Idézet: Krinyo - Dátum: 2007. okt. 27., szombat - 11:37
Engem ne kavarjatok bele, bar termeszetesen en is beleszolhattam a fejlesztesbe egy picit.... a forum nem az enyem, mondtam mar ezerszer, csak admiralom a dolgokat.

Nekem is van fonokom, aki dont dolgokrol.
Azt viszont en is tamogatnam a "csak bongeszgetek" juzerek kedveert, hogy a szines dobozt ossze lehessen csukni egy savba, es ez cookie-ban letarolasra keruljon. Szerintem ez mindenkit megnyugtatna.
Krinyo
Nem lenne rossz, az teny.
Szabi, megprobalom megegyszer osszeszedni, hogy mi a problemaja vele a tobbsegnek szerintem. Tenyleg kerlek, hogy ne tamadasnak vedd a dolgot, mert tavolrol sem az.
Alapvetoen tenyleg klassz, a funkcionalitas az eleg jo, nincsen tulbunyolitva.

Ahogy kinez, az meg teljesen szubjektiv, a ronda-nem ronda kerdesbe nem tudok beleszolni, meg nem is akarok, zavarni engem nem zavar
A baj vele, hogy bazi nagy, ennyi funkcionalitasnak nem kell ennyi hely. En 1600x1200ban harom sort latok tole a forumbol. Tudom, hogy trendi manapsag a felhasznalobaratsagot nagy betukkel, meg boszme meretu gombokkal letudni (vagy legalabbis beleerteni ezt is), es ennek nagyon sok helyen megvan a letjogosultsaga. Ennel a celkozonsegnel szerintem nincsen. Ez ugyanis nem egy mittomen, hasznalt mosogep alkatresz adok-veszek bolha, ahol 50+ oreg szakik vannak, mert multheten az unokajuk megmutatta, hogyan kell hasznalni a Zinternetet, hanem velhetoleg szamitastechnikaban valamenynire jartasabb arcok, akiknek nincs szukseguk ezekre. (Vagy elneztem volna a celkozonseget? Lehet, csak akkor elfelejtettetek szolni

) Foleg nem ugy, hogy azok a boszme reklamszovegek, azok semmi plusszt nem adnak, csak viszik a sok-sok helyet. Ezeknek reklamban, bannerben, popupban, helpben, valami ilyen helyen lenne a helyuk, de legalabbis kikuszobolhetonek kene lenniuk valamilyen szinten.
Tudom, mar mondtad szucsati mockupjaira, hogy ez nem az irany, amit tamogatni tudsz. Kerlek, nezd meg megegyszer. Ugy, hogy elvonatkoztatsz attol, hogy nem szines szagos, mivel az csak egy dolog, lehet az szines szagos is, AJAXal, magyarazatokkal kis kerdojel gombokkal, vagy valamivel, viszont az a negy gomb, meg legordulok bizony igy sokkal kevesebbet foglalnak. Ala mehetne (akar szabalyozhato magassaggal, ahogy mar valaki javasolta) a dinamikus lista, ami tok jo. Sot, mivel az atfedi a topicok funkcionalitasat, akar oda is mehetne rogton a lista, ha valakinek ugy jobb
Es megmaradhat a jelenlegi is a tenyleg analfabetaknak, aztan login utan lehessen allitani pl.
Szoval jo ez, csak a GUI tervezest lehetne atgondolni egy kicsit meg (eszreveve, hogy a te iranyod, meg az amit itt sokan mondanak, az nem feltetlen mond ellent egymasnak)
Es koszi az eddigieket