HWSW Informatikai Kerekasztal: Windows Vista VI. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (204 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Windows Vista VI. Értékeld a témát: **--- 5 szavazás

#321 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 11. 24. 00:40

Idézet: Sylvanus - Dátum: 2007. nov. 23., péntek - 20:20

Ha már új, bika géped lesz, válogasd úgy az alkatrészeket, hogy mindenhez legyen 64 bites driver és vegyél ilyen vistát. Pár évig nem lesz gondod oprendszerre.

Miért kell ezt ajánlani neki, ha tudjuk, hogy nem fog működni a dolog?
A közlekedési balesetek 90%-ban a járművezető hibájából történnek. Nem vicc, ez a szomorú valóság!

#322 Felhasználó inaktív   VKP 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 24. 09:47

Idézet: Lauda - Dátum: 2007. nov. 23., péntek - 23:40

Miért nem lehet azt ajánlani neki inkább, hogy vegye meg a gépet, tegyen fel rá egy 64es Vistát, próbálja ki, nézze meg, aztán ha nem tetszik neki akkor mehet rá az XP, ha tetszik, akkor meg megveszi?
Rendszergazda vagyok. Ha röhögni lát, mentsen!

"De sokkal nagyobb a valószínűsége annak, hogy Kecskemét külsőn fejedre esik egy bazi nagy sárga tehén."

#323 Felhasználó inaktív   Sylvanus 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 24. 12:14

Idézet: Lauda - Dátum: 2007. nov. 24., szombat - 0:40

Miért ne működne???  :think:  Ha minden hardverelemnek van 64 bites drivere, akkor a vista nagyon szépen muzsikál. Ráadásul lényegesen gyorsabb mint a 32 bites.

#324 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 24. 14:54

Idézet: Sylvanus - Dátum: 2007. nov. 24., szombat - 13:14

Miért ne működne???  :think:  Ha minden hardverelemnek van 64 bites drivere, akkor a vista nagyon szépen muzsikál. Ráadásul lényegesen gyorsabb mint a 32 bites.

Egyvalamiről nem esett még szó: mire fogja használni a gépet...  :smoker:

Szerkesztette: Warrior 2007. 11. 24. 14:54 -kor

"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#325 Felhasználó inaktív   pierre75 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 11. 24. 20:45

Néhány napja keseregtem egy másik fórumon, hogy a WinFast 2000tv rm tuner-kártyát nem ismeri fel a Vista. A Leadtek lapján lévő illesztőprogrammal semmire se mentem, hiába vista-ra adták ki. Egy francia oldalon azonban találtam egy másik illesztőt, amivel fel is ismerte a kártyát és sikerült működésre bírni a rosszcsontot. A Pvr 3.xxx verzióval szépen felismerte a csatornákat (jobb képminőséggel, mint xp-én).
Hogy ne legyen minden ilyen egyszerű, felvételnél nincs hang illetve software-ből nem szabályozható a hangerő, plusz nem reagál a távirányítóra. A tuner fórumokon más is írt hasonló problémáról, de megoldást még nem találtam. Használ valaki az olvtársak közül Pvr2-t, ha igen, milyen tapasztalattal?

#326 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 24. 20:49

Idézet: pierre75 - Dátum: 2007. nov. 24., szombat - 20:45

Néhány napja keseregtem egy másik fórumon, hogy a WinFast 2000tv rm tuner-kártyát nem ismeri fel a Vista. A Leadtek lapján lévő illesztőprogrammal semmire se mentem, hiába vista-ra adták ki. Egy francia oldalon azonban találtam egy másik illesztőt, amivel fel is ismerte a kártyát és sikerült működésre bírni a rosszcsontot. A Pvr 3.xxx verzióval szépen felismerte a csatornákat (jobb képminőséggel, mint xp-én).
Hogy ne legyen minden ilyen egyszerű, felvételnél nincs hang illetve software-ből nem szabályozható a hangerő, plusz nem reagál a távirányítóra. A tuner fórumokon más is írt hasonló problémáról, de megoldást még nem találtam. Használ valaki az olvtársak közül Pvr2-t, ha igen, milyen tapasztalattal?

Nem igazán támogatott már Vista alatt. Mondjuk nekem van hang felvételnél, de a többi stimmel.
| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.

#327 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 24. 22:35

Idézet: VKP - Dátum: 2007. nov. 24., szombat - 9:47

Miért nem lehet azt ajánlani neki inkább, hogy vegye meg a gépet, tegyen fel rá egy 64es Vistát, próbálja ki, nézze meg, aztán ha nem tetszik neki akkor mehet rá az XP, ha tetszik, akkor meg megveszi?

Mert csak sz@pni fog vele, ez gondolom nem vita tárgya.
A közlekedési balesetek 90%-ban a járművezető hibájából történnek. Nem vicc, ez a szomorú valóság!

#328 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 24. 22:47

Idézet: Lauda - Dátum: 2007. nov. 24., szombat - 23:35

Akiknek ráált a szája, azok valószínűleg. Másnál még működhet... :)
"A gugliban rákeresve porcos hal is és emlős is."/"Megoldás: keress rá a hal.dll fájlra, és töröld ki, majd indítsd újra a gépedet. Utána jó lesz!"/"mutasd meg a gyakorlatban ezt a technológiát és esküszöm dollármilliárdost csinálok belőled ! "/"Rakjunk egy jo kib@szottnagy KERESS gombot a kepernyo kozepere es csumi"

#329 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2007. 11. 24. 22:51

Idézet: Lauda - Dátum: 2007. nov. 24., szombat - 0:39

Maradj a 32 bites XP-nél, a 64 bites is egy rakás fos, a Vistát meg felejtsd el, ahogy van. Én mindent kipróbáltam, de visszatértem a 32 bites XP-hez és még jó ideig ezt is fogom használni.

Ne feledd amit írtam! :)

A 64 bites XP-t ne szóld le , 2005-óta ez van a családi gépen, és mindenhez van itt driver, persze minden márkás Hardware.

#330 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 24. 22:56

Idézet: Lauda - Dátum: 2007. nov. 24., szombat - 22:35

Hardvertől függ, normál esetben semmi gond vele.
| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::

#331 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 24. 23:19

Idézet: Sylvanus - Dátum: 2007. nov. 24., szombat - 12:14

Lehet, hogy a hardverekkel nem lesz gond, bár szerintem ez sem igaz, mert lesz velük gond. Még nem tökéletesek a driverek 64 bites vitára, de még 32-esre sem, gondolom ebben egyetértünk. Aztán utána kezdődik a szívás a nem induló/működő programokkal. No és mitől lenne gyorsabb? Nálam se volt gyorsabb, sőt, a legtöbb program sokkal lassabb volt, ami egyáltalán működött.

A 64 bites XP-vel is vannak közben gondok, én is visszaálltam a 32 bitesre és most semmi gondom, nem is értem miért próbálkoztam, inkább csak kíváncsiságból, mert ezzel nincs gond. :)

#332 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 24. 23:21

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2007. nov. 24., szombat - 22:51

A 64 bites XP-t ne szóld le , 2005-óta ez van a családi gépen, és mindenhez van itt driver, persze minden márkás Hardware.

Nem driver, hanem szoftver problémák vannak.

#333 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 24. 23:22

Idézet: FlowM@N - Dátum: 2007. nov. 24., szombat - 22:56

Hardvertől függ, normál esetben semmi gond vele.

Ez nem igaz, tudod Te is. Programokkal, játékokkal mi a helyzet?

#334 Felhasználó inaktív   pierre75 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 11. 24. 23:26

Idézet: FlowM@N - Dátum: 2007. nov. 24., szombat - 21:49

Nem igazán támogatott már Vista alatt. Mondjuk nekem van hang felvételnél, de a többi stimmel.

Milyen beállítással érted el a hangot felvételnél? Pvr2 neked sem talál csatornát, így Pvr-nél maradtál?

#335 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 25. 01:05

Idézet: pierre75 - Dátum: 2007. nov. 24., szombat - 23:26

Milyen beállítással érted el a hangot felvételnél? Pvr2 neked sem talál csatornát, így Pvr-nél maradtál?

PVR2-t használok.

#336 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 25. 01:07

Idézet: Lauda - Dátum: 2007. nov. 24., szombat - 23:22

Ez nem igaz, tudod Te is. Programokkal, játékokkal mi a helyzet?

Nyílván van ami nem megy, de ez megint attól függ ki miket használ. Van akinek pont megy minden ami kell, van akinek meg esetleg nem.

#337 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 25. 11:16

Idézet: FlowM@N - Dátum: 2007. nov. 25., vasárnap - 1:07

Nyílván van ami nem megy, de ez megint attól függ ki miket használ. Van akinek pont megy minden ami kell, van akinek meg esetleg nem.

:up:  :)

#338 Felhasználó inaktív   laragirl83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 25. 11:37

már 1x kérdeztem de akkor megint.
az oem licensz amit megvásároltam home premiumra érvényes lehet aktiválás előtt 32 bites és 64 bites verzióra is? vagy csak arra amilyennek vettem, 32-esnek? :think:

fontos lenne, köffi... :up:

Szerkesztette: laragirl83 2007. 11. 25. 11:53 -kor

ASUS P6T Deluxe V2 * INTEL CORE I7 920 "D0" * SCYTHE MUGEN2 * 3x1GB MUSHKIN XP3 CL7 * GAINWARD GTX570 PHANTOM * CORSAIR VX550 * COOLERMASTER HAF922 * SAMSUNG BX2450 24"

#339 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 25. 13:17

Idézet: laragirl83 - Dátum: 2007. nov. 25., vasárnap - 11:37

már 1x kérdeztem de akkor megint.
az oem licensz amit megvásároltam home premiumra érvényes lehet aktiválás előtt 32 bites és 64 bites verzióra is? vagy csak arra amilyennek vettem, 32-esnek? :think:

fontos lenne, köffi... :up:

Mivel nincsen lemezed 64-eshez, ezért nem lehet. Amúgy lehet elfogadná a kódot.

#340 Felhasználó inaktív   laragirl83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 25. 16:59

Idézet: FlowM@N - Dátum: 2007. nov. 25., vasárnap - 13:17

Mivel nincsen lemezed 64-eshez, ezért nem lehet. Amúgy lehet elfogadná a kódot.

de ha lenne 64 bites telepítőm? persze csak feltételes módban :o
ASUS P6T Deluxe V2 * INTEL CORE I7 920 "D0" * SCYTHE MUGEN2 * 3x1GB MUSHKIN XP3 CL7 * GAINWARD GTX570 PHANTOM * CORSAIR VX550 * COOLERMASTER HAF922 * SAMSUNG BX2450 24"

Téma megosztása:

• (204 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.