Na most, van egy érdekes rész, amire felfigyeltem, mert pontos infót nem találni róla, és nagyon úgy néz ki tapasztalatok sincsenek. Mivel engem is kicsit érint, az Asus M4A785TD-V EVO alaplapomhoz tervben van egy 4670 kártya vétele, érdekel, hogy a következőket sikerült-e valakinek már belőni, hcfx-re gondolok, idézem a cikket:
"If gaming is your gig, keep in mind that you could always run two HD 4650 or 4670 cards in tandem with AMD’s CrossFireX, putting two GPUs to work on accelerating your game. This approach also works with Hybrid CrossFireX, which teams a compatible discrete Radeon card (including the 4650 or 4670) with a compatible IGP. Going hybrid isn’t as fast as using two discrete cards, but it’s a great way to maximize the IGP capabilities you’ve already paid for. Depending on the situation, CrossFireX can achieve up to 1.8X the performance of running a stand-alone GPU."
Akkor most valóban müxik a HCFX a 785-es lapokkal, vagy nem? Eddig mindenhol azt olvastam, hogy a 34xx kártyákkal megy a dolog, nagyobbakkal már nem... még az AMD fórumokon is azt írják, hogy ezekkel a 4xxx kártyákkal nem működik... most akkor mi is van?!
Valaki pakolhatna már össze égy gépet tesztelésre!!!!

Súgó
A téma zárva.