HWSW Informatikai Kerekasztal: Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 159
  • 160
  • 161
  • 162
  • 163
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. www.felajanlasok.hu Értékeld a témát: -----

#3201 Felhasználó inaktív   Samuraj 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 02. 11. 18:11

Ajánlok 1-2 P3 celeron 900-as proccot (nekem mennek 1116 mhz-n is = 9x124, de elindult 9x133-al is)
továbbá néhány 1.6 - 1.7ghz P4 is akad, ha abból hiányotok lenne.
Ha kell, kérek privit (is) írni. Telcontarral, ace22-vel időnkénti ütközéskor átadom.
Van még 1-2 isa hangcucc is, most épp creative awe(64)-ből szaladt meg. Olyan lapokba, ahol van még tartalékos isa slot, integrált hang meg vagy nincs vagy rossz.
A vindóz nem program! Nem lehet memória igénye! Csak egy alaprendszer, amin a programok futhatnak, nekik lehet memória igényük! A vindóz igenis érje be 64Kilobyte-val! Kiváltképp a telepítője!

#3202 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 11. 19:49

Idézet: Samuraj - Dátum: 2010. febr. 11., csütörtök - 19:11

Ajánlok 1-2 P3 celeron 900-as proccot (nekem mennek 1116 mhz-n is = 9x124, de elindult 9x133-al is)
továbbá néhány 1.6 - 1.7ghz P4 is akad, ha abból hiányotok lenne.
Ha kell, kérek privit (is) írni. Telcontarral, ace22-vel időnkénti ütközéskor átadom.
Van még 1-2 isa hangcucc is, most épp creative awe(64)-ből szaladt meg. Olyan lapokba, ahol van még tartalékos isa slot, integrált hang meg vagy nincs vagy rossz.

Köszönjük szépen, tudunk hasznosítani ilyesmiket. :respect:

A legközelebbi procivadászaton át tudod nekem adni (vagy ace22-nek, ha vele hamarabb találkozol).
... a trip back in time is all I need ...

#3203 Felhasználó inaktív   Vendor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 12. 10:40

Idézet: Szőke - Dátum: 2010. febr. 10., szerda - 9:11

Üdv.!

Csak azokat tudunk használni! Ráadásul mindíg szűkében vagyunk az ilyen méreteknek, csak jóval kisebbek vannak általában. (SATA alaplapok még nem felajánlásosak, sajna.  :mad: )

Felajánlásodat hálásan köszönjük!

Remek. akkor osszeszedem oket, es egy teszteles utan mennek a contarnak a hegyre, ha neki is jo igy.
  Vendor         O
            ______
Arkanoid   (|====|)

#3204 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 12. 18:22

Idézet: Vendor - Dátum: 2010. febr. 12., péntek - 11:40

Remek. akkor osszeszedem oket, es egy teszteles utan mennek a contarnak a hegyre, ha neki is jo igy.

Tökéletes! :respect:

#3205 Felhasználó inaktív   Vendor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 12. 18:52

Idézet: Telcontar - Dátum: 2010. febr. 12., péntek - 19:22

Tökéletes! :respect:

juteszembe. megvan meg az a regi logitech ff kezi szkenner?
csak mert talaltam hozza vezerlot
  Vendor         O
            ______
Arkanoid   (|====|)

#3206 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 12. 19:01

Idézet: Vendor - Dátum: 2010. febr. 12., péntek - 18:52

juteszembe. megvan meg az a regi logitech ff kezi szkenner?
csak mert talaltam hozza vezerlot

Üdv.!

Ha minden igaz az már nálam landolt, vagy esetleg egy másik hasonló. Nálam volt vezérlő hozzá és már nem is tudom fejböl (utánna kellene néznem), hogy kihez is került.
Persze ettöl függetlenül Telcontarnál még lehet másik, melyhez nincs vezérlő, bár jópár vezérlőt is elvitt tőlem nem is túl rég.
Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#3207 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 13. 01:05

Idézet: Szőke - Dátum: 2010. febr. 12., péntek - 20:01

Üdv.!

Ha minden igaz az már nálam landolt, vagy esetleg egy másik hasonló. Nálam volt vezérlő hozzá és már nem is tudom fejböl (utánna kellene néznem), hogy kihez is került.
Persze ettöl függetlenül Telcontarnál még lehet másik, melyhez nincs vezérlő, bár jópár vezérlőt is elvitt tőlem nem is túl rég.

Kézi szkenner nincs nálam. Síkágyas van kettő, de azok még teszteletlenek.

#3208 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 13. 16:39

Igen Tisztelt "Nagyfalusi" tettestársak! Néha azért nem ártana benézni IDE és, ha kell intézkedni. :(
Én ma kb. 8-10 valami zagyvaságot (egyetlen szótag sem volt benne értelmes, biztos valami ropot tehette be  :mad: ) töröltem.
Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#3209 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2010. 02. 13. 17:18

Idézet: Szőke - Dátum: 2010. febr. 13., szombat - 16:39

Igen Tisztelt "Nagyfalusi" tettestársak! Néha azért nem ártana benézni IDE és, ha kell intézkedni. :(
Én ma kb. 8-10 valami zagyvaságot (egyetlen szótag sem volt benne értelmes, biztos valami ropot tehette be  :mad: ) töröltem.

Nem is tudtam, hogy van ilyen, meg működik. De loginom biztos nincs. Ellenben Malmos munkaköre, hogy reggeltől-estig a város két vége közt rohangászik, szerintem ha jól összeszervezzük, akkor be tud gyűjteni sok mindent. Találjuk ki, ha mailban kapok, hogy kitől/mikor/mit/telefonszám, akkor ezt rá tudom tolni, oszt amikor nálam kupac van, akkor egyben le bírjuk kezelni.
Make love not Wor.

#3210 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 14. 09:28

Idézet: Jahno - Dátum: 2010. febr. 13., szombat - 17:18

Nem is tudtam, hogy van ilyen, meg működik. De loginom biztos nincs. Ellenben Malmos munkaköre, hogy reggeltől-estig a város két vége közt rohangászik, szerintem ha jól összeszervezzük, akkor be tud gyűjteni sok mindent. Találjuk ki, ha mailban kapok, hogy kitől/mikor/mit/telefonszám, akkor ezt rá tudom tolni, oszt amikor nálam kupac van, akkor egyben le bírjuk kezelni.

Ez az az oldal, melyet anno Delawer cimbora készített. Már több ízben volt szó róla, hogy valaki aki ért is houzzá átpofozza egy kicsit (legutóbb Nevergone válalta volna, de lelett beszélve róla).
Most néztem, Te is regisztrált tag vagy. Malmos collegát nem tudom, mert az eredeti reggelt nevére sem emlékszem már.
Az oldalhoz való hozzáférésiadatokat - melyet anno még Delawertöl kaptam - emlékeim szerint neked is megküldtem, de Telcontarnak biztosan átadtam. Majd megint utánnakeresek és ha meglesz elküldöm neked is, hátha Te többet tudsz vele kezdeni, mint én.

#3211 Felhasználó inaktív   Samuraj 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 14. 23:30

Gyűtt 2 darab P2 440EX-es deszka. Csak 66mhz/P2 proci. Agp, sdram2x, AT form faktor. Ilyenből kell?
Adok mellé 64megás ramokat, s3 trio agp kaliberű kártyából is van, meg akkor megyen bele awe hangcucc, szerintem még házba is tudok egyet költöztetni 433 cerkával. +tartalék slot-pga kártya, cd...
A vindóz nem program! Nem lehet memória igénye! Csak egy alaprendszer, amin a programok futhatnak, nekik lehet memória igényük! A vindóz igenis érje be 64Kilobyte-val! Kiváltképp a telepítője!

#3212 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 15. 01:04

Idézet: Szőke - Dátum: 2010. febr. 14., vasárnap - 9:28

Most néztem, Te is regisztrált tag vagy. Malmos collegát nem tudom, mert az eredeti reggelt nevére sem emlékszem már.
Az oldalhoz való hozzáférésiadatokat - melyet anno még Delawertöl kaptam - emlékeim szerint neked is megküldtem,

Megleshetem, de az valmi másféle hozzáférés volt, amiből én sem kértem :-) De kitalálom.
Make love not Wor.

#3213 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 15. 19:29

Idézet: Samuraj - Dátum: 2010. febr. 15., hétfő - 0:30

Gyűtt 2 darab P2 440EX-es deszka. Csak 66mhz/P2 proci. Agp, sdram2x, AT form faktor. Ilyenből kell?
Adok mellé 64megás ramokat, s3 trio agp kaliberű kártyából is van, meg akkor megyen bele awe hangcucc, szerintem még házba is tudok egyet költöztetni 433 cerkával. +tartalék slot-pga kártya, cd...

Ha össze tudsz rakni egy komplett gépet, megoldjuk, hogy ott lehess az átadásán. :) :respect:

#3214 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 17. 12:53

Sziasztok!

Lehet, hogy nem emlékeztek már rá, de tavaly november elején írtam, hogy van a munkahelyemnél pár leselejtezett gép. Végre összeállt, hogy melyek azok.
Összesen 6 darab ház, amiből 4-ben van is valami alaplap/cpu esetleg memória is. Van bennük összesen 4 cdrom és 4 kisfloppy.
HDD egyikben sincs.

Helyileg ez a XIII. kerületben lenneének (Üteg utca - Petneházy utca sarok). Valaki el tudna értük jönni?

#3215 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 17. 13:26

Idézet: Sipi- - Dátum: 2010. febr. 17., szerda - 12:53

Helyileg ez a XIII. kerületben lenneének (Üteg utca - Petneházy utca sarok). Valaki el tudna értük jönni?

Ha más nincs, akkor Malmosnak holnapra szervezek körfuvart, pont megy a szomszédodba is, ezt el bírja hozni.
Make love not Wor.

#3216 Felhasználó inaktív   Samuraj 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 18. 12:00

Idézet: Telcontar - Dátum: 2010. febr. 15., hétfő - 19:29

Ha össze tudsz rakni egy komplett gépet,

Elkékült.
- P2 540/83 mhz (igen, turbósított 433/66), normál AT ház, táp, alaplap.
- 128 mb sdram
- S3 trio 3D/2X agp 4M
- 4Gb kvantum hdd
- 32x CD r-only (nuku rw)
- lankad
- usb v1 / 2port
- awe64 hangcucc (midi-t és régebbi játékok, amik ezt igénylik, nem zenél), jó erős végfokkal, kis passzív hangfal is elég mögé.
- a szokásos apróságok: fdd, com1,2, lpt
Tesztelve is vagyon. lazán nyomta a divx-eket félnapon keresztül. Aztán tuning képes is, szerintem elbírja a dvd-t, geforce vga. Szivem,lelkem beleszereltem. Perifériákkal hogy álltok? Bill, egér, no meg kishangfal. Ilyeneket most nekem is 4M-ből (vagy hardverM-ből, összefoglalóan hardver4M :D ) kéne bugáznom. Kár volt korábban kidobálni.

Ezért kérdeztem, hogy komplettírozásra mekkora igény mutatkozik, akkor nem alkatrészenként adom, mint múltkor 2 garnítúrára valót, csak ház/táp híjján meg vagyok lőve. Azokhoz még adom a 900-as celeroncsokat, amik nem is annyira roncsok, mint írtam, 124-133 fsb-vel is lehet akár döngetni, csak a vga kell bírja a 66+ mhz-t. A mostani érdekes, mert a trio 3d2x elvileg nem ezek közé tartozik.

Következő összeröffenésünkkor - ami lehet vasárnap is - viszem a motyókat.

#3217 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 23. 11:29

Idézet: Jahno - Dátum: 2010. febr. 17., szerda - 13:26

Ha más nincs, akkor Malmosnak holnapra szervezek körfuvart, pont megy a szomszédodba is, ezt el bírja hozni.

Erről lecsúsztam. Ma vagy holnap vagy jövő héten erre tud érte gurulni valaki?
Számot adok privátban, csak írjon aki erre jönne érte.

#3218 Felhasználó inaktív   Tibsó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 23. 13:55

Idézet: Sipi- - Dátum: 2010. febr. 23., kedd - 12:29

Erről lecsúsztam. Ma vagy holnap vagy jövő héten erre tud érte gurulni valaki?
Számot adok privátban, csak írjon aki erre jönne érte.

Holnap (szerda) vagy jövő héten be tudok ugrani értük napközben. Privit küldök.

#3219 Felhasználó inaktív   Tibsó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 24. 13:43

Most hoztam el Sipi-től 6 darab gépet és 4 moncsit, köszönet értük.  :respect:
Hétvégén 1-2 konfigot össze tudnék belőlük hozni (bár fölös klavim, egerem most nincs). Ha van valahol várakozó jelölt, jelezzétek!

#3220 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 24. 16:41

Idézet: Tibsó - Dátum: 2010. febr. 24., szerda - 13:43

Most hoztam el Sipi-től 6 darab gépet és 4 moncsit, köszönet értük.  :respect:
Hétvégén 1-2 konfigot össze tudnék belőlük hozni (bár fölös klavim, egerem most nincs). Ha van valahol várakozó jelölt, jelezzétek!

Itt a szomszédban :D (Tiszazugban) több is akad, de le kellene hoznod. :)

Téma megosztása:

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 159
  • 160
  • 161
  • 162
  • 163
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.