Idézet: Samuraj - Dátum: 2010. 03. 28. 12:05
A felajánlás lenyúláshoz nem tudok már mit hozzáfűzni, legalább a lapom letesztelni vele jó lett volna, amit úgyis megtehet az, aki összeszedi az árut - lehettem volna én is egyik napi mászkálásomkor. Szerintem ennyi rugalmasság elfér, ha már úgyis adogatjuk 1más közt a hw-eket. De ha sokan betámadtok, megsértődök, elgondolkodok a további részvételen. Már rááltam, hogy kifejezetten a felajánlásra gyűjtögetem, javítgatom a motyókat. Tudom, nem vagyok nagy tétel, nem hiányoznék.
csak emlékeztetőként.
nálam is itt gunnyaszt a komplett P2-celeron masina (bár hátha jönne bele p3). Azonkívul AT-s billenytűből is gyűjtöttem egy marékkal (nagy marék)- szerk: ja hogy ps2-esből van hiány, abból is rakok 1-et, német nyelvű. 1db ps2 egér, sorosaim nincsenek. Meg a canon patronok. Többi apróság, procik, sdramok. 1-1 cd író és dvd olvasó - ez is beindulóban. M5-soroksári osán fehérbusz parkoló. 06202967005. Bármikor, előre egyeztetve vagy hirtelen felindulásból, ha épp itthon vagyok.
Persze el tudom cipelni egyszerűbb útvonalon is a város közepe irányába.
Lapod teszteléséhez: van a gyűjteményemben már néhány saját tulajdonú S939-es procim. Azokkal végigtesztelhetjük - legalább én is megtud(hat)om, hogy valóban működő procikat sóztak-e rám a Vaterán...

A felajánlott S939-es meg eláll odafönt addig, amíg beficcen egy működőképes deszka hozzá.
Na, szeretném, ha a témát ezzel kivesézettnek tekintenénk.
PII gépedhez van itt 5db Slot1-es PIII-as - a mai napon 4 db Slot1-es alaplapot kellett kiselejteznem.

Mind a Hóembertől kapott kupacból való. Hó mentségére mondom, hogy ő is teszteletlenül kapta a kupacot.
Ha netán PGA370-es az Celeronos gép, akkor meg van bele Celeron-2-es proci is.
Szerkesztette: Telcontar 2010. 03. 28. 17:26 -kor
... a trip back in time is all I need ...