Idézet: MC Pite - Dátum: 2007. dec. 4., kedd - 13:38
Kicsit elkésve de én 3850/2600ot venném inkáb fontolóra, tizessel olcsóbban fsaa nélkül hozza a 2600 is az X1950Prot...
Én nem sietek... jó gépet akarok szilárd tényekre alapozva
Az x1950Pro-t egy lista alapján választottam ahol két oszlopban fel voltak sorolva a Vidiák meg az Atillák , Tom's HW novemberi liistája volt asszem. Azóta már nekem is jobban tetszik a HD3850, nagyon szépeket írogatnak róla és már láttam pár hízelgő tesztet is, úgyhogy csak türelemre van szükségem mikor mérik emberi áron.
Kicsit frissült a lista:nagyobb táp, másik vga.
Gigabyte GA-P35-DS3L
Intel Core 2 Duo E4500
Arctic Freezer 7 Pro
Geil Ultra 2048Mb DDR2 800Mhz KIT
CHIEFTEC-GPS-450AA
Sapphire Radeon HD 3850 256MB
No meg maj kiderül hogy LG L225WT vs. L204WT
Meg tervezek egy tulfeszvédős APC elösztót (nem szünetmentest). Fog az tetszeni vajon a tápnak?
-A lappal kapcsolatban...jól látom hogy "xx-P35C-xxx" tipusjellel gyártják azt ami már DDR3-at is fogad?
-A procival kapcsolatban... E4500-ban mennyi tuning lehetőség rejlik? Nem mintha szét akarnám hajtani csak érdekel.
-A RAMmal kapcsolatban ugyláttam a GEIL-nek nagy jó "időzítései" vannak ezért néztem ezt a KingMax helyett.
-No meg ha tudtok jobb/halkabb tápot 8-12e között ami meghajtaná ezt a cuccost akkor ne kiméljetek.
/off Én sem szeretem a folytasásos teleregényeket, de itt általában nem látok sok a**ázást és a community meglepően felkészült és segítőkész. Olyan Magyar forumot mutassatok nekem ahol nem rágják le egymás fejét úgy általában.Szal továbbra is

/off