Idézet: gemini - Dátum: 2007. nov. 21., szerda - 22:56
egyszer már linkeltem, had ne kelljen megint: 2-3 fok a különbség a kiáramló levegő hőmérsékletében a 12-es és a 8-as ventivel szerelt (és eltérő felépitésű) tápoknál.
a 12-es ventivel szerelt tápok egyetlen "hátránya" inkább az, hogy a házventivel együtt légüres tér lesz, és ez nyilván ront a táp hűtésén.
de még egyszer hangsúlyozom, szerintem ez nem szignifikáns. ha az lenne, nem lennének már 12-es tápok.
a 8-as ventivel szerelt táp sem csak a saját melegét szivja ki, a házba a táp mögé felszálló levegőt ugyanugy átrántja magán.
Gemini, 8 éve szervizelek és építek pcket. Szép teszt, okés. Hang samfu, táp élettartam smafu? Nekem mindegy... nem keltek direkt semmilyen feszkót, leírtam hogy más erről mit gondolhat; ennyi.
Nyunyu, ha felébredsz láthatod hogy ma a chipseted jobban melegszik mint a szerinted kazán Klamath; ami azoknál a gépeknél nem codegen tápon húzta át a meleget, hanem minőségi tápokon minőségi kondikkal, _norálisan kialakított szellőzésseL(!!!)_ és ált 9 centis venti és halkan és jóval kevesebb hőt.
Tény hgoy nem mindenki UD/seti/WCG-zik, de ettől még ha darál a proci akkor amit írtam wattokat átlagosak; mellesleg idle sem eszik sokkal kevesebbet!
Az pedig a ásik hogy 3 venti igencsak egymás ellen dolgozik.
Most arról van szó hogy mi az a mi eeelmegy vagy hogy mi lenne jó? Vagy lehet hogy én közelítem meg rosszul a dolgot?
Azért nem véletlen hogy a halk tápok nagyja 8cmes ventivel van; és ha megnézed egy jól szellőző házba enm igazán kerül meleg a ház tetejébe. Aki nem hiszi, csekkolja; ha nem hisz olyannak aki már megette. Részemről többet most itt erről nem akarok offolni; kötözködni lehet, de minek? Azt hittem optimális megoldásokat keresünk! Vagy kapcsoltassam ki a mérnököt az agyamban és álljak be a sorba
Lauda, Esztergom mellé 1× ugorj le, állom a visszautadat is. Ha hozol egy 775 stock coolert akkor léggel is mérhetünk... Egy jól szellőző ház kell és pár venti meg pici józan paraszti ész vagy teszt. Egik sem drága... Vagy az épített gépekből párról csináljak videót (hang) meg stress tesztet hogy mennyi zaj melllet mi mennyire melegszik?
Szerkesztette: MC Pite 2007. 11. 21. 22:41 -kor