HWSW Informatikai Kerekasztal: Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 135
  • 136
  • 137
  • 138
  • 139
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. www.felajanlasok.hu Értékeld a témát: -----

#2721 Felhasználó inaktív   zoltánszól 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 12. 06. 18:03

Idézet: acws - Dátum: 2009. dec. 6., vasárnap - 14:07

De még élek  :D

Örömmel látunk! :cool:

#2722 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 06. 18:03

Idézet: acws - Dátum: 2009. dec. 6., vasárnap - 14:07

Hali mindenkinek,

kicsit rég jártam erre  :(  sajnos meló mellett időm semmi. De még élek  :D
Két ünnep között lesz egy kis időm akkor két komplett gépet tudok adni. Egy 700 körüli PIII meg egy 2*500-as dual-os (asszem de lehet 450 vagy 550 is, kezd nálam is elefáni játszani :) )
Van két monitor is egy 19" Fusi (minimál hiba hogy elég alacsonyra kell venni a brightness-t, hogy ne folyjon ki a szeme az embernek, de kb egy éve így használom, szal jó) meg egy 17" LG.

Acws

Hálás köszönet!

Kérlek majd jelezd, ha aktuális és megpróbálok kocsit szerezni hozzá, mert éppen ma lett két jelöltem innen a falubol, de nem biztattam Őket semmi jóval, bár a cégük még a kocsiköltségét is állnák.
Na de majd meglátjuk.

Egyébként örülök, hogy ismét a körünkben látlak.
Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#2723 Felhasználó inaktív   acws 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 06. 18:08

Idézet: Szőke - Dátum: 2009. dec. 6., vasárnap - 18:03

Hálás köszönet!

Kérlek majd jelezd, ha aktuális és megpróbálok kocsit szerezni hozzá, mert éppen ma lett két jelöltem innen a falubol, de nem biztattam Őket semmi jóval, bár a cégük még a kocsiköltségét is állnák.
Na de majd meglátjuk.

Egyébként örülök, hogy ismét a körünkben látlak.

Nem ígérem meg, hogy leviszem - nem biztos, hogy betartanám :) - de ha összejön akkor akár még azt is.
web-solution.hu A megfizethető tárhely

#2724 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 06. 18:21

Idézet: acws - Dátum: 2009. dec. 6., vasárnap - 18:08

Nem ígérem meg, hogy leviszem - nem biztos, hogy betartanám :) - de ha összejön akkor akár még azt is.

Ez aztán igazán jó hír, mert akkor végre betartanád a régi ígéretedet. Itt is talizhatnánk és "pletryizhetnénk" egyet. tNa meg - ha aznap már nem lennél vezető beosztású - esetleg véleményezhetnéd az idei terméseimet. Szálás van, ez ne zavarjon.
Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#2725 Felhasználó inaktív   acws 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 06. 18:25

Idézet: Szőke - Dátum: 2009. dec. 6., vasárnap - 18:21

Ez aztán igazán jó hír, mert akkor végre betartanád a régi ígéretedet. Itt is talizhatnánk és "pletryizhetnénk" egyet. tNa meg - ha aznap már nem lennél vezető beosztású - esetleg véleményezhetnéd az idei terméseimet. Szálás van, ez ne zavarjon.

Esetleg egy jó csukázóhely a környéken? Az tuti +motivációt jelentene  :D

#2726 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 07. 07:02

Idézet: acws - Dátum: 2009. dec. 6., vasárnap - 18:25

Esetleg egy jó csukázóhely a környéken? Az tuti +motivációt jelentene  :D

Élő Hármas Kőrös, Mentett oldali Tiszai és Kőrösi holtágak, valamint mentetlen oldali holtágakbol itt nincs hiány. Bizonyára csuka is akad bőven, bár az idén még nem volt időm macerálni Őket, de mások nem panaszkodnak.
Motiváció a maximális mértékben adott.

#2727 Felhasználó inaktív   acws 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 07. 08:48

Idézet: Szőke - Dátum: 2009. dec. 7., hétfő - 7:02

Élő Hármas Kőrös, Mentett oldali Tiszai és Kőrösi holtágak, valamint mentetlen oldali holtágakbol itt nincs hiány. Bizonyára csuka is akad bőven, bár az idén még nem volt időm macerálni Őket, de mások nem panaszkodnak.
Motiváció a maximális mértékben adott.

Jól hangzik :)
Összehozzuk valahogy a dolgot

#2728 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 08. 17:48

Idézet: Telcontar - Dátum: 2009. dec. 1., kedd - 20:25

Fakejack!

Írtál itt valami Socket 754-es alaplapról. Ha még megvan, kéne sósban, mert úgy néz ki, hogy lesz bele proci.
Próbáltalak többször telefonon elérni, de vagy lecserélted, vagy nem értél rá. Kicsengett, de nem vetted fel, vissza se hívtál.

Csutortok-pentek szabin vagyok, osszehozhatnank a dolgot. Van meg nalam par monitor, felgep meg akarmi, meg amit meg osszelapatolok hirtelen.
Kicsit havazva vagyok, bocs.

#2729 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2009. 12. 08. 17:57

Idézet: FakeJack - Dátum: 2009. dec. 8., kedd - 17:48

Csutortok-pentek szabin vagyok, osszehozhatnank a dolgot. Van meg nalam par monitor, felgep meg akarmi, meg amit meg osszelapatolok hirtelen.

Kicsit ? Lófaszt. Ellenben szerda-péntekre vettem fel magam helyett egy arcot, legfeljebb Telcontárral is összebeszéljük, oszt elberélitek azt is, ami nálam van. Vagy valami, csak össze kell logisztikáznom, oszt akkor még a valami is lehet. Telcontárnak írtam a volna, de még nem zörgött vissza.
Make love not Wor.

#2730 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 08. 18:07

Telcontar!

Vasáérnapra lészen-e kész konfig amit el kellene hoznom tőled, ugyanis az "időjós" nem jelez valami szépídőt és hófúvásban, viharban nem mennék Andráshoz és akkor vasárnap visszaút sem lenne.
Avagy 18.-n az addig még elkészülő komplett gépeket egyedül is le tudod hozni?
Egyébként jelezhetnéd, hogy még hány gépre számítsunk, azok kategóriája kb. milyen lesz, hogy tudjunk választani - ha kell - még páciensejet rá. 18.-nb ha már itt leszel nem bitos, hogy tudunk behívni megfelelő jelöltet.

#2731 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 08. 19:48

Idézet: Jahno - Dátum: 2009. dec. 8., kedd - 18:57

Kicsit ? Lófaszt. Ellenben szerda-péntekre vettem fel magam helyett egy arcot, legfeljebb Telcontárral is összebeszéljük, oszt elberélitek azt is, ami nálam van. Vagy valami, csak össze kell logisztikáznom, oszt akkor még a valami is lehet. Telcontárnak írtam a volna, de még nem zörgött vissza.

Kevesebb eséllyel csütörtök estefelé, nagyobb eséllyel péntek délután/estefelé megyek Szigetszentmiklósra. Telefonoljunk, hátha sikerül végre elhoznom a Zöreg akváriumprodzsektjéhez a czözuccosokat. Meg még ami befér. (Akár a zasszony ölibe. :D )
... a trip back in time is all I need ...

#2732 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 08. 20:01

Idézet: Szőke - Dátum: 2009. dec. 8., kedd - 19:07

Telcontar!

Vasáérnapra lészen-e kész konfig amit el kellene hoznom tőled, ugyanis az "időjós" nem jelez valami szépídőt és hófúvásban, viharban nem mennék Andráshoz és akkor vasárnap visszaút sem lenne.
Avagy 18.-n az addig még elkészülő komplett gépeket egyedül is le tudod hozni?
Egyébként jelezhetnéd, hogy még hány gépre számítsunk, azok kategóriája kb. milyen lesz, hogy tudjunk választani - ha kell - még páciensejet rá. 18.-nb ha már itt leszel nem bitos, hogy tudunk behívni megfelelő jelöltet.

Egy konfig van a tesztasztalon, már felkontárolva, de még darabokban. Ma este akarom összerakni. Még épülhet egy vagy kettő, de ha sikerül Jahnoval összejönni (peláne, ha Fékdzsekkel is), akkor lehet, hogy lesz több is.
Tudom, hogy most nem könnyítettem meg a dolgod. Azt is tudom, hogy nem egyszerű ilyen rövid idő alatt jelöltet lelned, de hát szükséges? Ha viszek még extra gépet 18-án, és nem lesz rá éppen ott és éppen akkor jelölt, nem tudják/tudjátok tárolni addig, amíg lesz neki új tulaja?

Jut eszembe: 18-án feleségem is tiszteletét tenné a bulin. Nem mondta még 100%-osra, de szerintem el fog jönni. Akkor 3, esetleg 4 komplett konfig az, ami befér a kocsiba.

Szerk.: gépek kategóriája majd' lemaradt. Jobbára PIII-ak, illetve Celeron 2-esek lesznek. Van még alkatrész két K6/2-450-eshez is. Már ha működőképes mindegyik.

Szerkesztette: Telcontar 2009. 12. 08. 20:05 -kor

#2733 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 08. 20:47

Idézet: FakeJack - Dátum: 2009. dec. 8., kedd - 18:48

Akkor maradjunk annyiban, hogy vagy csütörtökön, vagy pénteken este átruccanok hozzád. Előtte csörgök.

#2734 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 08. 21:26

Idézet: Telcontar - Dátum: 2009. dec. 8., kedd - 21:47

Akkor maradjunk annyiban, hogy vagy csütörtökön, vagy pénteken este átruccanok hozzád. Előtte csörgök.

Oksa, koszi.

#2735 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 09. 06:49

Idézet: Telcontar - Dátum: 2009. dec. 8., kedd - 20:01

Egy konfig van a tesztasztalon, már felkontárolva, de még darabokban. Ma este akarom összerakni. Még épülhet egy vagy kettő, de ha sikerül Jahnoval összejönni (peláne, ha Fékdzsekkel is), akkor lehet, hogy lesz több is.
Tudom, hogy most nem könnyítettem meg a dolgod. Azt is tudom, hogy nem egyszerű ilyen rövid idő alatt jelöltet lelned, de hát szükséges? Ha viszek még extra gépet 18-án, és nem lesz rá éppen ott és éppen akkor jelölt, nem tudják/tudjátok tárolni addig, amíg lesz neki új tulaja?

Jut eszembe: 18-án feleségem is tiszteletét tenné a bulin. Nem mondta még 100%-osra, de szerintem el fog jönni. Akkor 3, esetleg 4 komplett konfig az, ami befér a kocsiba.

Szerk.: gépek kategóriája majd' lemaradt. Jobbára PIII-ak, illetve Celeron 2-esek lesznek. Van még alkatrész két K6/2-450-eshez is. Már ha működőképes mindegyik.

Természetesen tudjuk tárolni az át nem adott gépeket, de mennyivel egyszerűbb és szebb lenne egyszerre és, ha az adná át aki éppen bajlódott vele. Mindenesetre majd megoldjuk valahogy.

Ma megyek be az Egyesületbe és megbeszélem a főnökasszonnyal a nejed jövetelét, de akár 150 %-ra is mondhatom, hogy szívesen látott vendég Ő is. Nem csak azért mert veled - aki oly sokat segít most rajtunk - jön, hanem azért is, mert sorstársunk. Estére majd referálok.

#2736 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 10. 06:31

Idézet: Szőke - Dátum: 2009. dec. 9., szerda - 6:49

Ma megyek be az Egyesületbe és megbeszélem a főnökasszonnyal a nejed jövetelét, .

A végleges válasz - főnökasszoinyi bólintással: 250 %.

Várunk.

#2737 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 11. 20:24

Nalam jart Kedvespatikus ur! :cool: Elvitt jopar dolgot, ami majdan reszet kepezheti jookis konfigoknak. No meg egy
monit is. Koszonetem!
(Ha valakinek kell hirtelen moni konfighoz, csak szoljon. Van meg 3x15".)

#2738 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 11. 21:00

Fékdzsekk úrnak meg sok köszönet, még ki sem bírtam mindent pakolni. Jahnónál is jártam ma, sokmindent hoztam, de az akváriumos cuccok megest lemaradtak. :( Szégyellem magam, de ez van. Azért jövő péntekig még megpróbálok újra eljutni Csepelre, a jövő héten már rugalmasan tudok alkalmazkodni.

Más.

Adott egy egyedülálló édesanya három gyermekkel: Péter és Matyi 13,5 évesek (igen, ikrek), Mercédesz 9,5 éves. Szánnék nekik egy konfigot karácsonyra, ha nincs ellene kifogásotok.

#2739 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 12. 06:41

Idézet: Telcontar - Dátum: 2009. dec. 11., péntek - 21:00

Fékdzsekk úrnak meg sok köszönet, még ki sem bírtam mindent pakolni. Jahnónál is jártam ma, sokmindent hoztam, de az akváriumos cuccok megest lemaradtak. :( Szégyellem magam, de ez van. Azért jövő péntekig még megpróbálok újra eljutni Csepelre, a jövő héten már rugalmasan tudok alkalmazkodni.

Más.

Adott egy egyedülálló édesanya három gyermekkel: Péter és Matyi 13,5 évesek (igen, ikrek), Mercédesz 9,5 éves. Szánnék nekik egy konfigot karácsonyra, ha nincs ellene kifogásotok.

Tekintettel, hogy eddig nem visítottál, hogy vasárnap valamit el kellene hoznom tőled, így a levélben megbeszélt vasárnapi ütközésünk elmarad.
Indulok Andráshoz Drégelypalánkra, vissza vasárnap délután. Abban az esetben, ha mégis hoznom kellene (szinte üres kocsival jövök vissza, csupán YceBear cimborátol jön némi cucc) csörögj rám (tel.számom adataimnál), hogy az ütközés helyszínét megbeszéljük.
Vasárnap estig nem vagyok (nagy valószínűséggel) NET közelben.

#2740 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 12. 06:42

Idézet: Telcontar - Dátum: 2009. dec. 11., péntek - 21:00

Más.

Támogatom!

Szerkesztette: Szőke 2009. 12. 12. 06:45 -kor

Téma megosztása:

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 135
  • 136
  • 137
  • 138
  • 139
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.