HWSW Informatikai Kerekasztal: LABDARÚGÁS, avagy a viszonyok itthon és külföldön - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (518 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 210
  • 211
  • 212
  • 213
  • 214
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

LABDARÚGÁS, avagy a viszonyok itthon és külföldön Klubok, pályák, emberek, játék. Értékeld a témát: ***** 1 szavazás

#4221 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 11. 23. 18:40

Idézet: ottokar - Dátum: 2009. nov. 23., hétfő - 18:14

Előkaptam a hűtőből egy kis logikát. Nos használnak videot esetek megitéléséhez? Nem? Akkor a Fradi játékost miért tiltották el video alapján a durva könyöklésért, hisz a video alapján történt vagy nem? A szabály szerint nem lehetne, de az igazságosság szerint igen. Mert itt az egyetlen gólt amivel nyertek szabálytalanság előzte meg.

:Đ  :Đ  :Đ  :Đ  :Đ  :Đ  :Đ  :Đ  :Đ  :Đ

Egészen más megítélés alá esik egy játékos videó alapján történő eltiltása, mint egy tévesen megítélt szabálytalanságból fakadó gól miatti újrajátszás. Az egyiket szabályzat engedi, a másikat viszont semmilyen szabályzat nem engedi, csak a fantáziádban létezik. De ezt neked ugye magyarázhatom. Tedd vissza nyugodtan a hűtőbe a logikát, jó helyen volt ott.

#4222 Felhasználó inaktív   Bucy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 23. 19:05

Idézet: Piftuka - Dátum: 2009. nov. 23., hétfő - 17:57

Túl sok a véletlen! Tényleg egy mocskos üzlet lett a foci is. (Mint az összes többi profi sport.) Simán el tudom képzelni, hogy valamilyen módon befolyásolták a játékvezetőket a mérkőzést megelőzően.

Henry mozdulata pedig azért sem lehetett "ösztönös", mert kétszer ütött a labdába... a kezével "terelgette" maga elé olyan szögbe, ahonnan jól be tudta adni.

Ez a másik oldala, ez is előfordulhat sőt... részemről több "hivatalosan" elcsalt mérkőzést tartok számon. :(

Ezt már visszavontam, de még mindig nem néztem meg ismét.

#4223 Guest_ottokar_*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 11. 23. 19:10

Idézet: Satriani - Dátum: 2009. nov. 23., hétfő - 19:40

:Đ  :Đ  :Đ  :Đ  :Đ  :Đ  :Đ  :Đ  :Đ  :Đ

Egészen más megítélés alá esik egy játékos videó alapján történő eltiltása, mint egy tévesen megítélt szabálytalanságból fakadó gól miatti újrajátszás. Az egyiket szabályzat engedi, a másikat viszont semmilyen szabályzat nem engedi, csak a fantáziádban létezik. De ezt neked ugye magyarázhatom. Tedd vissza nyugodtan a hűtőbe a logikát, jó helyen volt ott.

"mint egy tévesen megítélt szabálytalanságból "

Itt semmiféle tévesen megítélt szabálytalanság nem volt mert nem láttak semmit.

#4224 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2009. 11. 23. 19:25

Idézet: Satriani - Dátum: 2009. nov. 23., hétfő - 18:08

Mi meg olyan kibaszottul objektívek vagyunk Henryval, és úgy általában, a franciákkal és a négerekkel szemben.

Más nevében nem beszélek, annyit azonban elmondhatok, hogy Henry játékát nagyon kedveltem, amíg el nem felejtett focizni. Az ominózus "kezezős" esetet nem tudom nem objektíven kezelni, miután ő maga is beismerte, hogy szándékosan szabálytalankodott.

Franciaországot gyönyörűnek, a dél-francia konyhaművészetet pedig kiválónak tartom.

A francia emberekért nem különösebben rajongom, igaz saját hazájukban nem, csak itthon találkoztam velük.

Georges Clemenceau szerintem a pokolban fortyog egy rá méretezett üstben, a rasszizmust pedig maximálisan elítélem.

Kielégítő választ kaptál?  :)
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#4225 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 23. 19:33

Idézet: ottokar - Dátum: 2009. nov. 23., hétfő - 19:10

Itt semmiféle tévesen megítélt szabálytalanság nem volt mert nem láttak semmit.

:respect:

Szóval elmondanád végre, honnan a francból vetted, hogy "szóba jön az újrajátszás"? Ugyanis továbbra is úgy látom, hogy csak mellébeszélsz...

#4226 Guest_ottokar_*

Elküldve: 2009. 11. 23. 19:37

Idézet: Piftuka - Dátum: 2009. nov. 23., hétfő - 20:25

Más nevében nem beszélek, annyit azonban elmondhatok, hogy Henry játékát nagyon kedveltem, amíg el nem felejtett focizni. Az ominózus "kezezős" esetet nem tudom nem objektíven kezelni, miután ő maga is beismerte, hogy szándékosan szabálytalankodott.

Franciaországot gyönyörűnek, a dél-francia konyhaművészetet pedig kiválónak tartom.

A francia emberekért nem különösebben rajongom, igaz saját hazájukban nem, csak itthon találkoztam velük.

Georges Clemenceau szerintem a pokolban fortyog egy rá méretezett üstben, a rasszizmust pedig maximálisan elítélem.

Kielégítő választ kaptál?  :)

Clemencaut a franciák se becsülik sokra nyugodtan lehet mondani a történelem szemétdombjára került. Korlátolt és rosszindulatú ember volt.

#4227 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 23. 21:06

Idézet: Satriani - Dátum: 2009. nov. 23., hétfő - 18:08

Mi meg olyan kibaszottul objektívek vagyunk Henryval ...

én az vagyok  :D
franciák  :think: az más tészta  :Đ h
Ciciman is on borda

#4228 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 23. 21:09

Idézet: Satriani - Dátum: 2009. nov. 23., hétfő - 18:40

Egészen más megítélés alá esik egy játékos videó alapján történő eltiltása, mint egy tévesen megítélt szabálytalanságból fakadó gól miatti újrajátszás.

már rég kifizették a bundanyereményeket

újrajátszatás előtt visszafizettetik?  :confused: aligha :)
Ciciman is on borda

#4229 Felhasználó inaktív   Capri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 23. 21:17

Idézet: Piftuka - Dátum: 2009. nov. 23., hétfő - 16:49

Nem, bárki más nem tette volna. Csak aki hajlamos a csalásra.

Ezt te sem gondolhatod komolyan. A rendes játékidő utolsó húsz percét láttam csak, de azalatt Robbie Keane legalább 4x kezezett... mindet ösztönösen, hogy megszerezze/maga elé rakja a labdát. Tehát akkor ő is csaló? Vagy ez miben különbözik attól, hogy egy játékos feldobja magát a tizenhatoson belül? Szerintem ez ugyanaz.. (sőt az talán rosszabb)

#4230 Felhasználó inaktív   Capri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 23. 21:31

Idézet: ottokar - Dátum: 2009. nov. 23., hétfő - 17:14

Előkaptam a hűtőből egy kis logikát. Nos használnak videot esetek megitéléséhez? Nem? Akkor a Fradi játékost miért tiltották el video alapján a durva könyöklésért, hisz a video alapján történt vagy nem? A szabály szerint nem lehetne, de az igazságosság szerint igen. Mert itt az egyetlen gólt amivel nyertek szabálytalanság előzte meg.

Szerintem pedig még elég fagyott lehetett az a logika amikor felhasználtad :)
A meccs alatt nem használták fel mert nem is lehet. Azonban meccsen kívül miért ne használhatnák? Vagy mondjuk a durva eltiltásokról emlékezet alapján döntenek? Dragóner esetében is valószinüleg jött egy panasz elővették a videót és megvizsgálták és döntöttek róla a hatályos szabályok alapján. De ennek a folyamatnak semmi köze sincs a meccshez/futballhoz...
Nem tudom, hogy volt-e már videó akkor amikor vezettél meccseket de mostanság biztos vagyok benne, hogy mindent visszanéznek, hogy tanuljanak belőle és elemezzék/értékeljék a munkájukat.

#4231 Guest_ottokar_*

Elküldve: 2009. 11. 23. 22:47

Idézet: Capri - Dátum: 2009. nov. 23., hétfő - 22:31

Szerintem pedig még elég fagyott lehetett az a logika amikor felhasználtad :)
A meccs alatt nem használták fel mert nem is lehet. Azonban meccsen kívül miért ne használhatnák? Vagy mondjuk a durva eltiltásokról emlékezet alapján döntenek? Dragóner esetében is valószinüleg jött egy panasz elővették a videót és megvizsgálták és döntöttek róla a hatályos szabályok alapján. De ennek a folyamatnak semmi köze sincs a meccshez/futballhoz...
Nem tudom, hogy volt-e már videó akkor amikor vezettél meccseket de mostanság biztos vagyok benne, hogy mindent visszanéznek, hogy tanuljanak belőle és elemezzék/értékeljék a munkájukat.

Én akkor vezettem meccseket amikor a világbajnoki döntőn a játékvezető megadott egy gólt ami a felső lécről a gólvonalra pattant, mivel ő nem láthatta megkérdezte a partjelzőt aki gólnak mondta pedig ő se láthatta mivel legalább 15 játékos volt az 5és felesen belül. Akkor a legismertebb magyar játékvezetőnek két keresztnévből állt a neve. :D

#4232 Guest_ottokar_*

Elküldve: 2009. 11. 24. 09:18

"1966-ban egy-két változástól eltekintve gyakorlatilag ugyanazzal a csapattal utazott a világbajnokságra Brazília, mint 1962-ben, de a címvédésre esélye sem volt, mert nem hagyták. Ki volt a FIFA-elnök? Az angol Stanley Rous. Hol volt a vb? Angliában. Kell ennél több?” – halmozta a költői kérdéseket a veterán sportdiplomata, Joao Havelange."

Már akkor is nem a csapatokat okolták a vereségért hanem mindenki mást. Csak a vak nem látta hogy az akkori brazil csapatban a széthúzás a klikkek tették tönkre a játékot. Az egyik klikk Garrincha köré tömörültt, a másik Pelé köré. Míg a magyar és a portugál csapat is nagyon jó volt és egységes is. 1970-re Garrincha kikerült a csapatból mondjárt más lett a leányzó fekvése.

Szerkesztette: ottokar 2009. 11. 24. 09:25 -kor

#4233 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 24. 10:31

Idézet: ottokar - Dátum: 2009. nov. 24., kedd - 9:18

"1966-ban egy-két változástól eltekintve gyakorlatilag ugyanazzal a csapattal utazott a világbajnokságra Brazília, mint 1962-ben, de a címvédésre esélye sem volt, mert nem hagyták. Ki volt a FIFA-elnök? Az angol Stanley Rous. Hol volt a vb? Angliában. Kell ennél több?” – halmozta a költői kérdéseket a veterán sportdiplomata, Joao Havelange."

Már akkor is nem a csapatokat okolták a vereségért hanem mindenki mást. Csak a vak nem látta hogy az akkori brazil csapatban a széthúzás a klikkek tették tönkre a játékot. Az egyik klikk Garrincha köré tömörültt, a másik Pelé köré. Míg a magyar és a portugál csapat is nagyon jó volt és egységes is. 1970-re Garrincha kikerült a csapatból mondjárt más lett a leányzó fekvése.

Ezzel most mit szeretnel mondani?  :confused:  :think:
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#4234 Guest_ottokar_*

Elküldve: 2009. 11. 24. 10:49

Idézet: Schwarzmueller - Dátum: 2009. nov. 24., kedd - 11:31

Ezzel most mit szeretnel mondani?  :confused:  :think:

"Már akkor is nem a csapatokat okolták a vereségért hanem mindenki mást"

Ennél világosabban nem lehet kifejteni. Kinek érdeke  pl amit Arannyal műveltek? Mert legenyhébb kifejezés hogy szemétség ami nem használ a magyar labdarúgásnak. Elég szarban van a labdarúgásunk nem tapicskolni kellene benne hanem kimászni.

Szerkesztette: ottokar 2009. 11. 24. 10:51 -kor

#4235 Felhasználó inaktív   bálesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 24. 11:29

Idézet: ottokar - Dátum: 2009. nov. 24., kedd - 11:49

Kinek érdeke  pl amit Arannyal műveltek?

Az egy üzenet volt a többi játékvezetőnek: "Ha Fradi-meccset vezetsz, ossz ki minimum 2-3 pirosat, ha a jövőben is vezetni akarsz".

Undorító és akkor még finom voltam. Máskor is volt olyan, hogy egy-egy játékost elmeszeltek utólag, de a bírót valahogy sosem függesztették fel végleg. Most érdekes módon mindkettőt, aki nem állította ki a Fradistát. Bár a Wolfe-ügyben a mai napig nem vagyok biztos, hogy ekkora feneket kellett volna neki keríteni. Labdára mentek mindketten, szerencsétlen mozdulat volt, szándékosságról szó nem volt. (az utána napokig tapasztalható hangulatkeltés pedig gyomorforgató volt. Először 10 centis seb, másnap már 15-20, aztán jöttek a 30 centis szakadással, holott a tv-ben látható volt, hogy alig volt egy kis kötés a srác lábán. Még két nap kellett volna és kiderül, hogy a talpától a nyakáig végigszántotta az emberevő vadállat zöld). Dragóner könyöklése más tészta, az tényleg undorító volt. De hogy egy bírót ezért végleg elmeszeljenek...vicc.
"Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó..."
"Ez egy álomszép vasúti hid, ami biztosan ott lesz"
"Szabadságot Svájcnak!!!"
Konfig

#4236 Felhasználó inaktív   pitius 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 24. 17:34

Tippeljünk

Rubin - Dynamo 2:1
Arsenal - Standard 3:0
AZ - Olympiacos 2:1
Barcelona - Internazionale 1:1
Debrecen - Liverpool 1:3
Fiorentina - Lyon 1:1
Rangers - Stuttgart 1:1
Unirea Urziceni - Sevilla 1:2

#4237 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 24. 18:00

Tényleg! ;)

Rubin - Dynamo 1:0
Arsenal - Standard 2:0
AZ - Olympiacos 1:3
Barcelona - Internazionale 3:1
Debrecen - Liverpool 0:4
Fiorentina - Lyon 2:1
Rangers - Stuttgart 1:2
Unirea Urziceni - Sevilla 1:1
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#4238 Felhasználó inaktív   DzsiAr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 24. 19:05

Rubin - Dynamo 2:0
Arsenal - Standard 2:0
AZ - Olympiacos 1:2
Barcelona - Internazionale 1:2
Debrecen - Liverpool 2:5
Fiorentina - Lyon 1:2
Rangers - Stuttgart 0:1
Unirea Urziceni - Sevilla 1:2
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

#4239 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 24. 19:07

Rubin - Dynamo 2:1
Arsenal - Standard 3:1
AZ - Olympiacos 0:1
Barcelona - Internazionale 4:1
Debrecen - Liverpool 3:2
Fiorentina - Lyon 1:3
Rangers - Stuttgart 2:1