HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC chello: bővítések és korlátozások XII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (135 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC chello: bővítések és korlátozások XII. Értékeld a témát: -----

#2011 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 01. 21. 21:12

Idézet: mexel - Dátum: 2008. jan. 21., hétfő - 20:36

Tudom, de én csak beléptem a nyitott kapun, egy ügyfélszolgálatra. Akkor csapta rám a kaput az őr. Tehát nem benyomtam, nem bemásztam, hanem amikor nyitva volt, be akartam lépni(

Aminél előtte közölték, hogy nem mész be, mert nem mész be. Majd amikor a cigénygyerek is be akar slisszolni a bejárati ajtódon, miközben nyitva van, akkor Neked az ugyanúgy érv, hogy "de hát csak belépett egy nyitott ajtón?".

Biztonsági őr sem poénból találja ki, hogy hányan, meg meddig. Vagy egyszer próbáld meg mondjuk ugyanezt előadni a Wigwam ajtajában, akkor csodálkozz. Csodálom, hogy nem vertek le kettőt, meg ha rosszabb kedve van, akkor kihívja a rendőröket, csak gondolom Ő is haza szeretett volna menni, oszt nincs kedve papírmunkázni. Az ilyen barom ügyfelek miatt kellenek már minden sarokra biztonsági őrök, mert a Kentackytól kezdve a bármilyen bankokon át simán elharapózott a randalírozás.
Make love not Wor.

#2012 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 21. 21:14

Idézet: meghaltam - Dátum: 2008. jan. 21., hétfő - 20:38

brutalis  :Đ  a legtobb munkahelyen hetkoznap 8-16 vagy 9-17 kozott dolgoznak. minden ugyfel vegyen ki szabadsagot valamelyik napra az ot kozul es elozo este foglaljon helyett halozsakkal + hideg elelemmel. nevetseges...

Mert csekket fizetni nem lehet ám postán, vagy webbankból elutalni, mi?
Make love not Wor.

#2013 Felhasználó inaktív   killa 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 01. 21. 21:22

Idézet: Jahno - Dátum: 2008. jan. 21., hétfő - 21:12

Aminél előtte közölték, hogy nem mész be, mert nem mész be. Majd amikor a cigénygyerek is be akar slisszolni a bejárati ajtódon, miközben nyitva van, akkor Neked az ugyanúgy érv, hogy "de hát csak belépett egy nyitott ajtón?".

Csakhogy az ő lakásajtajára nem az van írva, hogy UPC ügyfélszolgálati iroda . Ügyfélfogadás 9-17-ig.

#2014 Felhasználó inaktív   Taddeus 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 01. 21. 21:38

Idézet: killa - Dátum: 2008. jan. 21., hétfő - 21:22

Csakhogy az ő lakásajtajára nem az van írva, hogy UPC ügyfélszolgálati iroda . Ügyfélfogadás 9-17-ig.

Az persze nem jut eszetekbe, hogy pont azért találták ki ezt a rendet, mert a hasonló ügyfeleik esetleg pont akkor *anyáztak, amikor 17kor kiterelték őket, hogy mára záróra?  :eek:
Gondolom a mekiben is pattogtok, ha beálltok a sorba 10:30 előtt, de csak utána kerültök sorra, és már nincs reggeli. Persze, ha előre szólnak, hogy rád már nem lesz idő zárásig, az megintsenem jó.  :respect:
Ez pont olyan, mint a miért.lassítjátok.a.p2p-t.tábor vs miért.magas.a.pingidőm.tábor :)
Welcome to the real world, NO MORE PEACE ON EARTH  :p

Szerkesztette: Taddeus 2008. 01. 21. 21:40 -kor

Taddeus - NO MORE PEACE ON EARTH :)

#2015 Felhasználó inaktív   mexel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 21. 21:47

Idézet: Jahno - Dátum: 2008. jan. 21., hétfő - 22:12

Biztonsági őr sem poénból találja ki, hogy hányan, meg meddig. Vagy egyszer próbáld meg mondjuk ugyanezt előadni a Wigwam ajtajában, akkor csodálkozz. Csodálom, hogy nem vertek le kettőt, meg ha rosszabb kedve van, akkor kihívja a rendőröket, csak gondolom Ő is haza szeretett volna menni, oszt nincs kedve papírmunkázni. Az ilyen barom ügyfelek miatt kellenek már minden sarokra biztonsági őrök, mert a Kentackytól kezdve a bármilyen bankokon át simán elharapózott a randalírozás.

Hm. A cigány hasonlatot és barmozást először is kikérem magamnak, de mivel mindenki magából indul ki így nem akarok leereszkedni erre a szintre. Én még abban a helyzetben sem engedtem meg ilyen stílust magamnak, veled ellentétben, pedig most egy fórumon vagyunk. Beszéltünk már telefonon, akkor teljesen más hangnemben, talán akkor leszűrhetted volna, hogy kivel beszélsz. Ez nem engem minősít most.
Azt is leírtam, hogy el lett poénkodva az a rész amikor beléptem ( röhögés is volt a hátérből) , agresszió nem volt benne, nem volt hangoskodás, a nő kicsit hisztis volt. ( kicsit inkább a DR Kotász jelenetre emlékeztetett a Tanúból) Ráadásul abban az adott helyzetben a kint lévő 5-6 ügyfél min egyetértett ebben, és a kifelé jövők is morogtak a stílus és bejutás miatt. A bentlévő pultnál álló idősebb reklamáló hölgy például már emelt hangon mondta, hogy ne hazudtolják meg amit állít, minden papír őt igazolta mint kiderült. (arról nem beszélve, hogy egy érdeklődőnek, aki azt kérdezte, hogy a chello korlátlan-e, azt válaszolták rezzenéstelen arccal, hogy igen, ez nem olyan mint az adsl, hanem abszolút minden tekinteben korlátlan. Véletlenül sem tették hozzá, hogy a fájlcserét szűrik, a havi adatforgalom pedig átlag 250gb. Ez csak egy kis csúsztatás volt)

A másik, hogy bemegyek-e vagy nem: ez nem egy magánház, hanem egy szolgáltató. Itt nem csak jogaik, hanem köteleségeik is vannak. Ők vállalják az ügyfelekkel való kommunikációt. Jelen esetben ez nem működik. A 1221-et elérni szinte lehetetlen, online chat nem ment. Marad az Ügyfélszolgálat. ha ott is bezárnak mindent, akkor kicsit olyan, mint amikor a bűnös elbújik.
Ha egy étteremben nem úgy viselkednek veled ahogyan akarod, vagy nem engednek be nyitvatartási időben, azzonnal kérheted a vásárlók könyvét, hiszen sérelem ért. A fogyasztóvédők ajánlják is, mert ha elkullogsz, akkor nem derülnek ki a turpisságok és a kiskirályok nagyokká nőnek. Akár diszkriminációra is hivatkozhatsz ha nem engednek be. (ott cigányozhatsz) Jelen esetben mitől más a helyzet? Mert ők a "Nagy" UPC?
Én úgy érzem sérelem ért, és jogomban áll kérni egy jegyzőkönyv felvételét erről, végül is panasztételre hivatkozva akartam bemenni.
Miért kértek sűrűn elnézést, miért magyarázkodtak ha én vagyok a bunkó? (mégegyszer mondom: egy sértő szó sem hangzott el részünkről, nem ordibáltunk, az őrnő viszont annál többet engedett meg magának. Csak tudod lehet diplomatikusan is és finoman valakit úgy elküldeni a pics@ba, hogy alig várja már hogy elmehessen. (Persze lehet, hogy ezt te nem érted, vagy nem ismered. Legalábbis sok hozzászólásodból ez jön le)
Az UPC dolgozók és köztünk egy sértő, és egy hangosabb szó sem esett, kivéve ha a pultnál éppen reklamált valaki az ott lévők közül.
Miért akartak engem kizárni (és a többieket)? Nem ingyen kapom a szolgltatást, hanem fizetek érte. Munkidőben voltak, nem volt sok ügyfél, semmi sem indokolta ezt a kizárást. És mint említettem, előtte kintről beláttunk, és nem nagyon láttunk bent ügyfeleket. Egyszerűen nem volt kedvük többet dolgozni. Ez érthető is lehet. De nem is kötelező ott dolgozni, az ilyen munkahelyek alapvetően stresszforrások.

Csak ha senki nem szól semmit, senki nem ágál, akkor marad a jó magyar szokás. Az ügyfél, vagy a polgár le van sz@rva, fogja be a száját, majd hatalmileg irányítjuk az elvtársat. (pártállástól függetlenül)

Ennyit erről.

#2016 Felhasználó inaktív   killa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 21. 21:48

Idézet: Taddeus - Dátum: 2008. jan. 21., hétfő - 21:38

Az persze nem jut eszetekbe, hogy pont azért találták ki ezt a rendet, mert a hasonló ügyfeleik esetleg pont akkor *anyáztak, amikor 17kor kiterelték őket, hogy mára záróra?  :eek:
Gondolom a mekiben is pattogtok, ha beálltok a sorba 10:30 előtt, de csak utána kerültök sorra, és már nincs reggeli. Persze, ha előre szólnak, hogy rád már nem lesz idő zárásig, az megintsenem jó.  :respect:
Ez pont olyan, mint a miért.lassítjátok.a.p2p-t.tábor vs miért.magas.a.pingidőm.tábor :)
Welcome to the real world, NO MORE PEACE ON EARTH  :p

"A faliújságon pedig valami olyasmi kiírás: 16 óra 30 után ha sokan vannak nem kötelesek sorszámot adni, de ha az ügyfelek száma megköveteli (vagy valami hasonló) akkor az ügyfélszolgálat 17 óra után is nyitva tart. "

Ez a mekiben is ki van írva? Való világ ....jah... a sok birka meg béget hozzá.

Szerkesztette: killa 2008. 01. 21. 21:49 -kor

#2017 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 21. 21:50

EZAZ nyomjátok nyomjátok mekkora flame lesz ebből yes yes yes!  :down:
Nem azért vagyok vegetáriánus, mert szeretem az állatokat, hanem azért, mert gyűlölöm a növényeket.

#2018 Felhasználó inaktív   Taddeus 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 21. 21:54

Idézet: killa - Dátum: 2008. jan. 21., hétfő - 21:48

"A faliújságon pedig valami olyasmi kiírás: 16 óra 30 után ha sokan vannak nem kötelesek sorszámot adni, de ha az ügyfelek száma megköveteli (vagy valami hasonló) akkor az ügyfélszolgálat 17 óra után is nyitva tart. "

Ez a mekiben is ki van írva? Való világ ....jah... a sok birka meg béget hozzá.

Három szót emelnék ebből ki: "olyasmi", "ha" és "ha"
Ebből melyik perdöntő ebben az esetben??

Meki: sehol. rugalmasabban is kezelik a hasonló "ügyfél-hozzáállást"...sajnos, mert ezzel szoktatják hozzá a bégetőket, hogy szabadon begethessenek bárhol...:(

#2019 Felhasználó inaktív   stark100 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 21. 21:56

Ne offoljatok!
Mikor lesz sávszélbővítés?  :D

#2020 Felhasználó inaktív   killa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 21. 22:05

Idézet: Taddeus - Dátum: 2008. jan. 21., hétfő - 21:54

Három szót emelnék ebből ki: "olyasmi", "ha" és "ha"
Ebből melyik perdöntő ebben az esetben??

Meki: sehol. rugalmasabban is kezelik a hasonló "ügyfél-hozzáállást"...sajnos, mert ezzel szoktatják hozzá a bégetőket, hogy szabadon begethessenek bárhol...:(

olyasmi:gondolom, nem hajszál pontosan ez van kiírva
ha: amennyiben sok az ügyfél16:30 után nem köteles soszámot adni
ha:túl sok ügyfél esetén az iroda 17 óra után is nyitva tart.

bégetés: aki mindezt beszopja és még örül is neki.

#2021 Felhasználó inaktív   mexel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 21. 22:06

Idézet: moq - Dátum: 2008. jan. 21., hétfő - 22:50

EZAZ nyomjátok nyomjátok mekkora flame lesz ebből yes yes yes!  :down:

Nem akarok flame-t ebből, és nem is akarok elmenni személyes irányba. ( mondjuk sejtettem, hogy kapok hideget-meleget, ahogyan valaki írta: p2p szűrés ellenzők vs. pingvadászok) De a topik címében is benne van az, hogy szolgáltatások, ezért gondoltam, hogy a történet ide tartozik hiszen egy szolgáltatásukról van szó. Mivel megtörtént az eset, idetartozik.
A többi viszont nem, abban igazad van.

#2022 Felhasználó inaktív   Taddeus 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 21. 22:14

Idézet: killa - Dátum: 2008. jan. 21., hétfő - 22:05

olyasmi:gondolom, nem hajszál pontosan ez van kiírva
ha: amennyiben sok az ügyfél16:30 után nem köteles soszámot adni
ha:túl sok ügyfél esetén az iroda 17 óra után is nyitva tart.

bégetés: aki mindezt beszopja és még örül is neki.

úgy látom nem volt világos a hozzászólásom. én értem a kiemelt szavak jelentését, csak ha már arról van szó, hogy kinek mihez van joga, és mik a kötelezettségei, akkor ugye köztudott, hogy azokban a dokumentumokban, amik ezeket szabályozzák, nem "ha"-val kezdődik minden tagmondat, mert ez így mint látszik elég szubjektív, és nagy sz@rban lennék, ha így néznének ki mondjuk a PTK, FVF, NHH és egyéb 3betűs intézmények kiáltványai, mint ahogy ugye van is a kedves ügyfél, amennyiben néhol mégis "ha"-val kezdődik minden mondat...

#2023 Felhasználó inaktív   mexel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 21. 22:32

Idézet: Taddeus - Dátum: 2008. jan. 21., hétfő - 23:14

úgy látom nem volt világos a hozzászólásom. én értem a kiemelt szavak jelentését, csak ha már arról van szó, hogy kinek mihez van joga, és mik a kötelezettségei, akkor ugye köztudott, hogy azokban a dokumentumokban, amik ezeket szabályozzák, nem "ha"-val kezdődik minden tagmondat, mert ez így mint látszik elég szubjektív, és nagy sz@rban lennék, ha így néznének ki mondjuk a PTK, FVF, NHH és egyéb 3betűs intézmények kiáltványai, mint ahogy ugye van is a kedves ügyfél, amennyiben néhol mégis "ha"-val kezdődik minden mondat...

Nem értem pontosan mit akarsz kihozni a dologból, de ahogy észrevetted, azért írtam hogy olyasmi, mert teljesen pontatlanul idéztem, nem is foglalkoztam nagyon a dologgal, nem érdekelt. Csak annyit akartam érzékeltetni a kiírásból, hogy ha jól értelmeztem,  elvileg rugalmasan kezelik a sok ügyfelet, hiszen ha szükséges tovább is maradnak 17h után is. Viszont fél 5-öt jelöltek meg a sorszámok kiadásának a végére (érthetően, hogy ne legyenek ott éjfélig). Ennek ellenére 16h után 3 perccel vége volt a jóvilágnak, ajtók zárodnak :) A rugalmasság most az ajtón kívül maradt, elvégre is influenzajárvány is van.

#2024 Felhasználó inaktív   killa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 21. 22:33

Idézet: Taddeus - Dátum: 2008. jan. 21., hétfő - 22:14

Objektíven meg nem lehet. 10 ügyfél ...15, hány nm-es irodában?Az efi bemegy, ezt látja, elhiszi.

Szerkesztette: killa 2008. 01. 21. 22:44 -kor

#2025 Felhasználó inaktív   mexel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 21. 22:58

Idézet: Jahno - Dátum: 2008. jan. 21., hétfő - 22:12

A cigányozást benéztem, félreértettem a fentebbi hsz-emben, azt nem kérem ki magamnak, azért megkövetlek, bocs, csak hirtelen rosszul olvastam.  :)

#2026 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 21. 23:00

Idézet: mexel - Dátum: 2008. jan. 21., hétfő - 21:47

ez nem egy magánház, hanem egy szolgáltató.

Miért akartak engem kizárni (és a többieket)? Nem ingyen kapom a szolgltatást, hanem fizetek érte. Munkidőben voltak, nem volt sok ügyfél,

Hát, ha ott megkérdezed, hogy miért nem engednek be, akkor talán okosabb is lehetnél. Amúgy lehet a tisztifőorvos csukta be, mert TBC járvány volt az irodában  :Đ

De mondom, legközelebb próbáld meg a Wigwamban, vagy egyéb combosabb helyen.
Make love not Wor.

#2027 Felhasználó inaktív   mexel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 21. 23:05

Idézet: Jahno - Dátum: 2008. jan. 22., kedd - 0:00

Hát, ha ott megkérdezed, hogy miért nem engednek be, akkor talán okosabb is lehetnél. Amúgy lehet a tisztifőorvos csukta be, mert TBC járvány volt az irodában  :Đ

De mondom, legközelebb próbáld meg a Wigwamban, vagy egyéb combosabb helyen.

Megkérdeztük, mégpedig udvariasan. A válasz volt lehangoló. Ahová pedig nem engednének be oda nem kívánkozom a combos helyek közül. Régen a RockCaféba sem engedtek be mindenkit, míg egyszer melléfogtak. Az Angol RockCafé hálózat tulajait is el akarták küldeni a francba  :D

#2028 Felhasználó inaktív   Naszta 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 01. 22. 00:41

Megoldás: NHH. Nem az ajtó. Ettől még persze vérlázító... :rolleyes:

#2029 Felhasználó inaktív   Nezelodo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 22. 02:16

ASZF-bol:

[code}
A szolgáltató köteles gondoskodni arról, hogy ügyfeleit, azaz a szolgáltatást igénybevev elfizetket,
igénylket, stb., a szolgáltató által megadott ügyfélszolgálati idben indokolatlan várakozás nélkül
kiszolgálja.

[...]

A szolgáltató ügyfélszolgálati irodáiban a személyes ügyfélfogadást, valamint ügyfélszolgálatának telefonon,
telefaxon való elérhetségét biztosítja az elfizetk számára.
[/code]

nekem ebbol nem az jon le, hogy egy biztonsagi or kegyeskedjen keresetlen szavakkal kerites mogul elhajtani az egy oraval zaras elott megjelenteket. Es hat a szolgaltatot bizonyos ugyfelszam elerese utan igen szigoruan kotelezik az ugyfelszolgalat komolyan vetelere a vonatkozo torvenyeink. Ezt pedig az UPC mar reges-reg elerte.

Kapuba beekelodni sem oke, de bizonyos korulmenyek kozott megfelelo reakcio lehet, a fenti eset szerintem kiprovokalta ezt az eljarast.

ui: sajnos az idezetben a pdf-web attolast kovetoen eltuntek az ő betuk :(

szerk: A szorakozohelyek pedig abszolut indifferensek jelen helyzetben, elvegre nem vagyok vele szerzodeses jogviszonyban, nem fizetek neki havidijat, csak be akarok menni megveretni magam, es esetleg nem tanacsoljak.

Szerkesztette: Nezelodo 2008. 01. 22. 02:19 -kor

Udv: Nezelodo

#2030 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 22. 08:41

Lényeg, hogy telefonon állandóan foglaltak az ügyfélszolgálati munkatársak. Régebben azt hittem, ez akkor van, amikor műszaki problémák vannak, de szervezési okok vannak a háttérben. Pedig a UPC ráadásul még nem is szervezte ki a telefonos ügyfélszolgáltatát, mint más cégek, ezért sem lenne indokolt a hosszabb várakozási idő.
"Légy szerény mint én..."

Téma megosztása:

• (135 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.