Idézet: Jahno - Dátum: 2008. jan. 21., hétfő - 22:12
Aminél előtte közölték, hogy nem mész be, mert nem mész be. Majd amikor a cigénygyerek is be akar slisszolni a bejárati ajtódon, miközben nyitva van, akkor Neked az ugyanúgy érv, hogy "de hát csak belépett egy nyitott ajtón?".
Biztonsági őr sem poénból találja ki, hogy hányan, meg meddig. Vagy egyszer próbáld meg mondjuk ugyanezt előadni a Wigwam ajtajában, akkor csodálkozz. Csodálom, hogy nem vertek le kettőt, meg ha rosszabb kedve van, akkor kihívja a rendőröket, csak gondolom Ő is haza szeretett volna menni, oszt nincs kedve papírmunkázni. Az ilyen barom ügyfelek miatt kellenek már minden sarokra biztonsági őrök, mert a Kentackytól kezdve a bármilyen bankokon át simán elharapózott a randalírozás.
Hm. A cigány hasonlatot és barmozást először is kikérem magamnak, de mivel mindenki magából indul ki így nem akarok leereszkedni erre a szintre. Én még abban a helyzetben sem engedtem meg ilyen stílust magamnak, veled ellentétben, pedig most egy fórumon vagyunk. Beszéltünk már telefonon, akkor teljesen más hangnemben, talán akkor leszűrhetted volna, hogy kivel beszélsz. Ez nem engem minősít most.
Azt is leírtam, hogy el lett poénkodva az a rész amikor beléptem ( röhögés is volt a hátérből) , agresszió nem volt benne, nem volt hangoskodás, a nő kicsit hisztis volt. ( kicsit inkább a DR Kotász jelenetre emlékeztetett a Tanúból) Ráadásul abban az adott helyzetben a kint lévő 5-6 ügyfél min egyetértett ebben, és a kifelé jövők is morogtak a stílus és bejutás miatt. A bentlévő pultnál álló idősebb reklamáló hölgy például már emelt hangon mondta, hogy ne hazudtolják meg amit állít, minden papír őt igazolta mint kiderült. (arról nem beszélve, hogy egy érdeklődőnek, aki azt kérdezte, hogy a chello korlátlan-e, azt válaszolták rezzenéstelen arccal, hogy igen, ez nem olyan mint az adsl, hanem abszolút minden tekinteben korlátlan. Véletlenül sem tették hozzá, hogy a fájlcserét szűrik, a havi adatforgalom pedig átlag 250gb. Ez csak egy kis csúsztatás volt)
A másik, hogy bemegyek-e vagy nem: ez nem egy magánház, hanem egy szolgáltató. Itt nem csak jogaik, hanem köteleségeik is vannak. Ők vállalják az ügyfelekkel való kommunikációt. Jelen esetben ez nem működik. A 1221-et elérni szinte lehetetlen, online chat nem ment. Marad az Ügyfélszolgálat. ha ott is bezárnak mindent, akkor kicsit olyan, mint amikor a bűnös elbújik.
Ha egy étteremben nem úgy viselkednek veled ahogyan akarod, vagy nem engednek be nyitvatartási időben, azzonnal kérheted a vásárlók könyvét, hiszen sérelem ért. A fogyasztóvédők ajánlják is, mert ha elkullogsz, akkor nem derülnek ki a turpisságok és a kiskirályok nagyokká nőnek. Akár diszkriminációra is hivatkozhatsz ha nem engednek be. (ott cigányozhatsz) Jelen esetben mitől más a helyzet? Mert ők a "Nagy" UPC?
Én úgy érzem sérelem ért, és jogomban áll kérni egy jegyzőkönyv felvételét erről, végül is panasztételre hivatkozva akartam bemenni.
Miért kértek sűrűn elnézést, miért magyarázkodtak ha én vagyok a bunkó? (mégegyszer mondom: egy sértő szó sem hangzott el részünkről, nem ordibáltunk, az őrnő viszont annál többet engedett meg magának. Csak tudod lehet diplomatikusan is és finoman valakit úgy elküldeni a pics@ba, hogy alig várja már hogy elmehessen. (Persze lehet, hogy ezt te nem érted, vagy nem ismered. Legalábbis sok hozzászólásodból ez jön le)
Az UPC dolgozók és köztünk egy sértő, és egy hangosabb szó sem esett, kivéve ha a pultnál éppen reklamált valaki az ott lévők közül.
Miért akartak engem kizárni (és a többieket)? Nem ingyen kapom a szolgltatást, hanem fizetek érte. Munkidőben voltak, nem volt sok ügyfél, semmi sem indokolta ezt a kizárást. És mint említettem, előtte kintről beláttunk, és nem nagyon láttunk bent ügyfeleket. Egyszerűen nem volt kedvük többet dolgozni. Ez érthető is lehet. De nem is kötelező ott dolgozni, az ilyen munkahelyek alapvetően stresszforrások.
Csak ha senki nem szól semmit, senki nem ágál, akkor marad a jó magyar szokás. Az ügyfél, vagy a polgár le van sz@rva, fogja be a száját, majd hatalmileg irányítjuk az elvtársat. (pártállástól függetlenül)
Ennyit erről.