HWSW Informatikai Kerekasztal: Rappelz (2) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (167 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Rappelz (2) Ingyenes Gala-Net/NFLAVOR MMORPG

#2421 Felhasználó inaktív   Gikhart 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 02. 07. 09:46

Idézet: kahunaboy - Dátum: 2009. febr. 6., péntek - 18:38

Na végre tegnap r4 lettem,armort már megvettem (kicsit fura volt elsőre, szoknya beutése van :D )

Komolyan? Nekem nagyon tetszett az r4 páncél én is a héten értem el a druidámmal :)
Gikhart lvl51 Chaos Magician
Ickenham lvl80 Druid
Phalsiphal lvl43 Cleric
ArrRas+10 lvl60Csirke
ArAtar+10 lvl75Csonti
AerDzur+10 lvl60Yeti

#2422 Felhasználó inaktív   grimma 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 02. 07. 10:39

Ez már csak ilyen tyúkanyó reflex nálunk. Lenoobozátok a haverjainkat, vagy leidiótáztok, ... akkor erre lehet számítani. Nyilván nem fogjuk szó nélkül hagyni, mégha árral szemben úszás is.

És igaza van Worldnek, jobb lenne ha nem idiótáznátok a Tortust. A hatalmas különbség a többi szerverrel szemben egyszerűen annyi, hogy itt több ember van. Több ember == több vélemény. Több vélemény == több kis csoport. Több kis csoport pedig konfliktushoz vezet és kész. Hát persze, hogy nem látunk Bahamut, ... flamet, amikor vagytok vagy 5en akik olvasák is ezt a fórumot.

Az inges hasonlat meg oltári baromság, és tipikusan ilyen "elhalgatsz, vagy beégsz mert ugyis nekem van igazam" érv. Ha használjátok akkor magatokra is tükrözitek az eredeti negatív jelzőt, mert éppenhogy nem azok szoktak visszaírni akikre vonatkozik, hanem akiket sért hogy a barátjaikat/társaikat ... szapulja valaki.
Tortus:
Morkie, lvl12x Priest, Guild Angha
CiRoa, +25 lvl12x FairyQueen

#2423 Felhasználó inaktív   kahunaboy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 02. 07. 14:10

Idézet: Gikhart - Dátum: 2009. febr. 7., szombat - 9:46

Komolyan? Nekem nagyon tetszett az r4 páncél én is a héten értem el a druidámmal :)

Mostanra már nekemis megtetszett csak elsőre volt fura,amugy szerintem nagyon illik a karaktarhez (márha egy armorról beszelunk,én az univerzális 3 kasztosra gondolok)

#2424 Felhasználó inaktív   Cuddy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 02. 07. 14:12

most akko mivan? tortus ally vs all?
8)
100 x 100 pixel :o

#2425 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 07. 14:38

Mondjuk nem értem, hogy milyen reakciót várnak az emberek...

Egy példa. Amerikai fickó kérdezi egy haverját Európából, hogy hova menjen nyaralni. A válasz erre az lenne, hogy bárhova mehet, csak ne menjen Belgiumba, mert ott több pedofíl van, meg ilyesmi. A belgák nevében jogosan kikérné bárki, hogy így általánosítsanak.

(Megfejtési kulcs: Belgium = Tortus  :p )

Amúgy meg jöhetnék azzal, hogy a Yetin sok a bunkó, meg lepékázták annó kétszer is a kiskarimat Moonban, de ennek így semmi értelme, mert amennyire látom, az összes szerver hasonló felépítésű, egy MMO esetében nem lehet azt várni az emberektől, hogy csak kellemesen cseverésznek meg barátkoznak, amikor a PvP elkerülhetetlenül a része a játéknak. Vagyis nem Tortus és még csak nem is Rappelz sajátosság, hogy egymásnak esnek az emberek, na. :Đ

#2426 Felhasználó inaktív   Gikhart 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 02. 07. 15:58

Idézet: kahunaboy - Dátum: 2009. febr. 7., szombat - 15:10

Mostanra már nekemis megtetszett csak elsőre volt fura,amugy szerintem nagyon illik a karaktarhez (márha egy armorról beszelunk,én az univerzális 3 kasztosra gondolok)

Akkor nem :D Nekem a másik félefajta van. Szerintem nagyon patent kis kinézete van és az is illik a karihoz.
Gikhart lvl51 Chaos Magician
Ickenham lvl80 Druid
Phalsiphal lvl43 Cleric
ArrRas+10 lvl60Csirke
ArAtar+10 lvl75Csonti
AerDzur+10 lvl60Yeti

#2427 Felhasználó inaktív   DreamGoblin 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 07. 16:08

Oké... mondjuk egy iskolai osztályra azt mondják hogy sok benne a buta gyerek és te is abba az osztályba jársz és kitűnő tanuló vagy. magadra veszed az állítást?

Szóval akinek nem inge, ne vegye magára. Mert aki magára veszi, az ezzel bizonyítja, hogy az az ő inge. Ilyen egyszerű.
Getting enough sleep helps you do your best in whatever you do.

I hate Mondays!

#2428 Felhasználó inaktív   worldside 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 07. 16:31

Jó akkor én is Írok egy példát. Azt állítja valaki ,hogy minden fiú aki rózsaszín inget ,pólót stb. húz az homokos. És például te is rózsaszín mániában szenvedsz. Nem vennéd magadra?
[color=blue]Tortus server

BountyHunters Guild

WorldSide B. Huna 118
D4rkdr4gon B. Sorc 111
BlueIce Priest 86

Yeti server
Kristaly sps 42

#2429 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 07. 16:37

:offtopic:

DreamGoblin koma. :Đ

Melyik szerveren is vagy? Bahamut, Yeti? Na szóval, ezeken a szervereken az emberek 90%-a totál idióta. De akinek nem inge, ne vegye magára. Na tessék, gondolkozz szerintem benne vagy-e a 10%-ban. :p  :D

#2430 Felhasználó inaktív   Piotr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 07. 16:37

Akkor valaki definiálja, hogy miért is idióták a tortusosok? Mit bizonyít a vitánk? Nem tudjátok tényeknek felét se, mégis okoskodtatok, sztem ez az idiótaság. Ha már ing került szóba, tortusosok ingjét kérjük szépen "másik-szeró-mentesen" hagyni, thx
Attól, hogy nagyok vitáznak attól még segítünk (az értelmes, nem kunyizós) kicsiknek, csak mivel legtöbb kezdő magyar kiesik ebből a kategóriából, IJ

Szerkesztette: Piotr 2009. 02. 07. 16:40 -kor

Tortus szerver
BountyHUNters guild

Pi0tr            154/50 Soul Breeder

#2431 Felhasználó inaktív   Bewer 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 07. 17:12

én már nem is merek közbeszólni :Đ  , amilyen drámát itt le szoktatok nyomni :)
Rappelz:
Yeti: Bewy              120/50  Soldier
        FirstSorc         100/40  Battle Summoner
Pet:  Ulquiorra        100+10  Nighthawk
        Grimmjow       100+10  Nighthawk

#2432 Felhasználó inaktív   DreamGoblin 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 07. 18:26

Nem, nem venném magamra... ha valaki beleköt a stílusomba -legyen az rózsaszín ruha, vagy akármi más-  az hol az én problémám? én ilyen vagyok és ilyennek kell elfogadni... és annak lesz rossz, aki belém kötött. elég nagy baj az hogy mindenki a tömeget követi és egyre kevesebb az egyéniség (és itt arra gondolok h ha egy híresség elkezd csinálni vmit akkor azt fél világ követi, vagy egy hülye leír valamit és azt mindenki elhiszi stb....) Le van foglalva a rózsaszín a lányok által vagy mi?? fiú miért ne hordhatna már rózsaszín ruhát? és ha hord attól máris buzi? aki ilyeneket állít az (már bocs) hülye és pont.

Lydian szerveren vagyok Sumi. azt mondd már el hogy mire alapozod azt a 90%-ot?? tán ismered őket? vagy készült valamilyen statisztika amiről én nem tudok? oO'

könyörgöm senki nem mondta h idióták a tortusosok !!!!

I hate Mondays!

#2433 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 07. 18:41

Pedig eleg stilusos a rozsaszin ing oltonyhoz, vagy a rozsaszin teniszpolo (galleros) nekem pl tobb is van es nem erzem benne magam homoknak. Nem a ruha teszi az embert, ahogy a mondas is szol.

#2434 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 07. 19:25

Idézet: DreamGoblin - Dátum: 2009. febr. 7., szombat - 18:26

[...]
Lydian szerveren vagyok Sumi. azt mondd már el hogy mire alapozod azt a 90%-ot?? tán ismered őket? vagy készült valamilyen statisztika amiről én nem tudok? oO'

Nem érzed ki az iróniát az írásból látom, arra akartam rámutatni, hogy mennyire visszásan hangzik ez az "akinek nem inge..." frázis, de ezt írta már grimma is előttem.

Idézet: DreamGoblin - Dátum: 2009. febr. 7., szombat - 18:26

[...]
könyörgöm senki nem mondta h idióták a tortusosok !!!!

Pedig de, elég egyértelműen, többen is (névszerint te és NoName). És megint azt mondom, amíg nincs nevesítve, hogy ki-kit gondol idiótának, addig egy általánosítás miatt minden tortusos joggal érezheti magát sértve. Nyugi, én biztos nem, mert az átlag havi egy óra játék ideje alatt se én nem tudok idiótán viselkedi, se más idiótizmusát nem tudom tapasztalni.

#2435 Felhasználó inaktív   Piotr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 07. 19:26

Idézet

7: Mindegyik szerveren talalsz magyart. De talan a Tortus serveren van a legtobb aztan Bahamut vagy Yeti. tongue_2.gif De Tortus servert nem ajanlanam. Sok arra az idiota. tongue_2.gif

Ez még nem tőled jött.

Idézet

Szerintem joggal idiótázott. Csak vissza kell lépni 1-2 oldalt a fórumon.

EZ már igen...  :pokeas:
Amúgy ha figyelted volna, amit world írt, azt csak példának hozta, semmilyen valós tartalmat nem rakott mögé csak mondott vmit, meg belőle következtetést, kb annyinak lehet venni, hogy attól hogy idiótának hisztek pár embert attól többiek nem azok (sőt ők maguk sem), amit ti is uúgy csináltatok velünk meg "drámánkkal"

Cellular neked annyit, hogy a legtöbb mondás értelmetlen :D (nem ingre mondtam, már ígyis túl sok ing jár erre fele  :omg: )

Szerkesztette: Piotr 2009. 02. 07. 19:27 -kor

Tortus szerver
BountyHUNters guild

#2436 Felhasználó inaktív   worldside 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 07. 19:38

Idézet: Cellular - Dátum: 2009. febr. 7., szombat - 18:41

Pedig eleg stilusos a rozsaszin ing oltonyhoz, vagy a rozsaszin teniszpolo (galleros) nekem pl tobb is van es nem erzem benne magam homoknak. Nem a ruha teszi az embert, ahogy a mondas is szol.

Az inges írásom csak egy példa volt. Én sem gondolom a rózsaszín inges fiúkról hogy homik de sokan igen is ezt hiszik.
[color=blue]Tortus server

BountyHunters Guild

WorldSide B. Huna 118
D4rkdr4gon B. Sorc 111
BlueIce Priest 86

Yeti server
Kristaly sps 42

#2437 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 07. 19:42

Nem kétlem, hogy sok az előítéletes okosember. De szerintem kanyarodjatok vissza a témához mert ez már nagyon offtopik :D

#2438 Felhasználó inaktív   DreamGoblin 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 07. 19:48

Jó, akkor szenvedjetek, mindenki gondolja azt h egy idióta... általánosítás marad általánosítás

az idióta viselkedés meg tény

I hate Mondays!

#2439 Felhasználó inaktív   Piotr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 07. 21:55

Nézzenek oda, most speciel te is benne vagy ebben az "idióta viselkedés"ben, szal te is idióta vagy :sandor:  . Meg ugyebár max belőlünk "tudtok" általánosítani, úgyhogy ez az alap inges baromságod hülyeség úgy, ahogy van, simán ránk lett mondva hogy idióták vagyunk ENNYI. Amikor meg már kész tények előtt vagy, egyik komment üti másikat akkor már megint mész vissza az alap 'állításhoz'.
Tortus szerver
BountyHUNters guild

#2440 Felhasználó inaktív   Cuddy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 02. 08. 00:05

egesz jo kis focimeccs hangulat lett itten, es meg a biro sem fuj ugy ahogy kene :D
az igaz hogy aki rozsaszin inget hord valszeg nem homi, mert hat a homik meg nem tehetik meg errfele csak siman homik legyenek... rejtegetni kell effele tulajdonsagot

tok felesleges idezgetni mar megint egymas dumait, ez csak 'homok' a szelben...
forum alapjan idiotasag masra mutogatni es mondani hogy nyakaba log a sarga cetli...
itt nem derul ki mien ember es nem is az a celja.

a flamek miatt miert is kene idiotanak ereznem en is magam?
a tortuson legalabb torteni neha valami es a kicsit megmozgatja ezt az allot levegot...
es legalabb ti sem doglotok meg az unalomtol   :banana:

Szerkesztette: Cuddy 2009. 02. 08. 00:06 -kor

100 x 100 pixel :o

Téma megosztása:

• (167 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124