HWSW Informatikai Kerekasztal: Windows Vista VI. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (204 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Windows Vista VI. Értékeld a témát: **--- 5 szavazás

#761 Felhasználó inaktív   bigsee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 12. 28. 06:35

Idézet: a t o s z - Dátum: 2007. dec. 26., szerda - 20:40

Nincs valakinek valami ötlete, mit lehetne tenni?

Idézet

Illetve hogy lehet egy alkalmazást betenni auto indításba? Azaz Win elindulásakor betöltődjön automatikusan?

Start Menü/Indítópult? ;)
GA-990FXA-UD3*FX4100*HD6950 2 GiB*Vengeance DDD3-1866 8GiB kit*X-FI ExtremeMusic*L22W-6SA*HyperX 120*5000AAKS*10EACS*GSA-H62N*DeathAdder3,5*ip4200*A800 X-Touch*X-530*VA8000BWS*BQ DP Pro10 550 W

#762 Felhasználó inaktív   a t o s z 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 28. 10:44

Idézet: bigsee - Dátum: 2007. dec. 28., péntek - 7:35

Start Menü/Indítópult? ;)

Ott nem lehet betenni, nem jelenik meg a listában. Bár ez a DOSos dolog most jobban aggaszt. :)

#763 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 28. 23:08

Milyen rivás megy, mikor egy játék 6-8 gigát elfoglal, közben meg a vistára senki sem sajnálja a 15-20 gigákat. :omg:  :nevet2:  Az xp a maga 2 gigájával 1000-szer többet ér. :)  A vista egy csőd úgy ahogy van. Már a chip magazin is fikázza. :Đ
A közlekedési balesetek 90%-ban a járművezető hibájából történnek. Nem vicc, ez a szomorú valóság!

#764 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 29. 10:26

Lenne egy kérdésem a hozzáértőkhöz: kértem Campus csomagot a tisztaszoftverről, persze baromira nem azt küldték amit kértem(xp+vs2003+office helyett vista+xp+off2k7+off2003), viszont jó lenne megállapítani, hogy a vista amit küldtek, az azon túl hogy business, milyen verzió(64 vagy 32 bites -e). Van erre valami mód, a lemez tartalma alapján?
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#765 Felhasználó inaktív   VKP 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 29. 10:44

JA. Ultimate telepítőt tudom mondani, x86 ~2.6giga, x64 ~3.7
Rendszergazda vagyok. Ha röhögni lát, mentsen!

"De sokkal nagyobb a valószínűsége annak, hogy Kecskemét külsőn fejedre esik egy bazi nagy sárga tehén."

#766 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 29. 10:51

Idézet: freeone - Dátum: 2007. dec. 29., szombat - 10:26

Lenne egy kérdésem a hozzáértőkhöz: kértem Campus csomagot a tisztaszoftverről, persze baromira nem azt küldték amit kértem(xp+vs2003+office helyett vista+xp+off2k7+off2003), viszont jó lenne megállapítani, hogy a vista amit küldtek, az azon túl hogy business, milyen verzió(64 vagy 32 bites -e). Van erre valami mód, a lemez tartalma alapján?

Berakod és megpróbálod elindítani a setup-ot, 32bites Windows alatt meg se nyekken, ha 64-est kaptál. Egyébként biztos, hogy nem azt küldtek.

szerk. Egyébként miért is küldtek rosszat? Olyan csomag nem létezik amit te írtál.

Szerkesztette: FlowM@N 2007. 12. 29. 10:54 -kor

| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.

#767 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 29. 11:04

Idézet: FlowM@N - Dátum: 2007. dec. 29., szombat - 10:51

Berakod és megpróbálod elindítani a setup-ot, 32bites Windows alatt meg se nyekken, ha 64-est kaptál. Egyébként biztos, hogy nem azt küldtek.

szerk. Egyébként miért is küldtek rosszat? Olyan csomag nem létezik amit te írtál.

A setup elindul, akkor ezek szerint 32-es.

Na jó, az xp mellé úgylátom tényleg mindíg jár a vista, viszont a vs2k3-at kifizettem, és nincs benne.
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#768 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 29. 11:17

Idézet: freeone - Dátum: 2007. dec. 29., szombat - 11:04

A setup elindul, akkor ezek szerint 32-es.

Na jó, az xp mellé úgylátom tényleg mindíg jár a vista, viszont a vs2k3-at kifizettem, és nincs benne.

Már VS2005 van benne, ha nincs, dobj nekik egy mailt. :)
| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::

#769 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 29. 12:08

Idézet: FlowM@N - Dátum: 2007. dec. 29., szombat - 11:17

Már VS2005 van benne, ha nincs, dobj nekik egy mailt. :)

Ok, köszi, megkérdezem mi van. :respect:

#770 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 29. 23:34

Sziasztok!

Vista Ultimate-om van és az istennek sem tudom kitenni a képet a tv-re. Egyszerűen nem észleli hogy hozzá van csatlakoztatva. Xp alatt simán ment. Legújabb nvidia driver van fent. Nektek hogy megy ez?

#771 Felhasználó inaktív   Signal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 30. 12:31

Idézet: SFIJ - Dátum: 2007. dec. 14., péntek - 2:10

énse mondtam azt hogy szar a cikk, hanem azt, hogy a nyelvezete egy katasztrófa.

Nem nagyon értem, mi a gond, valóban nem a fórumokon megszokott angolmajmoló stílusban íródott. Talán túl gyorsan futottam át rajta, de szerintem egész normálisan fonódik össze a magyar nyelv az angol szakkifejezésekkel.

Sajnálatos módon, én például még könyveken, magyar irodalmon nőttem fel, nem pedig a képernyő előtt. Kijelenthetem, a cikk olvasása közben nem éreztem a fórumozások közben gyakorta tapasztalható hányingert, vagy a neten más "cikkeknél" előforduló döcögés érzetét, ököltáji szorító érzést, LCD-zúzó indulatokat. Ez nálam már önmagában is jó jel.

A cikk egy magyar sajtóterméktől elvárható módon került megvalósításra, optimális egyensúlyban az elkerülhetetlen angol kifejezésekkel, sőt angol és magyar Vista használókra egyaránt igyekszik tekintettel lenni, már amennyire lehetséges, az adott kereteken belül.

#772 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2007. 12. 30. 15:40

Idézet: Microsoft Ügyfélszolgálat < msinfo@microsoft.hu> írta - Dátum: 2006.04.03.:

Kedves [VVVVVVVVV]

Abban az esetben ha a korábban érvényben lévő System Builderi license feltételei szerint vásároltak OEM desktop operációs rendszert, a megfogalmazás szerint vagy teljes számítógéppel vagy olyan perifériának nem minősülő hardveralkatrésszel együtt tehette meg, amely integrált részét képezi a konfigurációnak. Lehet például alaplappal, merevlemezzel, billentyűzettel, egérrel, CD-Rommal, memóriával.
Az új System Builderi license alapján már csak teljes számítógéppel együtt nyílik lehetőség OEM operációs rendszereket vásárolni. Októbertől újításnak számít, hogy a diszribuciókon keresztül ún. 1-es csomagban is rendelhetőek továbbértékesítésre OEM operációs rendszerek, amelyek nem tartalmaznak előtelepítői készletet.

Hogy pontosan melyik forgalmazási feltétel szerint járt el a partner, az határozza meg, hogy az általa berendelt gyűjtőcsomagon melyik típusú license található meg. Jelenleg még mindkét System Builderi gyűjtőcsomagolás forgalomban van, hiszen maradhatott még raktárkészleten a korábbi dobozokból. Természetesen a System Builderi License-be foglalt értékesítési feltételeket a rendszerépítőnek kell betartania.

A termék legális használatához az alábbi dokumentumokra van szükség.

Használata akkor tekinthető legálisnak, ha a végfelhasználó birtokában van a Certificate of Authenticity (COA) kártya, és a birtokba kerülést igazoló dokumentáció (számla, adás-vételi vagy ajándékozási szerződés), mind pedig az OEM szoftver csomagban lévő kiegészítőkre és az eredeti CD-re  is (az eredeti CD mellett a szoftvert értékesítő partner mellékelheti a szoftver biztonsági másolatát egy fizikai adathozdozón).

Az OEM Windows XP végfelhasználói license szerződése értelmében abban az esetben, ha a hardvergyártó/viszonteladó nem mellékelte a számítógéphez a szoftver biztonsági másolatát fizikai adathordozón (pl.: CD-n vagy a merevlemez elkülönített részén), egy példányban jogosult biztonsági másolatot készíteni a szoftverről, amelyet kifejezetten archiválási célra használhat, illetve arra, hogy a szoftvert ismételten telepíthesse számítógépére.

Az OEM szoftver ezután elidegeníthetetlen a vele vásárolt hardver(ek)től, és használata kötődik ahhoz a konfigurációhoz, amelyre először telepítésre került, így egy másik konfigurációra az OEM term ék nem tehető.
Az alábbi oldalakat ajánlom figyelmébe:

http://www.microsoft...ell/hu/coa.mspx

http://www.microsoft...hu/windows.mspx

Üdvözlettel:[ZZZZZZZ]

Na most 2008. január 1-től van valami változás a licencelésben ?
A másik kérdés, mint látható 2006 április az email, azóta már csak a legújabb builder licencse van?

Fontos kérdés:
http://www.edigital....productid=28983

Idézet: Microsoft Ügyfélszolgálat < msinfo@microsoft.hu> írta - Dátum: 2006.04.03.:

Hogy pontosan melyik forgalmazási feltétel szerint járt el a partner, az határozza meg, hogy az általa berendelt gyűjtőcsomagon melyik típusú license található meg. Jelenleg még mindkét System Builderi gyűjtőcsomagolás forgalomban van, hiszen maradhatott még raktárkészleten a korábbi dobozokból. Természetesen a System Builderi License-be foglalt értékesítési feltételeket a rendszerépítőnek kell betartania.

Na most ha jól értelmezem, akkor a réginél venni kellett hozzá (pl a 32 bites XP-t CD íróval együtt vettük) Hardware-t, az újnál viszont nem kell külön Hardwaret venni igaz?
Nade a partner alatt a boltot érti, azt a céget ahonnan meglehet vásárolni feltételezem a terméket, ezek szerint mielőtt megrendelem, megkell kérdeznem a boltot, hogy ők melyik license alapján árusítják a kettő közzül (régebbi és új) ?

Találtam még egy kérdést, amire jó lenne választ kapni:
http://www.jogiforum.hu/forum/17/320

Idézet: date= - Dátum: szota 2007.12.08. 16:10

És vahj "egyszercsak" pontosan tudja, hogy pl. mikor kell USERre és mikor kell PROCESSZORRA licencelni egy terméket?

Tehát mikor kell felhasználóra és mikor kell processzorra ?

Bocs a több egyidejű kérdésért ;)

#773 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 30. 16:07

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2007. dec. 30., vasárnap - 15:40

Na most 2008. január 1-től van valami változás a licencelésben ?
A másik kérdés, mint látható 2006 április az email, azóta már csak a legújabb builder licencse van?

Fontos kérdés:
http://www.edigital....productid=28983

Na most ha jól értelmezem, akkor a réginél venni kellett hozzá (pl a 32 bites XP-t CD íróval együtt vettük) Hardware-t, az újnál viszont nem kell külön Hardwaret venni igaz?
Nade a partner alatt a boltot érti, azt a céget ahonnan meglehet vásárolni feltételezem a terméket, ezek szerint mielőtt megrendelem, megkell kérdeznem a boltot, hogy ők melyik license alapján árusítják a kettő közzül (régebbi és új) ?

Találtam még egy kérdést, amire jó lenne választ kapni:
http://www.jogiforum.hu/forum/17/320

Tehát mikor kell felhasználóra és mikor kell processzorra ?

Bocs a több egyidejű kérdésért ;)

1. Nincs változás.
2. Elég régóta nem kell hozzá hardver.
3. Processzor/User licenc szervertermékeknél érdekes.

#774 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2007. 12. 30. 16:17

Idézet: FlowM@N - Dátum: 2007. dec. 30., vasárnap - 16:07

1. Nincs változás.
2. Elég régóta nem kell hozzá hardver.
3. Processzor/User licenc szervertermékeknél érdekes.

Köszi a választ  :respect:

#775 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 30. 18:01

Idézet: Lufinyul - Dátum: 2007. dec. 29., szombat - 23:34

Sziasztok!

Vista Ultimate-om van és az istennek sem tudom kitenni a képet a tv-re. Egyszerűen nem észleli hogy hozzá van csatlakoztatva. Xp alatt simán ment. Legújabb nvidia driver van fent. Nektek hogy megy ez?

Senki többet harmadszor? :)

#776 Felhasználó inaktív   monolith 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 30. 19:53

cannot help you man...
"Quality products,Customer satisfaction"
is a philosophy that guides all that we do at MSI.

#777 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 30. 20:23

Idézet: monolith - Dátum: 2007. dec. 30., vasárnap - 19:53

cannot help you man...

Senki nem néz "tv-t" vista alatt? :) Kár.

Szerkesztette: Lufinyul 2007. 12. 30. 20:23 -kor

#778 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 30. 20:42

Idézet: Lufinyul - Dátum: 2007. dec. 30., vasárnap - 20:23

Nekem a tévét felismerte huszadikra, de kép az nincsen. :D Miket állítgattál driverben? Milyen kábel van hozzá?

#779 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 30. 21:14

Idézet: Lufinyul - Dátum: 2007. dec. 30., vasárnap - 21:23

Én néznék, csak sajnos 1 szimpla hangkártya csere hazavágta :eek:  :omg:

1ébként valami olyasmit olvastam anno asszem, hogy a vista + nv tvout kombóval valami gondok vannak.  :(
Aztán lehet h tévedek  :respect:

Szerkesztette: M@Xtreme 2007. 12. 30. 21:14 -kor

#780 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 31. 10:10

Idézet: FlowM@N - Dátum: 2007. dec. 30., vasárnap - 20:42

Nekem a tévét felismerte huszadikra, de kép az nincsen. :D Miket állítgattál driverben? Milyen kábel van hozzá?

Sima rca kábel és amit a vidkarihoz adtak háromágú rca végű csati. A kábel tuti jó mert XP alatt ment a dolog azóta pedig csak oprendszercsere történt. A driverben kiválasztom hogy nincs a kijelző a listán és érzékelje stb... de semmi. Most leszedek külső progit (tvtool) hátha azzal jutok vmire.

Téma megosztása:

• (204 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.