HWSW Informatikai Kerekasztal: Windows Vista VI. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (204 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Windows Vista VI. Értékeld a témát: **--- 5 szavazás

#161 Felhasználó inaktív   pojzon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 11. 06. 13:13

Idézet: Attees - Dátum: 2007. nov. 6., kedd - 13:06

64-bit es a Vistád? Mert akkor szvsz az aláíratlan driverrel szívsz..

Igen 64 bites. Akkor marad a kézi indítgatás. Kár mert jó lett volna ugyanis eddig ez az egy ami rendesen megy vista mint nv kártya tuningoló progi...

Azért köszi a segítséget mindenkitől! :)

#162 Felhasználó inaktív   Attees 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 06. 13:35

Idézet: pojzon - Dátum: 2007. nov. 6., kedd - 13:13

Igen 64 bites. Akkor marad a kézi indítgatás. Kár mert jó lett volna ugyanis eddig ez az egy ami rendesen megy vista mint nv kártya tuningoló progi...

Azért köszi a segítséget mindenkitől! :)

A remény hal meg utoljára :)

Van rá mód, hogy működővé tedd, olvasgass ITT
Az Isten Ostora!

A hozzászólás Attees saját nézőpontját tükrözi. A honlap üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal annak tartalmáért.

#163 Felhasználó inaktív   Sylvanus 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 06. 17:39

Idézet: Warrior - Dátum: 2007. nov. 6., kedd - 13:03

Ma már sima parancssort sem tanítanak... Volt, aki nekem személyesen mondta, hogy azért nem, mert már nem divat. Rendesen elszégyelltem magam. Hova fajulhatunk még...

:offtopic:
A piac egyre inkább arra húz, hogy a számítógép egy szimpla háztartási eszköz legyen (http://www.microsoft.com/surface/), mint pl. a mosógép, tévé, videó, autó stb. Ezek szerelését sem tanítják.
Persze ez szerintem sem OK!

#164 Felhasználó inaktív   Kenobi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 07. 02:09

Nekem Ultimate verzio van fenn es nagyon birom, de ugy tunik, hogy amikor a Media Centert hasznalom a VGA-m eroteljesebb fokozatra kapcsol.(legalabbis a ventillator zaj novekedesebol erre gyanakszom) A kerdes, hogy a grafikus felulet miatt lenne ez es ha igen, hol tudom ezt megszuntetni.
ASUS P5W DH DELUXE, Intel Core 2 Duo E6700, G.SKILL 4GB (4x 1GB)DDR2 800,SAPPHIRE HD 4670, Sapphire Theathrix 550, ENERMAX Liberty ELT620AWT ATX12V, COOLER MASTER CM Stacker STC-T01-UWK, ViewSonic VX2025WM, Klipsch Pro Ultra 5.1

#165 Felhasználó inaktív   VKP 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 07. 07:41

Raksz passzív hűtést a VGA-ra.
Rendszergazda vagyok. Ha röhögni lát, mentsen!

"De sokkal nagyobb a valószínűsége annak, hogy Kecskemét külsőn fejedre esik egy bazi nagy sárga tehén."

#166 Felhasználó inaktív   pojzon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 07. 15:40

Idézet: Attees - Dátum: 2007. nov. 6., kedd - 13:35

A remény hal meg utoljára :)

Van rá mód, hogy működővé tedd, olvasgass ITT

Nagyon szépen köszi a linket, azt hiszem ez már működik! :) :respect:

#167 Felhasználó inaktív   Dr. Evil 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 07. 18:42

Idézet: VKP - Dátum: 2007. nov. 7., szerda - 8:41

Raksz passzív hűtést a VGA-ra.

Vagy ATi Tray Tools.

#168 Felhasználó inaktív   Scream4 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 11. 08. 16:01

hali

vki tud segíteni vista (x64) alá telepíteni egy mercury tv tuner kártyát?! Illetve nem a telepítésben segíteni hanem driver kéne hozzá. sehol sem találok, hihetetlen     
asszem mercury WDM 7130as vagy 7133as, passz így hirtelen
  :respect:

#169 Felhasználó inaktív   tokki 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 11. 08. 16:29

szasztok

vettem egy programot és a vista nem engedte aktiválni

hogy lehet az irási jogot vistán állítgatni?

#170 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 08. 17:00

Idézet: tokki - Dátum: 2007. nov. 8., csütörtök - 16:29

szasztok

vettem egy programot és a vista nem engedte aktiválni

hogy lehet az irási jogot vistán állítgatni?

Jobb egér, run as administrator.
| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.

#171 Felhasználó inaktív   Dr. Evil 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 08. 17:28

Idézet: Scream4 - Dátum: 2007. nov. 8., csütörtök - 17:01

vki tud segíteni vista (x64) alá telepíteni egy mercury tv tuner kártyát?!

http://www.start64.hu/index.php?option=com...ordering=newest

SZVSZ nincs sok esélyed.

#172 Felhasználó inaktív   ballington 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 11. 08. 17:49

Sziasztok!
van egy gondom. vista mellé akartam xp-t tenni, előbbi egy sata-n, utóbbi egy pata-n.
fel is ment az xp, de nem tudtam, hogy ez hazavágja a vista indítóját. így nem indult a vista...a sűrűbe nem akarok bele menni, a lényeg az, hogy leformáztam a vista-s partíciót, de ezen voltak az xp boot dolgai (pl. boot.ini).
namost a vista megy, de az xp ugye nem...:sandor:
erre kellene nekem valami 5let, mit tudok ezzel kezdeni. addig eljutottam, hogy bootpro-alatt létrehoztam az xp-s oprendszert, így ha indul a gép, ki tudom választani az xp-t. de nem indul, mert ntldr-t hiányol, meg ugye gondolom több minden hiányzik.

plz....help
"Bármit meg lehet magyarázni, bármit meg is szoktam. De ha azt mondom, hogy termelési-átalányjuttatás, hát azt én sem értem."

#173 Felhasználó inaktív   Niceday 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 08. 18:04

Idézet: ballington - Dátum: 2007. nov. 8., csütörtök - 17:49

Sziasztok!
van egy gondom. vista mellé akartam xp-t tenni, előbbi egy sata-n, utóbbi egy pata-n.
fel is ment az xp, de nem tudtam, hogy ez hazavágja a vista indítóját. így nem indult a vista...a sűrűbe nem akarok bele menni, a lényeg az, hogy leformáztam a vista-s partíciót, de ezen voltak az xp boot dolgai (pl. boot.ini).
erre kellene nekem valami 5let, mit tudok ezzel kezdeni. addig eljutottam, hogy bootpro-alatt létrehoztam az xp-s oprendszert, így ha indul a gép, ki tudom választani az xp-t. de nem indul, mert ntldr-t hiányol, meg ugye gondolom több minden hiányzik.

plz....help

Ha leformáztad a vista partíciót, akkor hogy megy most a vista?  :think:
Mindegy, nem is számít.Ha már úgy is össze vissza van gányolva, akkor szerintem ne szórakozz vele, hanem telepíts fel minden újra.
A sorrend pedig XP-VISTA, de erre gondolom már rájöttél...  :)
Így minden klappolni fog és szépen beállíthatod a boot infókat, amikor rakod fel a vista-t.
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta."

/André Gide/

#174 Felhasználó inaktív   ballington 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 11. 08. 20:41

Idézet

Ha leformáztad a vista partíciót, akkor hogy megy most a vista?  :think:

hát úgy, hogy újraraktam

szal szted macerásabb lenne, mintha mindent újraraknák? és akkor azért felrakhatom az xp-t a másik vinyóra elsőre...igaz?

Szerkesztette: ballington 2007. 11. 08. 20:41 -kor

"Bármit meg lehet magyarázni, bármit meg is szoktam. De ha azt mondom, hogy termelési-átalányjuttatás, hát azt én sem értem."

#175 Felhasználó inaktív   Niceday 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 08. 21:17

Idézet: ballington - Dátum: 2007. nov. 8., csütörtök - 20:41

hát úgy, hogy újraraktam

szal szted macerásabb lenne, mintha mindent újraraknák? és akkor azért felrakhatom az xp-t a másik vinyóra elsőre...igaz?

Szerintem, igen!

MINDENKÉPPEN az XP-vel kell kezdened, igen!
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta."

/André Gide/

#176 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 09. 07:54

Idézet: ballington - Dátum: 2007. nov. 8., csütörtök - 18:49

Sziasztok!

plz....help

Első hibát ott követted el, hogy mindig a régebbi oprendszert kell először felrakni és csak utána az újabbat és nem fordítva. Ahogy Niceday is mondta.

Ha mégis már vista mellett akarsz egy xp-t, akkor amíg xp-t telepítessz az fizikailag egy másik vinyóra tedd és a vistas a telepítés alatt jelen se legyen a rendszerben, így nincs boot felülírás. Nem lesz boot menüd, de viszont van két teljesen tiszta egymástól független rendszered, amik külöl külön szépen működnek. A mai alaplapokon meg a boot prioritás boot közben egy gombnyomásra megváltoztathatóak.
My photos

#177 Felhasználó inaktív   ballington 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 11. 09. 08:48

[/QUOTE=sebgutkopf,2007. nov. 9., péntek - 8:54]

Idézet

Első hibát ott követted el, hogy mindig a régebbi oprendszert kell először felrakni és csak utána az újabbat és nem fordítva. Ahogy Niceday is mondta.

Erre már rájöttem!

Idézet

A mai alaplapokon meg a boot prioritás boot közben egy gombnyomásra megváltoztathatóak.

Persze, de ha olyanok kapcsolják be a gépet, akik nem értenek az ilyenhez, annak a menü egyszerűbb, és eldöntheti, hogy a régi xp-t akarja használni, vagy nem. Nem magamra gondoltam.

Idézet

Ha mégis már vista mellett akarsz egy xp-t, akkor amíg xp-t telepítessz az fizikailag egy másik vinyóra tedd és a vistas a telepítés alatt jelen se legyen a rendszerben, így nincs boot felülírás.

Azért én megpróbáltam, nem tudtam, hogy a vista-nak teljesen más. miért kellett ezt megváltoztatni a microsoftosoknak?  :box2: nem volt úgy jó, ahogy xp alatt? mellesleg sokkal többet szívnak az emberek ezzel a vista-s boot menüvel...sztem

Szerkesztette: ballington 2007. 11. 09. 08:49 -kor

#178 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 09. 11:24

Idézet: ballington - Dátum: 2007. nov. 9., péntek - 8:48

[/QUOTE=sebgutkopf,2007. nov. 9., péntek - 8:54]

Erre már rájöttem!

Persze, de ha olyanok kapcsolják be a gépet, akik nem értenek az ilyenhez, annak a menü egyszerűbb, és eldöntheti, hogy a régi xp-t akarja használni, vagy nem. Nem magamra gondoltam.

Azért én megpróbáltam, nem tudtam, hogy a vista-nak teljesen más. miért kellett ezt megváltoztatni a microsoftosoknak?  :box2: nem volt úgy jó, ahogy xp alatt? mellesleg sokkal többet szívnak az emberek ezzel a vista-s boot menüvel...sztem

Azért kellett megváltoztatni, mert a boot.ini-s megoldás egy elavult kacat volt.
| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.

#179 Felhasználó inaktív   andrew-- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 09. 11:31

Idézet: ballington - Dátum: 2007. nov. 8., csütörtök - 18:49

Sziasztok!

plz....help

Vagy a másik megioldás ami nálam is van:  IDE vinyón XP, Sata vinyón Vista.Mindkettőt úgy telepítettem fel hogy a másik vinyót lehúztam.Ezután mindkettő bekapcs és kiválasztom az alaplap boot menujében hogy éppen melyikkel akarok indítani.Így mindkét rendszerben látom az összes partíciómat :)

Szerkesztette: andrew-- 2007. 11. 09. 11:32 -kor

i5 3570k [@ 4.2GHz] | ASUS Maximus Gene V | 16GB Samsung [DDR3 1833MHz] | Sapphire HD7950 3GB OC Dual-X | Crucial M4 128GB SSD [Sata3] | Samsung 640+1000GB [Sata2] | ASUS DVD [Sata2] | Seasonic G Series (Gold) [650W] | WACOM Graphire 4 XL | Windows 8.1 Pro [64bit] | Sound Blaster [Zx]

#180 Felhasználó inaktív   ballington 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 11. 09. 11:47

Idézet: FlowM@N - Dátum: 2007. nov. 9., péntek - 12:24

Azért kellett megváltoztatni, mert a boot.ini-s megoldás egy elavult kacat volt.

Lehet hogy elavult, de nem használhatatlan. És egyszerűbb sztem, mint a Vistáé.

andrew:

Idézet

Vagy a másik megioldás ami nálam is van:  IDE vinyón XP, Sata vinyón Vista.Mindkettőt úgy telepítettem fel hogy a másik vinyót lehúztam.Ezután mindkettő bekapcs és kiválasztom az alaplap boot menujében hogy éppen melyikkel akarok indítani.Így mindkét rendszerben látom az összes partíciómat smile2.gif

lehet, de fentebb írtam, hogy ezt miért nem akarom

Szerkesztette: ballington 2007. 11. 09. 11:48 -kor

Téma megosztása:

• (204 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.