitatott temakrol annyit hogy klan ide vagy oda, akit a jatek erdekel es jo tarsasagot keresett maganak az be tudott illeszkedni a BHba...
nem tudom hogy ti hany BHs vezetot ismertek vagy gondoljatok hogy az... errol is irhatna valaki egy listat mert igazan erdekelne
Geek en is megsimogatom a buksidat hogy nem leptel be a BHba, eleted legjobb dontese volt szerintem is, igy legalabb nem volt lehetoseged latni hogy mi van klanon belul.
mert abbol hogy valakit felidegesit a sok nyomorek latinveru paraszt akik jatszanak a jatekkal es elenged whole chaten egy jol megtekert karomkodast es te arra irsz oan dumat hogy micsoda kulturalatlan emberek vannak a BHban.
te viszont akkora kulturallat vagy baszki, iet se sokat latni... mareknyi lepke hamarabb megerti amit mondanak neki es raadasul meg nem is kotekedik meg okoskodik...

most azert szar az elet mert rovid? vagy azert rovid mert szar?
vajon lehetek tiszteletbeli kocka egyszer ? :)

#1268 Felhasználó inaktív   Gikhart 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 04. 25. 13:03

Idézet: hordaFTW - Dátum: 2008. ápr. 25., péntek - 13:34

FLAME
adok a szarnak en is egy jo pofont ... had frocsogjon
nem kell ennek kulon forum, mert ez a jatek resze ugyanis... az hogy van egy kis csapat akik "nem aktivak" es itt basszak a gyopot legalabb kis mertekben novelik a forum olvasottsagat... Geek es tarsai akar irodalni egyletet is indithatnak, valszeg orszagos sikert tudnanak elerni  :omg:
eddig grimma volt nalam a toppon es nem gondoltam volna hogy ez valaha is megvaltozik.... de aztan megis ugy alakult hogy mar talan a top 3ba sem fer be :]
a vitatott temakrol annyit hogy klan ide vagy oda, akit a jatek erdekel es jo tarsasagot keresett maganak az be tudott illeszkedni a BHba...
nem tudom hogy ti hany BHs vezetot ismertek vagy gondoljatok hogy az... errol is irhatna valaki egy listat mert igazan erdekelne
Geek en is megsimogatom a buksidat hogy nem leptel be a BHba, eleted legjobb dontese volt szerintem is, igy legalabb nem volt lehetoseged latni hogy mi van klanon belul.
mert abbol hogy valakit felidegesit a sok nyomorek latinveru paraszt akik jatszanak a jatekkal es elenged whole chaten egy jol megtekert karomkodast es te arra irsz oan dumat hogy micsoda kulturalatlan emberek vannak a BHban.
te viszont akkora kulturallat vagy baszki, iet se sokat latni... mareknyi lepke hamarabb megerti amit mondanak neki es raadasul meg nem is kotekedik meg okoskodik...

most azert szar az elet mert rovid? vagy azert rovid mert szar?

Köszönöm, hogy helyettem is megmutatod miért érdemes kerülni a bh-t.
Gikhart lvl51 Chaos Magician
Ickenham lvl80 Druid
Phalsiphal lvl43 Cleric
ArrRas+10 lvl60Csirke
ArAtar+10 lvl75Csonti
AerDzur+10 lvl60Yeti

#1269 Felhasználó inaktív   hordaFTW 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 04. 25. 13:15

szivesen segitek barmikor barmiben... ^^
de arra is gondolj hogy pont az ien jokepu delon-ok nem kellenek a BHba. :down:
amit te meg mindig nem ertettel meg az az hogy mi egy osszeszokott tarsasaggal alsz szemben es mivel nem vagy meggyozheto arrol hogy mas dolog is van a vilagon a te 1800as evekbeli kulturadon kivul...
en nem minositem a klant csak egyszeruen nem erdemelsz mast!
oldalakon keresztul egy ertelmes mondatod nem volt azon kivul hogy bunko BH allandoan csak karomkodik meg kulturalatlan ... ez mar mindenkinek az agyara megy.. es ha valahol elszall a pumpa... akkor ott valami durranni fog ha teccik ha nem...
de nem baj mi is elvagyunk azert, igen jokat rohogunk a szanalmas irogatasaitokon es egyre jobban elvezzuk  :respect: koszi a remek delutant

#1270 Felhasználó inaktív   Gikhart 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 04. 25. 13:22

Idézet: hordaFTW - Dátum: 2008. ápr. 25., péntek - 14:15

szivesen segitek barmikor barmiben... ^^
de arra is gondolj hogy pont az ien jokepu delon-ok nem kellenek a BHba. :down:
amit te meg mindig nem ertettel meg az az hogy mi egy osszeszokott tarsasaggal alsz szemben es mivel nem vagy meggyozheto arrol hogy mas dolog is van a vilagon a te 1800as evekbeli kulturadon kivul...
en nem minositem a klant csak egyszeruen nem erdemelsz mast!
oldalakon keresztul egy ertelmes mondatod nem volt azon kivul hogy bunko BH allandoan csak karomkodik meg kulturalatlan ... ez mar mindenkinek az agyara megy.. es ha valahol elszall a pumpa... akkor ott valami durranni fog ha teccik ha nem...
de nem baj mi is elvagyunk azert, igen jokat rohogunk a szanalmas irogatasaitokon es egyre jobban elvezzuk  :respect: koszi a remek delutant

Tudod, a hozzád hasonló egyorrú idiótákkal nem az a baj, hogy azt hiszik a komilfó-ról, hogy egy sör márka, hanem, hogy büszkék vagytok arra, hogy ennyire tellik. Szerintem az én értékrendemben nincs semmi 1800-as évekbeli, egyszerűen csak nem tartom túl jó dolognak, hogy egy szubkultúrális járvány által fertőzött zombi (mint amilyen te is vagy), azt próbálja megmagyarázni nekem, hogy nem bunkóság, amit műveltek a chat-en. Nem az én felfogóképességemmel van baj.
Ickenham lvl80 Druid
Phalsiphal lvl43 Cleric
ArrRas+10 lvl60Csirke
ArAtar+10 lvl75Csonti
AerDzur+10 lvl60Yeti

#1271 Felhasználó inaktív   hordaFTW 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 04. 25. 13:38

azzal van a baj hogy belevered az orrod oan dolgokba amibe nem kelett volna... (pl:az oklom)
nem vagyok zombi, ez is a te tevedesed csak vannak dolgok amik egy bizonyos ido utan mar kepesek nemi agresszivitast kivaltani az emberbol
konretan te elerted azt a pontot mar reges regen es hat utan ez van
termeszetesen lehet beszelgetni akarmirol de ha a te ertekrended nem birja akkor mert okoskodsz itt tovabb?
az hogy ebbol az ismerkedesbol kimaradt a kellemesebb oldala a szemelyisegemnek azt konkretan leszarom, nem celom hogy orszagos haverok legyunk.
de vannak akik ismernek es tudjak mien vagyok valojaban.
es ha jobban megnezed meg veletlenul sem szeretnek itt valami elnezest kerni max azoktol akiknek nincs kozuk a tortushoz...
ha megunjatok hogy a BH igy meg a BH ugy... es mindenki kerulje... akkor talan eccer mas is eszetekbe jut
az hogy voltak karakterek akik ki lettek rugva egy dolog  /minek kolteni egy oan gyerekre aki 3 het utan megunj a jatekot es eltakarodik a picsaba anelkul hogy barmit is visszaadna a kapott cuccok kozul/
es itt jon megint kepbe a kultura
a korabban emlitett 4 szemely akik tavoztak a klanbol szinten sajat maguknak koszonhetik
mekkorahun2 azert lett kirugva mert elkuldott par embert a halal faszara es ez utan kovette a masik 3 ...
szoval ha minden igaz es vele leszel egy klanban akkor majd jusson ez is eszedbe

#1272 Felhasználó inaktív   Gikhart 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 04. 25. 13:46

Idézet: hordaFTW - Dátum: 2008. ápr. 25., péntek - 14:38

azzal van a baj hogy belevered az orrod oan dolgokba amibe nem kelett volna... (pl:az oklom)
nem vagyok zombi, ez is a te tevedesed csak vannak dolgok amik egy bizonyos ido utan mar kepesek nemi agresszivitast kivaltani az emberbol
konretan te elerted azt a pontot mar reges regen es hat utan ez van
termeszetesen lehet beszelgetni akarmirol de ha a te ertekrended nem birja akkor mert okoskodsz itt tovabb?
az hogy ebbol az ismerkedesbol kimaradt a kellemesebb oldala a szemelyisegemnek azt konkretan leszarom, nem celom hogy orszagos haverok legyunk.
de vannak akik ismernek es tudjak mien vagyok valojaban.
es ha jobban megnezed meg veletlenul sem szeretnek itt valami elnezest kerni max azoktol akiknek nincs kozuk a tortushoz...
ha megunjatok hogy a BH igy meg a BH ugy... es mindenki kerulje... akkor talan eccer mas is eszetekbe jut
az hogy voltak karakterek akik ki lettek rugva egy dolog  /minek kolteni egy oan gyerekre aki 3 het utan megunj a jatekot es eltakarodik a picsaba anelkul hogy barmit is visszaadna a kapott cuccok kozul/
es itt jon megint kepbe a kultura
a korabban emlitett 4 szemely akik tavoztak a klanbol szinten sajat maguknak koszonhetik
mekkorahun2 azert lett kirugva mert elkuldott par embert a halal faszara es ez utan kovette a masik 3 ...
szoval ha minden igaz es vele leszel egy klanban akkor majd jusson ez is eszedbe

Jön az IRW fenyegetőzés???  :D  :D  :D  Ennél szánalmasabb dolog nincs is egy fórumon, még mindig röhögök  :D  :D  :D 
Ahoz meg azért van egy pici közöm, mint magyarnak, hogy mit műveltek egy nyilvános fórumon. Egyébként a szapulást sem én kezdtem, ti támadtátok be a Hordát, de látom a visszaolvasás nem megy neked sem.
Hogy miért okoskodok tovább? Remek kérdés, mivel egy bizonyos IQ alatt (amit nem ütsz meg, az orrommal ellentétben) ez a társalgás értelmetlen, ezt nevezheted az én kis literál-mazochizmusomnak és abban legalább találkozik a véleményünk, hogy az ártatlan olvasókat sajnáljuk, csak mást látunk annak a személyében, aki a havat elkezdte görgetni a hegyoldalon, elég sok minden elő kerül alóla és sajna azokra is zúdul, akik nem érdemlik ezt meg, tőlük elnézést.
Azt pedig egy szóval sem mondtam, hogy mekkorahun2-vel egy klánban lennék.
Ickenham lvl80 Druid
Phalsiphal lvl43 Cleric
ArrRas+10 lvl60Csirke
ArAtar+10 lvl75Csonti
AerDzur+10 lvl60Yeti

#1273 Felhasználó inaktív   hordaFTW 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 04. 25. 13:56

most nem vagy de meg lehetsz  ;)
eleg sok mindent elsodort ez a lavina z biztos de a hegycsucson a te elso beszolasod alt... es akkor megint en nem tudok olvasni :omg:
in real life pedig egy mazoistanak azzal okozok fajdalmat ha nem batom... IJ
te beszelsz itten íkúrol? nem tom mire vered magad... ha valakinek nincs kedve a segged nyalni az mar egybol teljesen idiota? vagy te meg egy 150 íkúsnak sem huzod szet? :think:

#1274 Felhasználó inaktív   Gikhart 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 04. 25. 14:02

Idézet: hordaFTW - Dátum: 2008. ápr. 25., péntek - 14:56

most nem vagy de meg lehetsz  ;)
eleg sok mindent elsodort ez a lavina z biztos de a hegycsucson a te elso beszolasod alt... es akkor megint en nem tudok olvasni :omg:
in real life pedig egy mazoistanak azzal okozok fajdalmat ha nem batom... IJ
te beszelsz itten íkúrol? nem tom mire vered magad... ha valakinek nincs kedve a segged nyalni az mar egybol teljesen idiota? vagy te meg egy 150 íkúsnak sem huzod szet? :think:

Nem vagyok és nem leszek vele egy klánban sosem mondtam, tényleg gondok vannak ott az olvasással. Ez mutatkozik meg következő mondatodban is, valóban lehet, hogy én kezdtem az egészet azzal, hogy visszaírtam....
"Nem kell a seggem nyalni" csak elég katartikus mikor valaki, mit a gorilla püföli a mellkasát fennen hangoztatva, hogy nem baj, hogy bunkó, ez amolyan szánni valóan megmosolyogató dolog.

Szerkesztette: Gikhart 2008. 04. 25. 14:03 -kor

Ickenham lvl80 Druid
Phalsiphal lvl43 Cleric
ArrRas+10 lvl60Csirke
ArAtar+10 lvl75Csonti
AerDzur+10 lvl60Yeti

#1275 Felhasználó inaktív   worldside 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 25. 14:14

Idézet: Gikhart - Dátum: 2008. ápr. 19., szombat - 17:12

Új guild alakult Tortus-on Rozsomakok néven. Jelentkezni egyelőre NilstranHun -nál lehet, egy hét múlva valószínűleg már nálam. Nem vitaindítóként, de megkérném a BH azon részét, akik a mai műsorban benne voltak, hogy ne jelentkezzenek, valószínűleg nem is akarnának. Emellett szeretettel várjuk vissza régi Horda tagokat ebbe a guildbe, mely remélhetőleg aktív(abb)nak bizonyul.

ezt megvilagositod nekem ha megkerlek ra aznap milyen műsor volt és stb?
[color=blue]Tortus server

BountyHunters Guild

WorldSide B. Huna 118
D4rkdr4gon B. Sorc 111
BlueIce Priest 86

Yeti server
Kristaly sps 42

#1276 Felhasználó inaktív   hordaFTW 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 04. 25. 14:18

ha gorillat akarsz latni menj el valami allat kertbe, ekkora íkúval igazan latnod kene a kulonbseget az emlitett allat es egy ember kozott :D
nem mondtad es nem is azt mondom hogy te mondtad hanem hogy anghaban fogtok talalkozni ha te is oda mesz... vagy solozzal tovabb kit erdekel mit csinaltok...
es meg mindig nem talaltad meg a hegycsucsot... akkor linkeljem be?

Idézet

Új guild alakult Tortus-on Rozsomakok néven. Jelentkezni egyelőre NilstranHun -nál lehet, egy hét múlva valószínűleg már nálam. Nem vitaindítóként, de megkérném a BH azon részét, akik a mai műsorban benne voltak, hogy ne jelentkezzenek, valószínűleg nem is akarnának. Emellett szeretettel várjuk vissza régi Horda tagokat ebbe a guildbe, mely remélhetőleg aktív(abb)nak bizonyul.

Geek ha szepen megkersz fel is olvassom neked :Đ

#1277 Felhasználó inaktív   Gikhart 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 04. 25. 14:19

Idézet: worldside - Dátum: 2008. ápr. 25., péntek - 15:14

ezt megvilagositod nekem ha megkerlek ra aznap milyen műsor volt és stb?

Szívesen, ha nem veszed ismét személyes támadásnak:)
Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
Kép
Kép
Kép
Nem mindnről csináltam prtscreen-t, elhiheted jóval hosszabban ment az okoskodás.
Ickenham lvl80 Druid
Phalsiphal lvl43 Cleric
ArrRas+10 lvl60Csirke
ArAtar+10 lvl75Csonti
AerDzur+10 lvl60Yeti

#1278 Felhasználó inaktív   Gikhart 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 04. 25. 14:25

Idézet: hordaFTW - Dátum: 2008. ápr. 25., péntek - 15:18

ha gorillat akarsz latni menj el valami allat kertbe, ekkora íkúval igazan latnod kene a kulonbseget az emlitett allat es egy ember kozott :D
nem mondtad es nem is azt mondom hogy te mondtad hanem hogy anghaban fogtok talalkozni ha te is oda mesz... vagy solozzal tovabb kit erdekel mit csinaltok...
es meg mindig nem talaltad meg a hegycsucsot... akkor linkeljem be?

Geek ha szepen megkersz fel is olvassom neked :Đ

Nem megyek angha-ba. Mint írtam új guild alakult, ha el is olvastad volna, amit bemásoltál akkor talán rájöhettél volna. Egyébként abban én hol szidom a bh-t? Direkt nem másoltam már akkor be a képeket, mint, ahogy írtam "Nem vitaindítóként," ezért direkt nem is kezdtem el szidni a bh-t. Nem úgy, mint ettől teljesen összefüggéstelenül pár hsz-szel lejjebb a másik fél kezdett bele a flamegörgetegbe.
Ickenham lvl80 Druid
Phalsiphal lvl43 Cleric
ArrRas+10 lvl60Csirke
ArAtar+10 lvl75Csonti
AerDzur+10 lvl60Yeti

#1279 Felhasználó inaktív   hordaFTW 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 04. 25. 14:28

ezek szerint meg van a teljes szoveg...
akkor keresd meg azt a reszt ahol a srac irja hogy ezek nem BHs karik...
es meg ha azok is ... gondolom azzal a szoveggel teljesen verig sertett rengeteg nemet angol francia meg protugal jatekost...

#1280 Felhasználó inaktív   Gikhart 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 04. 25. 14:32

Idézet: hordaFTW - Dátum: 2008. ápr. 25., péntek - 15:28

ezek szerint meg van a teljes szoveg...
akkor keresd meg azt a reszt ahol a srac irja hogy ezek nem BHs karik...
es meg ha azok is ... gondolom azzal a szoveggel teljesen verig sertett rengeteg nemet angol francia meg protugal jatekost...

Komolyan mondom félelmetes: olvasd kérlek el mit írtam, nem nincs meg az egész szöveg. A "srác" pedig történetesen Kobor édesapja volt. Ha jól tudom egyikük nem BH-s csak (scourgie) Szerintem pedig az ilyen szövegre nem kifogás, hogy a legtöbb játékos nem érti.
Ickenham lvl80 Druid
Phalsiphal lvl43 Cleric
ArrRas+10 lvl60Csirke
ArAtar+10 lvl75Csonti
AerDzur+10 lvl60Yeti

Téma megosztása:

• (167 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 62
  • 63