HWSW Informatikai Kerekasztal: Opera II - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (46 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Opera II Simply the best internet experience Értékeld a témát: -----

#341 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 06. 16. 18:37

Idézet: Bucy - Dátum: 2008. jún. 14., szombat - 21:00

Nekem segített, ez volt nálam is. Leszedtem minden flashplayert, amikor indítottam volna felajánlotta, feltettem és jó lett.  :think:

Add/Remove Plus-al levakartam a régi Adobe Flash player-t, feltelepítettem az Adobe Flash Player 9.0.124.0 verziójú változatát, de továbbra is 2 másodperc után megáll minden youtube video.

Én ezt nem értem!?  :confused: Mit tegyek, hogy működjön?

Idézet

Érdekes dolgok vannak, a hwsw hozzászólás probléma ma előjött nálam is, eddig jó volt! :(

Nekem azóta is folyamatosan rossz. A foci topic-ba írtam hozzászólást, de még mindig a legutóbbi látogatásom állapotát tükröző hozzászólásokat látom, akárhogyan frissítem a fórumot.
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#342 Felhasználó inaktív   Bucy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 16. 19:02

Idézet: Piftuka - Dátum: 2008. jún. 16., hétfő - 19:37

Add/Remove Plus-al levakartam a régi Adobe Flash player-t, feltelepítettem az Adobe Flash Player 9.0.124.0 verziójú változatát, de továbbra is 2 másodperc után megáll minden youtube video.

Nekem azóta is folyamatosan rossz. A foci topic-ba írtam hozzászólást, de még mindig a legutóbbi látogatásom állapotát tükröző hozzászólásokat látom, akárhogyan frissítem a fórumot.

Feladom én is, ma már nekem sem megy. Újratelepítés után megy, azóta csak hibernáltam a gépet.
Tegnap kikapcsoltam ma már nem megy. :mad:
Összehasonlítottam a 9.27-el, minden egyezik, az alatt megy szépen. :think:
Ma még az összes hozzászólásnál frissült., a cache-eket soha nem állítgattam.
Másnak nincs ilyen gondja?

#343 Felhasználó inaktív   ZXer 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 16. 19:08

Jó kérdés, nekem is ezt csinálja. Sokáig meg voltam róla győződve, hogy az Opera nyűgje, de aztán előfordult párszor FF-al is. Meg van amikor jó Operával is.

De a hibával elég sokan szívnak: http://groups.google.com/group/macromedia....5e3367fb319967e

Idézet

"FlashPlayer 9.0.115.0 is causing all sorts of playback
problems; doesn't matter which browser or platform. Try an earlier version of
Flashplayer like 9.0.47.0. and see if that helps. "

Finally an answer that works.  Runnin 9.0.47.0 now and it seems to be ok.

Úgy tűnik downgradelni kéne.

Azért az adobe elmehet a francba, hogy ezt már mióta nem képes megoldani...

#344 Felhasználó inaktív   Bucy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 16. 19:38

Idézet: ZXer - Dátum: 2008. jún. 16., hétfő - 20:08

Úgy tűnik downgradelni kéne.

Érdekes, most a 9,0,115,0-re downgrade-eltem a 9.0.124.0-ről és most megy egyelőre! :think:

#345 Felhasználó inaktív   Bucy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 16. 19:41

A focis topikba most írtam ott nekem sem frissül, itt meg igen. :think:

#346 Felhasználó inaktív   brd 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 17. 11:20

Újabb kedves hiba. :( Ha egy form-ot javascript-es linkre kattintgatva lehetne kitölteni, és egy linken valamiért többet kell kattintgatni, akkor megjelenik a Hotclick Popup Menu, persze pont akkor a link fölött, amikor ez gond. :reklamacio:
Soha ne bízz olyanban, aki 5 napig vérzik és nem hal meg! :)

#347 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 06. 17. 16:14

Idézet: Bucy - Dátum: 2008. jún. 16., hétfő - 20:38

Érdekes, most a 9,0,115,0-re downgrade-eltem a 9.0.124.0-ről és most megy egyelőre! :think:

Ehh, erre nem is gondoltam, hogy maga a flash player okozza.

Ha így van, akkor az tényleg nagyon ciki az Adobe-ra nézve.  :reklamacio:

No, mindjárt ki is próbálom!

#348 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 06. 17. 16:16

Idézet: Bucy - Dátum: 2008. jún. 16., hétfő - 20:41

A focis topikba most írtam ott nekem sem frissül, itt meg igen. :think:

Nekem ahogyan van rossz az egész. Ráadásul már más fórummal is ezt csinálja.

A most és az előbb elküldött hozzászólásomat sem fogom látni, amíg újra nem indítom a gépemet.

Napok óta úgy írok a fórumra, hogy nem látom az elküldött hozzászólásaimat, s a legutóbbi látogatás óta született hozzászólásokat.

#349 Felhasználó inaktív   Szacsoka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 20. 09:23

Idézet: brd - Dátum: 2008. jún. 15., vasárnap - 14:57

Pontosan melyik reklámmal van a gond? Mert pl. itt, a hwsw-n, a cikkeknél, az olvashatóságot elrontó (mellesleg csak ezért nyomom ki, amúgy nem zavarnak a nem ugrabugráló reklámok sehol) NOD reklámmal nincs ilyen baj. Kinyomom, Done, és onnantól nem látszódik.

Bocsi a lassúságomért...Az összest kinyomva, majd frissítve az oldalt megjelennek újra. Eddig tök jól bevált ez a funkció, de itt a 9.5ben háááááááááát....
[ Gigabyte EP35-DS3 rev2.1 ][ E8200@3200MHz ][ Supertalent 2x1GB DDR2 1000MHz 4-4-3-8 ][ Gainward 8800GT Golden Sample ][ Corsair VX450 táp ][ Maxtor 250GB Sata2 ]

#350 Felhasználó inaktív   Lulu64 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 20. 18:47

Van 9.51ß (build10071), de az se frissít rendesen hozzászólás után.
„Érintőlegesen a kör is csak egy pont...”

#351 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 06. 21. 08:34

Idézet: Bucy - Dátum: 2008. jún. 16., hétfő - 20:38

Feltelepítettem a korábbi Flash Player verziót, de így is megáll 2 másodperc után minden youtube video.  :( 

Most már tényleg semmi tippem nincsen arra, hogy mi oldaná meg ezt a problémát.  :confused:

Az új Opera oldalfrissítése pedig katasztrofális. Van olyan fórum, ahol a főoldalon 1 héttel ezelőtti hozzászólásokat mutat, miközben vannak új hozzászólások. Mindezt teszi függetlenül attól, hányszor látogattam, látogatom meg az adott fórumoldalt.

#352 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 21. 08:45

Nem akarok szarkasztikusnak vagy pronyónak tűnni, de szegény Opera is ahányszor frissül úgy lesz egyre silányabb. :(
"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet

#353 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 21. 09:31

Idézet: sutyi^ - Dátum: 2008. jún. 21., szombat - 9:45

Nem akarok szarkasztikusnak vagy pronyónak tűnni, de szegény Opera is ahányszor frissül úgy lesz egyre silányabb. :(

Nem silány, inkább túlbonyolították. Nekem bőven elég lenne, ha több fülön lehetne vele böngészni, rendes könyvjelző kíséretében és támogatná a legújabb szabványokat. Ezeket tudja is, csak sok a sallang.

RSS (kíváncsi vagyok hányan használják az összes opera user közül), bittorrent (arra ott uTorrent), mail (sok levelezőkliens van még), IRC (sokféle kliens van), speed dial, opera link, egérmozdulatok és mindenféle hülyeséggel tele van aggatva. Jó részüket le lehe tiltani, de akkor is hibaforrás. Ahelyett, hogy ilyen sz4rokat pakolnának tele, megcsinálhatnák például, hogy a visszagomb rendesen működjön, elküldött hozzászólás látszódjon, az űrlapokba beírt dolgokat megjegyezze, keresés karakterenként történjen FF-hoz hasonlóan. Apróságok, mégis sokat dobnának a böngészésen.

Szerkesztette: N0zer0 2008. 06. 21. 09:32 -kor

„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#354 Felhasználó inaktív   gbr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 21. 09:31

az új 9.5 opera csak nálam csinálja hogy kijelölt linken nincs helyi menü jobb egér gombra? régen volt elég idegesítő.

#355 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 21. 09:45

Idézet: N0zer0 - Dátum: 2008. jún. 21., szombat - 10:31

Nem silány, inkább túlbonyolították. Nekem bőven elég lenne, ha több fülön lehetne vele böngészni, rendes könyvjelző kíséretében és támogatná a legújabb szabványokat. Ezeket tudja is, csak sok a sallang.

RSS (kíváncsi vagyok hányan használják az összes opera user közül), bittorrent (arra ott uTorrent), mail (sok levelezőkliens van még), IRC (sokféle kliens van), speed dial, opera link, egérmozdulatok és mindenféle hülyeséggel tele van aggatva. Jó részüket le lehe tiltani, de akkor is hibaforrás. Ahelyett, hogy ilyen sz4rokat pakolnának tele, megcsinálhatnák például, hogy a visszagomb rendesen működjön, elküldött hozzászólás látszódjon, az űrlapokba beírt dolgokat megjegyezze, keresés karakterenként történjen FF-hoz hasonlóan. Apróságok, mégis sokat dobnának a böngészésen.

Erről beszéltem.

Igazából az lenne a jó ha moduláris lenne. Plugin szerüen. Akinek kő mail meg torrent kliens, az letölti hozzá azt kész.
"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet

#356 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 06. 21. 13:14

Eltávolítottam a gépről a 9.50-es változatot, s újra a 9.27-et telepítettem fel. Ezután a Flash Player  9.0.115.0 verzióját is feltelepítettem, így most jól működik a videolejátszás.

Értelem szerűen most a fórumoldalak frissítése is megfelelően működik.

Tetszik az új Opera, de amíg ennyire bugos, addig használom inkább a régit.

#357 Felhasználó inaktív   brd 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 21. 19:34

Idézet: N0zer0 - Dátum: 2008. jún. 21., szombat - 10:31

[...]hogy a visszagomb rendesen működjön[...]

Ez milyen hiba? Arra gondolsz, hogy a cacheből olvassa ki az oldalt és nem tölti le újra?
NEEEE, ezt ne csinálják meg, mint az Autoscrollt, lelassítaná a böngészést. Ráadásul sokszor jól is jön, hogy direkt nem a frissített, amúgy dinamikus oldalt hozza "vissza", mert az, pl. a böngészgetésünk hatására nem éppen előnyére változott. :)
Aki az aktuális page-t szeretné mindig, az nyom szépen egy F5-öt..., vagy megtanul rendesen többlaposan böngészni.
Soha ne bízz olyanban, aki 5 napig vérzik és nem hal meg! :)

#358 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 22. 06:51

Idézet: brd - Dátum: 2008. jún. 21., szombat - 20:34

Ez milyen hiba? Arra gondolsz, hogy a cacheből olvassa ki az oldalt és nem tölti le újra?

Nem. Azt, hogy megnyomom a vissza gombot és nem megy vissza az előző lapra, hanem marad, ahol van. Mintha meg sem nyomnám, ehelyett az aktuális oldalt tölti újra.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#359 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 22. 22:58

Végre megy Opera alatt a Hotmail full verzió, nem úgy, mint FF3-ban. :) Valamit elronthattak a fiúk, norvégok viszont megoldották. :)
"Légy szerény mint én..."

#360 Felhasználó inaktív   Hater 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 23. 11:36

Idézet: N0zer0 - Dátum: 2008. jún. 22., vasárnap - 7:51

Nem. Azt, hogy megnyomom a vissza gombot és nem megy vissza az előző lapra, hanem marad, ahol van. Mintha meg sem nyomnám, ehelyett az aktuális oldalt tölti újra.

ilyen nálam is előfordul(t) az összes 9.50 beta-val.. a végleges 9.5-öt nem tettem fel..

pl. itt hwsw-n csak úgy megy vissza, ha a vissza gombot többször egymás után lenyomom/ egéren a "vissza" gombot hasonló módszerrel..

de ezzel az a gond, hogy sokszor kihagy lapot/fórum főoldalra lép/vagy el a hwsw-ről az előtte nézett oldalra
- HatER -
Zájc, nú págágyí!

Téma megosztása:

• (46 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Utolsó »