Ismételet panasszal fordultam a UPC ügyfélszolgálata fele a Sodexho Pass Internet utalványok elszámolását követően.
A UPC ügyfélszolgálata a 30 napos bejelentési, számlareklamációs kérelmemre nem válaszolt.
2008 január 1-től hivatalosan a sodexhopass@upc.hu, az az a UPC által meghatározott e-mailcímen egyelíteném ki az előfizetésemet.
A UPC még a fáradtságot sem veszi, hogy válaszra méltatná ez elküldött hivatalos, és álatala megjelölt e-mailcímre érkező levelek megválaszolását!!
2008 február hónapban azért kellett készpénzben is kiegyenlítenem az internet előfizetési számlámat, mert a UPC nem tudta időben feldolgozni az általam időben beküldött Sodexho Pass kódokat. A január 8-én beküldött kódokat február 11-én igazolták vissza, és hibásan!!
A Sodexho Pass internet utalványok elfogadási helyeként megjelölt UPC magyarország Kft ugyanúgy köteles elfogadni, mint bármely más magyarországi szerződött partner!!
http://www.upc.hu/internet/utalvany/
Ezért a UPC magyarország Kft -vel szemben az NHH-nál, az APEH -nél panaszt fogok emelni, és kártérítést, illetve jóváírást követelek!!
A UPC nem rendelkezik olyan jogokkal, hogy az ÉN pénzemet kamatoztassa, mert nem tudja, vagy nem akarja, csak a számlázási időszak végén jóváírni az előre befizetett utalványokat. Továbbá feltételezem ezek után azt is, hogy a hűségszerződés lejártának határideje közeledtével olyan magatartást tanúsít, hogy más szolgáltatónál ne tudjak szerződést kötni, mivel az általam befizetett összeg nagyobb, mint ami a hűségidő lejártáig szól.