HWSW Informatikai Kerekasztal: Rappelz (2) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (167 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Rappelz (2) Ingyenes Gala-Net/NFLAVOR MMORPG

#1461 Felhasználó inaktív   LTom 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 05. 19. 11:33

Idézet: grimma - Dátum: 2008. máj. 19., hétfő - 8:07

A 80 másodpercet minek végletekig kihasznáni? 5 másodperces laggok simán történnek, én általában 10-8 számnál megkezdem az új ciklust breederemmel.

A felvetést hogy a dual summont "javítsák" és ne a régebbi pet tünjön el határozottan ellenzem. Petclass így is túl tápos a 2 pet elöl miatt, akkor már legalább 1 szívjanak vele picit, 2. különböztesse már meg a jó petclasst a rossz petclasstól, hogy mennyire jól tudja kezelni a petjeit.

Félreértés ne essék. Engem különösebben nem zavar. Igaz, hogy ez egyfajta könnyítés lenne nekünk is, de legfőképpen a buffereknek. Én tudom kezelni könnyedén így is. De sajnos a papok többsége nem az a kifejezetten "tömegben mainpetre vadászó típus" :) Abban igazad van, hogy valahol ez is lehet "minősítés", de szerencsétlent teljesen megtudom érteni, amikor 6 mob csapkod minket, 4 pet class figyel a partyba és az egyiknek a salamandere a tömeg közepén valahol kolbászol. Nem elég, hogy gyógyítania kell, még keresgélni azt kis görcsöt :D

A summon meg a helyzettől függően alakul ! Szeretem ha egy nagyobb rohamban mindkét pet teljes erőbedobással küzd :) .. és igyekszem akkor újraidézni, amikor max 1-2 mob van a partyn. Ez a party szempontjából is jó és a petek is több exp-t kapnak  :cool:

Szerkesztette: LTom 2008. 05. 19. 11:46 -kor

#1462 Felhasználó inaktív   grimma 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 19. 11:59

Ja az nagyon iritáló amikor már gyógyítod azt visszahív. Láttam már 1/2 hps visszahívásokat is -.-. Olyankor azért rámorgok az illetőre, hogy ugye tudja hogy most cirka 1k manát szedett el tőlem. Bunkóbb fajta ilyenkor visszaválaszol hogy ne buffoljam a dögöt -.-.

Ennél már csak az irritálóbb, amikor asa tankol gyógyítod ezerrel, mondjuk nincs tank, és a hülye úgy dönt hogy akkor ő most láthatatlanná válik, a pap meg kap 4-5mobot a nyakára -.-.
Tortus:
Morkie, lvl12x Priest, Guild Angha
CiRoa, +25 lvl12x FairyQueen

#1463 Felhasználó inaktív   LTom 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 19. 12:54

Idézet: grimma - Dátum: 2008. máj. 19., hétfő - 10:59

Ennél már csak az irritálóbb, amikor asa tankol gyógyítod ezerrel, mondjuk nincs tank, és a hülye úgy dönt hogy akkor ő most láthatatlanná válik, a pap meg kap 4-5mobot a nyakára -.-.

Na ilyet még nem láttam  :D vagyis ... bocs  :omg:

#1464 Felhasználó inaktív   grimma 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 19. 13:14

Én is ritkán, de azért ettől még nagyon irritáló amikor megtörténik.  :reklamacio:
Tortus:
Morkie, lvl12x Priest, Guild Angha
CiRoa, +25 lvl12x FairyQueen

#1465 Felhasználó inaktív   Piotr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 19. 14:25

Ha már summoner castoknál (is) tartunk, éppen olvastam külföldi fórumon hogy remélik hogy E5 2. felébe gyengítik a breedert, mert 10es pass damage mert jó pet heal mert blablabla, mert túl könnyű szolózni vele dungeonbe, csak éppen azt felejtik mindig ki hogy SB a leggyengébb pet class duel terén. Ugyebár evokernek vannak 0 cast time-ú skilljei amivel naon durvákat tud ütni, nameg persze a csúnya debuffja, BS-nek ott van a sleep meg fear skill, de breedernek mivan?? semmi, van néhány 1,5-2 seces skillje ami nagyjából semmit se ér, egy jobb bs úgy elintéz egy sb-t hogy mozdulni se fog tudni mielőtt meghalna.

Visszatérve a partikhoz, ált. én is full manán szoktam lenni és csak a saját petemmel foglalkozok ha a többi idióta petjei amiatt halnak mert nem buffoltatják... sőt ha emellé még dumál is akkor direkt elintézem hogy a petje haljon, lehet kicsit bunkóság, de engem az ienek fel tudnak húzni. Ha viszont vki folyamatosan figyel a saját petjére és úgy tankol akkor viszont gyógyítom ezerrel, ien téren jó hogy sb vok, ha healer lennék elég furcsán nézni ki hogy a nem szimpi embereket folyton hagyom meghalni XD

Szerkesztette: Piotr 2008. 05. 19. 15:00 -kor

Tortus szerver
BountyHUNters guild

Pi0tr            154/50 Soul Breeder

#1466 Felhasználó inaktív   DivBu 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 05. 19. 15:52

Idézet: Piotr - Dátum: 2008. máj. 19., hétfő - 14:25

...BS-nek ott van a sleep meg fear skill, de breedernek mivan??

BSnek fear? :eek:  lemaradtam vmirol? ami sleepen kivul van az seal of halisha (ami 10secre blokkol egy petet, 10perc cdvel :mad: ), vagy nemtom mire gondoltal. :think:
Yeti Szever:
      TheDarkAngel 117/50  Battle Summoner
       EnitHUN 105/45 SB
             +25Lv117 hawk
             +17Lv107 sala
             +25Lv115 skell
             +15Lv105 bp

#1467 Felhasználó inaktív   Bewer 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 19. 17:16

evokernek van 2 fajta fear skillje spirit/beast ha jól tudom
Rappelz:
Yeti: Bewy              120/50  Soldier
        FirstSorc         100/40  Battle Summoner
Pet:  Ulquiorra        100+10  Nighthawk
        Grimmjow       100+10  Nighthawk

#1468 Felhasználó inaktív   Rovar Killer 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 05. 20. 06:38

Idézet: LTom - Dátum: 2008. máj. 19., hétfő - 12:54

Na ilyet még nem láttam  :D vagyis ... bocs  :omg:

Én sajna láttam. Majdnem egy ilyen assa miatt lettem újból R4.
2x-is eljátszotta, és mind a 2x belehaltam.
Bár volt tank a partyban, de mint késöbb kiderült, nem igazán a tank hibája volt, hanem az assáé, mert nem használta az oblivion skillt :(
Szerver: Tortus
SaintRovar: Bishop 111
RovarKiller: Champion 64
NeBantsRovar: Battle Summoner 58
FarmerRovar: Breeder 50
AmazingRovar: Kahuna 40
Brutal:Orc Warrior 110
Solemire:Aqua Pixi 89

#1469 Felhasználó inaktív   Piotr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 20. 09:55

Ma kicsikét felhúzta magam, már 1 hónapja senkise viszi a +3 watert (huna), összeraktam másik +3at, füst +4re aessel. Na akkor mondom jóvan, minden kártyám amiből nem volt backup de volt 2 egyforma összepróbáltam aessel, eredmény: +4 flash, +4 eternal lifeguard, füst +4 divine crossra meg elemental resistancera aessel.
Mivel már úgyis elegem volt, egyik ipsének adtam a +4 div clawjáért +3asat meg 75 misit. Mondom nem izgat, egye-fene megpróbálom..... Kicsikét remegett a kezem de megérte, +5 DIVINE CLAW
Lehet hogy ennél nagyobb nincs is a játékba :o
Habár van másik oan őrült is a játékba mint én, ő nemsokára +5 minor healingre meg ien apróságokra fog menni, majd megkérdem őt
Tortus szerver
BountyHUNters guild

#1470 Felhasználó inaktív   Cymbee 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 05. 20. 11:36

Nah..... Emberek legyen nagy vigasság!!!!!!! :)  Regisztráltam a fórumra!!! Juhéjjjjjj!!!!! Hát röviden ennyi:)
Tortus Szerver - BountyHUNters Guild

Rongar lvl 153  Assasin

Pet: +25 lvl150 Cerberus (kölcsön)

#1471 Felhasználó inaktív   Rovar Killer 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 05. 20. 14:05

Idézet: Cymbee - Dátum: 2008. máj. 20., kedd - 11:36

Nah..... Emberek legyen nagy vigasság!!!!!!! :)  Regisztráltam a fórumra!!! Juhéjjjjjj!!!!! Hát röviden ennyi:)

És ez most jó vagy rossz nekünk?  ;)  :)
Szerver: Tortus
SaintRovar: Bishop 111
RovarKiller: Champion 64
NeBantsRovar: Battle Summoner 58
FarmerRovar: Breeder 50
AmazingRovar: Kahuna 40
Brutal:Orc Warrior 110
Solemire:Aqua Pixi 89

#1472 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 20. 14:17

OFF

Rovar, olvastam máshol, hogy feltelepítetted a Silkroadot, a telepítő sokat molyolt mire elindult? 10 perce please wait feliratot bámulok....

Eh... Pont mire ezt elküldtem, bejött a telepítő ablaka. :)

Szerkesztette: SuMMeR 2008. 05. 20. 14:18 -kor

#1473 Felhasználó inaktív   Cymbee 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 05. 20. 15:57

Idézet: Rovar Killer - Dátum: 2008. máj. 20., kedd - 14:05

És ez most jó vagy rossz nekünk?  ;)  :)

Az még nem tudom... :Đ

Rongar lvl 153  Assasin

#1474 Felhasználó inaktív   Cymbee 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 05. 20. 16:23

Lenne egy kérdésem. A Guru elleni siege-ről készült videot hol lehet megtalálni? Előre is köszi!

Rongar lvl 153  Assasin

#1475 Felhasználó inaktív   Piotr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 21. 16:18

Linke bent van vhol a fórumba de most néztem és leszedték vagy nemtom, mert ráklikkelek a linkre és csak a főoldala jön be a feltöltőoldalnak
Tortus szerver
BountyHUNters guild

#1476 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 23. 20:43

De lassú a fejlődés SS nélkül... :Đ

Ha nem veszek hawkmant abból az ss mennyiségből, amit annak idején a saláért kaptam, az elég lett volna 115+ szintig nagyjából (150 ss). Joblevel is marha lassan növekszik, bár eddig főleg a skilleket nyomtam fel, ami kell, az már maxos. Ma sikerült 46-os szintre lépnem, de hát millió felett kell már szintenként.

Én még frissítgetem a rappelzcharacters.com-on a karaktereimet/petjeimet, de éppen nézegettem, hogy vannak benne akkora kamuk, hogy értelmetlen az egész. Nameg a szerveren lévők max 1-2%-a használja csak, így nem lehet pontos statisztikákra használni. Amin röhögtem, az ez: Wolle1516's Characters and Pets, 151-es breeder, és 5db 150-es pet. Nagyjából akkor se lenne meg, ha a játék kezdete óta 24/24-ben játszik a karakterrel valaki, és még a városban is SS-el mászkál. :bolond:

#1477 Felhasználó inaktív   Andule 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 05. 23. 22:45

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2008. máj. 23., péntek - 21:43

Amin röhögtem, az ez: Wolle1516's Characters and Pets, 151-es breeder, és 5db 150-es pet. Nagyjából akkor se lenne meg, ha a játék kezdete óta 24/24-ben játszik a karakterrel valaki, és még a városban is SS-el mászkál. :bolond:

A fene tudja. Ha súlyos függő akkor összehozhatta teszem azt haverral 2esben.
Anno láttam én 2006 decemberében 90es karit Yetin. A peteket meg vehette is, majd tovabbhuzta a szintjere.
Annyira azert nem elkepzelhetetlen. De mindenesetre nehez. :D

#1478 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 24. 06:52

Nem tud hol fejlődni, PP-ben a legnagyobb mobok jó ha 125-ösek, tehát már 135-nél alig kap értük xp-t, 150 körül meg kap 1 xp-t. Mardukában vannak mobok 150-ig (de csak tavaj nyár óta), de a síma mobokkal tényleg nem lehet fejlődni magasabb szinteken már. Esetleg Epic4 óta 2millió alkalommal levadászta Soul of Mardukát (150-s boss), de szerintem egyszerű a válasz: azon a weboldalon bárki-bármit beírhat, nincs ellenőrzés. Nekem is lehetne akár 10 evo3-as kentám is. A WoW-ban azért ez jól van megcsinálva, ott az ilyen adatbázisok hozzáférhetnek a szerverek tartalmához, és nincs kamu, szépen meg lehet nézni milyen talentezést csinált az illető, meg milyen alsógatyát hord. Persze nem kötelező használni ott se.

#1479 Felhasználó inaktív   worldside 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 24. 07:13

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2008. máj. 24., szombat - 6:52

Nem tud hol fejlődni, PP-ben a legnagyobb mobok jó ha 125-ösek, tehát már 135-nél alig kap értük xp-t, 150 körül meg kap 1 xp-t. Mardukában vannak mobok 150-ig (de csak tavaj nyár óta), de a síma mobokkal tényleg nem lehet fejlődni magasabb szinteken már. Esetleg Epic4 óta 2millió alkalommal levadászta Soul of Mardukát (150-s boss), de szerintem egyszerű a válasz: azon a weboldalon bárki-bármit beírhat, nincs ellenőrzés. Nekem is lehetne akár 10 evo3-as kentám is. A WoW-ban azért ez jól van megcsinálva, ott az ilyen adatbázisok hozzáférhetnek a szerverek tartalmához, és nincs kamu, szépen meg lehet nézni milyen talentezést csinált az illető, meg milyen alsógatyát hord. Persze nem kötelező használni ott se.

Cartho eloszor en is azt hittem ,hogy nem tudnak mar olyan szinten fejlodni de mulkor kerdeztem doc-ot es o mondta van egy terep 2 bosszal 150 es par mobbal ott tolnak sst a nagy karik es eleg szepen fejlodnek.
[color=blue]Tortus server

BountyHunters Guild

WorldSide B. Huna 118
D4rkdr4gon B. Sorc 111
BlueIce Priest 86

Yeti server
Kristaly sps 42

#1480 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 24. 07:38

De várjunk már, Tortuson a legnagyobbak 130 körül vannak, azok jóhogy fejlődnek a +10-20 szinttel nagyobb mobokon. :) Itt most 150-ről van szó már. Majd az E5-el megjelenő új dungeon tökéletes lesz az ilyen magas szintű kariknak, ott megint meglódulnak kicsit fejlődésben. Még a dungeon előtti sziget is jó lehet, 145 [++] farkasok, és még boss is lesz, szóval lehet oda is menni partyzni.

Szerk.:

Kikerestem adatbázisban a 120 felettieket, 130 azt mondom még reális, de a többi kamu. Érdekes, hogy a 150-esek elsősorban Panterások...
Kép

Szerkesztette: SuMMeR 2008. 05. 24. 07:57 -kor

Téma megosztása:

• (167 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • Utolsó »