Idézet: zoli62 - Dátum: 2008. jan. 24., csütörtök - 0:53
Most akkor általános ez az esti éjszakai P2P lassítás? Mert van, aki írja, hogy nála látszik, másnál egyáltalán nem. Esetleg headend-enként is változik? Ez esetben nem igazságos a rendszer.
Nekem nem lassítanak, hanem nemes egyszerűséggel
hazavágják a net kapcsolatomat.
És ez csak úgy javul ki, ha az upc-s routert kikapcsolom egy időre - de múlt szombaton ez is kevés volt neki, mert visszakapcsolás után sem tudtam kapcsolódni a netre. 1221-ről kiküldtek volna valakit hozzám, miután fél órát hadováltak össze-vissza. Aztán megint kikapcsoltam 1-2 percre, majd vissza, elmentem egy napra otthonról és vasárnap megint tudtam kapcsolódni.
Szerintettek ilyet lehet csinálni? Más is jár hasonló cipőben?
Nekem úgy tűnt: akkor kezd el szemétkedni a rendszer, ha valami miatt képes lenne tempósabb letöltésre. Tegnap is ezt láttam a p2p kliensemben, mikor pókerezés közben ránéztem egy pillanatra. Aztán jól haza-/szétcseszték a kapcsolatot - miközben több, mint 3 óra után a versenyen amin indultam már épp közelgett a finish és az érdemi money begyűjtésének lehetősége. Még szerencse, hogy van mobilos netem...
Ja, és még annyit, hogy december végén hosszabítotam náluk hűségnyilatozatot, de előtte kisebb csomagra akartam váltani, mondván úgyse töltök le annyit és nem muszáj, hogy olyan gyors legyen. Naná, hogy 1221-ben nem mondtak semmit erre, hanem csak rábeszéltek, hogy maradjak a 10 megabites csomagban, de kétezerrel olcsóbban. Hmmmm
Kieg.: Nem szoktam, csak néha torrentezni és az utorrentet használom, de idén ez már a negyedik alkalom, amikor teljesen megszűnt a kapcsolatom. (Volt amikor napokig ment a utorrent és nem volt semmi galiba. Persze lehet hogy azért mert valójában csak vánszorgott...)
Szerkesztette: mackosajt111 2008. 01. 24. 12:13 -kor