HWSW Informatikai Kerekasztal: Megújult a Bolhapiac! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (68 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Megújult a Bolhapiac! Értékeld a témát: -----

#281 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 10. 16. 15:49

Idézet: special - Dátum: 2007. okt. 16., kedd - 15:24

Most lesz 18 éve, ideje lenne már megtanulni, miről szól egy cég.

Nos ezt tényleg nem akarja valahogy senki sem megérteni... Pedig nyilván a működéshez szükséges pénzt is meg kell termelni, meg azoknak a járandóságát is akik ezzel foglalkoznak. Gondolom senki sem felebaráti szeretetből dolgozik a munkahelyén :)

Másrészről szólt itt hozzá pár olyan régi arc, akiknek a véleményére lehet többet kellene adnotok. Nem csak azért mert "HC" fórumozók, hanem mert a fórum szakmai részének nem kis hányadát viszik a hátukon. A "nagy többség" információért jön ide, és pár fórumtárs nem kis melóval válaszolgat is a kérdésekre. Lássuk be nem ugyanaz a kategória megválaszolni egy "melyik a legjobb diver?" kérdést és egy szerver problémjára megoldást nyújtani ami mondjuk élesben üzemel. Nem akarok senkit fényezni, de sokszor kaptam itt felbecsülhetetlen segítséget pár emertől, talán az ő szavukra lehetne egy kicsit jobban figyelni  :respect:

Az egész felvetésem költői, én nem várok rá reakciót  :D
Karosszékből nincs rákkendroll... |

#282 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 16. 16:00

Figyelunk mindenki szavara, azert tart a tema a hatodik (50-esevel) oldalnal...
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#283 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 16. 16:01

Idézet: special - Dátum: 2007. okt. 16., kedd - 16:24

1989. október 23-án, déli 12 óra 3 perc 28 másodperckor Szűrös Mátyás ideiglenes köztársasági elnök a Parlament egyik teraszáról kikiáltotta a harmadik magyar köztársaságot.

Ez hogy jön ide  :think:
Ha pedig pontosak akarunk lenni, akkor meg kell adni a mp-et legalább ezred pontossággal és a teraszt konkretizálni kéne.

Hogy ne csak  :offtopic: legyek: jó volt az, ahogy eddig volt. Kár volt erőltetni a fejlesztést, elég lett volna egy erősebb vas. Sajnos a mostani magyar nagy IT fórumok kezdenek elmenni rossz irányba.

Szerkesztette: N0zer0 2007. 10. 16. 16:03 -kor

„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#284 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 16. 16:10

Igen, anno a masok is igy gondoltak, lett is belole keresztes haboru, meg inkvizicio, meg egetesek... meg az autok sem mehettek tobbel, mint 6 km/h, mert kulonben mindenki szornyethal es nem kap levegot. Aztan megis jobb lett minden. :D

#285 Felhasználó inaktív   Modeller 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 16. 16:12

Idézet: N0zer0 - Dátum: 2007. okt. 16., kedd - 16:01

elég lett volna egy erősebb vas.

szerintem az, hogy külön adatbázisba rakták az nagyon jó ötlet. A többi szükségességéről én sem vagy meggyőződve.
Az elmúlt időben történt userszám növekedés meg nem hiszem, hogy ezügyben érvadó lenne. Majd azt kell megnézni, hogy mennyivel nő a userszám és a tartalom ezen új fejlesztés "kikényszeritése" után, ha esetleg tényleg elmegy a keménymag máshova, mert nem tetszik neki ami történik.
Tényleg nagyon más kategória azok akik beregisztrálnak, hogy egy éppen árult terméket megvegyenek (és utána el is felejtik az egészet) és azok akik többszáz hirdetést adtak fel és ezzel generáltak NEKTEK több százezer oldaltöltést és reklámnézést.

#286 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 16. 16:18

Az Adblock nevu user rengeteg reklamot nezett, valoban. :D

#287 Felhasználó inaktív   Attees 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 16. 16:20

Nem játszuk el. 

:up:

Ha nem érdekelne, nem vitatkoznék itt veled. Ami viszont nem tetszik, és senkinek sem a cégnél, az sokak hangneme, 

A Ti hangnemettekkel is vannak gondok, már megbocsás..., de a fórum ugye a Ti tulajdonotok, ha nemtetszik viszlát, jön helyetted 5 másik aki imádni fogja a hegesztőskint.. valahogy egyre többször olvasok ilyeneket Tőletek  :(  Szívet melengető hozzáállás  :smoker:

meg a piszlicsáré dolgok miatt előadott nagydráma.

Szerintem, (és sokak szerint szvsz) a fórum skine nem piszlicsáré dolog. Inkább Ti bagatelizáljátok el de mindegy...

Értem én, hogy a  :reklamacio: reklámok CSAK a fehér háttéren mutatnak jól...
...ugynakkor rossz látni, hogy a világ (és benne Ti is) erre halad.
(Belenyomom a reklámot az arcodba ha beledöglök is)

Nembaj. Lenyeljük jól. Már várom azt 40 MB-os beléptető videót. Tényleg. (Lehetőleg fehér háttér előtt)
Az Isten Ostora!

A hozzászólás Attees saját nézőpontját tükrözi. A honlap üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal annak tartalmáért.

#288 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 16. 16:23

Idézet: special - Dátum: 2007. okt. 16., kedd - 16:44

Szerintem abba a hitbe se ringassátok magatokat, hogy a reklamálók = keménymag.

Ez igaz, nagyon sok olyan nick szokott ilyenkor feltűnni, amit előtte még sosem láttam, vagy nem emlékszem rá.

#289 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 16. 16:29

Arra a kérdésemre nem érkezett válasz, hogy miért került a bolhás rész az agora elé, mikor mindig is legalul volt a bolha helye. Így a szigetet keresve szinte mindig a bolhához érkezem, nagyon zavaró. Gondolom ettől nem lesz nagyobb a bolha látogatottsága, hogy itt van, ezért nem értem mirefel ez a változtatás, mi értelme, azon kívül, hogy aki megszokta az eddigi sorrendet, az belehülyül.

Szerkesztette: Mumia 2007. 10. 16. 16:29 -kor

#290 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 16. 16:47

Idézet: Attees - Dátum: 2007. okt. 16., kedd - 16:20

...ugynakkor rossz látni, hogy a világ (és benne Ti is) erre halad.
(Belenyomom a reklámot az arcodba ha beledöglök is)

Figyelj 'má. Én tényleg nem védeni akarom az adminokat, de elárulod, hogy oldanád fel azt az ellentétet, hogy a reklámozó szeretne célt érni a reklámjaival, mi meg nem szeretnénk látni? :Đ

Vagy mégis miből finanszírozzák a mutatványt? :think:

#291 Felhasználó inaktív   Attees 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 16. 16:50

Idézet: Zsul - Dátum: 2007. okt. 16., kedd - 17:47

Figyelj 'má. Én tényleg nem védeni akarom az adminokat, de elárulod, hogy oldanád fel azt az ellentétet, hogy a reklámozó szeretne célt érni a reklámjaival, mi meg nem szeretnénk látni? :Đ

Barna háttérre optimalizált reklámokkal :cool:
Az Isten Ostora!

A hozzászólás Attees saját nézőpontját tükrözi. A honlap üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal annak tartalmáért.

#292 Felhasználó inaktív   Printszkrín 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 16. 16:53

Érdekes, valszeg bug lehet:
Miután feladtam egy vitatott hirdetést, pár perc múlva archivba tettem.
Azt hittem, nemlesz látható, vagy legalább nem lehet hozzászólni, de él és virul.
Akkor most mit lehet vele csinálni?
Amikor az állatkertben az elefánt mogyorót dobál neked, ideje diétáznod!

#293 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 16. 16:53

Idézet: Attees - Dátum: 2007. okt. 16., kedd - 16:50

Barna háttérre optimalizált reklámokkal :cool:

Örülj, hogy nem rózsaszín :Đ

Szerkesztette: Zsul 2007. 10. 16. 16:54 -kor

#294 Felhasználó inaktív   Attees 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 16. 16:58

Idézet: Zsul - Dátum: 2007. okt. 16., kedd - 17:53

Örülj, hogy nem rózsaszín :Đ

Még lehet...  :D

(Bocs az offért)
Az Isten Ostora!

#295 Felhasználó inaktív   S W 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 16. 17:00

Idézet: special - Dátum: 2007. okt. 16., kedd - 11:56

A bugreportodat vettük.

Kérlek, írd le egészen pontosan a következőket:

oprendszer pontos típusa
böngésző típusa

pl. Windows XP Professional SP2 (32 bit), Firefox 2.0.0.7

Tudom, leírtad, a böngésződet korábban, de az kevés ahhoz, hogy megvizsgáljuk.

Ha használsz bármiféle szűrő vagy manipuláló programot, akkor azt állítsd le. Azokat nem teszteljük.

Csatlakozom Gabibacsihoz, nalam is osszefolyik az oldal...

Linux Debian Etch op.rendszer
Mozilla 2.0.0.5
NVidia kartya..
Monitor 1680x1050 / viszont a betumeret 2 ugrassal megnovelve mert kulonben a t. programozok altal cca 1024x768 - ra irt weboldal olvashatosaga latna karat...

Ja, a legfontosabb: soha nem hasznaltam hirdetesblokkolot...

Szerkesztette: S W 2007. 10. 16. 17:01 -kor

SW

#296 Felhasználó inaktív   negyvenketto 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 16. 17:05

Idézet: Krinyo - Dátum: 2007. okt. 16., kedd - 0:47

Ugy latom evekkel ezelott kategorikusan el kellett volna dobni a barna skint, ez ma minden baj forrasa. Persze mi hulyek valamiert megtartottuk...

Krinyo

vagy kompatibilisen legyártani a kéket...
vagy átgondoltan tervezni...

Nekem is blokkolják a hirdetéseket központilag, de szerencsére nem zavar bele az oldal olvasgatásába...

Mondjuk nekem a bolha volt a kezdőlapom régebben, mert ott jó volt olvasgatni, okosodni ha untam magam

42
Az élet a világmindenség meg minden...

Hivatásos topicsüllyesztő...

#297 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 16. 17:25

Idézet: Zsul - Dátum: 2007. okt. 16., kedd - 17:47

Engem nem zavarnak a reklámok de az igen ha fizetni lehetne a kiemelésért a bolhán.Mer akkor értelmes dolgok alulrakerülnének.Akinek meg lenne rá pénze az kiemeltetné a miliókért meghiredett  cuccát.Ha megnézitek ez minden licitálós oldalon igy van.Kisker bruttó felett hirdetnek folyton a kiemeltekbe.
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#298 Felhasználó inaktív   szucsati 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 16. 17:29

Egy rövid kérdés, amire szeretnék (szeretnénk...) választ kapni: Miért és kinek is jó, hogy ekkora a kereső?
Én még erre érvet nem hallottam, csak annyit, hogy a "vak is látja", ami nem érv, hanem ténymegállapítás.

Ezt most komolyan kérdezem. Mi elmondtuk minden bajunk vele és senki nem próbált meggyőzni, hogy miért nincs igazunk.

#299 Felhasználó inaktív   szucsati 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 16. 17:32

Idézet: djculture - Dátum: 2007. okt. 16., kedd - 18:25

Engem nem zavarnak a reklámok de az igen ha fizetni lehetne a kiemelésért a bolhán.Mer akkor értelmes dolgok alulrakerülnének.Akinek meg lenne rá pénze az kiemeltetné a miliókért meghiredett  cuccát.Ha megnézitek ez minden licitálós oldalon igy van.Kisker bruttó felett hirdetnek folyton a kiemeltekbe.

Ezt kb megbeszéltük, hogy a srácok átgondolják, mi legyen az uppal, meg a kiemeléssel (napi limitált up +  opcionális fizetős előltartás). Szerintem jegelhetjük kicsit ezt a témát, had rágódjon rajta a szerkesztőség :).

#300 Felhasználó inaktív   wep 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 16. 18:00

Special, ha egy cég a haszonszerzés érdekében (ami nyilván a cég elsődleges feladata) olyan eszközökkel él, ami a hasznot generáló userek egy részének nem tetszik, a felvetéseire pedig olyan hangnemben válaszolnak, mint itt egyesek, akkor nem kell csodálkozni azon a reakción, hogy a user hasonló stílusban védekezik (pl. blokkolók használata). Sokáig nem szűrtem a fórumon, de az Invitel-es zöldség bevezetése utáni felvetéseimre kapott válaszok óta ezt teszem. Most az Invitel-es hercehurca megismétlődni látszik (sajnos).

szvsz. amennyiben apróbb dolgokban engedményeket tennétek, sokkal kevesebb lenne a reklamáció (lsd. régi skin, ami Neked talán piszlicsáré ügy, nekem pedig, sokakkal együtt nem).
Egy JÓ cég minden ügyfelét, vevőjét igyekszik a lehetőség szerint jól kiszolgálni. Hosszú távon csak ez lehet kifizetődő megoldás.

Hangnem:
"Azt szarjuk le, hogy adblockert használsz, de ha tovább feszegetitek ezt a ládát, akkor elérhetitek, hogy csak egy 40 megabájtos ASVA flash reklámvideó letöltését követően lehet megnézni a bolhát."

"Akinek egy vilagos weboldal latogatasakor kifolyik a szeme, allitsa be a monitorat es menjen szemeszhez. A "tobbet fogyaszton" meg jot rohogtem. Itt mindenki plazman meg OLED-en netezik?"

"Nem baj, ugatni ugy is lehet..."

Erre a hangnemre Te milyen válaszokat vársz?
Amennyiben én, vagy bármelyik kollégám ilyen stílusban válaszolgatna a hasznot termelő BÁRMELYIK ügyfélnek, annak igen durva következményei lennének rám/rá nézve...

Szerkesztette: wep 2007. 10. 16. 18:00 -kor

Az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség, gyakorlatilag viszont van.

Nincs ez elb*szva, csak másra lesz majd jó..

Téma megosztása:

• (68 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.