HWSW Informatikai Kerekasztal: Battlefield 3 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (4 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Battlefield 3 2008-ban ?

#41 Felhasználó inaktív   von_Wolf 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 12. 13. 08:48

Néhány tanács, azoknak, akiknek nem nagyon megy a repcsizés. Ha rátok tapadnak, akkor repüljetek a nap felé. Szart sem fogtok látni, ugyanúgy mint aki követ, így egy éles "hátra arccal" bármikor meg tudtok lógni az ellenfél elől.
Ha nincs IR csapda beállítva specializációnak, vagy újratöltés alatt van mert elhasználtátok és szükség lenne még egyre, akkor jönnek a manőverek. Nagy magasságban, ellenséges repülőtől indított rakéta esetén zuhanórepülés és éles aláfordulás. Alacsony magasságon pedig hirtelen emelkedés és újfent éles vissza. Persze ezeket mind utánégető segítségével. Ezek akkor jönnek be, ha megvan a kellő táv a 2 gép között (vagy ha a földről indítják, akkor a stinger tulaja és a géped közt). Ha nincs, akkor a rakéta kelleténél hamarabb utolér és vége, esetleg ha össze is jön a manőver, akkor a rakéta némi korrigálás után visszatérhet és mivel a közelről indították nem biztos, hogy kifogy a naftából. Gépágyú ellen a tengely körüli forgás/hirtelen irányváltoztatás sokat segíthet.
A megelőzés sokat számít. Egyszerűbb elkerülni a bajt, mikor még csak próbálnak bemérni. Ha a földről akarnak kiszedni, azt aránylag egyszerű orvosolni. A stingernek elég korlátolt hatótávja van, úgyhogy csak padlógázzal el kell húzni más területek felé. Repülő ellen a "napos" megoldás van. Esetleg csaljátok a saját csapatok felé, mert ilyen mapokon a csapat 70%-a engineer, akiknél van egy-két vállról indítható meglepetés. Kiindulva abból, hogy egy-egy tömött szerveren milyen nehéz gépet szerezni, valószínűleg, ha már bemérik le fog szakadni rólatok, inkább menti a saját irháját. Ekkor érkezik el a TI időtök a visszavágásra.

Remélem a leírtak valakinek a hasznára vállnak.

Szerkesztette: von_Wolf 2011. 12. 13. 08:50 -kor

Intel® Core™ i7-5930K Processor, EVGA X99 FTW, EVGA GTX 980 Classified SLI, Corsair Dominator Platinum DDR4-RAM 16GB PC4 2800MHz, Corsair Force 3 120GB SSD, Samsung EcoGreen F2 1,5TB HDD, Cooler Master V850 850W, NZXT Kraken X60 Water cooler, Cooler Master HAF-922XM Case.

#42 Felhasználó inaktív   Dark_Temptation 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 13. 19:08

Üzenet megtekintéseIdézet: von_Wolf - Dátum: 2011. 12. 13. 08:48

Néhány tanács, azoknak, akiknek nem nagyon megy a repcsizés. Ha rátok tapadnak, akkor repüljetek a nap felé. Szart sem fogtok látni, ugyanúgy mint aki követ, így egy éles "hátra arccal" bármikor meg tudtok lógni az ellenfél elől.
Ha nincs IR csapda beállítva specializációnak, vagy újratöltés alatt van mert elhasználtátok és szükség lenne még egyre, akkor jönnek a manőverek. Nagy magasságban, ellenséges repülőtől indított rakéta esetén zuhanórepülés és éles aláfordulás. Alacsony magasságon pedig hirtelen emelkedés és újfent éles vissza. Persze ezeket mind utánégető segítségével. Ezek akkor jönnek be, ha megvan a kellő táv a 2 gép között (vagy ha a földről indítják, akkor a stinger tulaja és a géped közt). Ha nincs, akkor a rakéta kelleténél hamarabb utolér és vége, esetleg ha össze is jön a manőver, akkor a rakéta némi korrigálás után visszatérhet és mivel a közelről indították nem biztos, hogy kifogy a naftából. Gépágyú ellen a tengely körüli forgás/hirtelen irányváltoztatás sokat segíthet.
A megelőzés sokat számít. Egyszerűbb elkerülni a bajt, mikor még csak próbálnak bemérni. Ha a földről akarnak kiszedni, azt aránylag egyszerű orvosolni. A stingernek elég korlátolt hatótávja van, úgyhogy csak padlógázzal el kell húzni más területek felé. Repülő ellen a "napos" megoldás van. Esetleg csaljátok a saját csapatok felé, mert ilyen mapokon a csapat 70%-a engineer, akiknél van egy-két vállról indítható meglepetés. Kiindulva abból, hogy egy-egy tömött szerveren milyen nehéz gépet szerezni, valószínűleg, ha már bemérik le fog szakadni rólatok, inkább menti a saját irháját. Ekkor érkezik el a TI időtök a visszavágásra.

Remélem a leírtak valakinek a hasznára vállnak.

nagyon szépen köszönöm:) most már kezdek belerázódni, használok pár manővert, csak ami még nehézkes az-az, hogy megtaláljam az ellenfélt,néha kiszúrom spotolom és lekapom,de van olyan hogy egyáltalán nem látom és a társaim még véletlenül sem spotolják az ellenséges jetet,ha még tudnál írni ilyen tippeket azt megköszönném :)

#43 Felhasználó inaktív   von_Wolf 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 13. 20:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Dark_Temptation - Dátum: 2011. 12. 13. 19:08

nagyon szépen köszönöm:) most már kezdek belerázódni, használok pár manővert, csak ami még nehézkes az-az, hogy megtaláljam az ellenfélt,néha kiszúrom spotolom és lekapom,de van olyan hogy egyáltalán nem látom és a társaim még véletlenül sem spotolják az ellenséges jetet,ha még tudnál írni ilyen tippeket azt megköszönném :)

A spoting rendszer meg lesz oldva, mikor kifejleszted az "Air radar" nevű specializációt, ami a minitérképeden bejelöli az ellenséges és baráti légi egységeket. Persze ennek a megszerzése, valahol 8-9k xp körül mozog és addig szinte vakon repülsz.
Tippeket ezen felül nem igazán tudok. Talán annyit, hogy mikor befogsz egy ellenséges gépet (legyen az repülő, vagy helikopter), akkor ne lődd el egyből mind a kettő Guided rakétát, mert is IR csapda úgyis elviszi őket. Először az egyiket, -az elviszi a flare-t-, aztán a másikat ami már a gépbe megy. Tunguskától és a LAV-tól biztos távolban nem kell félni, szerencsétlenek nem sokat tudnak kezdeni a földről, még akkor sem, ha van Anti- Air Missile-jük. Persze hergelni sem ajánlott őket, ha föld közelben vagy. Helikopterről nem sokat tudok, elég sete-sutának tűnik, nem is mentem még vele multiban.

http://www.battlefie..._specializaciok Ezen az oldalon megtaláljátok az összes okosságot, nem árt párszor átolvasni, hogy melyik mire való és ez alapján összeválogatni.
Intel® Core™ i7-5930K Processor, EVGA X99 FTW, EVGA GTX 980 Classified SLI, Corsair Dominator Platinum DDR4-RAM 16GB PC4 2800MHz, Corsair Force 3 120GB SSD, Samsung EcoGreen F2 1,5TB HDD, Cooler Master V850 850W, NZXT Kraken X60 Water cooler, Cooler Master HAF-922XM Case.

#44 Felhasználó inaktív   szabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 14. 20:02

Jah most nézem kiscsávó próbálkozott párszor mire összejött.

üdv
szabi
az internet vajon mi!? # Mire jó az ipad! # Mass Effect 2 vége
BF2 / Kép / BF3
1103hrs / 1042hrs / 66hrs

#45 Felhasználó inaktív   Laykray 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 18. 17:32

Hello, légyszibóves ha tudtok segitsetek.

Haverom nem ttud játszani, mert a BF pár percenként kidobja, és nem tudja, hogy mi lehet a gond.

A gépe: amd phenom 2 black edition, NVidia GForce gts 450, 4GB ram

És azt irja ki, hogy "a program helytelen működés miatt leáll és a kellemetlenségért elnézést kérünk"

Előre is köszönöm a válaszokat.

#46 Felhasználó inaktív   Dark_Temptation 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 18. 17:46

srácok! nem értek valamit! caspian borderen beültem a Jetembe felrobbantottam 1 csomó tankot, jet-et,playereket is öltem és a végén nem adta hozzá a pontot ez miért van? :/ nem értem.... :/

#47 Felhasználó inaktív   von_Wolf 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 18. 18:07

Üzenet megtekintéseIdézet: Dark_Temptation - Dátum: 2011. 12. 18. 17:46

srácok! nem értek valamit! caspian borderen beültem a Jetembe felrobbantottam 1 csomó tankot, jet-et,playereket is öltem és a végén nem adta hozzá a pontot ez miért van? :/ nem értem.... :/

Bug. Ilyen nálam is van. Csak nem Jet-el, hanem egyes fegyverekkel, pl: claymore, M320 a söréttel, stb.. Nálam a gadget fegyvereket nem csípi.

#48 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 18. 18:52

Üzenet megtekintéseIdézet: Laykray - Dátum: 2011. 12. 18. 17:32

Hello, légyszibóves ha tudtok segitsetek.

Haverom nem ttud játszani, mert a BF pár percenként kidobja, és nem tudja, hogy mi lehet a gond.

A gépe: amd phenom 2 black edition, NVidia GForce gts 450, 4GB ram

És azt irja ki, hogy "a program helytelen működés miatt leáll és a kellemetlenségért elnézést kérünk"

Előre is köszönöm a válaszokat.

Hello
Originben jobb klikk a bf3-ra majd repair install. Ez ellenőrzi a fájlokat, ha van sérült letölti újra. Egy próbát megér.
Amúgy meg directx, vga, hangkártya driver frissítése sem árt.
- Where are we going?
- Let's go find out.

#49 Felhasználó inaktív   Laykray 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 18. 19:18

Üzenet megtekintéseIdézet: Pietrosz - Dátum: 2011. 12. 18. 18:52

Hello
Originben jobb klikk a bf3-ra majd repair install. Ez ellenőrzi a fájlokat, ha van sérült letölti újra. Egy próbát megér.
Amúgy meg directx, vga, hangkártya driver frissítése sem árt.

Köszi a választ :respect:

#50 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 22. 15:35

http://www.youtube.c...d&v=8XG4jY9MCYk
:laugh:
- Where are we going?
- Let's go find out.

#51 Felhasználó inaktív   wildláma 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 24. 21:26

valaki nem akarna segíteni xboxon a co-op achivementeket megszerezni? 2 kellene csak, de ezek nehezek. az egyik amikor észrevétlenül kell eljutni a kimenekítendő csávóig (3-as co-op mission) a másik meg a sniperes pályán a riasztásmentes menet. ha valakit érdekelne akkor Vadlama91 néven live-on megtalál :)
Kép

#52 Felhasználó inaktív   Dark_Temptation 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 24. 23:34

Üzenet megtekintéseIdézet: wildláma - Dátum: 2011. 12. 24. 20:26

valaki nem akarna segíteni xboxon a co-op achivementeket megszerezni? 2 kellene csak, de ezek nehezek. az egyik amikor észrevétlenül kell eljutni a kimenekítendő csávóig (3-as co-op mission) a másik meg a sniperes pályán a riasztásmentes menet. ha valakit érdekelne akkor Vadlama91 néven live-on megtalál :)

én segítenék de sajna ps3-as vagyok. viszont nekem is azok kellenének, annyira idegesítő mikor 1 csomó lámát bedob és elb@sznak mindent :/

#53 Felhasználó inaktív   ferrari123 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 16. 15:47

Csak az az egy kérdésem lenne hogy a bf3-nak jobb-e a multija mint a bf:bc 2-nek ps3-on?
Online ID:Ferrari012345
Logitech

#54 Felhasználó inaktív   danez11 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 16. 20:30

Üzenet megtekintéseIdézet: ferrari123 - Dátum: 2012. 01. 16. 15:47

Csak az az egy kérdésem lenne hogy a bf3-nak jobb-e a multija mint a bf:bc 2-nek ps3-on?

N E M

#55 Felhasználó inaktív   Dark_Temptation 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 16. 20:40

Üzenet megtekintéseIdézet: ferrari123 - Dátum: 2012. 01. 16. 14:47

nekem igen is jobban tetszett!

#56 Felhasználó inaktív   danez11 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 16. 21:06

nézőpont kérdése
az igaz hogy sokkal több minden van benne - értem ezalatt a fegyók beállitásait, meg a gyorsabb fejlődést, pontozási rendszert,de minden másban - grafika, pályák - sokkal jobb a bc2
még mindig rengetegen játszanak vele, nem kell ettől félni

de nyugi, nem dobod ki akkor sem a pénzt, ha a bf3at veszed meg :)

#57 Felhasználó inaktív   Elegost 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 16. 21:29

én nem ps3-on játszok de sztem mindkét játék egy kötelező darab :) akár felváltva játszva :)

#58 Felhasználó inaktív   ferrari123 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 17. 14:30

Köszönöm,akkor megveszem.Ill. a limited edition-be milyen pluszok vannak?
Logitech

#59 Felhasználó inaktív   ferrari123 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 17. 14:32

Köszönöm,akkor megveszem.Ill. a limited edition-be milyen pluszok vannak?És még egy kérdés h mennyire intenzívek a meccsek,úgyértem h nem az van h 5percig keresek egy ellenfelet.pl a bc2 szerintem elég intenzív,nagyon tetszett.

Szerkesztette: ferrari123 2012. 01. 17. 14:34 -kor

Logitech

#60 Felhasználó inaktív   danez11 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 17. 15:46

Üzenet megtekintéseIdézet: ferrari123 - Dátum: 2012. 01. 17. 14:32

Köszönöm,akkor megveszem.Ill. a limited edition-be milyen pluszok vannak?És még egy kérdés h mennyire intenzívek a meccsek,úgyértem h nem az van h 5percig keresek egy ellenfelet.pl a bc2 szerintem elég intenzív,nagyon tetszett.

ugyan az
mondjuk pálya- és módfüggő

Téma megosztása:

• (4 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.