HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC chello: bővítések és korlátozások XII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (135 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC chello: bővítések és korlátozások XII. Értékeld a témát: -----

#2101 Felhasználó inaktív   Taddeus 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 01. 24. 12:05

Idézet: CzG - Dátum: 2008. jan. 24., csütörtök - 10:29

Kicsit utánanéztünk az éjszaka a dolgoknak és az ip-k alapján itthoni szolgáltatóktól jön a meglepi folyamatosan. A vírus meg szerencsére ki van zárva mert a Nod32 semmit sem talált és ugyanígy a spyware kereső sem talált semmit sem.

Más nem marad megfogadom a tanácsaitokat és megyek a szolgáltatókhoz. Remélem betudok valakinek fűteni mert nagyon unom azt amit itt megy.

Köszi a segitséget. :) :)

Azt azért vedd figyelembe, hogy koránt sem biztos, hogy szándékosság van a dolog mögött. 90%-ban arról van szó, hogy Gizi néni gépére bejutott vmi trojan/backdoor/stb., ami szórja kifele a packeteket, Gizi néni meg azt se tudja, hogy mi az a trojan, vírusirtó, és számítógép.
Persze ez nem mentesíti attól, hogy tartsa rendben a gépét!
Taddeus - NO MORE PEACE ON EARTH :)

#2102 Felhasználó inaktív   mackosajt111 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 01. 24. 12:06

Idézet: zoli62 - Dátum: 2008. jan. 24., csütörtök - 0:53

Most akkor általános ez az esti éjszakai P2P lassítás? Mert van, aki írja, hogy nála látszik, másnál egyáltalán nem. Esetleg headend-enként is változik? Ez esetben nem igazságos a rendszer.

Nekem nem lassítanak, hanem nemes egyszerűséggel hazavágják a net kapcsolatomat.
És ez csak úgy javul ki, ha az upc-s routert kikapcsolom egy időre - de múlt szombaton ez is kevés volt neki, mert visszakapcsolás után sem tudtam kapcsolódni a netre. 1221-ről kiküldtek volna valakit hozzám, miután fél órát hadováltak össze-vissza. Aztán megint kikapcsoltam 1-2 percre, majd vissza, elmentem egy napra otthonról és vasárnap megint tudtam kapcsolódni.
Szerintettek ilyet lehet csinálni? Más is jár hasonló cipőben?
Nekem úgy tűnt: akkor kezd el szemétkedni a rendszer, ha valami miatt képes lenne tempósabb letöltésre. Tegnap is ezt láttam a p2p kliensemben, mikor pókerezés közben ránéztem egy pillanatra. Aztán jól haza-/szétcseszték a kapcsolatot - miközben több, mint 3 óra után a versenyen amin indultam már épp közelgett a finish és az érdemi money begyűjtésének lehetősége. Még szerencse, hogy van mobilos netem...

Ja, és még annyit, hogy december végén hosszabítotam náluk hűségnyilatozatot, de előtte kisebb csomagra akartam váltani, mondván úgyse töltök le annyit és nem muszáj, hogy olyan gyors legyen. Naná, hogy 1221-ben nem mondtak semmit erre, hanem csak rábeszéltek, hogy maradjak a 10 megabites csomagban, de kétezerrel olcsóbban. Hmmmm :(

Kieg.: Nem szoktam, csak néha torrentezni és az utorrentet használom, de idén ez már a negyedik alkalom, amikor teljesen megszűnt a kapcsolatom. (Volt amikor napokig ment a utorrent és nem volt semmi galiba. Persze lehet hogy azért mert valójában csak vánszorgott...)

Szerkesztette: mackosajt111 2008. 01. 24. 12:13 -kor

#2103 Felhasználó inaktív   Taddeus 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 24. 12:58

Idézet: mackosajt111 - Dátum: 2008. jan. 24., csütörtök - 12:06

Nekem nem lassítanak, hanem nemes egyszerűséggel hazavágják a net kapcsolatomat.
És ez csak úgy javul ki, ha az upc-s routert kikapcsolom egy időre - de múlt szombaton ez is kevés volt neki, mert visszakapcsolás után sem tudtam kapcsolódni a netre. 1221-ről kiküldtek volna valakit hozzám, miután fél órát hadováltak össze-vissza. Aztán megint kikapcsoltam 1-2 percre, majd vissza, elmentem egy napra otthonról és vasárnap megint tudtam kapcsolódni.
Szerintettek ilyet lehet csinálni? Más is jár hasonló cipőben?
Nekem úgy tűnt: akkor kezd el szemétkedni a rendszer, ha valami miatt képes lenne tempósabb letöltésre. Tegnap is ezt láttam a p2p kliensemben, mikor pókerezés közben ránéztem egy pillanatra. Aztán jól haza-/szétcseszték a kapcsolatot - miközben több, mint 3 óra után a versenyen amin indultam már épp közelgett a finish és az érdemi money begyűjtésének lehetősége. Még szerencse, hogy van mobilos netem...

Ja, és még annyit, hogy december végén hosszabítotam náluk hűségnyilatozatot, de előtte kisebb csomagra akartam váltani, mondván úgyse töltök le annyit és nem muszáj, hogy olyan gyors legyen. Naná, hogy 1221-ben nem mondtak semmit erre, hanem csak rábeszéltek, hogy maradjak a 10 megabites csomagban, de kétezerrel olcsóbban. Hmmmm :(

Kieg.: Nem szoktam, csak néha torrentezni és az utorrentet használom, de idén ez már a negyedik alkalom, amikor teljesen megszűnt a kapcsolatom. (Volt amikor napokig ment a utorrent és nem volt semmi galiba. Persze lehet hogy azért mert valójában csak vánszorgott...)

Én csak azt nem értem, hogy ha felhívod a 1221-t, nyilván mert problémád van, és segítséget szeretnél kérni tőlük, akkor mi az oka annak, hogy nem hiszed el, amit mondanak? Te mire jutottál a vizsgálatod során, hol lehet a hiba?

Ha tanácsként elfogadod a hibakeresés lépései ilyen esetben a következők:
Ez tipikus eszköz-hibának tűnik, a routered nem bírja lekezelni a kapcsolatokat, vagy lassú a címfordítási sebessége a procijának, stb. Ezért első lépésben próbáld meg router nélkül. Mivel az informatika a 1-re és 0-ra épül, igen vagy nem, ha így működik, egyértelmű, hogy a router a ludas, ha így se akkor lehet még modemhiba, vagy egyéb, ezt a szolgáltatód tudja megvizsgálni, már ha hiszel nekik. Ha a router a ludas, akkor még mindig frissítheted a firmware-ét.
Amíg ezeket nem végzed el, esélytelen megmondani mi okozza a hibát. Persze lehet vagdalkozni a szemét UPC-re, aki hazavágja a netedet, de ha kiderül, hogy a router a rossz, és a firmware frissítés sem segít, akkor még mindig beszámolhatsz a saját vizsgálatodról a UPC-nek, aki kicserélheti a routert egy másikra, stb.

Üdv,
Taddeus

#2104 Felhasználó inaktív   CzG 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 24. 15:00

Idézet: Taddeus - Dátum: 2008. jan. 24., csütörtök - 13:05

Azt azért vedd figyelembe, hogy koránt sem biztos, hogy szándékosság van a dolog mögött. 90%-ban arról van szó, hogy Gizi néni gépére bejutott vmi trojan/backdoor/stb., ami szórja kifele a packeteket, Gizi néni meg azt se tudja, hogy mi az a trojan, vírusirtó, és számítógép.
Persze ez nem mentesíti attól, hogy tartsa rendben a gépét!

Megmondom őszintén, hogy nem érdekel Gizike néni aki nem ismeri a számitógépet és azt hiszi, hogy ez mentség lehet a hülyeségére. Ha nem ért hozzá akkor ne fizessen elő az internetre és ne használjon számitógépet sem.

Kissé kezd felmenni bennem a pumpa mert tegnap este 23 órától idáig 110 portszkenn volt megint. Persze használhatnék routert is de most pont arra nincs keretem. A régi smc router meg kifeküdt a chello pro-tól. Úgyhogy most megfogalmazom a levélkét a hazai szolgáltatóknak és utána ip csere. Remélem lesz eredmény.

#2105 Felhasználó inaktív   CzG 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 24. 15:41

Szuper... Ip csere sem oldotta meg a problémát. Ezekután lehet még valamit tenni? Beszéljek az Upc-vel hátha tudnak valamit?

#2106 Felhasználó inaktív   Taddeus 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 24. 15:43

Idézet: CzG - Dátum: 2008. jan. 24., csütörtök - 15:00

Megmondom őszintén, hogy nem érdekel Gizike néni aki nem ismeri a számitógépet és azt hiszi, hogy ez mentség lehet a hülyeségére. Ha nem ért hozzá akkor ne fizessen elő az internetre és ne használjon számitógépet sem.

Ezt megértem. Csak sajnos ehhez nem kell jogosítvány, mint az autóvezetéshez. Majd talán akkor lesz itt is rend, ha bevezetik a zero-toleranciát  :)

Idézet

Kissé kezd felmenni bennem a pumpa mert tegnap este 23 órától idáig 110 portszkenn volt megint. Persze használhatnék routert is de most pont arra nincs keretem. A régi smc router meg kifeküdt a chello pro-tól. Úgyhogy most megfogalmazom a levélkét a hazai szolgáltatóknak és utána ip csere. Remélem lesz eredmény.

Az SMC routerem normál net használat mellett napi 100-150 támadást loggol(portscan,smutf,stb.). Ha megy p2p is, akkor kb. 10x ennyit. Nem bánom, hogy megfogja ezeket. Nem tom a tied milyen SMC volt, de az enyém is haldoklott és csodák csodájára a megoldást egy firmware downgrade! jelentette. Bizony, először upgrade-eltem, na onnantól dobálta 5 percenként el a WAN port a kapcsolatot, de a LAN meg ment. Majd a downgrade után(eredetinél eggyel kisebb verzió) meg simán ment.

Szerkesztette: Taddeus 2008. 01. 24. 15:44 -kor

#2107 Felhasználó inaktív   Taddeus 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 24. 15:52

Idézet: CzG - Dátum: 2008. jan. 24., csütörtök - 15:41

Szuper... Ip csere sem oldotta meg a problémát. Ezekután lehet még valamit tenni?

Mondjuk ez várható volt. Attól nem oldódik meg a probléma, mert elfutunk előle(képletesen szólva). A te eddigi IP-det most megkapja Jóskapista, majd szenved vele Ő, te meg most megkaptad Jancsipityu IP-jét, aki szintén ezzel szívott eddig. Megoldást router jelenthet, vagy linux, vagy memóriabővítés, vagy másik tűzfal...

Idézet

Beszéljek az Upc-vel hátha tudnak valamit?

Nincs értelme beszélned velük. A hálózati támadással csak a szolgáltató fog foglalkozni, akinek a hálózatából kiindul, ezért kell ott jelentened, mert az a gép a ludas, koppintson az orrára a szolgáltató. A UPC viszont nem fog rákoppintani egy pl. interware-es IP-re, mert sem joga, sem lehetősége nincs rá, mintahogy ez fordítva is igaz. Sajnos nekem a Fibernettel és a datanettel sok negatív tapasztalatom van e téren, konkrétan le se **** a bejelentéseimet. Remélem onnan nem sok IP-d van.

#2108 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 01. 24. 17:05

Idézet: ladminka - Dátum: 2008. jan. 24., csütörtök - 9:10

Nem szeretnék erről oldalakon keresztül vitázni, a p2p priorizálásnak ehhez semmi köze. Próbáld meg router nélkül, másik oprendszerrel, másik NIC, másik driver... Add le hibára, kérj laptopos mérést, modemcserét. Nem a p2p priorizálás miatt van.

Szerintem is meghaltam szólt igazat, a 1026, 1027 99%, hogy vírus műve. A 21-es porton is jó szokás a betörési kísérlet (ez eseben a 22-es portot meg hiányolom a listából).
IP cím + www.ripe.net, aztán levél a szolgáltatónak, hogy támadják a gépedet. (loggal együtt) Amúgy az időpontokat elnézve, annyira nem vészes a dolog, hogy komolyan aggódnod kellene.

Nem is kell vitázni, azóta már gép (és OS) csere is volt, full ugyan ez a dolog. Megoldottam szolgáltatóváltással, amint bekötik, meglátjuk, hogy ott is szakadni fog-e a net p2p alatt...
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#2109 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 01. 24. 17:11

Idézet: Taddeus - Dátum: 2008. jan. 24., csütörtök - 15:43

Az SMC routerem normál net használat mellett napi 100-150 támadást loggol

Ha még szolgáltatás is futna mögötte, akkor még durvább lenne, de ez a 150 ez nekem nagyon kevésnek tűnik :-o Persze nem baj, maradjon csak ennyi. Spamokról nem is beszélve, nagyvasamon a levelek 90%-a spam :-(
Make love not Wor.

#2110 Felhasználó inaktív   CzG 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 24. 17:24

Idézet: Taddeus - Dátum: 2008. jan. 24., csütörtök - 16:52

Mondjuk ez várható volt. Attól nem oldódik meg a probléma, mert elfutunk előle(képletesen szólva). A te eddigi IP-det most megkapja Jóskapista, majd szenved vele Ő, te meg most megkaptad Jancsipityu IP-jét, aki szintén ezzel szívott eddig. Megoldást router jelenthet, vagy linux, vagy memóriabővítés, vagy másik tűzfal...

Nincs értelme beszélned velük. A hálózati támadással csak a szolgáltató fog foglalkozni, akinek a hálózatából kiindul, ezért kell ott jelentened, mert az a gép a ludas, koppintson az orrára a szolgáltató. A UPC viszont nem fog rákoppintani egy pl. interware-es IP-re, mert sem joga, sem lehetősége nincs rá, mintahogy ez fordítva is igaz. Sajnos nekem a Fibernettel és a datanettel sok negatív tapasztalatom van e téren, konkrétan le se **** a bejelentéseimet. Remélem onnan nem sok IP-d van.

Na akkor cumi van mert sok a fiberes ip cím. Tehát a tapasztalataid szerint tojni fognak a levélre? Ez nagyon nem jó hír.

Az smc meg a sebességtől feküdt ki. Elég régi darab sajna. Így kénytelen leszek egy újat venni ami bírja a 20 megás netet. A tűzfal meg az Outpost firewall. Eddig ez vállt be a legjobban, így nem szívesen cserélném le másra.

Szerkesztette: CzG 2008. 01. 24. 17:28 -kor

#2111 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 24. 17:30

Idézet: CzG - Dátum: 2008. jan. 24., csütörtök - 17:24

Na akkor cumi van mert sok a fiberes ip cím. Tehát a tapasztalataid szerint tojni fognak a levélre? Ez nagyon nem jó hír.

Fiberesek még a 3 napos leállásra is tojnak :-) Másrészt szolgáltatói oldalon elég komoly infrastruktúrát igényel az ezekkel való szopakodás, oszt én is szoktam mondani, hogy ez az "internettel jár".
Make love not Wor.

#2112 Felhasználó inaktív   CzG 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 24. 17:34

Idézet: Jahno - Dátum: 2008. jan. 24., csütörtök - 18:30

Fiberesek még a 3 napos leállásra is tojnak :-) Másrészt szolgáltatói oldalon elég komoly infrastruktúrát igényel az ezekkel való szopakodás, oszt én is szoktam mondani, hogy ez az "internettel jár".

Az az igazság, hogy én elhiszem, hogy ez az internettel jár de én nem tolerálom azt, hogy csesztetik a gépemet. Gondolom Te sem. :) Azért elvárható lenne a szolgáltatóktól, hogy kicsit figyeljenek már oda, hogy épp kikből csinálnak zombit nem? Vagy csak én vagyok ennyire naív? A tavalyi upc-s portszkennes balhé jut az eszembe erről ami a Homáron volt. Ha az Upc képes lépni akkor a többiek miért nem?

#2113 Felhasználó inaktív   Taddeus 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 24. 17:39

Idézet: Jahno - Dátum: 2008. jan. 24., csütörtök - 17:11

Ha még szolgáltatás is futna mögötte, akkor még durvább lenne, de ez a 150 ez nekem nagyon kevésnek tűnik :-o Persze nem baj, maradjon csak ennyi. Spamokról nem is beszélve, nagyvasamon a levelek 90%-a spam :-(

A spam az más tészta, sajna nálam is van belőle bőven...

#2114 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 24. 17:41

Idézet: CzG - Dátum: 2008. jan. 24., csütörtök - 17:34

Az az igazság, hogy én elhiszem, hogy ez az internettel jár de én nem tolerálom azt, hogy csesztetik a gépemet. Gondolom Te sem. :) Azért elvárható lenne a szolgáltatóktól, hogy kicsit figyeljenek már oda, hogy épp kikből csinálnak zombit nem?

Aztán ha meg UPC letiltja a 135-öt, akkor megy az anyázás. Addig meg körbekarika, aki rendesen lépni mer, azt elküldik a júzerek a kurvannyába, mert miért hívjon gépet rendbetenni szakembert jó pénzért, aztán 2 nap alatt megint összebassza, aztán úgyis a szolgáltató lesz a hülye, mert, mint UPC-s topikban is olvastad, vevőnek mindig igaza vanik...

Néha 1-1 zombit kihúznak, letiltanak, aztán majd lesz valami. Ha konkrétan megaszondom, akkor azért szoktak lépni.
Make love not Wor.

#2115 Felhasználó inaktív   Taddeus 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 24. 17:44

Idézet: Jahno - Dátum: 2008. jan. 24., csütörtök - 17:30

Ez is egy álláspont...meg az is, hogy van olyan nézet, miszerint kötelessége lenne fellépni a szolgáltatónak, mert ha nem teszi Xórán belül akkor a közvetett felelősséget nem tudja lemosni magáról, és közvetlenné válik. NHH a szolgáltatókkal közösen alkozja meg azt az ISZT mellékletet, amely minden ISP ÁSZF-jében ott van, és bizonyos mértékű fellépésre kötelezi. Ezért van, hogy sok szolgálatató alapból tilt bizonyos, vírusszerette portokat. Persze a 21-es és a magasportok nem tartoznak ide, ugyebár, ezért nyalóka az ilyen attack...

#2116 Felhasználó inaktív   CzG 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 24. 17:45

Idézet: Jahno - Dátum: 2008. jan. 24., csütörtök - 18:41

Aztán ha meg UPC letiltja a 135-öt, akkor megy az anyázás. Addig meg körbekarika, aki rendesen lépni mer, azt elküldik a júzerek a kurvannyába, mert miért hívjon gépet rendbetenni szakembert jó pénzért, aztán 2 nap alatt megint összebassza, aztán úgyis a szolgáltató lesz a hülye, mert, mint UPC-s topikban is olvastad, vevőnek mindig igaza vanik...

Néha 1-1 zombit kihúznak, letiltanak, aztán majd lesz valami. Ha konkrétan megaszondom, akkor azért szoktak lépni.

Szerencsére én nem vagyok egy géptönkretevő fajta, úgyhogy biztos nem fogok anyázni. :) :)

Köszi mindenkitől a segitséget megpróbálok zöldágra vergődni a szolgáltatókkal valahogy. :) Remélem lesz valami siker.

#2117 Felhasználó inaktív   Taddeus 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 24. 17:47

Idézet: Jahno - Dátum: 2008. jan. 24., csütörtök - 17:41

Nomost erről megvan a véleményem. Ha vki gépe azért tolja ki az attackokat, mert a hozzá nem értése miatt, megfertőződött, és melegágya a portscannek, és ezt egy reinstall után 2 nap múlva megint elmondhatja róla, akkor az ilyen usernek majdhogynem mindegy lenne, hogy winfos vagy linux van a gépén. Használni ugyanúgy fogja tudni netezésre, meg letöltésre, meg csevegésre, meg egyebekre, csak mondjuk a linux-szal nem fogja 2 nap után megint broadcastolni a világba a portscant.
Aki meg nem törődik ezzel, azzal lehet szépen lenyomni a netét a sokadik eset után, aztán egyből érdekelni fogja.

#2118 Felhasználó inaktív   Taddeus 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 24. 17:48

Idézet: CzG - Dátum: 2008. jan. 24., csütörtök - 17:45

Szerencsére én nem vagyok egy géptönkretevő fajta, úgyhogy biztos nem fogok anyázni. :) :)

Köszi mindenkitől a segitséget megpróbálok zöldágra vergődni a szolgáltatókkal valahogy. :) Remélem lesz valami siker.

egy kalappal  :up:

#2119 Felhasználó inaktív   Taddeus 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 24. 17:56

Idézet: CzG - Dátum: 2008. jan. 24., csütörtök - 17:34

Azért elvárható lenne a szolgáltatóktól, hogy kicsit figyeljenek már oda, hogy épp kikből csinálnak zombit nem? Vagy csak én vagyok ennyire naív? A tavalyi upc-s portszkennes balhé jut az eszembe erről ami a Homáron volt. Ha az Upc képes lépni akkor a többiek miért nem?

Persze, hogy elvárás mindig van. Node nehogy már a szolgáltatónak legyen érdeke mind a 2-300e ügyfele által használ gépeket figyelgetni. Az ehhez szükséges hw/sw apparát birtokában 5x ennyit fizetne mindenki /hó a netért. Igenis tartsa mindenki a saját gépét rendben! Ha nem megy neki nem gond, majd a szolgáltató jelzi, ha gond van, és akkor nem anyázni kell, hanem körül nézni a házam tájám, ha nekem nem megy, hívni egy szakembert.
A UPC valóban legjobb arányban lép fel a saját statom alapján. Mindig küldöm az ISP-knek a bejelentéseket, és a UPC az egyetlen, aki fellép és válaszol is, mindezt napokon belül. A többi vagy fellép, de nem válaszol, vagy válaszol, hogy majd, aztán semmi, vagy le se...
És persze, ha fel is lép a szolgáltató utána, aki ellen felléptek, már tolja is a homárra a hülyeségét, hogy a szemét UPC csak a hasára bök, és letilt, mert attackolok, mert sajnos ilyet is olvastam a homáron, hogy egyem az ártatlan lelkét :)

#2120 Felhasználó inaktív   CzG 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 24. 18:02

Idézet: Taddeus - Dátum: 2008. jan. 24., csütörtök - 18:56

Persze, hogy elvárás mindig van. Node nehogy már a szolgáltatónak legyen érdeke mind a 2-300e ügyfele által használ gépeket figyelgetni. Az ehhez szükséges hw/sw apparát birtokában 5x ennyit fizetne mindenki /hó a netért. Igenis tartsa mindenki a saját gépét rendben! Ha nem megy neki nem gond, majd a szolgáltató jelzi, ha gond van, és akkor nem anyázni kell, hanem körül nézni a házam tájám, ha nekem nem megy, hívni egy szakembert.
A UPC valóban legjobb arányban lép fel a saját statom alapján. Mindig küldöm az ISP-knek a bejelentéseket, és a UPC az egyetlen, aki fellép és válaszol is, mindezt napokon belül. A többi vagy fellép, de nem válaszol, vagy válaszol, hogy majd, aztán semmi, vagy le se...
És persze, ha fel is lép a szolgáltató utána, aki ellen felléptek, már tolja is a homárra a hülyeségét, hogy a szemét UPC csak a hasára bök, és letilt, mert attackolok, mert sajnos ilyet is olvastam a homáron, hogy egyem az ártatlan lelkét :)

Itt pont az tetszett, hogy az Upc igenis lépett abban az ügyben. Viszont az, hogy minden csökkent értelmi képességű pornó/warezhuszár rászabadult a netre az elmúlt pár évben már egyre kevésbé tetszik. Az ilyenek miatt kell azoknak is szívni akik tudják, hogy a gép karbantartása nem merül ki a monitor leportalanitásában. Komolyan mondom, hogy feketelistát kell ezekről létrehozni és ne kapjanak netet addig amig nem képesek a saját gépükre vigyázni.

Téma megosztása:

• (135 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.