HWSW Informatikai Kerekasztal: LABDARÚGÁS, avagy a viszonyok itthon és külföldön - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (518 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 249
  • 250
  • 251
  • 252
  • 253
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

LABDARÚGÁS, avagy a viszonyok itthon és külföldön Klubok, pályák, emberek, játék. Értékeld a témát: ***** 1 szavazás

#5001 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 04. 21. 11:12

Üzenet megtekintéseIdézet: Satriani - Dátum: 2010. 04. 20. 22:28

Azért kapja az inter rendesen a hazai pályát.

Próbáld objektíven nézni, Satch! ;-)

Felesleges azon lovagolni, hogy ez a meccs most lehetett volna akár 3:2 (egyébként ugyanúgy 5:1 is ilyen alapon) is, azon nincs mit vitatni, hogy tegnap a Barca "emberére akadt".

A bekapott gólt leszámítva kifejezetten szervezetten védekezett az Inter, s szemmel láthatóan sokkal agilisebben, nagyobb akarattal játszott. Teljesen megérdemelt a győzelme.

A Barca nem találta a fogást rajtuk, s a rúgott gólt leszámítva nem tudta támadásban hozni a váratlan, kiszámíthatatlan, rövid passzos "sakk-matt" játékát, amiben annyira eredményes. A labdát mezőnyben tartogatták, kétszer annyit volt náluk, mégsem mentek sokra ezzel a "fölénnyel" a támadások során.

Ibra ismét rendkívül gyengén adta elő magát. Azon kívül, hogy ácsorgott elől, s többször lesre futott, csak hőbörgött és mérgelődött. Számomta Torghelle Sanyit idézte, azzal a különbséggel, hogy senkinek a lábát nem törte el. :Đ

Tegnap több alkalommal Alves szélen történő elfutásaiból és beíveléseiből akartak gólt szerezni, de hát Alves hetek óta nagyon formán kívül játszik. Nem hogy egy jó beadása, de egy jó passza nem volt a tegnapi meccsen sem, s az első bekapott gólban is alaposan benne volt. Nem is értem, miért nem lett lecserélve kb. fél óra után? :-s

A múltkor említettem, hogy mezőnyben középpályán és támadásban a Barca a világ egyik legjobb csapata, de a védekezésük rossz. Ez most is beigazolódott. Olyan bénázásokat mutattak be a kapott gólok előtt, hogy rossz volt nézni.

Ettől függetlenül otthon kiharcolhatják a továbbjutást (mert ahhoz ez a 3:1-es eredmény a 2 gólos különbség ellenére nem is rossz), de ahhoz merőben más felfogásban kell majd játszaniuk. Én nekik drukkolok, mert jó lenne, ha ismét spanyol csapat nyerné a BL-t. (Egy Barca-Lyon döntő pláne klassz lenne!)

Az viszont biztos, hogy ha az első félidőben bekapnak egy gólt, s nem nagyon sikerül rúgniuk, akkor piszok nehéz dolguk lesz, mert szervezettségben, védekezésben az Inter egyértelműen jobban áll.
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#5002 Felhasználó inaktív   bálesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 21. 18:08

Üzenet megtekintéseIdézet: Piftuka - Dátum: 2010. 04. 21. 12:12

Én nekik drukkolok, mert jó lenne, ha ismét spanyol csapat nyerné a BL-t.

Hú, ezért Barcelonában szépen megreguláznának :Đ
"Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó..."
"Ez egy álomszép vasúti hid, ami biztosan ott lesz"
"Szabadságot Svájcnak!!!"
Konfig

#5003 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 21. 19:37

Természetesen a digisport live database errorozik, szóval a http://www.vexcast.c...atch-wm=HRAKUHR -on találtam egy angol nyelvűt, a rojadirecta.com -on keresztül, ha valakit érdekel.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#5004 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 21. 20:24

Na Ribérynel elgurult a gyogyszer... nem is volt ketseges.
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#5005 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 21. 21:37

Ez egy nagyon szar meccs volt. :s

#5006 Felhasználó inaktív   bálesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 21. 21:39

Üzenet megtekintéseIdézet: Schwarzmueller - Dátum: 2010. 04. 21. 22:37

Ez egy nagyon szar meccs volt. :s

Az a meccs, ahol a Bayern győz egyszerűen nem is lehet jó :D Remélem a visszavágón kapnak egy hármast oszt' szevasz...
Konfig

#5007 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 21. 21:51

Üzenet megtekintéseIdézet: bálesz - Dátum: 2010. 04. 21. 22:39

Az a meccs, ahol a Bayern győz egyszerűen nem is lehet jó :D Remélem a visszavágón kapnak egy hármast oszt' szevasz...

Megint bemakoltak egyet, azt kesz. Robben nelkul sehol nem lennenek.

#5008 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 21. 22:40

Kár hogy végig ők voltak fölényben , ugye...
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#5009 Felhasználó inaktív   bp56 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 22. 06:33

1 pont 7of9, bálesz, Piftuka, pitius
0 pont a összes többi... :blink:, nem ábécé sorrendben (mert minek, ugye)
bega, Bujdy, Schwarzmueller, DzsiAr, Satriani, Coppermine, dekanov, Bucy

Összesítés:

81 pont pitius
80 pont DzsiAr
77 pont Bucy
70 pont bálesz
69 pont Bujdy
63 pont Schwarzmueller
[ Script Execution time: 237.4565 -  2005. november 24 12:00]
[ Script Execution time: 0.1000 ]

#5010 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 22. 08:03

Üzenet megtekintéseIdézet: bega - Dátum: 2010. 04. 20. 14:01

Sok lesz itt a 0 pont! :-D

Üzenet megtekintéseIdézet: bipi - Dátum: 2010. 04. 22. 07:33

1 pont 7of9, bálesz, Piftuka, pitius
0 pont a összes többi...

:D Na ugye!
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#5011 Felhasználó inaktív   Rodrigez07 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 22. 08:12

Üzenet megtekintéseIdézet: Schwarzmueller - Dátum: 2010. 04. 21. 22:51

Megint bemakoltak egyet, azt kesz. Robben nelkul sehol nem lennenek.

Hujjujj, lehet nem egy meccset néztünk :) Kallström távoli lövésén kívül semmilyen említésre méltó helyzete nem volt a Lyonnak. Talán még helyzetese sem volt. És ami igen szégyenteljes, hogy a Bayern kb. meg sem érezte a vágott arcú szerzetes kiállítását. Ugyanolyan agilisek voltka és tegnap simán lehetett volna 5:0 is a végeredmény. Mondom ezt úgy, hogy a Lyonnak szorítottam! Szerintem Odakinnt is 0-ra hozza majd a meccset a Bayern, 0:1 vagy 0:2-t tippelek.
A barátnőm megjegyezte tegnap este az ágyban: Te egy perverz disznó vagy!
Mire én: Kemény szavak ezek egy kilenc évestől!

#5012 Felhasználó inaktív   Rstudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 24. 21:15

Massimo Oddo mint belsőhátvéd... :down:

#5013 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 25. 20:38

Hát nem tudom, hogy mi történt a hétvégén Fehérváron... Azaz azt nem tudom, hogy a Fradinak, a Debrecennek, vagy csak a Videoton ellen fújt Bede...

Csizmadia egy futballkultúrával rendelkező országban kb hatszor lett volna kiállítva, de valahogy nem fújtak ellene, még a büntetőt sem...

A Fradiban a két banánzabáló minek van ott? Mert a védő arcot (Tutorics) még értem, dolgozik, húzóembere csapatának, de Wolfe? Egy vicc az az ürge, ilyet igazolhattak volna a mezőfalvi ifiből is...

Na, mindegy, majd a Debrecen-Videoton meccsen eldöntik, csak remélem, nem csalják el megint, mint a Loki első bajnoki címe előtti Videoton-Debrecent... :(

#5014 Felhasználó inaktív   bálesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 25. 20:54

Bujdy, ugye tudod, hogy erősen (ERŐSEN) túlzó, amit írtál? Csizmadia az egész szezonban nem szabálytalankodott összesen 6 lapnyit, nemhogy 6 piros ezen a meccsen...
Nem kell felülni Faragó Ricsike óbégatásának, aki egy vállal való apró lökésért is le akarta lövetni Csizit, mondván "mekkorát kapott szegény fehérvári". Undorító, uszító kommentálás volt, pedig eddig bírtam Faragót, de most kritikán aluli volt.
Máskor mindig az a baj, hogy puhányak a magyar bírók, minden apró szart lefújnak, holott nemzetközi viszonylatban ezeket sehol nem. És hogy ezért nem vagyunk sehol nemzetközi megmérettetéseken, mert ezt szokjuk meg, olyankor meg sírunk, hogy kérem, minket bántanak. Tessék, Bede engedte a kemény játékot, most meg az a baj. Ezen igazodjon ki valaki... És nem kell az, hogy ez nem kemény volt, hanem alattomos, mert erről egyszer sem volt szó.
Szvsz ilyen meccsek kellenének itthonra. Mármint keménységben, nem játékban, mert ilyen szempontból egy csapat volt csak a pályán.

Viszont tegnap ez volt a játékunk. Ha hagyjuk focizni a Vidit, simán kapunk egy méretes zakót.
És azt hiszem a Debrecen lesz a bajnok, a Fehérvárnak sokkal durvább sorsolása van. Ha mégis megtartják az előnyt, akkor viszont maximálisan megérdemlik.
De addig is: "Hol a fieszta????" :p
Konfig

#5015 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 25. 21:13

Üzenet megtekintéseIdézet: bálesz - Dátum: 2010. 04. 25. 21:54

Bujdy, ugye tudod, hogy erősen (ERŐSEN) túlzó, amit írtál? Csizmadia az egész szezonban nem szabálytalankodott összesen 6 lapnyit, nemhogy 6 piros ezen a meccsen...
Nem kell felülni Faragó Ricsike óbégatásának, aki egy vállal való apró lökésért is le akarta lövetni Csizit, mondván "mekkorát kapott szegény fehérvári". Undorító, uszító kommentálás volt, pedig eddig bírtam Faragót, de most kritikán aluli volt.
Máskor mindig az a baj, hogy puhányak a magyar bírók, minden apró szart lefújnak, holott nemzetközi viszonylatban ezeket sehol nem. És hogy ezért nem vagyunk sehol nemzetközi megmérettetéseken, mert ezt szokjuk meg, olyankor meg sírunk, hogy kérem, minket bántanak. Tessék, Bede engedte a kemény játékot, most meg az a baj. Ezen igazodjon ki valaki... És nem kell az, hogy ez nem kemény volt, hanem alattomos, mert erről egyszer sem volt szó.
Szvsz ilyen meccsek kellenének itthonra. Mármint keménységben, nem játékban, mert ilyen szempontból egy csapat volt csak a pályán.

Viszont tegnap ez volt a játékunk. Ha hagyjuk focizni a Vidit, simán kapunk egy méretes zakót.
És azt hiszem a Debrecen lesz a bajnok, a Fehérvárnak sokkal durvább sorsolása van. Ha mégis megtartják az előnyt, akkor viszont maximálisan megérdemlik.
De addig is: "Hol a fieszta????" :p

Azért a második félidő végén Csizi elég durván nem hagyta fejelni a támadót, ahogy Faragó is mondta, hogy köze nem volt a labdához, nem is nézte, csak fogta az ugrani akaró ellenfél mezét. Azért azt lefújhatta volna Bede, nem?

Legalább három olyan alkalom volt, mikor Csizmadia olyankor rúgott oda, tartott oda, mikor már sehol nem volt a labda. Ezt Nyugat-Európában sem tolerálnák...

#5016 Felhasználó inaktív   bálesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 25. 22:07

Üzenet megtekintéseIdézet: Bujdy - Dátum: 2010. 04. 25. 22:13

Azért a második félidő végén Csizi elég durván nem hagyta fejelni a támadót, ahogy Faragó is mondta, hogy köze nem volt a labdához, nem is nézte, csak fogta az ugrani akaró ellenfél mezét. Azért azt lefújhatta volna Bede, nem?

Legalább három olyan alkalom volt, mikor Csizmadia olyankor rúgott oda, tartott oda, mikor már sehol nem volt a labda. Ezt Nyugat-Európában sem tolerálnák...

Inkább elesni akaró ellenfél volt az, de nem akarok vitatkozni. Valóban fogta, ez tény. Talán ha a támadó nem akar mindenáron tizenegyest, akkor meg is kapja, ezt már nem tudjuk meg.

De látod, egy poszt alatt elértünk a 6 pirostól a 3 alkalomig :Đ
Odarúgni lehet, hogy odarúgott (egy védő igenis rúgjon oda, már csak a miheztartás végett is), de odatartásra nem emlékszem. Egyedül Doherty becsúszása volt talán túlzottan kemény, ezt aláírom.
De a Telesport honlapján öles betűkkel hirdetett "Bedével megerősített Ferencváros"-t egyszerűen kikérem magamnak. Gusztustalan hangulatkeltés.

Tök mindegy, X lett. Be kellett volna rúgni a helyzeteket és akkor nem lenne miről beszélni.
Konfig

#5017 Felhasználó inaktív   bálesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 26. 00:10

Amúgy még egy dolog és leszállok a témáról: vissza lehet nézni, hogy melyik oldalon volt szándékos könyöklés a meccsen, ami még csak le sem lett fújva. Segítek: a vétkesen nem zöld mez volt...

Pénteken DERBY!!! :)
Konfig

#5018 Felhasználó inaktív   DzsiAr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 26. 07:14

Bede hülye. Ebben egyetértenek minden csapat szurkolói. :)

Csak részleteket láttam a meccsből, szerintem sem volt olyan kirívó Fradinak fújás.
Mezey sír, mert mindig szokott, ha nem nyer a csapat.
Van 2 pont előny meg kell tartani. Én örülök, hogy a Siófok ha 1 ponttal is, de vezet az NB2-ben.
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

#5019 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 26. 07:56

Üzenet megtekintéseIdézet: DzsiAr - Dátum: 2010. 04. 26. 08:14

Bede hülye. Ebben egyetértenek minden csapat szurkolói. :)

Csak részleteket láttam a meccsből, szerintem sem volt olyan kirívó Fradinak fújás.
Mezey sír, mert mindig szokott, ha nem nyer a csapat.
Van 2 pont előny meg kell tartani. Én örülök, hogy a Siófok ha 1 ponttal is, de vezet az NB2-ben.

Nem azzal volt bajom, hogy Bede sokat fújt a Fradinak, hanem hogy nem fújt le nagyon sok dolgot. Főleg az elején, az első 20 percben ment a faragás. Ezzel gyakorlatilag széttördelték a játékot, így nem tudott kibontakozni a Videoton. Ha az elején Bede pár lappal helyre teszi az ámokfutókat, akkor más lehetett volna a meccs képe. Dragóner meg Tutorics tudott rendesen is játszani, csak Csizmadia, meg Stockley volt ganyé a védők közül...

#5020 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 26. 19:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Bujdy - Dátum: 2010. 04. 25. 21:38

Hát nem tudom, hogy mi történt a hétvégén Fehérváron... Azaz azt nem tudom, hogy a Fradinak, a Debrecennek, vagy csak a Videoton ellen fújt Bede...

Csizmadia egy futballkultúrával rendelkező országban kb hatszor lett volna kiállítva, de valahogy nem fújtak ellene, még a büntetőt sem...

Ugyanezek a gondolatok fogalmazódtak meg bennem a mérkőzés alatt és azt követően. Ezt a meccset nagyon durván a Vidi ellen fújta Bede. (Hogy milyen okból, az valóban kérdés.)

Csizmadia sokszor teljesen eszement módon játszott. A meccs elején, amikor egyszer Farkas II Balázs "bebőrözte" teljesen elgurult a gyógyszere. Már akkor, az első félidőben kaphatott volna 2 sárgát, s ahogyan mondod, a második félidőben is, nem beszélve arról, hogy az ominózus "kézzel fogós" szituáció is egyértelmű 11-es volt.

Vagyis Csizmadiának már a második félidőben nem szabadott volna a pályán lennie. Tudom... nincsen "mi lett volna ha", de érdemes belegondolni, hogy ez a pocsék Fradi 10 emberrel mire lett volna képes.

Vagy kilenccel, mert a második félidőben Ferenczi is megúszott két sárgát. (Labdát vivő játékos felrúgása/lerántása...)

Mindamellett Farkas II Balázs teljesítménye visszaesett az első félidő végére, de úgy vélem óriási hiba volt őt lecserélni. Nagy Dani egyébként a nullával egyenértékű produkciót nyújtott.

A meccs viszont egyértelműen a csatársoron ment el ismét, immár sokadik alkalommal. :reklamacio:

Ha csak a gólhelyzetek felét értékesítik, akkor bárhogyan fújt is Bede, meg lett volna a 3 pont, s akkor nem kellene a Loki elleni meccstől tartani. (Akik egyébként - megérdemelten, de kissé mázlista módon - sokat javítottak a gólarányukon ezzel az 5:1-es, Kaposvár elleni győzelemmel.)

Ezt írtam két hete:

Üzenet megtekintéseIdézet: Piftuka - Dátum: 2010. 04. 11. 22:11

Alves hazai viszonylatban nagyon jó játékos, de baromi öncélú, nagyképű focit mutat be egy ideje.

Olyan trükközésekbe kezd a meccs közben (a kiélezett bajnokságban, amikor a "Loki ott lohol a csapat nyakán"), amit Messi sem engedne meg magának. Ezek miatt rengeteg helyzetet elszórakozik.

Most is igaz volt mindez; hatványozottan. Egy épkézláb cselt nem tudott bemutatni, mégis sarokkal akarta elpasszolni a labdát, meg dekázgatva... én úgy elzavarnám a Vidi-től, hogy meg sem állna hazáig. Nikolics "teljesítménye" már csak hab volt a tortán. :rolleyes:

Itthon játszva a bajnoki címre hajtva, a bajnokság vitathatatlanul legjobb csapatának ezt a - focit nem játsztó - Ferencvárost 3-4 góllal kellett volna megvernie. A helyzetek meg is voltak ehhez, de ilyen borzalmas csatárteljesítménnyel nem lehet egyről a kettőre jutni. Pláne nem bajnokságot nyerni. :-(

Üzenet megtekintéseIdézet: Bujdy - Dátum: 2010. 04. 25. 21:38

Na, mindegy, majd a Debrecen-Videoton meccsen eldöntik, csak remélem, nem csalják el megint, mint a Loki első bajnoki címe előtti Videoton-Debrecent... :(

Azt csak remélni tudom én is, de lám... ha a Fradi elleni meccset is behúzták volna a srácok, akkor azon a meccsen nem sok múlna, mert elég lenne a többit megnyerni, s 2 pont előnnyel bajnoknak lenni.

Ha esetleg a Loki nyer, akkor majd a Vidi futhat az eredmények (és egy esetleges - újabb - Loki botlás) után. :glare:
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

Téma megosztása:

• (518 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 249
  • 250
  • 251
  • 252
  • 253
  • Utolsó »