Idézet: djculture - Dátum: 2008. máj. 2., péntek - 15:53
Mondom az egész ugy van megirva ugy vettem észre hogy kis gépnél nem használ annyit erőforrást nagyteljesitményű gépnél viszont nagyon tud terhelni.Szerintem megy az update is nem?Ilyenkor szokott még problémák keresése megy meg minden javitás frinc franc telepités.
Nem tudom, tegnap este raktam fel, nem nagyon megy már semmi, csak amiket elindítottam. Mondom már minden új gépre ezt raktnak, 64 bit, stb., kipróbálom, és ha jó akkor meg is veszem, de így szerintem vissza fogom rakni a jó öreg XP-t.
Ha úgy van megírva ahogy mondod, akkor is kaka, nem azért vesz az ember jó gépet, hogy aztán leamortizálja, hogy olyan legyen mint egy gyengébb. Ráadásul reggeltől estig megy a gép, és szerintem fogyasztásban is számít, hogy a proci nem tudja bekapcsolni az energiatakarékos funkciókat. Nem megy semmi, és így jelez 60-75%-os terhelés, az XP ilyenkor 0 és 2% közt ugrált.
Az is benne volt a pakliban, hogy a 64 bit miatt látom az egész 4 giga memóriát, de nem sokat érek vele, ha 700 mega helyett elfogyaszt 3 gigát.