Idézet: special - Dátum: 2007. okt. 16., kedd - 12:07
A fejlesztés nem jutifali, nem kiérdemelni kell, a HWSW alapvetően nem szociális vagy interperszonális kapcsolatban van a fórummal. A látogatókat igyekszik kiszolgálni, függetlenül attól, hogy pannonhalmi szerzetes, szorgalmas polgár vagy tömeggyilkos, mégpedig azért, hogy többen és többet használják a szolgáltatást.
Most én ezt a topikot egy kicsit bezárom.
Csak az a gond, hogy pont a régebb óta hwsw fórumot használók véleménye érdekel titeket a legkevésbé, akiket szerintem a legjobban kéne becsülni.
Nekem valahogy azaz érzésem, hogy egy ideje az itteni folyamatok már rég nem a látogatók elégedettségéről szólnak, mind inkább a hwsw saját érdekeiről.
Lehetne mondani úgyis, hogy azok felé fordul akiken keresztül (még)nagyobb hasznot tud húzni.
Teljesen világos, hogy a látogatók teljesebb kiszolgálása, vagy az újtól való óckodással példálózás, csak egy jó marketing duma, 1280-as felbontásban a felső reklámok meg csilli-villi dolgok a képernyő 4/5-ét foglalják el!

Akkor miről is beszélünk? Ez tényleg k*rva jó nekem!
Ráadásul mindenki nézheti a gagyi fehér hátteret mert az aztán előrmutató fejlesztés, meg egyébként is mindneki vegyen LCD-t meg hasonlólat

Komolytalan hozzáállás.
Ellehet játszani, hogy érdekelnek a vélemények ezekről a változtatásokról, de őszintén szólva én már ebben nem hiszek....
Csak így tovább srácok!
Szerkesztette: smyle 2007. 10. 16. 15:02 -kor