Idézet: bon - Dátum: 2008. aug. 6., szerda - 22:30
Nem tudom, hogy a következő módszert próbáltad e:
Az ATT felrakása előtt a rendszer indítás elején F8 majd driver aláírás ellenőrzést kikapcsolód, majd a rendszer betöltődése után felrakod az ATT.
De lehet, hogy az itt leírtak fognak segíteni:
link
A "I cant start ATT under Vista. message: "Can not load low level driver, please restart the application."" és a "I am unable to start the low lvl driver under Windows Vista 64-bit. How can i fix that?" részek lehetnek érdekesek szerintem.
Hi
Tegnap próbáltam ezt is, fentebb írtam.
A guru3D faq-t is linkelték tegnap.
Azt írják használjam a legfrissebbet.
Azt teszem.
Kapcsoljam ki driver ellenőrzést. Ez az "F8" móka induláskor.
Ez működik is egészen addig míg normál módban újra nem indítom.
Akkor fentebbi üzenet.
Rendszergazdaként is próbáltam futtatni, mint a telepítőt mint a telepített programot.
Az sem segített.
Egyébként ha egyszer itt ülök a gép előtt én kattintgatok, akkor azt engedje.
Gondolható, hogy nem egy vírus használja a billentyűzetet és az egeret.
Ha meg vmi olyan dolog történik ami nem a felhasználó tevékenységének hatása akkor kérdezzen.
SZERK: Jut eszembe, nem találkozott vki olyannal, hogy több hangszórós rendszernél csak az elülsők szólnak. Alaplap p5b-e?
A start menüben átállítható, hogy ne hibernálás és zárolás legyen a két gomb, ezeket sose használtam.
Helyette kikapcsolás és újraindítás.
Minden programra kattintva a listán megjelenő könyvtárak felett tartva az egeret, vagy rájuk kattintva úgy nyíljanak meg mint régen. Egyébként is ha sok a telepített összetevő akkor ne legördülő menü legyen, hanem az is mint XP alatt.
A klasszikus start menü a régi win ME féle. Az sem jó nekem az XP féle működés kellene.
Üdv
szabi
Szerkesztette: szabi 2008. 08. 07. 07:45 -kor