HWSW Informatikai Kerekasztal: Call of Duty 2 (II.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (11 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Call of Duty 2 (II.)

#201 Felhasználó inaktív   Dr. Freeman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 05. 24. 21:14

Tyűha, az pontos lövés azért, pont a közepébe, se felülről se alulról nem vitel el a csövet, csak a közepén vitte át..... azért ehhez tudás kell, v aim :D Egyébként azt hiszem talán  várhatjuk Sendrov barátunk kisregényét, már elég rég olvastam/hallottam ilyesmit, legutóbb valahol a régi CoD 2 es totsikban.... :D

Free
Xfire & Steam : freemanhun88

Gigabyte GA-M52L-S3 lap | AMD Athlon X2 6000+@3.0GHz AM2 BOX | 2Gb RAM | Gainward 9429-BLISS HD 3850 512MB PCIE | Samsung SATA 500GB | Nemtommilyen CD-DVD RW | ...

#202 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 24. 21:26

Idézet: Dr. Freeman - Dátum: 2009. máj. 24., vasárnap - 21:14

Tyűha, az pontos lövés azért, pont a közepébe, se felülről se alulról nem vitel el a csövet, csak a közepén vitte át..... azért ehhez tudás kell, v aim :D Egyébként azt hiszem talán  várhatjuk Sendrov barátunk kisregényét, már elég rég olvastam/hallottam ilyesmit, legutóbb valahol a régi CoD 2 es totsikban.... :D

Free

Lehet hogy fake. :)
macbook air 2014

#203 Felhasználó inaktív   Dr. Freeman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 24. 22:31

Idézet: evone - Dátum: 2009. máj. 24., vasárnap - 21:26

Lehet hogy fake. :)

hát, evone én nem tudom ilyet hogy csinálhatnak fake-be, nem látom h lenne photoshoppolva a kép, meg úgy általában, elég régi kép, nehéz meghamisítani szvsz. és maga a lyuk szabálytalan köralakű, mármint erről nézve. :)  De legyen igazad :)

Free
Xfire & Steam : freemanhun88

Gigabyte GA-M52L-S3 lap | AMD Athlon X2 6000+@3.0GHz AM2 BOX | 2Gb RAM | Gainward 9429-BLISS HD 3850 512MB PCIE | Samsung SATA 500GB | Nemtommilyen CD-DVD RW | ...

#204 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 25. 04:22

öö.. egy normálisan photoshoppolt képen pont az a lényeg, hogy te ne tudd, hogy manipulált.
JóSebesség

#205 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 25. 07:31

Szerintem valódi a kép.
Azt viszont nem hiszem, hogy a cső keresztben ugyanekkora átmérővel átlyukadt volna. Ez esetben talán egy kissé elhajlott volna a cső vége.
Az viszont bizonyosnak látszik, hogy a cső takarásban lévő oldalán is látható a sérülés, ugyanis a katona tekintete pont oda vezet.
De nem csak ebből gondolom, hogy eredeti lehet.
Ha egy edzett, erős acélból készült ágyúcső akkora ütést kap, hogy palástjából kiszakad egy darab, nos akkor ennek egy igen nagy erejű becsapódásnak kellett lennie.
A képen úgy látszik, hogy az ágyúcső az ágyúbölcső vízszintes tengelyétől (felfogatásától) bő másfél méterre (lehet még több) van megsérülve. Ez az irdatlan nagy becsapódási erő a felfogatási pontra elképesztően nagy forgatónyomatékkal hathatott. Csoda, hogy nem szakadt ki a lövegcső!
Mindenesetre a becsapódás a torony belsejében a lövegcső rögzítési és mozgató mechanikáját is tuti tönkre vágta.
Ha jól megnézitek a képet, látszik, hogy a lövegpajzs alsó, lövegbölcső részénél téglákkal támasztották alá az egész csövet. Enélkül valószínű a löveg meg sem állna a helyén, pláne nem ilyen peckesen.

Ui: Freeman, tudom, hogy nem ilyen kisregényt vártál, de ahhoz külön hangulat kell... most nincs

Szerkesztette: Sendrov 2009. 05. 25. 07:39 -kor

Kép
Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.

#206 Felhasználó inaktív   sQr` 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 25. 08:53

Ezt élvezet volt olvasni. ^^
Acer 5536g Playstation 3 Slim LG 42LD550

#207 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2009. 05. 25. 17:23

Idézet: Sendrov - Dátum: 2009. máj. 25., hétfő - 8:31

Szerintem valódi a kép.
Azt viszont nem hiszem, hogy a cső keresztben ugyanekkora átmérővel átlyukadt volna. Ez esetben talán egy kissé elhajlott volna a cső vége.
Az viszont bizonyosnak látszik, hogy a cső takarásban lévő oldalán is látható a sérülés, ugyanis a katona tekintete pont oda vezet.
De nem csak ebből gondolom, hogy eredeti lehet.
Ha egy edzett, erős acélból készült ágyúcső akkora ütést kap, hogy palástjából kiszakad egy darab, nos akkor ennek egy igen nagy erejű becsapódásnak kellett lennie.
A képen úgy látszik, hogy az ágyúcső az ágyúbölcső vízszintes tengelyétől (felfogatásától) bő másfél méterre (lehet még több) van megsérülve. Ez az irdatlan nagy becsapódási erő a felfogatási pontra elképesztően nagy forgatónyomatékkal hathatott. Csoda, hogy nem szakadt ki a lövegcső!
Mindenesetre a becsapódás a torony belsejében a lövegcső rögzítési és mozgató mechanikáját is tuti tönkre vágta.
Ha jól megnézitek a képet, látszik, hogy a lövegpajzs alsó, lövegbölcső részénél téglákkal támasztották alá az egész csövet. Enélkül valószínű a löveg meg sem állna a helyén, pláne nem ilyen peckesen.

Ui: Freeman, tudom, hogy nem ilyen kisregényt vártál, de ahhoz külön hangulat kell... most nincs

Ja, én is szóról szóra pont ezt akartam mondani...

#208 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 26. 08:00

Idézet: Warton - Dátum: 2009. máj. 25., hétfő - 18:23

Ja, én is szóról szóra pont ezt akartam mondani...

Akkor én voltam a gyorsabb  :Đ
Kép
Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.

Téma megosztása:

• (11 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó