Idézet: Nagy Sarga Domper - Dátum: 2008. jan. 11., péntek - 20:39
...viszont nem ösztönöz újabb hűség aláírására.
Igazán UPC párti vagyok, de most be vagyok pöccenve. (majd lehiggadok)
Épp most mondtam le a telefont.
Ide talán OFF, de okulásul:
Decemberben nagynehezen kisírtam a TV családi kedvezményt, amit több, mint tíz év előfizetői viszony után sem akartak megadni. Majd egy másik ügyfélszolga rögtön megadott, amikor közöltem, hogy jó lesz nekem a hazai csomag is.
A chello plus mellé kaptam ajándékba a telefon előfizetést (amire ugyan nem volt szükségem, de ugye, ha ingyé van...), ami 2007 dec 31-ig volt ingyenes, így a ma kézhez kapott számlán ott virít a 2400 Ft előfizetési díj, miközben a menetközben proffá avanzsált plusomra, amihez az ingyenes telefonelőfizetés járt októberig ketyeg a hűség. 18 perc zenehallgatás után egy kedves hölgy közölte, hogy nem tehet az érdekemben semmit, de amikor megemlítettem, hogy akkor lemondom, kapcsolt egy kollégát, aki már felajánlotta egyéves hűségre 1000 Ft-ért az előfizetést. Közöltem vele, hogy a hűség ellenére úgy, ahogy van felmondom az egész UPC- hóbelevancot (inkább visszafizetem a babaruhát), mert telefon nélkül is 15360+3900=19260Ft-ot fizetek a UPC-nek, amikor a Digi kábel itt kopogtat az ajtómon 4500+2700=7200Ft-ért, azaz
12060Ft-al ólcsóbban. Ráadásul 20/20-as nem priorizált netet ad a 20/1-es ellenében. Végül egyenlőre, csak a telefont mondtam le, de erősen gondolkodok a UPC lapátra tételén. A srác rögtön a Digi és a UPC technológiai különbségeivel akarta megmagyarázni az árkülönbséget és azt bizonygatta, hogy a Digi sem fogja tudni tartani ezt az árat sokáig. Viszont amikor közöltem vele, hogy bár tisztában vagyok a technológiabeli különbségekkel (noh ez kamu volt) és magam sem jósolok, hosszú életet a Diginek (ez viszont nem kamu), de mondja már meg nekem, hogy mindez engem előfizetőt miért érdekelne, akkor nagyokat hallgatott.
ON
Most már kicsinyt megnyugodtam és józan ésszel nem szívesen váltanék, de nem vagyok benne biztos, hogy nem teszem meg. Hacsak meg nem keresnek valami ellenállhatatlan ajánlattal. Mert annak ellenére, hogy minden elérhetőségem megvan a UPC-nél, a srác csak elkérte a mobilszámomat.
Szerkesztette: ufonauta 2008. 01. 14. 21:19 -kor