HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC chello: bővítések és korlátozások XII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (135 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC chello: bővítések és korlátozások XII. Értékeld a témát: -----

#1641 Felhasználó inaktív   meghaltam 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 12. 29. 00:16

Idézet: McElroy - Dátum: 2007. dec. 28., péntek - 12:32

Inkább itt teszem fel a kérdést, mint hogy felhívjam a horrorisztikus ügyfélszolgálatot. Az ügyfélszolgálat közbeiktatása nélkül van lehetőségem beaktiválni a chello extreme előfizetésemhez járó többi email címet? Nem kell mind de a defaulton kívűl még legalább egy-kettő jó lenne.

a pontos link: https://prov.chello....fcare/login.jsp

#1642 Felhasználó inaktív   Pacal 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 29. 10:43

Sziasztok!

Segítsetek lécci. Chello minimum elöfizető vagyok,és karácsonyra vettünk egy laptopot amin van WiFi.
Milyen wifis routert ajánlotok,mert most kölcsön kaptam egy Gigabyte GN-BR01G-t de ez nem túl jó.Elöszobába van de a nappaliba már nincs jel,tégla épitésű lakás.Valami jobb kellene.? kb 30.000Ft-ot tudnék rá költeni.
Köszönöm.

#1643 Felhasználó inaktív   *Pangea* 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 29. 11:26

Idézet: Pacal - Dátum: 2007. dec. 29., szombat - 10:43

Valami jobb kellene.? kb 30.000Ft-ot tudnék rá költeni.
Köszönöm.

Nálam ez bejött.
Hoffmann Rózsa nem a kedvencem.

#1644 Felhasználó inaktív   meghaltam 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 29. 12:50

Idézet: Pacal - Dátum: 2007. dec. 29., szombat - 10:43

Sziasztok!

Segítsetek lécci. Chello minimum elöfizető vagyok,és karácsonyra vettünk egy laptopot amin van WiFi.
Milyen wifis routert ajánlotok,mert most kölcsön kaptam egy Gigabyte GN-BR01G-t de ez nem túl jó.Elöszobába van de a nappaliba már nincs jel,tégla épitésű lakás.Valami jobb kellene.? kb 30.000Ft-ot tudnék rá költeni.
Köszönöm.

sajnos en pontos tipust nem tudok mondani ( vezetekes linksys-em van), de nev alapjan netgear, linksys, us  robotics vagy smc. amit NE: tp-link

http://www.smallnetb...nt/view/86/106/ ezen a linken sok hasznos infot talalsz, ha szansz ra idot es angol beszelsz

#1645 Felhasználó inaktív   Nagy Sarga Domper 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 29. 16:05

Idézet: Pangea65 - Dátum: 2007. dec. 29., szombat - 11:26

Ez a cucc átviszi wifin wpa-psk-val a 20Mbit fölötti sebességeket? Nekem a sima wl-500g olyan 15 körül tetőzik.

#1646 Felhasználó inaktív   *Pangea* 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 29. 16:26

Idézet: Nagy Sarga Domper - Dátum: 2007. dec. 29., szombat - 16:05

Ez a cucc átviszi wifin wpa-psk-val a 20Mbit fölötti sebességeket? Nekem a sima wl-500g olyan 15 körül tetőzik.

Hasonló a sebesség nálam is, 80%-os jelerősség mellet. A távolabbi helység nem mérvadó, mert ott csak b-s kártya van. :)
Hoffmann Rózsa nem a kedvencem.

#1647 Felhasználó inaktív   Oya 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 12. 29. 17:52

Sziasztok!
WL500gP nálam rulez, emeletes panellakásban a lépcsőházban van, mindkét szinten nagyon szépen szól. WPA-PSK természetesen. Mediumot előfizetésem van, tehát 20mBit körüli sebességeket nem látok, de LAN-WLAN viszonylatban megy 15 fölé biztosan. Hardverből titkosít, talán azért.
NSD! 9. kerületi vok., ha kell egy estére be tudom dobni hozzád a WL-t tesztelni.

#1648 Felhasználó inaktív   meghaltam 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 29. 18:42

masnak nem lassu a fajlcsere mellett az ftp is? probaltam tobb helyrol a letoltest, es mas varosban lakok szinten panaszkodnak :s

#1649 Felhasználó inaktív   Takeshi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 30. 03:46

Akkor ezek szerint nem én vagyok az egyetlen, aki részecskegyorsítót kapott :D

#1650 Felhasználó inaktív   llamada 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 30. 12:38

Na egy érdekesség:

ha már van mindhárom fajta szolgáltatás, akkor elvileg a tv hűség nem játszik, mert újabbat már nem tud mellé felvenni a kuncsaft. De: ha mellérakja az HBO-t, akkor az mégis újnak számít, ezért jár.
Családi csomag mellé érdemes HBO + hűséget kérni, és olcsóbb lesz, mint az idei ára volt, és jóval olcsóbb, mint a jövő évi.
Egyébként mi az az HBO :D ?

#1651 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 30. 13:50

Idézet: llamada - Dátum: 2007. dec. 30., vasárnap - 12:38

Na egy érdekesség:

ha már van mindhárom fajta szolgáltatás, akkor elvileg a tv hűség nem játszik, mert újabbat már nem tud mellé felvenni a kuncsaft. De: ha mellérakja az HBO-t, akkor az mégis újnak számít, ezért jár.
Családi csomag mellé érdemes HBO + hűséget kérni, és olcsóbb lesz, mint az idei ára volt, és jóval olcsóbb, mint a jövő évi.
Egyébként mi az az HBO :D ?

Pontosan ezt tettem tegnapelőtt.

"HBO nélkül nem lehet kedvezményes áron hűséget kötni" - mondta az üfsz., én meg néztem hülyén. A vége az lett, hogy megkötöttem. Így 3900 a Családi csomag és 1200 az HBO. Az ugyebár együtt 5100 magyar péz, a Családi csomag listaára máskülönben (nálunk) 6050 forint lenne január 1-től. Nem mindegy.

Viszont mintha a mellettünk lévő ablakból azt mondták volna az ott álló ügyfélnek, hogy januártól lesz HBO Comedy.
Papesz

#1652 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 30. 14:01

Idézet: Papesz - Dátum: 2007. dec. 30., vasárnap - 14:50

Pontosan ezt tettem tegnapelőtt.

"HBO nélkül nem lehet kedvezményes áron hűséget kötni" - mondta az üfsz., én meg néztem hülyén. A vége az lett, hogy megkötöttem. Így 3900 a Családi csomag és 1200 az HBO. Az ugyebár együtt 5100 magyar péz, a Családi csomag listaára máskülönben (nálunk) 6050 forint lenne január 1-től. Nem mindegy.

Viszont mintha a mellettünk lévő ablakból azt mondták volna az ott álló ügyfélnek, hogy januártól lesz HBO Comedy.

Lehet, csak nem jár automatikusan. Úgy hívják, hogy "egyedi árajánlat", kell hozzá jó beszélőke, hogy meggyőzd az ügyfélszolgálatost. :)
Nem azért vagyok vegetáriánus, mert szeretem az állatokat, hanem azért, mert gyűlölöm a növényeket.

#1653 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 30. 14:28

Idézet: moq - Dátum: 2007. dec. 30., vasárnap - 14:01

Lehet, csak nem jár automatikusan. Úgy hívják, hogy "egyedi árajánlat", kell hozzá jó beszélőke, hogy meggyőzd az ügyfélszolgálatost. :)

Hmmm...

Én aszittem csak a régi rendszerben voltak ilyen pult alóli akciók. Nekem azt mondta a hölgy, hogy nem lehet, hát elhittem.
Papesz

#1654 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 30. 15:29

Egyedi ajánlat mindig van a hűséges előfizetőknek. Legfeljebb nem publikus.
"Légy szerény mint én..."

#1655 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 30. 16:13

BTW van valaki aki tudja, hogy ez a p2p szűrés hogyan/mi alapján működik? Kb 2 éve folyamatosan előfizetője vagyok egy MMORPG-nek és az utóbbi időben észrevettem, hogyha torrentezek full speedel (ez 20kbyte-ot jelent nap közben lol) akkor folyamatosan lag és connection lost van. Ha nem torrentezek, akkor semmi gond az mmo-val. Érdekes, hogy packet lossom nincs, a sebességtesztek szerint 580-600kbyte/sec a sebességgem, szóval csak a p2p korlátozásra tudok gondolni. Akkor viszont felmerül a kérdés, a UPC milyen jogon, mi alapján mondja hogy az MMORPG-m P2P-nek minősül?

ps: az uploadomat nem használom ki teljesen, olyan 40kbyte-ot szoktam engedni kifele, de ha lejjebb veszem sem változik semmi. További érdekesség, hogy ilyenkor pl a ventrillo is akad, amint lekapcsolom a hülye torrentet egyből jó lesz. Ötlet?

Szerkesztette: Diablovazze 2007. 12. 30. 16:15 -kor

National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#1656 Felhasználó inaktív   maxt 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 30. 18:30

Idézet: zoli62 - Dátum: 2007. dec. 30., vasárnap - 15:29

Egyedi ajánlat mindig van a hűséges előfizetőknek. Legfeljebb nem publikus.

Érdekes!

Nekem egyedi ajánlatot nem tudott egy ügyfélszolgálatos sem adni, pedig 6-tal beszéltem, aki hűséges őselőfizetőként "egyedi " és "csak nekem szóló" ajánlatokat adott, ami abból állt, hogy egy bárki számára elérhető egyszerű hűséget ajánlgatott.

Hozzátenném a 6 emberből 4 egy végtelen zenélésbe kapcsolt tovább, mert ők nem tudják megcsinálni, ők csak ajánlgatni tudják!

Az ötödik akinél mint új előfizető csörögtem heves anyázásomra 5 perc alatt tudott kapcsolni egy hölgyet, aki mindent el tudott intézni, és csomag lefele módosítással tv-re és telefonra is egyszerű hűséget kötve annyiból jön ki minden, mint amennyit eddig hűséggel csak az internetre fizettem.

Ez kb másfél hónapja volt, nem tudom azóta hogyan változott a hűségkötés feltétele, mindenesetre akkor én telefon közben neten helyből csekkoltam a nő minden szavát, és minden hozzáférhető volt bárki számára az akciós ajánlatok között.

A weboldalon azért az aktuális akciókat jól meg lehet találni, és az ügyfélszolgálaton lehet rá nyugodtan hivatkozni. Oda csak az kerül ki amit 38 vezető jóváhagyott...

#1657 Felhasználó inaktív   Shadowman007 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 30. 18:50

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2007. dec. 30., vasárnap - 16:13

BTW van valaki aki tudja, hogy ez a p2p szűrés hogyan/mi alapján működik? Kb 2 éve folyamatosan előfizetője vagyok egy MMORPG-nek és az utóbbi időben észrevettem, hogyha torrentezek full speedel (ez 20kbyte-ot jelent nap közben lol) akkor folyamatosan lag és connection lost van. Ha nem torrentezek, akkor semmi gond az mmo-val. Érdekes, hogy packet lossom nincs, a sebességtesztek szerint 580-600kbyte/sec a sebességgem, szóval csak a p2p korlátozásra tudok gondolni. Akkor viszont felmerül a kérdés, a UPC milyen jogon, mi alapján mondja hogy az MMORPG-m P2P-nek minősül?

ps: az uploadomat nem használom ki teljesen, olyan 40kbyte-ot szoktam engedni kifele, de ha lejjebb veszem sem változik semmi. További érdekesség, hogy ilyenkor pl a ventrillo is akad, amint lekapcsolom a hülye torrentet egyből jó lesz. Ötlet?

szolgáltatóváltás :cool:
http://www.videa.hu/main.php?page=play&v=MQ54IAz46OIt1aXZ
Chello??? Az mi??? Az valami ütős hangszer??? ÁÁÁ dehogy inkább szivatós...

#1658 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 30. 18:55

Idézet: Shadowman007 - Dátum: 2007. dec. 30., vasárnap - 18:50

szolgáltatóváltás :cool:

Jah itt van digikábel is, erősen gondolkodom, de ha szakadozik (és állítólag szakadozik) az nem pálya. ADSL-t meg soha többé. :)
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#1659 Felhasználó inaktív   Viktorka 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 31. 02:01

Idézet: maxt - Dátum: 2007. dec. 30., vasárnap - 19:30

Érdekes!

Nekem egyedi ajánlatot nem tudott egy ügyfélszolgálatos sem adni, pedig 6-tal beszéltem, aki hűséges őselőfizetőként "egyedi " és "csak nekem szóló" ajánlatokat adott, ami abból állt, hogy egy bárki számára elérhető egyszerű hűséget ajánlgatott.

Hozzátenném a 6 emberből 4 egy végtelen zenélésbe kapcsolt tovább, mert ők nem tudják megcsinálni, ők csak ajánlgatni tudják!

Az ötödik akinél mint új előfizető csörögtem heves anyázásomra 5 perc alatt tudott kapcsolni egy hölgyet, aki mindent el tudott intézni, és csomag lefele módosítással tv-re és telefonra is egyszerű hűséget kötve annyiból jön ki minden, mint amennyit eddig hűséggel csak az internetre fizettem.

Ez kb másfél hónapja volt, nem tudom azóta hogyan változott a hűségkötés feltétele, mindenesetre akkor én telefon közben neten helyből csekkoltam a nő minden szavát, és minden hozzáférhető volt bárki számára az akciós ajánlatok között.

A weboldalon azért az aktuális akciókat jól meg lehet találni, és az ügyfélszolgálaton lehet rá nyugodtan hivatkozni. Oda csak az kerül ki amit 38 vezető jóváhagyott...

Én is valami hasonlóan egyedi és jólcsengő ajánlatot szerettem volna kapni, igértek is visszahívást holnapra (ez 2,5hete volt). Reménykedtem, hogy majd a 8000+1000 forint helyett valami picit kedvezőbbet kapok, ha már régóta előfizető vagyok (net+telefon). Végül többszöri cseteléses unszolásra tegnap visszahívtak.
Azon kívül, hogy lefelé módosítottam egyel a netet, és totál hülyének nézett az ügyfélszolga, más érdemi dolog nem történt. Bizonyos kérdéskörökben mély csend volt a válasz.
Elég lesz az 5 megabit is a letöltéshez, ugyis csak 50-60 között jön (szerintük mostmár kétszer annyi ideig fog tartani, és a levelim is sokkal lassabban jönnek majd le :s :D)
Tragédia ez az ügyfélszolgálatnak nevezett kupleráj.

#1660 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 31. 07:39

Én pár napja bementem az ügyfélszolgálatra, hogy befizessem a havi díjat és meglepetésemre az ügyfélszolgálatos önként és mosolyogva közölte, hogy mivel régi ügyfél vagyok (a UPC megalakulása óta veszem igénybe a szolgáltatást) kapok kedvezményt. Ez 3900Ft családi csomag árat és 1200Ft HBO árat jelent és nem kellett semmit sem módosítani, nem kellett se net-re se telefonra előfizetnem.

Szóval akkor mégis van legális lehetőség és nem kell fenyegetőzni sem lemondással, lefelé módosítással.  :D

Téma megosztása:

• (135 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.