HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC chello: bővítések és korlátozások XII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (135 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 125
  • 126
  • 127
  • 128
  • 129
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC chello: bővítések és korlátozások XII. Értékeld a témát: -----

#2521 Felhasználó inaktív   deuce 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 02. 19. 17:24

Idézet: moq - Dátum: 2008. febr. 19., kedd - 16:12

én meg ismertelek téged pár évvel ezelőtt és már akkor is szerettél nagyokat mondani ;)

ok, ebből a mondatból valóban kihagytam pár csokor jelzőt.
pl az "évek múlva" és hasonlókat.. :D de a sebességeket komolyan vette T-Com mindig, mert nem akart "népfelkelést", na meg leginkább neki van pénze sávra ebben az országban.
az ún. "hevijúzerek" közül is először elkezdtek szerződéstbontogatni a havonta 500-600gigát forgalmazókkal, nem az volt, hogy bebüntették az összes usert spórolásképpen..

#2522 Felhasználó inaktív   meghaltam 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 19. 17:42

Idézet: Falánk - Dátum: 2008. febr. 19., kedd - 15:14

De miután max. van mindenből így nem tudtam.

/OFF

hu vagy a nevedhez  :Đ

/ON

#2523 Felhasználó inaktív   deuce 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 19. 19:12

Idézet: moq - Dátum: 2008. febr. 19., kedd - 16:12

én meg ismertelek téged pár évvel ezelőtt és már akkor is szerettél nagyokat mondani ;)

én nem tudok valakit "pár évvel ezelőtt" ismerni, én legfeljebb pár éve tudok ismerni valakit...  :rolleyes:
btw ha ismernél, és én is téged akkor leírhatnád egy pü-ben ki vagy, mert így csak egy ismeretlen nicket látok és a visszanézett hozzászólásaidból azt merem következetni én is (mint pár oldallal korábban egy fórumtársam), hogy valami upc-s majom vagy, aki nem bírta tovább beszólás nélkül a JOGOS SAVAT.

tanulj magyar nyelvet inkább, hazugozni meg a cégedet hazugozd le, aki eladja sokmegásnak a netet, aztán töredékén működik és szándékosan van így beállítva, illetve mindenkinek.  :down:

bár a T-Com sem vállalja már a sebességgaranciát úgy, mint régen, de a mai napig bármelyik adsl elé leülök mindig hozza a sávot, érdekes..

#2524 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 19. 20:06

Idézet: deuce - Dátum: 2008. febr. 19., kedd - 20:12

én nem tudok valakit "pár évvel ezelőtt" ismerni, én legfeljebb pár éve tudok ismerni valakit...  :rolleyes:
btw ha ismernél, és én is téged akkor leírhatnád egy pü-ben ki vagy, mert így csak egy ismeretlen nicket látok és a visszanézett hozzászólásaidból azt merem következetni én is (mint pár oldallal korábban egy fórumtársam), hogy valami upc-s majom vagy, aki nem bírta tovább beszólás nélkül a JOGOS SAVAT.

tanulj magyar nyelvet inkább, hazugozni meg a cégedet hazugozd le, aki eladja sokmegásnak a netet, aztán töredékén működik és szándékosan van így beállítva, illetve mindenkinek.  :down:

bár a T-Com sem vállalja már a sebességgaranciát úgy, mint régen, de a mai napig bármelyik adsl elé leülök mindig hozza a sávot, érdekes..

Jaj, ne kapd így fel a vizet... :p A "pár évvel ezelőtt ismertelek" azt jelenti, hogy valaha tartottuk a kapcsolatot, szerintem rendben van nyelvtanilag. A cégemet lehazugozhatom, de nem a UPC az (ha nagyon előtör belőled a holmesi véna, nézz messzebb vissza és rájössz mennyit szidtam én is anno). Röviden ennyi, hosszan meg nem érdemes veled foglalkozni :p
Nem azért vagyok vegetáriánus, mert szeretem az állatokat, hanem azért, mert gyűlölöm a növényeket.

#2525 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 19. 20:40

Idézet: deuce - Dátum: 2008. febr. 19., kedd - 19:12

Tudom, hogy nem osztottatok lapot, de mégis: ez a stílus nem nagyon volt eddig errefelé divat, kár lenne, ha elmennénk ebbe az irányba.

A másik: szerintem mindenki a maga háza táján söpörjön. Ha már magyar nyelvtant emlegetsz, akkor bizonyára tudsz arról is, hogy nagybetűvel szokás kezdeni a mondatokat.
Papesz

#2526 Felhasználó inaktív   Tom-y 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 19. 21:24

OFF:
Holnapra +lesz a 20/20-as digis netem.Tegnap megrendeltem,holnap bekötik.(némi rásegítéssel)
Aztán lesz ereszd el a hajam. :Đ

#2527 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 02. 19. 21:32

Idézet: Tom-y - Dátum: 2008. febr. 19., kedd - 21:24

OFF:
Holnapra +lesz a 20/20-as digis netem.Tegnap megrendeltem,holnap bekötik.(némi rásegítéssel)

Kérdés mi lesz a lépcsőház aljában, mert ilyen netből 15 ember le tud terhelni egy átlag 200-300ezres switchet.
Make love not Wor.

#2528 Felhasználó inaktív   Tom-y 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 19. 21:40

Idézet: Jahno - Dátum: 2008. febr. 19., kedd - 21:32

Kérdés mi lesz a lépcsőház aljában, mert ilyen netből 15 ember le tud terhelni egy átlag 200-300ezres switchet.

17 lakásos társasházban lakom.Információm szerint egy lépcsőházra 100 megabites vonal jut.10 emeletesben biza lehet lassulás.De ettől egyenlőre nem félek.

#2529 Felhasználó inaktív   Lazsa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 19. 21:48

Ismételet panasszal fordultam a UPC ügyfélszolgálata fele a Sodexho Pass Internet utalványok elszámolását követően.
A UPC ügyfélszolgálata a 30 napos bejelentési, számlareklamációs kérelmemre nem válaszolt.
2008 január 1-től hivatalosan a sodexhopass@upc.hu, az az a UPC által meghatározott e-mailcímen egyelíteném ki az előfizetésemet.
A UPC még a fáradtságot sem veszi, hogy válaszra méltatná ez elküldött hivatalos, és álatala megjelölt e-mailcímre érkező levelek megválaszolását!!
2008 február hónapban azért kellett készpénzben is kiegyenlítenem az internet előfizetési számlámat, mert a UPC nem tudta időben feldolgozni az általam időben beküldött Sodexho Pass kódokat. A január 8-én beküldött kódokat február 11-én igazolták vissza, és hibásan!!

A Sodexho Pass internet utalványok elfogadási helyeként megjelölt UPC magyarország Kft ugyanúgy köteles elfogadni, mint bármely más magyarországi szerződött partner!! http://www.upc.hu/internet/utalvany/

Ezért a UPC magyarország Kft -vel szemben az NHH-nál, az APEH -nél panaszt fogok emelni, és kártérítést, illetve jóváírást követelek!!

A UPC nem rendelkezik olyan jogokkal, hogy az ÉN pénzemet kamatoztassa, mert nem tudja, vagy nem akarja, csak a számlázási időszak végén jóváírni az előre befizetett utalványokat. Továbbá feltételezem ezek után azt is, hogy a hűségszerződés lejártának határideje közeledtével olyan magatartást tanúsít, hogy más szolgáltatónál ne tudjak szerződést kötni, mivel az általam befizetett összeg nagyobb, mint ami a hűségidő lejártáig szól.
Keeping the funk alive

#2530 Felhasználó inaktív   Lazsa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 19. 21:55

NSD vélemény???????
Keeping the funk alive

#2531 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 02. 20. 00:13

Idézet: Lazsa - Dátum: 2008. febr. 19., kedd - 21:55

NSD vélemény???????

Így cirka 7 perc alatt?
Make love not Wor.

#2532 Felhasználó inaktív   Adam84 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 20. 06:17

Idézet: Lazsa - Dátum: 2008. febr. 19., kedd - 21:48

Ismételet panasszal fordultam a UPC ügyfélszolgálata fele a Sodexho Pass Internet utalványok elszámolását követően.
A UPC ügyfélszolgálata a 30 napos bejelentési, számlareklamációs kérelmemre nem válaszolt.
2008 január 1-től hivatalosan a sodexhopass@upc.hu, az az a UPC által meghatározott e-mailcímen egyelíteném ki az előfizetésemet.
A UPC még a fáradtságot sem veszi, hogy válaszra méltatná ez elküldött hivatalos, és álatala megjelölt e-mailcímre érkező levelek megválaszolását!!
2008 február hónapban azért kellett készpénzben is kiegyenlítenem az internet előfizetési számlámat, mert a UPC nem tudta időben feldolgozni az általam időben beküldött Sodexho Pass kódokat. A január 8-én beküldött kódokat február 11-én igazolták vissza, és hibásan!!

A Sodexho Pass internet utalványok elfogadási helyeként megjelölt UPC magyarország Kft ugyanúgy köteles elfogadni, mint bármely más magyarországi szerződött partner!! http://www.upc.hu/internet/utalvany/

Ezért a UPC magyarország Kft -vel szemben az NHH-nál, az APEH -nél panaszt fogok emelni, és kártérítést, illetve jóváírást követelek!!

A UPC nem rendelkezik olyan jogokkal, hogy az ÉN pénzemet kamatoztassa, mert nem tudja, vagy nem akarja, csak a számlázási időszak végén jóváírni az előre befizetett utalványokat. Továbbá feltételezem ezek után azt is, hogy a hűségszerződés lejártának határideje közeledtével olyan magatartást tanúsít, hogy más szolgáltatónál ne tudjak szerződést kötni, mivel az általam befizetett összeg nagyobb, mint ami a hűségidő lejártáig szól.

Hmmm, h a sodexhopass@upc.hu-ra küldted, akkor ne is nagyon várj választ, mert a sodexhoutalvany@upc.hu-ra kell küldeni a kódokat.
Ha nem kaptál visszaigazoló emailt az elküldés utáni pár percben, akkor azt bizony meg se kapta a upc ...

Az általad belinkelt oldalon is sodexhoutalvany@upc.hu szerepel ...  :rolleyes:

#2533 Felhasználó inaktív   meghaltam 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 20. 07:42

Idézet: Tom-y - Dátum: 2008. febr. 19., kedd - 21:24

OFF:

jol hangzik  :up:  egyik munkatarsam debrecenben lassan masfel eve digizik, szinten 20/20. jelenleg 60/60 ami valosan jon is neki :D viszont szakadozik es csomagveszit  :rolleyes:

#2534 Felhasználó inaktív   Lazsa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 20. 07:51

Idézet: Adam84 - Dátum: 2008. febr. 20., szerda - 7:17

Hmmm, h a sodexhopass@upc.hu-ra küldted, akkor ne is nagyon várj választ, mert a sodexhoutalvany@upc.hu-ra kell küldeni a kódokat.
Ha nem kaptál visszaigazoló emailt az elküldés utáni pár percben, akkor azt bizony meg se kapta a upc ...

Az általad belinkelt oldalon is sodexhoutalvany@upc.hu szerepel ...  :rolleyes:

Hja, igen oda küldtem, csak itt elírtam, és kaptam is visszaigazolást, hogy megkapták, csak éppen nem dolgozzák fel időben
Keeping the funk alive

#2535 Felhasználó inaktív   adam.k 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 20. 08:20

Idézet: Fenyő - Dátum: 2008. febr. 19., kedd - 11:22

Azonkívül az sem mind1, hogy ha pld a vidéki rokonomnak szeretnék elküldeni egy családi videót, ami néhány DVD-n van, hogy az néhány óra vagy több hét alatt ér át.

Ne becsuljuk le az autopalyan szaguldo, kazettakkal megrakott furgon savszelesseget.

#2536 Felhasználó inaktív   Kr3w 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 20. 09:26

Idézet: adam.k - Dátum: 2008. febr. 20., szerda - 9:20

Ne becsuljuk le az autopalyan szaguldo, kazettakkal megrakott furgon savszelesseget.

De annak több órás pingje is lehet :D

Szerkesztette: Kr3w 2008. 02. 20. 09:26 -kor

#2537 Felhasználó inaktív   Adam84 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 20. 09:53

Idézet: Lazsa - Dátum: 2008. febr. 20., szerda - 7:51

Hja, igen oda küldtem, csak itt elírtam, és kaptam is visszaigazolást, hogy megkapták, csak éppen nem dolgozzák fel időben

Ha budapesti vagy (tehát 11-es számlázási ciklus), akkor a január 8-án elküldött kódokat már nem tudtad volna semmiképp se a januári számládon érvényesíteni, hiszen az már január 5. körül elkészült.
Fel is van tüntetve a honlapon az információ erre vonatkozóan:

"Az utalvány jóváírásának időpontja függ a UPC számlázási ciklusától, így előfordulhat, hogy a beváltás csak a következő számláján érvényesíthető. A már kiállított és kiküldött számlán szereplő szolgáltatások jóváírása utalvány beváltásával nem lehetséges, a beváltott utalványt csak a következő havi számlán szereplő internetszolgáltatásokra tudjuk jóváírni."

Azt pedig nem igazán értem, hogy hibásan igazolták vissza. Kifejtenéd kicsit bővebben?  :rolleyes:

#2538 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 20. 10:18

Idézet: adam.k - Dátum: 2008. febr. 20., szerda - 8:20

:offtopic:
Én eljuttattam 20 dvd-nyi anyagot 22 óra alatt Ausztráliába. Elég jó sávszélesség?  :D
Ebben volt 2x3 óra szakadás, mert ennyit kellett várni a következő repülőgépre.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#2539 Felhasználó inaktív   Apaxp 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 02. 20. 11:19

Régóta olvasom a hozzászólásokat a korlátozzon vagy nem témában. Véleményem szerint ne. Ha bemegyek egy boltba kenyeret venni és már csak egy kenyér van akkor a mögöttem állónak nem jut ez tény, de ezért nem én a vásárló vagyok hibás hanem a bolt aki nem a megfelelő mennyiséget rendelte meg. De a bolt nem azt teszi, amikor látja már, hogy kifogy a kenyér akkor csökkenti a fejenként eladható mennyiséget. Nem torrentezek és P2P-zek tehát átlag felhasználó vagyok és azért a pénzért amit az 5 megás net-ért kifizetek azért az egész kenyeret szeretem megkapni függetlenül azt hogy maximálisan kihasználom-e vagy sem. A pár évvel ezelőtti T-s  szerződésbontásokkal értenék egyet itt is. Ha vki folyamatosan leterhel oly mértékben hogy az a rendszer stabilitását veszélyezteti azt egyszerűen rúgják ki (ehhez módosítsák úgy az ÁSZF-et hogy legyen rá mód) és a normál felhasználók kapják meg azt a maximumot amire fizetnek. Nem tudom megoldható lenne-e az hogy egy rendszerre irt programmal figyelhető legyen a napi adatátvitel mennyisége és ha igen akkor sztem kiosztott IP cim alapján kiszűrhető lenne az az user aki csutkára hajtja a hálózatot. Ne nevessetek ki ezért a gondolatért de nem vagyok számtech  szakember, de ha az megoldható hogy az egymást követő 3 hónap átlag forgalmát lehet figyelni akkor lehet napi vagy heti szinten is. Ezek után akár néhány nap után is be lehet húzni a féket annál aki nem tartja be a szabályokat Uram bocsá szerződést is lehet bontani.

#2540 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 20. 11:31

Idézet: Apaxp - Dátum: 2008. febr. 20., szerda - 11:19

azért a pénzért amit az 5 megás net-ért kifizetek azért az egész kenyeret szeretem megkapni függetlenül azt hogy maximálisan kihasználom-e vagy sem.

Idézet: Apaxp - Dátum: 2008. febr. 20., szerda - 11:19

Ha vki folyamatosan leterhel oly mértékben hogy az a rendszer stabilitását veszélyezteti azt egyszerűen rúgják ki

csak én látok ellentmondást? :think:
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

Téma megosztása:

• (135 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 125
  • 126
  • 127
  • 128
  • 129