HWSW Informatikai Kerekasztal: Rappelz (2) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (167 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Rappelz (2) Ingyenes Gala-Net/NFLAVOR MMORPG

#1741 Felhasználó inaktív   DreamGoblin 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 08. 13. 23:31

de azárt az tetszik hogy most távolsági támadása van a sirénnek ;)
azt viszont nem értem hogy hova ez az m.atk meg az stb... lvl85+10 siren és nincs egyetlen magic attack skillje sem, csak átkok meg 1 buff
az meg a másik hogy a gyógyítását is jól elbaszták, vmi 12 órás cool timeja van -.-
Getting enough sleep helps you do your best in whatever you do.

I hate Mondays!

#1742 Felhasználó inaktív   Piotr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 13. 23:33

Hát orc az továbbra is über-powa, minden egyes ptmba orkom tankolt (vit support meg boost mellett). Frissen skillezve volt tán 50-nel kevesebb pattackja, de 50-nel több pdefje mint E4be, és ugyebár skill sebzése naon durva a debuff skillnek (sikerül kifacsarni 52k-s critet). Az tény hogy E4 petek sokkal de sokkal egyedibbek voltak mint a mostaniak. Dehát ez az új dungeon... ez vmi undorító.... gyenge pt 3 mobnál hal, amit már csak tetéz hogy pl 145ös angel üt orkomra 500at, egy 128as cerbi meg üt 1,2k-t -.-
Xp nagyon sz*r, egy viszonylag normális pt alatt 3,2% ssel -.- (mardrukába 5%++)
A másik meg, 140es mobokkal teli szobákból van 3 is, de 120-130asokból 1 normális sincs.....
Lehet hogy kinti bosson kéne ss-t tolni, 120k xp duoval.... bent ptba meg 9k/mob
Nameg amikor full buffban levő emberre ráver 13xes mob 4,2es critet, az már télleg idegesítő...
E4 elején is csomó ember abbahagyta a játékot, E5tel pedig még rátesznek egy lapáttal....
Tortus szerver
BountyHUNters guild

Pi0tr            154/50 Soul Breeder

#1743 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 14. 07:33

Gondolom azért egy summonernél eleve jobb a pet, nameg hozzáadódik, hogy szintenként kap most már statpontokat is a pet, tehát annyival is erősebb.

Nem tudom amúgy, hogy jól skilleztem-e az orkot, mert E4-ben volt még szabad jobpontja tizenegynéhány, most meg már a p.def növelő intermediate passzívot ki se tudtam maxolni, még három szint hiányzik a maxhoz. Az Orc Molar skillre raktam meg a hozzá tartozó healing skillre, de ez elég feleslegesnek tűnik. Aktív skillekből tán csak stunolós kapott egy pontot a buffon kívűl.

#1744 Felhasználó inaktív   DreamGoblin 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 14. 08:19

nah, az alatt hogy minen mob tud dobni pet kártyát tényleg azt kell érteni h minden mob tud :D... pl. piranha is tud dobni poultryt meg miegyebet :p nem csak teki tekit, össze-vissza van, ami sztem jobb is, így sokkal több lesz az empty kártya :p
tegnap trainee's islandon csak 6 emptyt találtam ^^ de mind a 6 basic pet volt sajnos

I hate Mondays!

#1745 Felhasználó inaktív   DreamGoblin 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 14. 21:38

de mégis úgy van... :o
pantera panterát
teki tekit
yeti yetit... és azok a petek amiknek nincsenek saját pet kártyái, azok tudnak dobni bármi mást. viszont vannak határok, ha jól tudom. szinthez vannak kötve a petek gyakorisága szerint
pl. rare petet 100+ mob dobhat (angyalt, kentát), viszont ha angyalt farmolsz akkor az dobhat angyalt, akármilyen szinten is van. asszem így van :think:

I hate Mondays!

#1746 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 15. 07:05

Lol... Az Epic5 megmentésére jött néhány új cucc Item Shopba. A legnagyszerűbb az R6 köpeny, amihez ugye kellene R6 def cube is (javítsatok ki ha tévednék, de az még nincs a játékban), így meg alig jobb mint egy jól felplusszolt R5 köpeny. De a legnagyobb röhely a dekoratív pet, olcsó de 7 napig tart miközben az ég világon semmire se jó. Akkor minek? Menjenek a fenébe. :D

#1747 Felhasználó inaktív   Rovar Killer 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 08. 15. 07:11

Még nem sikerült játszani a játékkal, de a pet-jeimet skill-t elosztottam, de óvatosan (maradt még pár Jp-m, de skillek is maradtak).
Első benyomásom a skillekről, hogy az italos skillek, szerintem felesleges JP eltolás, mert 12 óránként tudok gyártani egyet és ha véletlen összegyülik több, akkor is csak 10 másodpercre nővel valamit 20 (vagy 30) percenként, ami elég gyérnek tűnik.
Úgyanez van a petek party buffjával, hogy 10 mp-re nővel valamilyen statot 20 - 30 percenként, ami megintcsak gyér.
A kis vörös piximet kiküldtem Rondo melletti mezőre, hogy mire képes egyedül az 50+-os szörnyek ellen. Chip nélkül elég könnyen verte le őket, igaz a pixi 60-1-es szintű (még régebben az egyik kis karim mellett halt szegényke).
Még azt nem tudom, hogy a pixiknél érdemes-e kifejleszteni a threat level csökkentő buffot. Elég sok manának tűnik a fentartása.
Szerver: Tortus
SaintRovar: Bishop 111
RovarKiller: Champion 64
NeBantsRovar: Battle Summoner 58
FarmerRovar: Breeder 50
AmazingRovar: Kahuna 40
Brutal:Orc Warrior 110
Solemire:Aqua Pixi 89

#1748 Felhasználó inaktív   Rovar Killer 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 08. 15. 07:20

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2008. aug. 15., péntek - 7:05

Lol... Az Epic5 megmentésére jött néhány új cucc Item Shopba. A legnagyszerűbb az R6 köpeny, amihez ugye kellene R6 def cube is (javítsatok ki ha tévednék, de az még nincs a játékban), így meg alig jobb mint egy jól felplusszolt R5 köpeny. De a legnagyobb röhely a dekoratív pet, olcsó de 7 napig tart miközben az ég világon semmire se jó. Akkor minek? Menjenek a fenébe. :D

A dekoratív petnél ott a nevében benne van, hogy sak dekoratív :)

Tudnád hány ember képes jóval többet fizetni egy páncélért/fegyverért, ami úgyanazt tudja, mint a sima boltos cuccért. Nos ez a pet azoknak készült :)
Szerver: Tortus
SaintRovar: Bishop 111
RovarKiller: Champion 64
NeBantsRovar: Battle Summoner 58
FarmerRovar: Breeder 50
AmazingRovar: Kahuna 40
Brutal:Orc Warrior 110
Solemire:Aqua Pixi 89

#1749 Felhasználó inaktív   Piotr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 15. 07:27

Mivel itt olvasva mindenki rosszul skillezte a petjét, leírom hogy én hogyan skilleztem (nagyon hatásosan, teszt szeró alapján)

orc: 2 és 3 ütéses skill maxolása
debuff maxolása
unity maxolása
orc poti skill (evo3 skill)
ha vki tankolásra használja akkor SEM kell neki a threat increase self buff mert atomnagy lett a petek threat lvl-je, full vitbe orkom (skillek használata mellett) mindig tankol

pdef passzív
pattack passzív (először a többit húzzad ki)
blessing of vit
blessing of body
unity-k

Ha használjátok a skilleket akkor nagyon csúnyán lehet ölni.

És van játékban r6 def... sőt, elvileg nem kéne lennie, de már r6 övet is láttam....
Tortus szerver
BountyHUNters guild

#1750 Felhasználó inaktív   LTom 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 15. 09:40

Idézet: Piotr - Dátum: 2008. aug. 15., péntek - 6:27

Mivel itt olvasva mindenki rosszul skillezte a petjét, leírom hogy én hogyan skilleztem (nagyon hatásosan, teszt szeró alapján)

orc: 2 és 3 ütéses skill maxolása
debuff maxolása
unity maxolása
orc poti skill (evo3 skill)
ha vki tankolásra használja akkor SEM kell neki a threat increase self buff mert atomnagy lett a petek threat lvl-je, full vitbe orkom (skillek használata mellett) mindig tankol

pdef passzív
pattack passzív (először a többit húzzad ki)
blessing of vit
blessing of body
unity-k

Ha használjátok a skilleket akkor nagyon csúnyán lehet ölni.

És van játékban r6 def... sőt, elvileg nem kéne lennie, de már r6 övet is láttam....

Nem tudom mekkorák az orcjaid és milyen cuccokat használsz, de nekem eddig nem annyira meggyőző. Hawkokat mindenki isteníti és olyan crit értékeket hallok néha, hogy el se hiszem. Az én orcom hol fogja ezt produkálni ? (119es pet, +3as axe-al, buffolva - 11k volt eddig a maximális ütés). Egyébként ha itt tartunk, tesztelés alapján a többi petre is van "recepted" ? ;) Csak excommonok érdekesek egyenlőre nálam.
(Sirennek komolyan nincs semmi attack skill ? Vagy csak én nem találom őket ?! Debuff pet lett belőle ?)

Szerkesztette: LTom 2008. 08. 15. 09:42 -kor

#1751 Felhasználó inaktív   Bewer 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 15. 11:17

nekem a 105ös yetim skillel full buffba 9k t üt crit nélkül és amúgy minden pet tankol skillekkel
Rappelz:
Yeti: Bewy              120/50  Soldier
        FirstSorc         100/40  Battle Summoner
Pet:  Ulquiorra        100+10  Nighthawk
        Grimmjow       100+10  Nighthawk

#1752 Felhasználó inaktív   Piotr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 15. 11:23

Recept uaz minden melee petre (orc yeti hawk kenta). Csak máshogy nevezik a skilljüket. A petsebzése alapból kisebb, de a skillek sebzése nagyon durva, azért kell őket maxolni. Mint írtam orkom produkált 52k-s critet, debuff skillel ;)
Tortus szerver
BountyHUNters guild

#1753 Felhasználó inaktív   DreamGoblin 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 15. 13:04

Én is feluppoltam a sirénnek az m.atkot meg az mp.regent, mert láttam hogy magician lett.... erre egyetlen attack skillje sincs. hát elbasztam, nem kicsit

I hate Mondays!

#1754 Felhasználó inaktív   DnG 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 08. 15. 16:59

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2008. aug. 15., péntek - 7:05

Nos, tévedsz  ;)
Van r6 def és strike is a játékban, úgy mint fegyverek, pajzsok.
r6 itemek esnek ceriuban is nem csak az új dungiban.Persze nekem 10k mob után se igen történt semmi, de ez már az én gondom  :D
Szerver:
Yeti
Guild:
Gumininja
Karatkerek:
DolceGabbana 121/50 SoulBreeder
Petek:
Doom                +25 120  Hawkman
Quake               +10   72  Salamander
MyLittlePriest      +10   75  Blue Pixie

#1755 Felhasználó inaktív   Gikhart 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 08. 17. 11:39

Nagy nehezen torrentről lehúztam az új klienst, nem túl nagy sebességgel, erre a telepítő hibát jelez:S Tud valaki segíteni?
Kép
Gikhart lvl51 Chaos Magician
Ickenham lvl80 Druid
Phalsiphal lvl43 Cleric
ArrRas+10 lvl60Csirke
ArAtar+10 lvl75Csonti
AerDzur+10 lvl60Yeti

#1756 Felhasználó inaktív   DnG 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 08. 17. 21:52

Idézet: DnG - Dátum: 2008. aug. 15., péntek - 16:59

Nos, tévedsz  ;)
Van r6 def és strike is a játékban, úgy mint fegyverek, pajzsok.
r6 itemek esnek ceriuban is nem csak az új dungiban.Persze nekem 10k mob után se igen történt semmi, de ez már az én gondom  :D

úgyértem Mardukában....szokásom összekeverni a 2 hely nevét -.-'

Szerkesztette: DnG 2008. 08. 17. 21:53 -kor

Szerver:
Yeti
Guild:
Gumininja
Karatkerek:
DolceGabbana 121/50 SoulBreeder
Petek:
Doom                +25 120  Hawkman
Quake               +10   72  Salamander
MyLittlePriest      +10   75  Blue Pixie

#1757 Felhasználó inaktív   Piotr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 18. 08:14

E4-E5 orc statok (mindennemű buff és aura nélkül):

Kép
Tortus szerver
BountyHUNters guild

#1758 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 18. 09:10

Ez nem túl meggyőző azért, az élete nőtt az orknak jelentősen, mert több a vitalyity, de a fizikai sebzés és defense csökkent neked is, még ha nem is annyira, mint mondjuk az én orkomnál. Ráadásul olyan tulajdonságok is csökkentek, mint az evason vagy az accuracy.

#1759 Felhasználó inaktív   Piotr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 18. 10:31

A védelme nőtt és ugyebár skillekkel 20k++ sebzés alapnak számít, úgyhogy összességbe akinek van ideje/türelme/akarata bajlódni az auto skill tolással akkor sokkal gyorsabban lehet ölni mint E4be, főleg hogy a skill sebzéshez a pattack buff sokszorosan adódik hozzá, evasion meg magasabb szintű moboknál amúgyse sokmit számít. Accuracyhoz: 125ös mobokat 1x se misselte (még bosst se)
Tortus szerver
BountyHUNters guild

#1760 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 19. 07:09

Régen kerestem valmi jó felbhontású mapot PP-ről, de mindig csak kicsi, telezsúfolt képek voltak. Minap néztem az ally fórumon a siege stratégiás topikot és ott láttam egy elég jó mapot, kis kutakodás után eljutottam az eredetéhez, ahol az összes dungeon (kivéve az új E5-ös, arról csak egy kisebb van) map megtalálható jó felbontásban.

Valacar's Rappelz Maps. Szép munka. :)

Téma megosztása:

• (167 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.