Elküldve: 2008. 05. 27. 07:42
Idézet: Sheridan_23 - Dátum: 2008. máj. 23., péntek - 13:38
Üdv mindenkinek!
Van egy "kis" problémám...
SoundBlaster Audigy (Sima Audigy) hangkártyám van. Tegnap reggel végre sikerült 5.1-es hangzásra bírnom Ubuntu Linux 8.04 alatt (eddig azzal szenvedtem).... ám 64bites Vista (SP1) alá sehogy sem tudom feltelepíteni a drivert. Error hibaüzenettel kilép folyton.
Itt a kép a hibaüzenetről:

[
Kattints ide a teljes méretű képhez ]
Ezzel a Driverrel próbálkozok: Daniel_K féle módosított Vista driver:
SBAX+PCDVT+LB+2+15+0004EQexe
Az eredeti hangkártyához kapott lemezről fel tudm telepíteni a drivert és szól is, csak nem 5.1-ben (csak sztereóban) és nem tudom a hozzá tartozó programokat (Pl: Speaker Settings) használni. Update után szóltak a hangszórók csak a mélynyomó nem és továbbra sem működtek a Driver programjai. Hallottam a Daniel_K féle hekkelt driverről, hogy telejesen jól megoldja az 5.1 hangzást és játékok alatt az EAX is működik sőt a driver beépített programjai is használhatók (mint XP alatt) de nekem a fent linkelt hibaüzenetet írja ki mindig és nem engedi telepíteni. Már több forrásból letöltöttem a file-t valamint nem csak 64bites Vistával próbálkoztam, hanem sima 32 bitessel is és SP1 nélkül is.... mindeggyikkel ez volt a baj. Kezdek megbolondulni.... kérlek segítsetek!
kx drivert próbáltad már? a szerző Eugene Gavrilov. Kicsit többet tud. Effekt szinten is, mert full hw-asio kompatible. Aki tudja, ez mit jelent, az tudja. Nem tudom, audigy-t támogatja-e, de pl. Live! Value-t igen.
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."