HWSW Informatikai Kerekasztal: Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 166
  • 167
  • 168
  • 169
  • 170
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. www.felajanlasok.hu Értékeld a témát: -----

#3341 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 03. 27. 12:47

Üzenet megtekintéseIdézet: Telcontar - Dátum: 2010. 03. 24. 20:54

A lényeg azon van, hogy nem a saját hasznunkat szem előtt tartva dolgozunk. Szerintem.

Még egy Kép

Samuraj, egyelőre elhiszem, hogy a jó cél vezérel (bár a többiek által is nehezményezett postod után már fogalmazodott bennem egy ennél kevésbé barátságos írás), de hadd kérjelek meg pár dologra:
  • nem kötünk bele a felajánlóba (pl., hogy mit gondol ő gyors vagy lassú processzornak)
  • nem próbáljuk saját célra bezsebelni a felajánlást (tudom, nem ez volt a szándékod, de külső szemlélő számára EZ JÖN LE a fentiekből)
Köszönöm.

#3342 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 27. 21:40

Üzenet megtekintéseIdézet: YceBear - Dátum: 2010. 03. 27. 00:31

Udv,

Sikerult szereznem alaplapot a PIV celeron ala es ugy nez ki mukodik. Ezenkivul van meg 2db Compaq gep kovetkezo belessel:
PIII 933MHz, 2GB HDD, Audi, Lan, TNT64 VGA. Sajnos az egyik memoria hianyos de mindketto kantarozva van. Ezenkivul van itt 1 erdekes proci mert ilyet meg nem lattam. Abit BH6 alaplap es benne 1 PIII 366 Slot 1 s proci. Van ezekre szabad jelolt?

Na igen es meg 7 db PCI os halokartya is ha kell valahova.

Az 366 MHz-es PIII valószínűleg 66MHz-es FSB-n megy, azért annyi az annyi. :) Adj neki 100 MHz-et, és rögtön látszani fog, hogy 550 MHz-es. Igaz, úgy talán már nem lesz érdekes.
... a trip back in time is all I need ...

#3343 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 27. 21:41

Üzenet megtekintéseIdézet: WiZARD - Dátum: 2010. 03. 27. 11:18

szégyellem magam, már párszor kérdeztem és sose vittem cuccokat.
ismét összegyűlt némi cucc, és rámtört a rendrakás, ezért kérdezném, hogy vegyes, hiányos konfigok kellenek-e? nem ígérem hogy minden müxik, de a 90%uk legutóbb még működött, csak kellett belőle vmi vagy ilyesmi.
nem tudom mi a minimum szint, ami kell, 128-256-512 megás sd ramok, 3-4 alaplap (socket 478 többnyire, talán van slot1 is) van 1-2 40 giga körüli vinyó, 700as celeron, 1.7 ghz p4 celeron, meg hasonló procik, 200-300 watt körüli atx tápok, nemtúlgáz állapotú atx házak

ma el tudom vinni budapesten kb bárhova, holnapi napom még nem tudom, de lehet akkor is tudom vinni...

Ha Budaörs is játszik, akkor 06-20-358-5472. :) Jövő héten bármikor jó, mert a nagyfiamnak tavaszi szünetje van (a kis burzsoá! :) ), át tudja venni. :respect:

#3344 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 27. 21:46

Üzenet megtekintéseIdézet: Szőke - Dátum: 2010. 03. 27. 06:04

Eléggé komoly gépeknek tűnnek. Hamarosan mennem kellene G@by collegához a nyomingerek ügyében, akkor majd megpróbálunk egyeztetni.
SD RAM-bol (Hála Holmes cimborának) jelenleg jól el vagyok látva, az így nem gond.
A különleges procira meg nagy valószínűséggel Telcontar cimbora csapna le a legszívesebben.

Ha erre jársz: van újfent négy kész gép. Három PIII-as és egy PII-Celeron. Sajnos billentyűzet már csak a PII-eshez van, mert ahhoz AT-s kell. Egereket még tudok adni (leginkább sorosak vannak, de azok pont ugyanúgy megfelelnek a célnak, mint a PS/2-esek). Monitor meg egy darab 14 collos.

#3345 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 28. 09:59

Üzenet megtekintéseIdézet: Telcontar - Dátum: 2010. 03. 27. 21:46

Ha erre jársz: van újfent négy kész gép. Három PIII-as és egy PII-Celeron. Sajnos billentyűzet már csak a PII-eshez van, mert ahhoz AT-s kell. Egereket még tudok adni (leginkább sorosak vannak, de azok pont ugyanúgy megfelelnek a célnak, mint a PS/2-esek). Monitor meg egy darab 14 collos.

Köszönjük!

Sajnos egyelőre nem tudom, hogy mikor megyek arra, de akár Te is beütemezhetnél itt nálunk egy gépátadási napot az Egyesületné.
Esetleg még acws collega jöhetne szóba, mert elkezdődött a folyón a halak zargatása. Kép
Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#3346 Felhasználó inaktív   Samuraj 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 28. 11:05

A felajánlás lenyúláshoz nem tudok már mit hozzáfűzni, legalább a lapom letesztelni vele jó lett volna, amit úgyis megtehet az, aki összeszedi az árut - lehettem volna én is egyik napi mászkálásomkor. Szerintem ennyi rugalmasság elfér, ha már úgyis adogatjuk 1más közt a hw-eket. De ha sokan betámadtok, megsértődök, elgondolkodok a további részvételen. Már rááltam, hogy kifejezetten a felajánlásra gyűjtögetem, javítgatom a motyókat. Tudom, nem vagyok nagy tétel, nem hiányoznék.

csak emlékeztetőként.
nálam is itt gunnyaszt a komplett P2-celeron masina (bár hátha jönne bele p3). Azonkívul AT-s billenytűből is gyűjtöttem egy marékkal (nagy marék)- szerk: ja hogy ps2-esből van hiány, abból is rakok 1-et, német nyelvű. 1db ps2 egér, sorosaim nincsenek. Meg a canon patronok. Többi apróság, procik, sdramok. 1-1 cd író és dvd olvasó - ez is beindulóban. M5-soroksári osán fehérbusz parkoló. 06202967005. Bármikor, előre egyeztetve vagy hirtelen felindulásból, ha épp itthon vagyok.
Persze el tudom cipelni egyszerűbb útvonalon is a város közepe irányába.

Szerkesztette: Samuraj 2010. 03. 28. 11:15 -kor

A vindóz nem program! Nem lehet memória igénye! Csak egy alaprendszer, amin a programok futhatnak, nekik lehet memória igényük! A vindóz igenis érje be 64Kilobyte-val! Kiváltképp a telepítője!

#3347 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 28. 17:23

Üzenet megtekintéseIdézet: Samuraj - Dátum: 2010. 03. 28. 12:05

A felajánlás lenyúláshoz nem tudok már mit hozzáfűzni, legalább a lapom letesztelni vele jó lett volna, amit úgyis megtehet az, aki összeszedi az árut - lehettem volna én is egyik napi mászkálásomkor. Szerintem ennyi rugalmasság elfér, ha már úgyis adogatjuk 1más közt a hw-eket. De ha sokan betámadtok, megsértődök, elgondolkodok a további részvételen. Már rááltam, hogy kifejezetten a felajánlásra gyűjtögetem, javítgatom a motyókat. Tudom, nem vagyok nagy tétel, nem hiányoznék.

csak emlékeztetőként.
nálam is itt gunnyaszt a komplett P2-celeron masina (bár hátha jönne bele p3). Azonkívul AT-s billenytűből is gyűjtöttem egy marékkal (nagy marék)- szerk: ja hogy ps2-esből van hiány, abból is rakok 1-et, német nyelvű. 1db ps2 egér, sorosaim nincsenek. Meg a canon patronok. Többi apróság, procik, sdramok. 1-1 cd író és dvd olvasó - ez is beindulóban. M5-soroksári osán fehérbusz parkoló. 06202967005. Bármikor, előre egyeztetve vagy hirtelen felindulásból, ha épp itthon vagyok.
Persze el tudom cipelni egyszerűbb útvonalon is a város közepe irányába.

Lapod teszteléséhez: van a gyűjteményemben már néhány saját tulajdonú S939-es procim. Azokkal végigtesztelhetjük - legalább én is megtud(hat)om, hogy valóban működő procikat sóztak-e rám a Vaterán... :) A felajánlott S939-es meg eláll odafönt addig, amíg beficcen egy működőképes deszka hozzá.

Na, szeretném, ha a témát ezzel kivesézettnek tekintenénk.

PII gépedhez van itt 5db Slot1-es PIII-as - a mai napon 4 db Slot1-es alaplapot kellett kiselejteznem. :( Mind a Hóembertől kapott kupacból való. Hó mentségére mondom, hogy ő is teszteletlenül kapta a kupacot.

Ha netán PGA370-es az Celeronos gép, akkor meg van bele Celeron-2-es proci is.

Szerkesztette: Telcontar 2010. 03. 28. 17:26 -kor

#3348 Felhasználó inaktív   g@by 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 28. 19:16

Idézet

Lapod teszteléséhez: van a gyűjteményemben már néhány saját tulajdonú S939-es procim. Azokkal végigtesztelhetjük

Ezt mar en is felajanlottam, amit ezzennel vissza is vonok.
Ha egy het nem volt ra eleg, akkor nem is nagyon volt ott szandek erre.
Napkozben nincs idom netezni, ha surgos, hivj fel!
Egy oran belul mindent elfelejtek, ugyhogy ha surgos, hivj fel!
Nem postazok semmit, ha surgos, hivj fel!
Be is kaphatod, ha surgos, hivj fel!:D

#3349 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 28. 20:06

Wizard itt járt, és rengeteg dolgot hagyott itt. 5 darab (fél)konfig, részben PII/PIII-as, részben jobb, két darab 40 gigás winyó, egy HP Photosmart 1000 nyominger a tápkábelével együtt. Ez utóbbihoz van esetleg valakinél patron?

Meg ez zacskónyi mindenféle, amit még meg sem néztem.

:respect: Köszönünk mindent! :respect:

#3350 Felhasználó inaktív   g@by 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 28. 20:23

Nem tudod hanyas kell bele?
Mindjart raguglizok, de ha van is csak valami masikbol kiszedett feligtelt.:)
Viszont tudok bele olcson utangyartottat, max jovo heten kerek bele.
Napkozben nincs idom netezni, ha surgos, hivj fel!
Egy oran belul mindent elfelejtek, ugyhogy ha surgos, hivj fel!
Nem postazok semmit, ha surgos, hivj fel!
Be is kaphatod, ha surgos, hivj fel!:D

#3351 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 02. 12:21

Sziasztok!

Rendrakás volt múlt héten az irodában, ismét. Van pár cucc, ami elvihető:
- 12 darab billentyűzet (nagyrészt ps/2, van "hajlított" is :D)
- pár egér (sajnos csak "golyósak" azthiszem)
- kézi kv switch
- 3 valami videókártya
- valami ősöreg alaplap valakinek a gyűjteményébe, ha kell (talán 386-os, pár isa kártyával, meg van ott még 166-os P1 MMX is)
- két monitor:
15" MAG XJ570: az enyém volt, de már nem kell. Pár éve működöképesen raktam le (pedig volt vagy 50e amikor vettem).
14" Daewoo 431X: erről nem tudok semmit, állítólag jó, nem próbáltam.

Mikor tudna valaki eljönni érte? 13. kerület, Üteg utca.

#3352 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2010. 04. 02. 13:36

Üzenet megtekintéseIdézet: Sipi- - Dátum: 2010. 04. 02. 13:21

Sziasztok!

Én is folymatosan pakolok, USB-s bill, 230-as hosszítók, meg van 3 fél gépem, remélem hamar egész lesz, aztán jöhet. LCD-t meg majd didyman javít, azokból félhalottam van, de alakul egy teherautónyi projektalap.
Make love not Wor.

#3353 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 02. 16:22

Sziasztok!

- pár egér (sajnos csak "golyósak" azthiszem)
- kézi kv switch
- 3 valami videókártya
- valami ősöreg alaplap valakinek a gyűjteményébe, ha kell (talán 386-os, pár isa kártyával, meg van ott még 166-os P1 MMX is)
- két monitor:
15" MAG XJ570: az enyém volt, de már nem kell. Pár éve működöképesen raktam le (pedig volt vagy 50e amikor vettem).
14" Daewoo 431X: erről nem tudok semmit, állítólag jó, nem próbáltam.

Mikor tudna valaki eljönni érte? 13. kerület, Üteg utca.

Dobj meg valami elérhetőséggel priviben, aztán elügetek értük valamikor a jövő héten.

#3354 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 02. 18:37

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2010. 04. 02. 13:36

Én is folymatosan pakolok, USB-s bill, 230-as hosszítók, meg van 3 fél gépem, remélem hamar egész lesz, aztán jöhet. LCD-t meg majd didyman javít, azokból félhalottam van, de alakul egy teherautónyi projektalap.

Ezek szerint itt az ideje, hogy egyeztess Telcontar cimborával, hogy Ő, vagy esetleg Te jövöl (Ő már volt) a Mozgáskorlátozott Egyesülethez a teherautónyi gépeket átadni.
Egyébként is köszönet illetne a résztvevők közül tégedet is, mert a karácsonyi nagy gépátadásban nagyban benne volt a kezed, de a babérokat Telcontar cimbora tudta csak learatni ( Ő nemcsak szerelgetett, de még szállított is), mert csak Ő jött le ide a tanyára.
Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#3355 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 04. 06:30

Kellemes Husvéti Ünnepeket Kívánok minden fórumtársnak és ide látogató vendégnek.

Én - mint vénember és így elég sok tapasztalattal rendelkező - felhívnám valamennyi férfi társam figyelmét, hogy indulás előtt azért nem árt a zsebbe a "CI" szagú víz mellé betenni egy kis fehér festéket is tartalmazó flakkont, hogy a kézfejek időben lefesthetőek legyenek. Kép (Az alaklmi balesetek megelőzése végett)

Szerkesztette: Szőke 2010. 04. 04. 06:31 -kor

#3356 Felhasználó inaktív   Tibsó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 04. 20:38

Sziasztok!

...

Nem messze dolgozom, ha kell elmegyek érte, Telkontár kollega meg bekunkorodik a Lurdi ház parkolójába a cuccért. :-) Ha így megfelel..
Viszont nekem is kellene most egy kis segitség.
Egy kedves idős hölgynek kellene mobiltelefon, de nem tudom, hogy hol találok olyat, ami jó lenne. Persze nem kell fényképezőgép meg MP3 lejátszó és ilyen izék, viszont kritérium a bazi nagy billenytyűzet és a nagy betűk (telefonkönyv, telefonyzám) a kijelzőn. Kora miatt már nem igazán lát jól, a készülék csak telefonálásra kellene, hogy tudjon a korházból is beszélni a családjával. Tudom, hogy lehet kapni használt telefonokat is, de mindegyiken hangyafülnyi a billentyüzet, a kijelző betűiről már nem is beszélve.
Van valakinek ötlete, hogy hol nézzek, mit nézzek?

#3357 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 04. 22:28

Üzenet megtekintéseIdézet: Tibsó - Dátum: 2010. 04. 04. 21:38

Nem messze dolgozom, ha kell elmegyek érte, Telkontár kollega meg bekunkorodik a Lurdi ház parkolójába a cuccért. :-) Ha így megfelel..

Nekem megfelel.

Egy kedves idős hölgynek kellene mobiltelefon, de nem tudom, hogy hol találok olyat, ami jó lenne. Persze nem kell fényképezőgép meg MP3 lejátszó és ilyen izék, viszont kritérium a bazi nagy billenytyűzet és a nagy betűk (telefonkönyv, telefonyzám) a kijelzőn. Kora miatt már nem igazán lát jól, a készülék csak telefonálásra kellene, hogy tudjon a korházból is beszélni a családjával. Tudom, hogy lehet kapni használt telefonokat is, de mindegyiken hangyafülnyi a billentyüzet, a kijelző betűiről már nem is beszélve.

https://www.hwsw.hu/...-veszhivas.html

#3358 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 04. 23:34

viszont kritérium a bazi nagy billenytyűzet és a nagy betűk (telefonkönyv, telefonyzám) a kijelzőn. Kora miatt már nem igazán lát jól, a készülék csak telefonálásra kellene, hogy tudjon a korházból is beszélni a családjával. Tudom, hogy lehet kapni használt telefonokat is, de mindegyiken hangyafülnyi a billentyüzet, a kijelző betűiről már nem is beszélve.

Motorolának volt ilyen készüléke meg a nokiának is van most 1xxx sorozatába ,monokrom kijelző óriási számok betűk.A fentebb linkelt spec mobil 3 szoros áron van sajnos.

Szerkesztette: djculture 2010. 04. 04. 23:36 -kor

Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#3359 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 05. 04:50

Üzenet megtekintéseIdézet: Tibsó - Dátum: 2010. 04. 04. 20:38

Nekem van egy alig használt (csak kipróbálva volt) Sagem VS1 tip. (Bővebben itt: http://www.mobilport..._-_babapiskota/ ) (sajnos a régi tipusú link beszúrására nem jöttem rá Kép ) Vodafone-os telóm. Nem túl nagyok a billák, a kijelző sem túl nagyis számokat ad, de a telefont kimondottan "nagyi telefonnak becézik). Gugli bővebb infót ad róla.
Amennyiben kéred és küldesz egy postai címet, akár postázhatom is.

#3360 Felhasználó inaktív   Tibsó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 05. 06:57

Üzenet megtekintéseIdézet: Szőke - Dátum: 2010. 04. 05. 05:50

Nekem van egy alig használt (csak kipróbálva volt) Sagem VS1 tip. ...

Köszi mindenkinek! Sajna Pannonos v. kártyafüggetlen kellene. Az Emporia meg 24 rugóért egy vicc, amikor a gyorsboltban 10 ropi alatt is van bőven készülék. A Nokia 1xxx jó ötlet, sokat találtam most neten 10 ropi alatt, meglesem.
Még egyszer köszi mindenkinek!

Üzenet megtekintéseIdézet: Telcontar - Dátum: 2010. 04. 05. 00:28

Nekem megfelel.

O.K. Írok Sipi-nek!

Téma megosztása:

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 166
  • 167
  • 168
  • 169