Idézet: Coppermine - Dátum: 2012. 07. 10. 11:24
szerk: amúgy meg ezen mi nem egyszerű ? apt-get install rtorrent, utána meg a conf file-t customizálod magadnak, aztán ennyi. screenben meg futtatod, 'potkivánok, oszt még távolról is nézegetheted ssh-val.
Te megcsinálod, én is megcsinálom, Jahno is megcsinálja magának. Én router-re varrnék opeenwrt-t aztán azon mókolnék, ami meg nincs azt max. megírnám, volt már ilyen. De a kérdező (a kérdéséből megítélve) nem ért ehhez annyira, mint mi, sőt.
Ezért azt mondom, hogy hagyjuk a hakkolást és használjunk minél egyszerűbb és könnyebben használható dolgokat. Filecserére használjon dropbox-ot (vagy valami hasonlót), az mehet telón és otthoni PC-n is egyszerre, megosztható másokkal/mindenkivel, van webes felülete, apámfasza bármi. Az otthoni gépen legyen windows (mert gondolom azt ismeri), és fusson azon a torrent is (mert router-en, mediaplayer-en, stb. eszközökön pita). Dropboxon csinázzon egy könyvtárat pl. "torrentz2download" néven, oda mentse a letölteni kíván cuccot, aztán állítja be a torrent klienst, hogy onnan automatán nyalja be a .torrent file-okat és töltse le a gépre. Gyors guglizással
találtam is egy hevenyészett leírást. (bár nem olvastam bele, csak a képekeket nézegettem

)
Oszt jónapot.