HWSW Informatikai Kerekasztal: Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 132
  • 133
  • 134
  • 135
  • 136
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. www.felajanlasok.hu Értékeld a témát: -----

#2661 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 11. 17. 17:56

Idézet: zoltánszól - Dátum: 2009. nov. 17., kedd - 17:49

:offtopic: Didyman!
Kerestelek levélben. Lécci jelentkezz! :respect:

Ő meg engemet MA telefonon :D , mert itt járt a térségünkben, csak éppen nem volt idehaza senki. :mad:
Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#2662 Felhasználó inaktív   zoltánszól 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 17. 21:16

Idézet: Szőke - Dátum: 2009. nov. 17., kedd - 18:56

Ő meg engemet MA telefonon :D , mert itt járt a térségünkben, csak éppen nem volt idehaza senki. :mad:

A teljes előrelátás hiánya. :confused:

#2663 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 21. 20:45

Idézet: Szőke - Dátum: 2009. nov. 17., kedd - 18:56

Mikor jöttök? :)
... a trip back in time is all I need ...

#2664 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 22. 08:20

Idézet: Telcontar - Dátum: 2009. nov. 21., szombat - 20:45

Mikor jöttök? :)

A tegnapi napora volt beütemezve, de mivel el voltál veszve, na meg a Jahno féle cumókrol sem tudtamn semmit, így maradtunk. Nem tudok kétszer menni, majd, ha összegyült a jó sok egyszerre próbálok elhozni mindent egy jó nagy kocsival.
Majd egyeztetünk.
Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#2665 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 22. 12:41

Idézet: Szőke - Dátum: 2009. nov. 22., vasárnap - 9:20

A tegnapi napora volt beütemezve, de mivel el voltál veszve, na meg a Jahno féle cumókrol sem tudtamn semmit, így maradtunk. Nem tudok kétszer menni, majd, ha összegyült a jó sok egyszerre próbálok elhozni mindent egy jó nagy kocsival.
Majd egyeztetünk.

El voltam veszve? :omg: Dejszen a telefonom folyamatosan be van kapcsolva, mailt naponta-kétnaponta olvasok, fórumot  meg minden nap többször is. :) Ha tudom, hogy jöttök, akkor úgy szervezem a programjaimat, meg Jahnót is felkeresem, de ahhoz időben, kb. egy héttel előbb tudnom kell. A tegnapi napról semmilyen értesítés nem szólt.

#2666 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2009. 11. 22. 16:14

Idézet: Telcontar - Dátum: 2009. nov. 22., vasárnap - 12:41

meg Jahnót is felkeresem, de ahhoz időben, kb. egy héttel előbb tudnom kell. A tegnapi napról semmilyen értesítés nem szólt.

Engem szerintem reménytelenül fogsz megtalálni úgy nagyjából az idén, mert ha statisztikát lesem, akkor a következő 50 évben is.
Make love not Wor.

#2667 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 22. 17:29

Idézet: kriszt35 - Dátum: 2009. nov. 16., hétfő - 20:48

Ezt találtam az index, "ingyen vihető holmik" fórumon:
ingyen elviheto 2 monitor Budapest III keruletbol.

Muszaki parametereket ne kerdezzetek,regiek,de tokeletesen mukodnek.
Link: http://forum.index.h...ticle?t=9179295
Üdv: Kriszti

Tegnap délután felmarkoltam a két mónit. Köszönet neked a figyelésért, a felajánlónak (Gabi az index.hu-n) meg a két 17 collosért. :respect:

Elkészültek az abádszalóki gépek is, kriszt35 drága. Szólj, ha fogadóképesek vagytok!

#2668 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 23. 19:16

Idézet: Telcontar - Dátum: 2009. nov. 22., vasárnap - 12:41

El voltam veszve? :omg: Dejszen a telefonom folyamatosan be van kapcsolva, mailt naponta-kétnaponta olvasok, fórumot  meg minden nap többször is. :) Ha tudom, hogy jöttök, akkor úgy szervezem a programjaimat, meg Jahnót is felkeresem, de ahhoz időben, kb. egy héttel előbb tudnom kell. A tegnapi napról semmilyen értesítés nem szólt.

Már hogyne jeleztem volna:

Idézet: Szőke - Dátum: 2009. nov. 7., szombat - 7:47

Az időpontot akkor figyelembe fogjuk venni, bár jelenleg már erősen a 14-re volt koncentrálva.
Ezek alapján a 21-e a legesélyesebb. Hátha addig sikerül Jahno-t is megszabadítanod a pinyóban lévő felesleges cumóktol. Reménykedjünk addig neki is csak lészen annyi szabadideje két krigli sör között. :D

Egyébként én a bunkofont egyáltalán nem szeressem, mailt naponta minden este nézek, de honlapokat csak nagyon ritkán, mert a mostani pici moncsimon csak 800x600 felbontásban látom a betűket az oldalak viszont legyalább 1024x768 -s felbontást szeressék. Sajnos a vaksi szemeimmel így meg már nem látom elolvasni a betüket.

Egyébként hamarosan jelzem, hogy miukor tudunk menni, de sajnos én hétközben Dabason dolgozom (hordanak) és így a családnak kell biznicelni a kocsi ügyében, de rajta vagyunk a témán.

Viszont nagyon úgy néz ki, hogy csak egy alkalommal tudok felmenni és akkor jó lenne az ide szánt kb. 6 db. gépet és a dec.19-re esetleg adható gépeket is elhozni. Jelenleg egy olyan kocsi van kilátásban, amelybe min 10 komplett konfig is beférne.

#2669 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 23. 19:30

Idézet: Jahno - Dátum: 2009. nov. 22., vasárnap - 16:14

Engem szerintem reménytelenül fogsz megtalálni úgy nagyjából az idén, mert ha statisztikát lesem, akkor a következő 50 évben is.

Én erre már régen gondoltam. Vajon miért? :(
Nekem az az érzésasem, hogy neked mindened van ami valakinek kell (akváriumi eszközök (kb. 1 éve), félkész konfigok, LCD monitorok, külön nekem egy nagyobb :D ), azzal van éppen tele a pinyó, olyannyira, hogy mozdulni sem tudsz tőle. Viszont már évek óta semmit sem lahat tőled átvenni időhiányra való hívatkozással. Soha sem jársdz haza :think:  :confused: , vagy talán csak a sztád jár feleslegesen, szeretsz dicsekedni? :think:  hogy nálad minden van, kapható, így te lehetsz a nagyfiú.
Még jó, hogy nem szerveztem meg véglegesre a legutóbbi "felajánlásodat"

Idézet: Jahno - Dátum: 2009. okt. 31., szombat - 0:55

Jövő hétig kb. haza sem érek, és pakolom át egyik sarokból a másikba :-D Bár már nagy erőkkel nekiláttam, CRT monitor is van, kicsik, de jófélék. Saját Samu 550b-met is beáldozom, egy ideje nem használom, még zasszonytól kaptam az első karácsonykor, ideje nyugdíjba mennie.

Eddig 2 darab Samu 550b, egyiket Mz küldi a brigádnak, pár LG, meg akkor Szőkének egy 17-es LCD.

Gépből valahol van Dell egyben PII-PIII, ha mást nem is, de nov végéig szerintem 4 komplett gépet tudok adni tokvonóval. Tudok küldeni egeret, USB-s billt.

Még tavaly október felé mikor nekiláttam összerakni a kupacot, akkor 3 ilyen Dell-el kezdetem: http://control-solut...ll%20gx1100.jpg

Aztán elmentem 2-3 hónapra dolgozóba, oszt most kezd vége lenni :-D Plusz ami még most a cégek év végi selejtezéseiből jön, majd lesz valahogy, de összekalapáljuk, oszt megpróbálom hamar kiosztani. Egyelőre most idehaza is nézek bambán, hogymerről kellene a sajátjaimnak nekilátni.

figyelembe véve itt a faluban az újabb "csipet csapatot, mert lenne helyiség, szállítóeszköz a polgármestertöl. Én csak annyit mondtam nekik, hogy ha mégis valami csoda foilytán (na ez a csoda most sem jött össze) összejönne egy nagyobb adag félkész konfig, akkor le lehetne a fiatalságot kötni.
Majd mondom nekik, hogy véletlenek nincsenek.
Egyébként engem nem zavar nagyon a monitorhiány. Úgyis azt tertvezem - ha összejönne valami jobb monitor ehhez a géphez amit most használok - hogy a saját gépemet is átadom valakinek a dec.19-i adományozás alakalmávan.
Nekem már jócskán elegendő a kis 233 MHz-s ARMADA lipitopim. Azon talán még jobbak is a betűk, mint ezen a pici vackon. Ez a pici LCD monitor meg mehetne talán Telcontar cimborához tesztmoncsinak. Helyhiány esetén jó szolgálatot tesz, mert a készülő gép oldalára is fel lehet derótoznmi.

Szerkesztette: Szőke 2009. 11. 23. 19:34 -kor

#2670 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 23. 22:21

Idézet: Szőke - Dátum: 2009. nov. 23., hétfő - 19:30

Én erre már régen gondoltam. Vajon miért? :(

Beszéld meg a júzerekkel, meg a főnökséggel, akinél ki nem tudod találni, hogy mikor érsz haza, éppen mi lesz a napi meló, meddig leszel bent hétvégén és miért nem. Ma derült ki, hogy most csüt/péntek éjszakát megnyertem, ha útközben megérkezik egy rendelésem, akkor szombatot is. Ez alatt az 5 nap alatt meg úgyis összejön még 3 napnyi meló, oszt leshetek, mellé meg a maszek. Most éppen céges könyvelést bogozom az auditáláshoz, mert nyilván a könyvelő kevés hozzá, de minnyá felíratom magam a bérlistára, faszom.
Make love not Wor.

#2671 Felhasználó inaktív   zoltánszól 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 24. 01:06

Idézet: Jahno - Dátum: 2009. nov. 23., hétfő - 22:21

"..., faszom."

Jahno! Kérlek, ne sértődj már meg a Zöreg zsörtölődésén, de azt Te is beláthatod, hogy nehéz arra építeni, hogy mikor van a főnökségednek kedve ehhez, vagy ahhoz. Egy éve készülsz valami akváriumi kacatokat meg egyebeket kiszórni a raktáradból , de nem sikeredik sehogy sem. Azért ez nem megnyugtató. Szólhatnál Malmos kollégának, vagy valaki megbíztható, otthonülő nyugdíjasnak, hogy fogadja már Telcontar barátot egyszer évente, és akkor nélküled is mehetne a segélyezés zökkenőmentesen. Ha kell fölajánlok egy TúróRudit  a segédnek. No de ne én találjam már föl a melegvizet! Vagy Te már olyan okos nagyfiú, hogy megoldást találj a gondokra, ne csak magyarázatot. Igaz? ;)
Már elnézést, hogy én brekegek itt, de hát "válcság" idején minden garas, vagy cent segítség jól jönne.

Szerkesztette: zoltánszól 2009. 11. 24. 01:11 -kor

#2672 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 24. 02:19

Idézet: zoltánszól - Dátum: 2009. nov. 24., kedd - 1:06

Szólhatnál Malmos kollégának, vagy valaki megbíztható, otthonülő nyugdíjasnak

Malmos is már vele, melózik az összevissza. Zasszony néha otthon van, de általában ott is az a baj, hogy minden megfejtésnél közbe jön valami, oszt "majd holnap". Ezer éves cuccok utaznak velem melóhelytől melóhelyig, vagy a táskámban, oszt lófasz. Holnap pld. egész délelőtt aludni akartam volt, napközben valamit elintézni, mert 1 éve kellene áttolni a telefonom is más díjcsomagba. Erre most még melózda van, de reggel 11re be kell mennem, mert a fontos, valamint este karbantartás van a valameddig. Így holnapi nap ugrott, reggel Malmos elintéz helyettem valamit, du jön a gyárba, reggel hajnalban hazaszédülünk, másnap kezdődik ugyanez elölről, itthon meg egyik sarokból a másikba teszem a kupacot, oszt lófasz a minden.
Make love not Wor.

#2673 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 24. 02:21

3 monitor amúgy van, időnként reszelek 1-1 vason, oszt majd eccer ha nincs nagy szopás, akkor Malmos leviszi vagy hasonló. Bár ha most akad meló, amivel pénzt tud termelni, akkor 1 napot sem lehet kihagyni, elmúlt év ben elég veszteséges volt nekem, csak a pénzt vitte, most hamar vissza kell tolni, mert ma is lenyúltak egy 75ezresnyi inkasszóval, azt is kezdem unni.
Make love not Wor.

#2674 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 24. 11:28

Idézet: Jahno - Dátum: 2009. nov. 24., kedd - 3:21

Bár ha most akad meló, amivel pénzt tud termelni, akkor 1 napot sem lehet kihagyni, elmúlt év ben elég veszteséges volt nekem, csak a pénzt vitte, most hamar vissza kell tolni, mert ma is lenyúltak egy 75ezresnyi inkasszóval, azt is kezdem unni.

Ennyi munkáért amit te itt leirtál az évek alatt, már a bahamákon kéne koktélt szürcsölnöd.Bekell nyujtani a számlát ,nélküled mennyi minden beszarna cimmel.
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#2675 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 24. 12:50

Idézet: djculture - Dátum: 2009. nov. 24., kedd - 11:28

Ennyi munkáért amit te itt leirtál az évek alatt, már a bahamákon kéne koktélt szürcsölnöd.Bekell nyujtani a számlát ,nélküled mennyi minden beszarna cimmel.

Tegnap is éppen jó, hogy itt voltam, majdnem beszartak dolgok. Mást nem tudsz csinálni, ha a cég telközpontjához csak Te értesz, jómunkások meg 3 fajta időzóna szerint használják, ebbe férjen bele a karbantartás, meg a dolgozói szeszély is.

Másrészt sok vacak pont ezen tolódik, család vasa közül találtam odahaza olyat, amit tavayl júniusban hoztam el, csak ugye másnap hirtelen lementem Szegedre, ott kiderült, hogy nem 5 nap a szopás, hanem lett 2.5 hónap, megjöttem, aztán visszapkoltam az autóba, 3 nap múlva Hollandia, majd irodafelújítás, oszt költözés, bővítés, értelmetlen mítingek, meg most a sok sallang, hogy a megvalósulási elektromos terveket adjam le a 200. embernek külön, mert a projektvezetés balfasz volt és naponta 2szer midnent elkevert, valamint mivel kihúztam itt az 1 évet, így nagyjából azt is én tudom megmutatni a jómunkásoknak, hogy merre van a budi, és ne tekergessék a hülye klíma kapcsolóit...
Make love not Wor.

#2676 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 28. 09:18

Telcontar!

Gábor fiam dec.4-5.n Bp.-n fog lenni a San Marco (III. ker) útcában egy továbbképzésen 9,00-tol kb. 13,00-ig ahova személygépkocsival ketten mennek. Ebbe az Opelba kb. 4-5 teljes konfig és néhány kiegészítő (nyomtató) is beférne a visszaúton.
Amennyiben valamelyik nap (vagy mindkettő) a fenti időpont után megfelelne szívesen kimennének a már elkészült konfigokért, hogy enyhítsék nálad a zsúfoltságot.
Kérésem csupán annyi lenne a kiegészítő - elsősorban nyomtatókra vonatkozóan - hogy azok működőképesek legyenek és legyen bennük valamennyi festék is, mert a jelenleg látókörbe került célszemélyek anyagi helyzete nem nagyon engedi meg, hogy egyböl festéket vásároljanak, inkább nem kérnek nyomtatót, de a beszáradt fúvókájúakkal sem tudnánk sokmindent kezdeni. Most - mivel én is dolgozom - nem lenne rá időm, hogy a fúvókák kigőzőlésével kisérletezzek.

Várom mielőbbi válaszodat, hogy akkor hogyan szervezzük az itteni és a dec.19.-i gépátadásokat, gépek lehozatalát. Más időpontban ugyanis nem nagyon fog már lenni gépkocsink a szállításra.

#2677 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 28. 11:12

Idézet: Szőke - Dátum: 2009. nov. 28., szombat - 10:18

Telcontar!

Gábor fiam dec.4-5.n Bp.-n fog lenni a San Marco (III. ker) útcában egy továbbképzésen 9,00-tol kb. 13,00-ig ahova személygépkocsival ketten mennek. Ebbe az Opelba kb. 4-5 teljes konfig és néhány kiegészítő (nyomtató) is beférne a visszaúton.
Amennyiben valamelyik nap (vagy mindkettő) a fenti időpont után megfelelne szívesen kimennének a már elkészült konfigokért, hogy enyhítsék nálad a zsúfoltságot.
Kérésem csupán annyi lenne a kiegészítő - elsősorban nyomtatókra vonatkozóan - hogy azok működőképesek legyenek és legyen bennük valamennyi festék is, mert a jelenleg látókörbe került célszemélyek anyagi helyzete nem nagyon engedi meg, hogy egyböl festéket vásároljanak, inkább nem kérnek nyomtatót, de a beszáradt fúvókájúakkal sem tudnánk sokmindent kezdeni. Most - mivel én is dolgozom - nem lenne rá időm, hogy a fúvókák kigőzőlésével kisérletezzek.

Várom mielőbbi válaszodat, hogy akkor hogyan szervezzük az itteni és a dec.19.-i gépátadásokat, gépek lehozatalát. Más időpontban ugyanis nem nagyon fog már lenni gépkocsink a szállításra.

December 5. az szombat, és ha minden jól megy, itthon is leszek. Szóval jöjjenek.

Dec. 4. péntek csak úgy tud jó lenni, ha tudnak addig várni, amíg hazaérünk. Az nagyjából du. 17h magassága (± 1h).

Összesen 6 konfig figyel itt "Szelevény" címkével. :) Ami nem fér be az Opelba, azt majd én elviszem, hiszen hivatalos vagyok a dec. 19-i bulira. :) És addig még talán tud épülni néhány további meglepetésgép is.

Viszont nyomtató csak festék nélküli van. :(

#2678 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 28. 17:19

Idézet: Telcontar - Dátum: 2009. nov. 28., szombat - 11:12

December 5. az szombat, és ha minden jól megy, itthon is leszek. Szóval jöjjenek.

Dec. 4. péntek csak úgy tud jó lenni, ha tudnak addig várni, amíg hazaérünk. Az nagyjából du. 17h magassága (± 1h).

Összesen 6 konfig figyel itt "Szelevény" címkével. :) Ami nem fér be az Opelba, azt majd én elviszem, hiszen hivatalos vagyok a dec. 19-i bulira. :) És addig még talán tud épülni néhány további meglepetésgép is.

Viszont nyomtató csak festék nélküli van. :(

Ezek szerint csak 5.-n menne a Gáborom.

Legfeljebb - ha még marad elegendő gép (esetleg addig készül is hozzá) - én is beszorítok valahogy egy fuvart a "mi kocsinkkal", úgyis találkoznom kellene "halügyileg" -Yce Bear cimborával (mert Ő ugye nem ígér, hanem "csak" segít).

A maradékot és az addig elkészülteket meg majd hozod 19.-, mert igenis jól emlékszel. Nagyon várunk.

#2679 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 30. 01:55

Idézet: Telcontar - Dátum: 2009. nov. 28., szombat - 11:12

Dec. 4. péntek csak úgy tud jó lenni, ha tudnak addig várni,

Péntekre viszont még Malomosnak is üres a naptárja, el bírok vele küldeni.

Én most raktam át az itteni kupacot a másik sarokba, még Telcontarral ki kell logisztikázni.

Konfigból most készült el egy elég kicsi, de legalább címkés rendes win van rajt. Igaz 20-as HDD, 128 RAM, de P3/650, így lehet adok mellé ramot, ha tudtok vele játszani. Amúgy full win, adobe reader, OpenOffice, ami kell az van rajt, bekapcsol és működik.

2x15", meg 1x17" Samu, ezek nagyon jók, idehaza használtam. Meg akkor első körben 17"-es TFT is.

Gépeket még ma kicsit nyálazom, ameddig jutok, oszt max. beírom mi lett a héten.
Make love not Wor.

#2680 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 30. 03:40

Lett egy P3/733-as is, kis lapos Dell, 128 RAM, 20 gugás HDD. RAMot nem találtam, valamit túrjatok bele, OS-t remélem még le bírom majd menteni, az is fél nap lesz, de hátha elcseszitek. Most updatelődik. Kellenek ilyen kis vasak, ha némileg még pofozhatók?
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 132
  • 133
  • 134
  • 135
  • 136
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.