Idézet: Adam84 - Dátum: 2008. febr. 19., kedd - 12:48
Bár nem vagyok NSD, de ez szerintem annak köszönhető, hogy néhány (pár tíz) elvonási tünetekkel küzdő torrent-guru éjfél után is bekapcsolva hagyja a torrent progit, amikor ugyebár közel sem olyan erős a korlátozás mint napközben, és emiatt az adott node-on lévő összes előfizető webezése lelassul/szakadozik.
persze.. fél1kor az egész város elindította a torrentkliensét, és én lenullázódtam p2p ügyileg, 1 perc múlva meg mindenki kikapcsolta a torrentkliensét..
a p2p lassult le illetve megállt, a web úgy száguldott, hogy bixben, vagy koliban ülve szokott így menni..
félreforgattad picit....
"el lenne engedve a p2p gyeplője"... óhe, téged megvett a upc, vagy mi van?
felejtsük el picit a p2p-t: van olyan hogy iphoneon nézi haverom a youtube-ot, miközben próbálok kifelé küldeni emailt, szól a webrádió, és megy egy webes letöltés szigorúan 1db szálon 200k-val..
ez is szétlapítja a vonalat, megeszi a teljes sávszélt, dehát EZÉRT FIZETEK nekik te majomtóni. utána meg lehet hogy elhagyjuk a lakást, és 1 napig vissza sem térünk: hagyjuk a többi "szegény hányattatott sorsú" előfizetőt is netezni... most kérdeztem körbe a házban, ők már csak msnezni mernek mikor én otthon vagyok, nehogy megzavarják a tevékenységemet és teleírjak 10 fórumoldalt.
gondolkodtam én 10 megás vonalon is, de mostmár az 5 megásat is megbántam, már csak a napi többszöri szakadás miatt is.

ha az előbb felsorolt teljesen hétköznapi netes tevékenységeket pedig nem tudom megtenni déli harangszó közben, akkor ez a szolgáltatás szar. írják ki, hogy mindenféle limitálások vannak, és lépjek ki az msnből is email küldés előtt...
más vonalakon tudtam hasonlókat csinálni eddig, a jelenlegin nem tudom. a többi engem nem érdekel..
te hogyan reagálnád le, ha fizetnél havidíjat a mobiltelefonálásért, és gyakran a szolgáltatói logo is eltűnne a készülékről, nem tudnál kifelé hívni 3ból 2szer és hasonlók?
a legjobb megoldás pedig a sávszélesség vásárlása. csak az milliókba kerül, és kemény valutában kifejezve. reklámra meg kukában landoló szórólapokra úgy veszem észre futja, sávra nem.
Szerkesztette: deuce 2008. 02. 19. 12:40 -kor