HWSW Informatikai Kerekasztal: Megújult a Bolhapiac! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (68 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Megújult a Bolhapiac! Értékeld a témát: -----

#1301 Felhasználó inaktív   szucsati 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 04. 17. 10:30

Idézet: helloszabi - Dátum: 2008. ápr. 15., kedd - 14:55

Javítottuk.

És valóban! Köszönjük szépen!

Mostanra csak ennyi, vagy fejlesztgettek majd mást is (uppolás stb)?

#1302 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 04. 21. 14:51

Fejléc eltűnt. Opera alatt, a bóha tetején semmi hwsw-s kishír nincsen.
Valamint egy sor témánál sql-hiba..ajaj.

Szerkesztette: didyman 2008. 04. 21. 14:55 -kor

Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#1303 Felhasználó inaktív   joshua7 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 27. 18:21

A régi hirdetéseknek mi lett a sorsa? Kellene egy tavaly februári topik egy telszám miatt. Néztem az archívumot, de csak októberig ment vissza. 1 MSI 8800GTS 640-es hirdetés lenne a keresett.
Esély?
Semper Fi

#1304 Felhasználó inaktív   szucsati 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 27. 18:34

Idézet: joshua7 - Dátum: 2008. jún. 27., péntek - 19:21

A régi hirdetéseknek mi lett a sorsa? Kellene egy tavaly februári topik egy telszám miatt. Néztem az archívumot, de csak októberig ment vissza. 1 MSI 8800GTS 640-es hirdetés lenne a keresett.
Esély?

Az ilyen régiek szerintem eddig is a süllyesztőbe mentek :(

#1305 Felhasználó inaktív   joshua7 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 27. 19:13

Idézet: szucsati - Dátum: 2008. jún. 27., péntek - 19:34

Az ilyen régiek szerintem eddig is a süllyesztőbe mentek :(

Ajajj. :( Pedig garis ügyintézéshez kéne... azért bizakodom...
Sikerült megoldani. Topik nincs meg, de a Fórumkereső.hu kidobta a nevet. :up:

Szerkesztette: joshua7 2008. 06. 27. 19:52 -kor

Semper Fi

#1306 Felhasználó inaktív   qwertz01 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 07. 28. 15:50

Rem jó helyre írok!

Auz új bolhapiacnál van egy hiba:
ha belépek először csak a hwsw fórumra,
aztán az új bolhapiac topikot választom,
akkor mindig a bejelentkezési oldalt adja ott ki,
itt jön a probléma: beírom a regisztrált
felh. név/ jelszó párost,
katt a belépésre,
az oldal újra betölti a bejelentkezési oldalt!

Már jópár éve regisztrálva vagyok qwertz0 névvel,
a probléma azzal a felh. névvel jelentkezett először,
gondoltam regisztrálok egy új nevet,
ez lett az új nevem,
tegnap fel is tudtam adni egy új aprót,
de ma újra nem tudok belépni az új bolhapiacra!

Kérlek segítsetek! :respect:

#1307 Felhasználó inaktív   régiújúzer 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 08. 19. 19:57

Üdvözlet!
Nem tudom végig olvasni mind a negyvenvalahány oldalt, csupán a nyitószöveget futottam át, meg itt a végén néhányat. Mintha másnak is hasonló gondja lenne. (a nevemből adódóan én is új reggel próbálkoztam)
Azon még valahogy túltettem nagyon nehezen magam, hogy a kedvenc 7-es netscapemmel a hirdetés feladásra kattintva egy nagy üres semmi jön elő. Aztán feltoltam valami ingyenes új firefoxot, amivel az előttem levő kolléga által is beszélt jelenség jön elő: teljesen mindegy hogy már belépek-e a fórum oldalán, a feladásra kattintva újra és újra a <bejelentkezek vagy regisztrálok> ábrát kapom végtelen loopban akárhogy jelentkezek be vele. Mivel látom, hogy nagyszázalékban mások fel tudnak adni hirdetést, joggal mondható, hogy a hiba az én és pár sorstárs gépében van. Csak azt nem tudom mi.
Szerettem volna kiteríteni portékáim, de sajnos bizonytalan ideig el kell halasztani.

#1308 Felhasználó inaktív   régiújúzer 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 08. 22. 21:54

Most működik, firefoxal.

#1309 Felhasználó inaktív   qwertz0 

• Újonc
  • Pipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 08. 30. 16:09

Idézet: régiújúzer - Dátum: 2008. aug. 22., péntek - 21:54

Most működik, firefoxal.

Mostmár nekem is működik, de csak "automatikus belépést" választva!

(Én vagyok qwertz01 is!)

Szerkesztette: qwertz0 2008. 08. 30. 16:10 -kor

Ne nagyon privizz, inkább e-mail: aron1989@gmail.com

Néha keresek rossz LCD monitorokat, rossz 3310-es, meg más mobilokat, írj, ha tudsz adni!

30mp-s reklámoldalak nézegetése, kifizetés: S 0.01-től!!!
Valóban fizető oldal, megbízható, magyar admin!
<a href='http://pay4surf.info/?ref=qwertz0' target='_blank'>http://pay4surf.info/?ref=qwertz0</a>
Kifizetett PayPal-ra:
<a href='http://kepfeltoltes.hu/080301/Pay4surf_www.kepfeltoltes.hu_.jpg' target='_blank'>http://kepfeltoltes.hu/080301/Pay4surf_www...ltoltes.hu_.jpg</a></b>

#1310 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 08. 30. 21:36

Srácok, ezeket a többszörös regeket tegyük tisztába, ha megoldódott a helyzet, privátban jöhet, hogy ki kicsoda és melyik maradjon :) .
Köszönöm az együttműködést.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#1311 Felhasználó inaktív   régiújúzer 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 09. 16. 15:16

Idézet: didyman - Dátum: 2008. aug. 30., szombat - 21:36

többszörös regeket tegyük tisztába

Talán ez az oka, hogy a legutóbbi - és egyetlen - hirdetésem szőrén szálán nyomtalanul eltűnt?????????  :think: Sehol sincs!!!!!!!!!!! Miért???????? Most hívott fel valaki valamiért és állítólag még ma reggel olvasta a hirdetést, tehát megvolt, most délután meg nincs????????  :omg:
majd szétrobbanok!!!!!!!! Ráadásul azt sem értem, a kereséshez mért kell regisztrálva lenni, tehát ha csak venni akarok valamit akkor is kell csinálni egy júzert.
:reklamacio:  :mad:

#1312 Felhasználó inaktív   xrvman 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 17. 09:45

Sziasztok!

Van egy kis probléma, szeretnék feladni hirdetést, pontosabban beárazást kérnék.
A Bolhapiacban ugye új topikot nyitni nem tudok.... az újban meg feladni nem tudok.
Tovább gombra nem történik semmi, azt írja hogy "....Egyetlen feltétele van a hirdetésed feladásának: regisztrálnod kell magad a Fórumban, vagy ha ezt már megtetted, akkor be kell jelentkezned."
De kérem be vagyok jelentkezve. Mi itt a gond, ill. a megoldás?

#1313 Felhasználó inaktív   szucsati 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 17. 10:17

Idézet: XRV - Dátum: 2008. szept. 17., szerda - 10:45

Sziasztok!

Van egy kis probléma, szeretnék feladni hirdetést, pontosabban beárazást kérnék.
A Bolhapiacban ugye új topikot nyitni nem tudok.... az újban meg feladni nem tudok.
Tovább gombra nem történik semmi, azt írja hogy "....Egyetlen feltétele van a hirdetésed feladásának: regisztrálnod kell magad a Fórumban, vagy ha ezt már megtetted, akkor be kell jelentkezned."
De kérem be vagyok jelentkezve. Mi itt a gond, ill. a megoldás?

Menj a Bolha főoldalra, és lépj be ott is, asszem volt/van ilyen gubanc, hogy nem veszi úgy, hogy be vagy lépve.

#1314 Felhasználó inaktív   xrvman 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 17. 11:25

Idézet: szucsati - Dátum: 2008. szept. 17., szerda - 10:17

Menj a Bolha főoldalra, és lépj be ott is, asszem volt/van ilyen gubanc, hogy nem veszi úgy, hogy be vagy lépve.

Megvolt ott is a ki- és bejelentkezés, semmi eredménye.

Hanem megoldódott részben, ugyanis ezt az oldal gazdájának kellene orvosolnia :-)

Ha a dobozokat összecsukom (dobozok összecsukása), és akkor megjelenik a hirdetés feladás link, melyre kattintván okés a dolog.

#1315 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 17. 12:18

Idézet: régiújúzer - Dátum: 2008. szept. 16., kedd - 16:16

Talán ez az oka, hogy a legutóbbi - és egyetlen - hirdetésem szőrén szálán nyomtalanul eltűnt?????????  :think: Sehol sincs!!!!!!!!!!! Miért???????? Most hívott fel valaki valamiért és állítólag még ma reggel olvasta a hirdetést, tehát megvolt, most délután meg nincs????????  :omg:
majd szétrobbanok!!!!!!!! Ráadásul azt sem értem, a kereséshez mért kell regisztrálva lenni, tehát ha csak venni akarok valamit akkor is kell csinálni egy júzert.
:reklamacio:  :mad:

Nézd meg a bolhapiac archívumban.

#1316 Felhasználó inaktív   régiújúzer 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 09. 18. 07:31

Idézet: Carmaged - Dátum: 2008. szept. 17., szerda - 12:18

Nézd meg a bolhapiac archívumban.

gondolod, hogy nem tettem meg, de még nem szabadna ilyen öregnek lennie a hirdetésnek.
Közben megoldódott a gond. Lényegében a júzer fejében volt a hiba.:banghead: Elvileg az alcímbe raktam be a "keresőszavakat", de ez az alcím eltűnt és se a főcímben sem a szövegrészben nem voltak azok a szavak. A hirdetéseim közt meg rejtély mért nem találtam.
Az viszont elég hátrány, hogy az oldalak közt csak kettesével lehet lapozni, egy élet mire egy téma közepére érni - bár ez nem csak bolhás gond. :lame:
szerk: az alcím megvan, csak nem jelenítődik meg.

Szerkesztette: régiújúzer 2008. 09. 18. 07:34 -kor

#1317 Felhasználó inaktív   régiújúzer 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 09. 18. 08:26

Engedtessék meg visszabeszélni még egy kicsit.
Most hogy módosítottam a hirdetést - és az alcím is megjelent -, egy újabb kellemetlen dologra bukkantam.
Az eredeti hirdetés szöveg amit legelőször berak az ember ugye marad legfelül. Mindenki aki elsőként vagy már jártasként benyit ezt a legelső hirdetést olvassa, holott akár már a fele sem igaz. Az aktuális kínálatot meg vadászni kellhet valahol a hozzászólások között a téma közepén, mivel "változás a hirdetésben"-ként mint új hsz jelenik meg, nem az eredetit írja felül. Tehát jó volna, ha az eredeti hird mint nyitó szöveg mindig elől szemelőtt lenne és ezt felülírná a változás, ha szükséges akkor lehetne egy "hirdetés history" is ha meg akarjuk őrizni a régieket. Ennek hiányában csak lezárni a régit és újat nyitni lehet az egyértelműsítés végett. Kíváncsi vagyok hányan fognak még már nem létező dolgot akarni venni.
Igaz, ez szemlélet függő, mert az alap séma gondolom az, hogy felad vki 1db tv-t és ha elkélt, akkor lezárja. De ha valaki tucatnyi motyeszt adna változó kínálattal akkor inkább "júzer bazárja" az optimális szemben rahedli külön hirddel.
Remélem nem löktem túl sok zőccséget.  :rolleyes:
Tisztelet az alkotóknak!

#1318 Felhasználó inaktív   régiújúzer 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 09. 24. 12:43

A< > jelek közé írt hirdetés szöveg annak feladása után eltűnt. Gondolom html tag hasonlatossága miatt.

#1319 Felhasználó inaktív   szucsati 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 07. 11:13

Idézet: régiújúzer - Dátum: 2008. szept. 18., csütörtök - 9:26

Engedtessék meg visszabeszélni még egy kicsit.
Most hogy módosítottam a hirdetést - és az alcím is megjelent -, egy újabb kellemetlen dologra bukkantam.
Az eredeti hirdetés szöveg amit legelőször berak az ember ugye marad legfelül. Mindenki aki elsőként vagy már jártasként benyit ezt a legelső hirdetést olvassa, holott akár már a fele sem igaz. Az aktuális kínálatot meg vadászni kellhet valahol a hozzászólások között a téma közepén, mivel "változás a hirdetésben"-ként mint új hsz jelenik meg, nem az eredetit írja felül. Tehát jó volna, ha az eredeti hird mint nyitó szöveg mindig elől szemelőtt lenne és ezt felülírná a változás, ha szükséges akkor lehetne egy "hirdetés history" is ha meg akarjuk őrizni a régieket. Ennek hiányában csak lezárni a régit és újat nyitni lehet az egyértelműsítés végett. Kíváncsi vagyok hányan fognak még már nem létező dolgot akarni venni.
Igaz, ez szemlélet függő, mert az alap séma gondolom az, hogy felad vki 1db tv-t és ha elkélt, akkor lezárja. De ha valaki tucatnyi motyeszt adna változó kínálattal akkor inkább "júzer bazárja" az optimális szemben rahedli külön hirddel.
Remélem nem löktem túl sok zőccséget.  :rolleyes:
Tisztelet az alkotóknak!

Ezért én is nyavajogtam, én is utálom, hogy így van. A szerkesztőség szerint azért kell így, hogy látszódjon, ha valaki variál a hirdetésében, a viták elkerülése végett. Erre emlékeim szerint írtam pár javallatot, hogy lenne jó, de sajnos megállt az élet :(

Lesz itt még fejődés valaha? Mondjuk a fenti témában, illetve az upolás megoldásával kapcsolatban?

#1320 Felhasználó inaktív   Socket 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 27. 22:54

Érdekes, hogy írtatok a Hardveraprós oldalról. Netán a HWSW is befog olvadni a PH lapcsaládba? Én eltudnám képzelni.
http://tet-halo.ning.com/
TeT háló-Tanulást segítő technológiák.
Pedagógus mentor rendszer.

Téma megosztása:

• (68 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68